Erdogan ide dalje: otpustio je sve dekane fakulteta i suspendirao 21.000 učitelja
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Erdogan ide dalje: otpustio je sve dekane fakulteta i suspendirao 21.000 učitelja
http://www.zerohedge.com/news/2016-07-19/erdogan-unleashes-unprecedented-crackdown-fires-all-university-deans-suspends-21000-
Kermit-
2014-04-17
Guest- Guest
Re: Erdogan ide dalje: otpustio je sve dekane fakulteta i suspendirao 21.000 učitelja
Erdogan Unleashes Unprecedented Crackdown: Fires All University Deans; Suspends 21,000 Private School Teachers
Over the weekend, after the initial reports of the purge unleashed by Erdogan against Turkey's public, we previewed the upcoming, far more dangerous counter-coup as follows: "it was the next step that is the critical one: the one where Erdogan - having cracked down on his immediate military and legal opponents - took his crusade against everyone else, including the press and the educational system."
But while Turkey's press is already mostly under Erdogan's control, it is the educational witch hunt fallout that is far more troubling, and just as expected over the past hour we have gotten a glimpse of just how extensive the Turkish's president cleansing of secular society will be, when the state-run Anadolu news agency reported that Turkey's ministry of education has sacked 15,200 personnel for alleged involvement with a group the government claims is responsible for Friday's failed coup.
Even more shocking, Anadolu reports that Turkey's Board of Higher Education has requested the resignations of all 1,577 university deans, effectively dismissing them. Of the deans dismissed, 1,176 worked in public universities and 401 in private institutions.
The National Education Ministry said Tuesday that the staff are in both urban and rural establishments, and that an investigation has been launched against them.
It didn't stop there, and as Turkey's Ysafak reports, the country has just canceled the license of some 21,000 private school teachers.
Over the weekend, after the initial reports of the purge unleashed by Erdogan against Turkey's public, we previewed the upcoming, far more dangerous counter-coup as follows: "it was the next step that is the critical one: the one where Erdogan - having cracked down on his immediate military and legal opponents - took his crusade against everyone else, including the press and the educational system."
But while Turkey's press is already mostly under Erdogan's control, it is the educational witch hunt fallout that is far more troubling, and just as expected over the past hour we have gotten a glimpse of just how extensive the Turkish's president cleansing of secular society will be, when the state-run Anadolu news agency reported that Turkey's ministry of education has sacked 15,200 personnel for alleged involvement with a group the government claims is responsible for Friday's failed coup.
Even more shocking, Anadolu reports that Turkey's Board of Higher Education has requested the resignations of all 1,577 university deans, effectively dismissing them. Of the deans dismissed, 1,176 worked in public universities and 401 in private institutions.
The National Education Ministry said Tuesday that the staff are in both urban and rural establishments, and that an investigation has been launched against them.
It didn't stop there, and as Turkey's Ysafak reports, the country has just canceled the license of some 21,000 private school teachers.
Kermit-
2014-04-17
Re: Erdogan ide dalje: otpustio je sve dekane fakulteta i suspendirao 21.000 učitelja
učvršćuje položaj, danas na RTS BG1 radiju 3 sata su pričali o erdoganu i nici jebote bog otac kakve analize, diskusije, prepirka, iznošenja, retorika...kod nas ko sjeverna koreja to je tako jer je tako, nema kičme, znanja, bilo čegaEva wrote:Kopa si jamu!
