Erdogan ide dalje: otpustio je sve dekane fakulteta i suspendirao 21.000 učitelja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Erdogan ide dalje: otpustio je sve dekane fakulteta i suspendirao 21.000 učitelja
E, vjerojatno mu hoće ukrast jos toliko koliko treba uložiti i onda ga jos ugušiti porezom. Talog na vlasti u svakom sistemu, to ti je.Ero wrote:Upravo gledam HTV 1...moj rođo ima problem s otvaranjem firme u Sibinju (100 radnih mjesta)....kaja_333 wrote:Od uvijek Ero. Tu su feudalci, naši, uveli takve namete seljacima da su im ostavili krumpir . Stalno su imali seljačke bune dok Marija Terezija nije prokljuvila zašto bas tu i rekla stop- imate pravo na maksimalan porez toliki i toliki, nikako vise. I tu su prestale bune. Lopovi jebiga.Ero wrote:Imate negativnu selekciju od kada pamtim.kaja_333 wrote:Ma neprofesionalni su. I to je to.
Netko je spomenuo Sjevernu Koreju...malo je reć.
Eeee moj Ljubo...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Erdogan ide dalje: otpustio je sve dekane fakulteta i suspendirao 21.000 učitelja
Pazi, nakon 5 godina čekanja na papire, naknadnom odlukom mu propisuju 6x povećanu naknadu za zemljište (30,000 m^2).kaja_333 wrote:E, vjerojatno mu hoće ukrast jos toliko koliko treba uložiti i onda ga jos ugušiti porezom. Talog na vlasti u svakom sistemu, to ti je.Ero wrote:Upravo gledam HTV 1...moj rođo ima problem s otvaranjem firme u Sibinju (100 radnih mjesta)....kaja_333 wrote:Od uvijek Ero. Tu su feudalci, naši, uveli takve namete seljacima da su im ostavili krumpir . Stalno su imali seljačke bune dok Marija Terezija nije prokljuvila zašto bas tu i rekla stop- imate pravo na maksimalan porez toliki i toliki, nikako vise. I tu su prestale bune. Lopovi jebiga.Ero wrote:Imate negativnu selekciju od kada pamtim.kaja_333 wrote:Ma neprofesionalni su. I to je to.
Eeee moj Ljubo...
Tvornica je predviđena po projekciji za početnih 50 do 250 radnih mjesta. Partnerska firma je njemački Hitachi.
Ovo je za Bogu plakat...
Mog rođu poznajem još iz djetinjastva. Čak smo i rodbinski vezani. Nije neki intelektualac, ali da ima žilicu(njuh) za biznis, to svakako.
Nije lopov. S politikom nema nikakve veze, niti se s time uopće bavi. Neumoran je i ustrajan.
Nije mi jasno zašto mu je sve ovo maltretiranje trebalo...
PS: Obratio se čak i Gospodarskoj komori, ali odgovora ne dobija niodkuda.
Da je pozvao Vučića siguran sam da bi zemlju dobio za badave i papire u jednom danu.
To bih ja učinio, bez pardona...
Da je pozvao Vučića siguran sam da bi zemlju dobio za badave i papire u jednom danu.
To bih ja učinio, bez pardona...
jedini fakultet koji treba Turčinu je džamija, šta će im više, ta to su i tražili..
A da se tvoji rodiiaci vrate prosjacenju?
To je jako lip zanat
Kikas je bio ponosan prosjak . Tak neka vrsta slobodnog umjetnika . Neovisan . Bez poreza na svoju djelatnost.
To je jako lip zanat
Kikas je bio ponosan prosjak . Tak neka vrsta slobodnog umjetnika . Neovisan . Bez poreza na svoju djelatnost.
A da se tvoji rodiiaci ero vrate prosjacenju?
To je jako lip zanat
To je jako lip zanat
Eto, o tom ti ja pricam, izmislili brže bolje neku naknadu .Ero wrote:Pazi, nakon 5 godina čekanja na papire, naknadnom odlukom mu propisuju 6x povećanu naknadu za zemljište (30,000 m^2).kaja_333 wrote:E, vjerojatno mu hoće ukrast jos toliko koliko treba uložiti i onda ga jos ugušiti porezom. Talog na vlasti u svakom sistemu, to ti je.Ero wrote:Upravo gledam HTV 1...moj rođo ima problem s otvaranjem firme u Sibinju (100 radnih mjesta)....kaja_333 wrote:Od uvijek Ero. Tu su feudalci, naši, uveli takve namete seljacima da su im ostavili krumpir . Stalno su imali seljačke bune dok Marija Terezija nije prokljuvila zašto bas tu i rekla stop- imate pravo na maksimalan porez toliki i toliki, nikako vise. I tu su prestale bune. Lopovi jebiga.Ero wrote:
Imate negativnu selekciju od kada pamtim.
Eeee moj Ljubo...
Tvornica je predviđena po projekciji za početnih 50 do 250 radnih mjesta. Partnerska firma je njemački Hitachi.
