Znao sam za Madison još 2012., Malić: DORH djeluje po promjeni vlasti
Page 1 of 1
Znao sam za Madison još 2012., Malić: DORH djeluje po promjeni vlasti
Linić je kazao da je znao za odnos tvrtke Madison i SDP-a te da ga je Hrgarek još 2012. godine obavijestio o zahtjevu Milanovića za dodatnim isplatama i da će o tome izvijestiti nadležna tijela. Tvrdi da ga nitko nije pozvao za svjedoka u slučaju Madison i da sve informacije koje sada zna dolaze iz medija.
Malić je dodao da se direktor tvrtke Madison, prema pisanju medija, ponudio kao pouzdanik te je tražio da se podvrgne poligrafskom testiranju kako bi se utvrdila autentičnost njegovih izjava i nastavila daljnja procedura što je, navodno, odbijeno.
Za ovakvu situaciju nikada prije nisam čuo, izjavio je Malić te dodao da je riječ o svjedocima "apsolutne vjerodostojnosti", pri tome ne govori, kaže, o njihovim moralnim vrijednostima jer "čist i neobjektivan izvor ne postoji", nego se mjeri informacijskim kriterijima. Netipično je i to, dodao je, da je sve odbačeno u fazi predistrage.
http://direktno.hr/en/2014/direkt/55113/Linić-Znao-sam-za-Madison-još-2012-Malić-DORH-djeluje-po-promjeni-vlasti.htm
Malić je dodao da se direktor tvrtke Madison, prema pisanju medija, ponudio kao pouzdanik te je tražio da se podvrgne poligrafskom testiranju kako bi se utvrdila autentičnost njegovih izjava i nastavila daljnja procedura što je, navodno, odbijeno.
Za ovakvu situaciju nikada prije nisam čuo, izjavio je Malić te dodao da je riječ o svjedocima "apsolutne vjerodostojnosti", pri tome ne govori, kaže, o njihovim moralnim vrijednostima jer "čist i neobjektivan izvor ne postoji", nego se mjeri informacijskim kriterijima. Netipično je i to, dodao je, da je sve odbačeno u fazi predistrage.
http://direktno.hr/en/2014/direkt/55113/Linić-Znao-sam-za-Madison-još-2012-Malić-DORH-djeluje-po-promjeni-vlasti.htm
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Similar topics
» Dramatično upozorenje turskog veleposlanika:"U Hrvatskoj djeluje teroristička organizacija,vlasti sve znaju"
» Vaš svijet ide ka velikoj promjeni...
» Plenkovic : EU mora pomoči BiH u promjeni izbornog zakona
» Nedjeljom u 2 - Gordan Malić
» Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
» Vaš svijet ide ka velikoj promjeni...
» Plenkovic : EU mora pomoči BiH u promjeni izbornog zakona
» Nedjeljom u 2 - Gordan Malić
» Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
Page 1 of 1