Kermit-
2014-04-17
Na srpskim programima saznaš sve, oni su i o udaru ( dobro koji je ovaj sam smislio) izvještavali odmah. Naši su pekli burek , pa velo misto , kuda idu divlje svinje , pa su se poslijepodne drugi dan probudili.asilovski wrote:učvršćuje položaj, danas na RTS BG1 radiju 3 sata su pričali o erdoganu i nici jebote bog otac kakve analize, diskusije, prepirka, iznošenja, retorika...kod nas ko sjeverna koreja to je tako jer je tako, nema kičme, znanja, bilo čegaEva wrote:Kopa si jamu!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobro ne možemo mi bez partizanije.kaja_333 wrote:
Na srpskim programima saznaš sve, oni su i o udaru ( dobro koji je ovaj sam smislio) izvještavali odmah. Naši su pekli burek , pa velo misto , kuda idu divlje svinje , pa su se poslijepodne drugi dan probudili.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
boje se što će biti, kod nas i da u Malaviju bude udar čekali bi tko je pobijedio da se nekome ne zamjerekaja_333 wrote:Na srpskim programima saznaš sve, oni su i o udaru ( dobro koji je ovaj sam smislio) izvještavali odmah. Naši su pekli burek , pa velo misto , kuda idu divlje svinje , pa su se poslijepodne drugi dan probudili.asilovski wrote:učvršćuje položaj, danas na RTS BG1 radiju 3 sata su pričali o erdoganu i nici jebote bog otac kakve analize, diskusije, prepirka, iznošenja, retorika...kod nas ko sjeverna koreja to je tako jer je tako, nema kičme, znanja, bilo čegaEva wrote:Kopa si jamu!
Kermit-
2014-04-17
Ma neprofesionalni su. I to je to.
2015-08-15
Kako nema, eno ti Jakovina, Klasić...sve mladi i obrazovan kadar.A da Stazića i ne spominjem.asilovski wrote:učvršćuje položaj, danas na RTS BG1 radiju 3 sata su pričali o erdoganu i nici jebote bog otac kakve analize, diskusije, prepirka, iznošenja, retorika...kod nas ko sjeverna koreja to je tako jer je tako, nema kičme, znanja, bilo čegaEva wrote:Kopa si jamu!
Baci malo okoi na forum od b92 portala, pa ćeš vidjeti kako izgleda i jedan ozbiljan forum.
Last edited by Ero on 19/7/2016, 17:43; edited 2 times in total
A takvo im je sve. I sudstvo i policija a sve ide od garniture na vlasti, bilo koje. Ne znaju voditi državu a i ne zanima ih , samo gdje mogu ukrasti sto. Srbi su zločinci ali imaju kontinuitet i znaju voditi državu i to je to.gargamel0101 wrote:Dobro ne možemo mi bez partizanije.kaja_333 wrote:
Na srpskim programima saznaš sve, oni su i o udaru ( dobro koji je ovaj sam smislio) izvještavali odmah. Naši su pekli burek , pa velo misto , kuda idu divlje svinje , pa su se poslijepodne drugi dan probudili.
2015-08-15
Imate negativnu selekciju od kada pamtim.kaja_333 wrote:Ma neprofesionalni su. I to je to.
Netko je spomenuo Sjevernu Koreju...malo je reć.
Eto danas ovdje pročitah da vam je Stazić retorik prve klase. Ne znam o čemu bih ja to s njim uopće mogao razgovarat, a di netko pametniji od mene.gargamel0101 wrote:Dobro ne možemo mi bez partizanije.kaja_333 wrote:
Od uvijek Ero. Tu su feudalci, naši, uveli takve namete seljacima da su im ostavili krumpir . Stalno su imali seljačke bune dok Marija Terezija nije prokljuvila zašto bas tu i rekla stop- imate pravo na maksimalan porez toliki i toliki, nikako vise. I tu su prestale bune. Lopovi jebiga.Ero wrote:Imate negativnu selekciju od kada pamtim.kaja_333 wrote:Ma neprofesionalni su. I to je to.
2015-08-15
asilovski wrote:učvršćuje položaj, danas na RTS BG1 radiju 3 sata su pričali o erdoganu i nici jebote bog otac kakve analize, diskusije, prepirka, iznošenja, retorika...kod nas ko sjeverna koreja to je tako jer je tako, nema kičme, znanja, bilo čegaEva wrote:Kopa si jamu!