Ovo je za Bogu plakat...
Mog rođu poznajem još iz djetinjastva. Čak smo i rodbinski vezani. Nije neki intelektualac, ali da ima žilicu(njuh) za biznis, to svakako.
Nije lopov. S politikom nema nikakve veze, niti se s time uopće bavi. Neumoran je i ustrajan.
2015-08-15
A da tvoji rođaci napuste Europu skupa s tobom pa se raznesu u Turskoj. Vec ste se svima popeli na kuracSora wrote:A da se tvoji rodiiaci vrate prosjacenju?
To je jako lip zanat
2015-08-15
Moj rodijak nudi posao za 250 radnika, a prosit možeš jedino ti.Sora wrote:A da se tvoji rodiiaci ero vrate prosjacenju?
To je jako lip zanat
Jbote, kako si ti uopće došla u prosvjetu?
A-ha, sad se i ne čudim što vam tako dobro ide.
PS: Ovaj moj rođo je još u Njemačkoj zaradio toliko koliko ti ne bi u Jugi da si živila 100 života.
kaja_333 wrote:Eto, o tom ti ja pricam, izmislili brže bolje neku naknadu .Ero wrote:Pazi, nakon 5 godina čekanja na papire, naknadnom odlukom mu propisuju 6x povećanu naknadu za zemljište (30,000 m^2).kaja_333 wrote:E, vjerojatno mu hoće ukrast jos toliko koliko treba uložiti i onda ga jos ugušiti porezom. Talog na vlasti u svakom sistemu, to ti je.Ero wrote:Upravo gledam HTV 1...moj rođo ima problem s otvaranjem firme u Sibinju (100 radnih mjesta)....kaja_333 wrote:
Od uvijek Ero. Tu su feudalci, naši, uveli takve namete seljacima da su im ostavili krumpir . Stalno su imali seljačke bune dok Marija Terezija nije prokljuvila zašto bas tu i rekla stop- imate pravo na maksimalan porez toliki i toliki, nikako vise. I tu su prestale bune. Lopovi jebiga.
Eeee moj Ljubo...
Ovo je za Bogu plakat...
Pazi, on je s Hitachijem u partnerskom odnosu 50-50.
Kako sad Njemcu sve ovo objasnit? Kako mu objasnit da ni nakon 5 godina nema nikoga da im priklopi elektriku?
Kako mu objasnit da nakon što su svi papiri gotovi i sve plaćano što je trebalo platiti, da sad moraju platit dodatno 70.000€?
Iz razgovora s načelnikom općine cijela HR je mogla vidjeti i čuti, da on ne razlikuje čak ni kvadraturu od kubikaže.
Za njega je moj rođo vrhunski intelektualac.
pitaj rodju jel buniku pio, di ce toliku firmu otvarat kod ovijeh drumskih razbojnika, ima da za koju godinu sam sebi psuje mater , de daj mu kakav pametan savjetEro wrote:Upravo gledam HTV 1...moj rođo ima problem s otvaranjem firme u Sibinju (100 radnih mjesta)....kaja_333 wrote:Od uvijek Ero. Tu su feudalci, naši, uveli takve namete seljacima da su im ostavili krumpir . Stalno su imali seljačke bune dok Marija Terezija nije prokljuvila zašto bas tu i rekla stop- imate pravo na maksimalan porez toliki i toliki, nikako vise. I tu su prestale bune. Lopovi jebiga.Ero wrote:Imate negativnu selekciju od kada pamtim.kaja_333 wrote:Ma neprofesionalni su. I to je to.
Eeee moj Ljubo...
islamska revolucija u Turskoj , obzirom da je Erdogan proglasio bosanske muslimane aka bosnjaci turcima za ocekivat je i u Federaciji BiH nesto slicno , RS ce spremno pokidati sve veze sa islamskom federacijom u kojoj ce hrvatima biti ponudjena opcija poturcenja ili danak u krvi za novu generaciju janjicara
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
On već ima dvije firme. Uglavnom radi za izvoz: Njemačka, Austrija...(100%)Leviathan2 wrote:pitaj rodju jel buniku pio, di ce toliku firmu otvarat kod ovijeh drumskih razbojnika, ima da za koju godinu sam sebi psuje mater , de daj mu kakav pametan savjetEro wrote:Upravo gledam HTV 1...moj rođo ima problem s otvaranjem firme u Sibinju (100 radnih mjesta)....kaja_333 wrote:Od uvijek Ero. Tu su feudalci, naši, uveli takve namete seljacima da su im ostavili krumpir . Stalno su imali seljačke bune dok Marija Terezija nije prokljuvila zašto bas tu i rekla stop- imate pravo na maksimalan porez toliki i toliki, nikako vise. I tu su prestale bune. Lopovi jebiga.Ero wrote:Imate negativnu selekciju od kada pamtim.kaja_333 wrote:Ma neprofesionalni su. I to je to.
