SDA cijelo vrijeme ovdje želi izgraditi Islamski rezervat
Page 1 of 1
SDA cijelo vrijeme ovdje želi izgraditi Islamski rezervat
To kaže zapovjednik obrane Goražda.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/kako-je-ratni-junak-postao-nepozeljan-u-gradu-koji-je-spasio-mnogi-su-mu-se-divili-ali-stekao-je-i-mocne-neprijatelje-doslo-je-vrijeme-da-se-kaze-istina-1124097
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/kako-je-ratni-junak-postao-nepozeljan-u-gradu-koji-je-spasio-mnogi-su-mu-se-divili-ali-stekao-je-i-mocne-neprijatelje-doslo-je-vrijeme-da-se-kaze-istina-1124097
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: SDA cijelo vrijeme ovdje želi izgraditi Islamski rezervat
Da, jos ima postenih ljudi
Svaka njemu cast.
Svaka njemu cast.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: SDA cijelo vrijeme ovdje želi izgraditi Islamski rezervat
....ja za ovog nikad cuo..gledao sam nekoliko isjecaka na youtube amaterskih snimaka i tv bh o goradzu 1992...i ni na jednoj snimci ovog nisam vidio...bilo na liniji bilo u zapovjednistvu goradza..ne znam mozda je covjek uistinu bio ali u toliko snimaka iz goradza '92 ni u jednom kadru da se pojavi..a pojavilo se gotovo kompletno zapovjednistvo obrane goradja '92..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Imamo indicije da su Petrova cijelo vrijeme pratili
» Socijalisti su cijelo vrijeme bili u pravu: Srednja klasa nestaje!
» CIA tajni dokumenti govore da su Milošević i Tuđman bili cijelo vrijeme u kontaktu
» Jaroslaw Kaczynski: „Njemačka želi izgraditi 4. Reich“
» ''PREMIJER JE CIJELO VRIJEME LAGAO? Procurili tajni dokumenti koji otkrivaju kakav zapravo kaos donosi brexit bez sporazuma''
» Socijalisti su cijelo vrijeme bili u pravu: Srednja klasa nestaje!
» CIA tajni dokumenti govore da su Milošević i Tuđman bili cijelo vrijeme u kontaktu
» Jaroslaw Kaczynski: „Njemačka želi izgraditi 4. Reich“
» ''PREMIJER JE CIJELO VRIJEME LAGAO? Procurili tajni dokumenti koji otkrivaju kakav zapravo kaos donosi brexit bez sporazuma''
Page 1 of 1