Dramatično upozorenje turskog veleposlanika:"U Hrvatskoj djeluje teroristička organizacija,vlasti sve znaju"
Page 1 of 1
Dramatično upozorenje turskog veleposlanika:"U Hrvatskoj djeluje teroristička organizacija,vlasti sve znaju"
http://www.net.hr/danas/hrvatska/skola-stranih-jezika-i-to-turski-veleposlanik-tvrdi-da-u-hrvatskoj-djeluje-teroristicka-organizacija/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dramatično upozorenje turskog veleposlanika:"U Hrvatskoj djeluje teroristička organizacija,vlasti sve znaju"
...sigurno keleminac i ekipa...
2015-09-08
Re: Dramatično upozorenje turskog veleposlanika:"U Hrvatskoj djeluje teroristička organizacija,vlasti sve znaju"
Valjda neki kojima se erdogan ne sviđa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
najebala evva...kaja_333 wrote:Valjda neki kojima se erdogan ne sviđa.
2015-09-08
To je grupa pod nazivom "Magazin". Svojim novim albumom su potrali mlade iz zemlje i snizili kreditni rejting zemlje.
kak on vodi brigu za rvatsku.....a i sam ima doma dosta sranja..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Nek oni to prvo riješe sa Amerikom i s onim školama u BiH ako je to tako. Šta mi nemamo pojma o cemu je tu riječ. Šta ujka Sam odluci tako ce biti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» 'Jesu li Delije teroristicka organizacija'?
» Jansa zestoko;'Antifa je globalna teroristicka organizacija'
» PUTINOVO DRAMATIČNO UPOZORENJE
» Teroristička organizacija Al-Nusra Front dobila pojačanje iz Turske
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
» Jansa zestoko;'Antifa je globalna teroristicka organizacija'
» PUTINOVO DRAMATIČNO UPOZORENJE
» Teroristička organizacija Al-Nusra Front dobila pojačanje iz Turske
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
Page 1 of 1