Eeee moj Ljubo...
Njemu stvarno ne treba ništa više radit, zato se i čudim da se petlja s onim budalama,
koji ne razlikuju metra kvadratnog od metra kubičnoog...
Prokletstvo biznismena, ne može iz svoje kože, jebiga. Sve bih ja to odhebao i firme preselio u Srbiju...
Ne mogu vjerovati da vam takvi likovi vode općine.
vjeruj, ja sam popusio preko 200 000 ojrica u hr i nikad vise moj euro se nece ulozit ni u nista, ko im yebe mater, kad odem u hrvatsku trazim i nabavljam stvari od ljudi i bez racuna, cim manje poreza platim manje gamadi za dzepEro wrote:On već ima dvije firme. Uglavnom radi za izvoz: Njemačka, Austrija...(100%)Leviathan2 wrote:pitaj rodju jel buniku pio, di ce toliku firmu otvarat kod ovijeh drumskih razbojnika, ima da za koju godinu sam sebi psuje mater , de daj mu kakav pametan savjetEro wrote:Upravo gledam HTV 1...moj rođo ima problem s otvaranjem firme u Sibinju (100 radnih mjesta)....kaja_333 wrote:Od uvijek Ero. Tu su feudalci, naši, uveli takve namete seljacima da su im ostavili krumpir . Stalno su imali seljačke bune dok Marija Terezija nije prokljuvila zašto bas tu i rekla stop- imate pravo na maksimalan porez toliki i toliki, nikako vise. I tu su prestale bune. Lopovi jebiga.Ero wrote:
Imate negativnu selekciju od kada pamtim.
Eeee moj Ljubo...
Njemu stvarno ne treba ništa više radit, zato se i čudim da se petlja s onim budalama,
Prokletstvo biznismena, ne može iz svoje kože, jebiga. Sve bih ja to odhebao i firme preselio u Srbiju...
Leviathan2 wrote:vjeruj, ja sam popusio preko 200 000 ojrica u hr i nikad vise moj euro se nece ulozit ni u nista, ko im yebe mater, kad odem u hrvatsku trazim i nabavljam stvari od ljudi i bez racuna, cim manje poreza platim manje gamadi za dzepEro wrote:On već ima dvije firme. Uglavnom radi za izvoz: Njemačka, Austrija...(100%)Leviathan2 wrote:pitaj rodju jel buniku pio, di ce toliku firmu otvarat kod ovijeh drumskih razbojnika, ima da za koju godinu sam sebi psuje mater , de daj mu kakav pametan savjetEro wrote:Upravo gledam HTV 1...moj rođo ima problem s otvaranjem firme u Sibinju (100 radnih mjesta)....kaja_333 wrote:
Od uvijek Ero. Tu su feudalci, naši, uveli takve namete seljacima da su im ostavili krumpir . Stalno su imali seljačke bune dok Marija Terezija nije prokljuvila zašto bas tu i rekla stop- imate pravo na maksimalan porez toliki i toliki, nikako vise. I tu su prestale bune. Lopovi jebiga.
Eeee moj Ljubo...
Imaš volju prehranit 250 obitelji i ne samo svoju, a u tome te podapinju partijski nepismeni tipovi- u ovom slučaju takozvani domoljubni "desničari". Sve postrojit i podijelit metak po glavi. Sljedeći bi bili bolji.
Clone Stormtrooper wrote:islamska revolucija u Turskoj , obzirom da je Erdogan proglasio bosanske muslimane aka bosnjaci turcima za ocekivat je i u Federaciji BiH nesto slicno , RS ce spremno pokidati sve veze sa islamskom federacijom u kojoj ce hrvatima biti ponudjena opcija poturcenja ili danak u krvi za novu generaciju janjicara
I to je to.
Važno da su Srbi barem u stanju otrgnut se i odjebati bošnjakistan.
Hrvati su ionako pušteni niz vodu. Mlađi i pametniji će iseliti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ero wrote:gargamel0101 wrote:Dobro ne možemo mi bez partizanije.kaja_333 wrote:
Na srpskim programima saznaš sve, oni su i o udaru ( dobro koji je ovaj sam smislio) izvještavali odmah. Naši su pekli burek , pa velo misto , kuda idu divlje svinje , pa su se poslijepodne drugi dan probudili.
Eto danas ovdje pročitah da vam je Stazić retorik prve klase.
Ne znam o čemu bih ja to s njim uopće mogao razgovarat, a di netko pametniji od mene.
Jok ..........ti si
A očemen bi ti to divanije sa njimen.
O brlji i kiselišu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Cruise suspendirao sve robotaksije u Americi
» Trump otpustio i Boltona
» Putin naprasno suspendirao sporazum s Amerikom o uništenju nuklearnih zaliha
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Cruise suspendirao sve robotaksije u Americi
» Trump otpustio i Boltona
» Putin naprasno suspendirao sporazum s Amerikom o uništenju nuklearnih zaliha
Page 2 of 2