Pa uzmi Politiku, u Hrvatskoj nemaš tako ozbiljnih novina.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dobro to ti kupuješ svoje novine, mi ipak ne. Ovako bacimo pogled na TV..epikur37 wrote:asilovski wrote:učvršćuje položaj, danas na RTS BG1 radiju 3 sata su pričali o erdoganu i nici jebote bog otac kakve analize, diskusije, prepirka, iznošenja, retorika...kod nas ko sjeverna koreja to je tako jer je tako, nema kičme, znanja, bilo čegaEva wrote:Kopa si jamu!
2015-08-15
kaja_333 wrote:Dobro to ti kupuješ svoje novine, mi ipak ne. Ovako bacimo pogled na TV..epikur37 wrote:asilovski wrote:učvršćuje položaj, danas na RTS BG1 radiju 3 sata su pričali o erdoganu i nici jebote bog otac kakve analize, diskusije, prepirka, iznošenja, retorika...kod nas ko sjeverna koreja to je tako jer je tako, nema kičme, znanja, bilo čegaEva wrote:Kopa si jamu!
ima na internetu, samo kažem, to će ti svatko ozniljniji potvrditi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa moguće.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Dobro to ti kupuješ svoje novine, mi ipak ne. Ovako bacimo pogled na TV..epikur37 wrote:asilovski wrote:učvršćuje položaj, danas na RTS BG1 radiju 3 sata su pričali o erdoganu i nici jebote bog otac kakve analize, diskusije, prepirka, iznošenja, retorika...kod nas ko sjeverna koreja to je tako jer je tako, nema kičme, znanja, bilo čegaEva wrote:Kopa si jamu!
ima na internetu, samo kažem, to će ti svatko ozniljniji potvrditi.
2015-08-15
pa nema, a imaju još tih tiskovina samo je bitno dok ne počnu sa evroazijom i pet paračkim sranjimaepikur37 wrote:asilovski wrote:učvršćuje položaj, danas na RTS BG1 radiju 3 sata su pričali o erdoganu i nici jebote bog otac kakve analize, diskusije, prepirka, iznošenja, retorika...kod nas ko sjeverna koreja to je tako jer je tako, nema kičme, znanja, bilo čegaEva wrote:Kopa si jamu!
Kermit-
2014-04-17
Upravo gledam HTV 1...moj rođo ima problem s otvaranjem firme u Sibinju (100 radnih mjesta)....kaja_333 wrote:Od uvijek Ero. Tu su feudalci, naši, uveli takve namete seljacima da su im ostavili krumpir . Stalno su imali seljačke bune dok Marija Terezija nije prokljuvila zašto bas tu i rekla stop- imate pravo na maksimalan porez toliki i toliki, nikako vise. I tu su prestale bune. Lopovi jebiga.Ero wrote:Imate negativnu selekciju od kada pamtim.kaja_333 wrote:Ma neprofesionalni su. I to je to.
Eeee moj Ljubo...
E, vjerojatno mu hoće ukrast jos toliko koliko treba uložiti i onda ga jos ugušiti porezom. Talog na vlasti u svakom sistemu, to ti je.Ero wrote:Upravo gledam HTV 1...moj rođo ima problem s otvaranjem firme u Sibinju (100 radnih mjesta)....kaja_333 wrote:Od uvijek Ero. Tu su feudalci, naši, uveli takve namete seljacima da su im ostavili krumpir . Stalno su imali seljačke bune dok Marija Terezija nije prokljuvila zašto bas tu i rekla stop- imate pravo na maksimalan porez toliki i toliki, nikako vise. I tu su prestale bune. Lopovi jebiga.Ero wrote:Imate negativnu selekciju od kada pamtim.kaja_333 wrote:Ma neprofesionalni su. I to je to.
Eeee moj Ljubo...
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Cruise suspendirao sve robotaksije u Americi
» Trump otpustio i Boltona
» Putin naprasno suspendirao sporazum s Amerikom o uništenju nuklearnih zaliha
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Cruise suspendirao sve robotaksije u Americi
» Trump otpustio i Boltona
» Putin naprasno suspendirao sporazum s Amerikom o uništenju nuklearnih zaliha
Page 1 of 2