ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Znao sam za Madison još 2012., Malić: DORH djeluje po promjeni vlasti

Go down

Znao sam za Madison još 2012., Malić: DORH djeluje po promjeni vlasti Empty Znao sam za Madison još 2012., Malić: DORH djeluje po promjeni vlasti

Post by gargamel0101 19/7/2016, 17:23

Linić je kazao da je znao za odnos tvrtke Madison i SDP-a te da ga je Hrgarek još 2012. godine obavijestio o zahtjevu Milanovića za dodatnim isplatama i da će o tome izvijestiti nadležna tijela. Tvrdi da ga nitko nije pozvao za svjedoka u slučaju Madison i da sve informacije koje sada zna dolaze iz medija.

Malić je dodao da se direktor tvrtke Madison, prema pisanju medija, ponudio kao pouzdanik te je tražio da se podvrgne poligrafskom testiranju kako bi se utvrdila autentičnost njegovih izjava i nastavila daljnja procedura što je, navodno, odbijeno. 

Za ovakvu situaciju nikada prije nisam čuo, izjavio je Malić te dodao da je riječ o svjedocima "apsolutne vjerodostojnosti", pri tome ne govori, kaže, o njihovim moralnim vrijednostima jer "čist i neobjektivan izvor ne postoji", nego se mjeri informacijskim kriterijima. Netipično je i to, dodao je, da je sve odbačeno u fazi predistrage.
http://direktno.hr/en/2014/direkt/55113/Linić-Znao-sam-za-Madison-još-2012-Malić-DORH-djeluje-po-promjeni-vlasti.htm
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics