Jelena Rozga otkrila da žarko želi postati majka: 'Vrijeme je'
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Jelena Rozga otkrila da žarko želi postati majka: 'Vrijeme je'
Pa Longi ni ti nemaš, bar ne službeno i priznato, dječice.
Guest- Guest
A mogao si imat, bar košarkašku momčad, koliko si situiran.
Guest- Guest
Pa nemam ....rekoh ti : emanicpacija.Eva wrote:Pa Longi ni ti nemaš, bar ne službeno i priznato, dječice.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pa nemoj se ženit, ali napravi koje
Guest- Guest
Zašto bih napravio ?Eva wrote:Pa nemoj se ženit, ali napravi koje
2014-04-11
Čestitamo jeli i pozivamo je da uđe u našu udrugu U ime obitelji :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne možeš napraviti djete nego možeš jedino napraviti djete nekome tko je ženskog spola.
Ja ne želi s eanicpirania kavu popit , ne želim da me takne , da mi kuraz popuši , da joj kuraz stavljam između nogu te ne želim kojim slucajem da mi se spermić zabije u njenu glupu jajnu stanicu pa da mi se pojavi zametak nakon toga fetus a na kraju djete koje nas spaja.
Kavu je ne želim s takvima popiti a ne to hbte da me spaja do kraja života sa takvima u zajednici bilo kakvoj.
Ja ne želi s eanicpirania kavu popit , ne želim da me takne , da mi kuraz popuši , da joj kuraz stavljam između nogu te ne želim kojim slucajem da mi se spermić zabije u njenu glupu jajnu stanicu pa da mi se pojavi zametak nakon toga fetus a na kraju djete koje nas spaja.
Kavu je ne želim s takvima popiti a ne to hbte da me spaja do kraja života sa takvima u zajednici bilo kakvoj.
2014-04-11
Ovod se slažen sa tobom.RayMabus wrote:Ne možeš napraviti djete nego možeš jedino napraviti djete nekome tko je ženskog spola.
Žena,majka,glupača...kako su je nazivali,je tipičan primjer novoemancipirane žene u tranzicijskim prostorima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jedino šta želim od emanicpiranih je da ne želim ništa i da ih želim izbaciti iz gnijezda zvanog društvo a to ću postići tako šta će društvo doci do tocke loma u populacijskom , ekonomskom i na kraju krajeva kulturnom smislu jer to društvo izumire dakle nestaje pa nestaje i kultura ( civilizacija ) koju isto nosi,
Ne želim ih vidjeti kad izađem iz kuce , kad hodam ulicom , kad pijem kavu u kafiću ....ne želim ih na ullicama svojih gradova , na tv ekranima svog društva .......ne želim ih u nikavom obliku u svom društvu niti u promilima.
I vrlo sam blizu toga cilja :
Ne želim ih vidjeti kad izađem iz kuce , kad hodam ulicom , kad pijem kavu u kafiću ....ne želim ih na ullicama svojih gradova , na tv ekranima svog društva .......ne želim ih u nikavom obliku u svom društvu niti u promilima.
I vrlo sam blizu toga cilja :
2014-04-11
Longi, kompliciraš bezveze. Nisi ni ti savršen.
Guest- Guest
Longi postavlja uvjete "scarborough fair".
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ja tu ne vidim nikakve uvjete. To je prije slicno ovome : netko baci bombu u prostoriju i bomba će za deset sekundi eskplodirat a ne možeš ju maknit i onda u suštini : možeš ostati ili pokušati izletiti iz prostorije prije nego šta rokne.
Nema uvjeta uopće al ima tvoje slobodne volje.
Nema uvjeta uopće al ima tvoje slobodne volje.
2014-04-11
A bomba otkucava.
2014-04-11
ma nemoguće uvjete koje bi odabranica srca trebala ispuniti da dokaže svoju ljubav... lijepa pjesma
2016-03-09
Pa ni ne tražim je tako da ni nema uvjeta.frakcija wrote:ma nemoguće uvjete koje bi odabranica srca trebala ispuniti da dokaže svoju ljubav... lijepa pjesma
2014-04-11
pa to i jest u neku ruku poanta.. lik je svjesno postavio nemoguće uvjete.. odlučio ostati zatočenik vlastite čežnjeRayMabus wrote:Pa ni ne tražim je tako da ni nema uvjeta.frakcija wrote:ma nemoguće uvjete koje bi odabranica srca trebala ispuniti da dokaže svoju ljubav... lijepa pjesma
2016-03-09
Ovo je Longi 100%.frakcija wrote:pa to i jest u neku ruku poanta.. lik je svjesno postavio nemoguće uvjete.. odlučio ostati zatočenik vlastite čežnjeRayMabus wrote:Pa ni ne tražim je tako da ni nema uvjeta.frakcija wrote:ma nemoguće uvjete koje bi odabranica srca trebala ispuniti da dokaže svoju ljubav... lijepa pjesma
Pogledajte.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ovo je Longi 100%.frakcija wrote:pa to i jest u neku ruku poanta.. lik je svjesno postavio nemoguće uvjete.. odlučio ostati zatočenik vlastite čežnjeRayMabus wrote:Pa ni ne tražim je tako da ni nema uvjeta.frakcija wrote:ma nemoguće uvjete koje bi odabranica srca trebala ispuniti da dokaže svoju ljubav... lijepa pjesma
Pogledajte.
2014-04-11
Množi sve uvijek s najmanje dva kad sam ja u pitanju.
Ako su one emanicpirane kenje a jesu onda sam ja narcisoid na kvadrat.
Zlo se još vecim zlom izbija.
Ako su one emanicpirane kenje a jesu onda sam ja narcisoid na kvadrat.
Zlo se još vecim zlom izbija.
2014-04-11
Ili ti ga u prevodu ako one žele bit emanicpirane pa tek s trideset u brak ja ću onda s pedeset i neku.
Ha ha ha ha ha
Hebi se s kim god oceš i budi emanicpirana.
Tko te hebe nek ti placa alimentaciju i ostalo.
Ha ha ha ha ha ha
Ha ha ha ha ha
Hebi se s kim god oceš i budi emanicpirana.
Tko te hebe nek ti placa alimentaciju i ostalo.
Ha ha ha ha ha ha
2014-04-11
Idemo dalje.
Bomba otkucava.
Ja sam besmrtno biće koje je u ovom životu jedno 200 puta izašlo iz tijela i može to kad god hoće ( odvojit se od tijela ) , bez problema se mogu inkarnirat na drugu planetu ili uopće ne inkarnirat ako se meni to ne da .......a vi se hbte.
WW3
Bomba otkucava.
Ja sam besmrtno biće koje je u ovom životu jedno 200 puta izašlo iz tijela i može to kad god hoće ( odvojit se od tijela ) , bez problema se mogu inkarnirat na drugu planetu ili uopće ne inkarnirat ako se meni to ne da .......a vi se hbte.
WW3
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jelena M. iz Austrije: Majka mi je napravila sihir “pečat crne udovice” zbog momka muslimana
» Jelena Veljača o ženama na Balkanu : Ovdje je žena sluga i žrtva a biti samohrana majka je stravično.
» Škoro želi postati gradonačelnik...negdje
» Je li g. Leko glasao za Reinera jer želi postati sudac Ustavnog suda?
» SDA cijelo vrijeme ovdje želi izgraditi Islamski rezervat
» Jelena Veljača o ženama na Balkanu : Ovdje je žena sluga i žrtva a biti samohrana majka je stravično.
» Škoro želi postati gradonačelnik...negdje
» Je li g. Leko glasao za Reinera jer želi postati sudac Ustavnog suda?
» SDA cijelo vrijeme ovdje želi izgraditi Islamski rezervat
Page 3 of 4