Gradonačelnik štakor
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Gradonačelnik štakor
Metkelica je velika zlikovka.marcellus wrote:kaja_333 wrote:njemac, čula sam, ne znam koji grad jedino . Strašno. Dabogda mu ženi i njemu dovezli sladoled pred vrata, 16 metarskim šleperom sa 90 na sat.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Bandić? Je.
ne ovaj što poručuje curicama od deset godina da ne provociraju muslimančuge i ne idu im blizu jer su plahi
grad je bad schlema, 5500 stanovnika, gradonačelnik je Jens Müller iz merkelične stranke anđela zaštitnika kozojeba
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ona je multikulti. odrasla u istočnoj pod bratskim patronatom rusa, a u mladim danima se prčila s nesvrstanima.kaja_333 wrote:Metkelica je velika zlikovka.
nemreš to zanemarit.
2014-12-30
Bogda ti zabo nos u tudi drek a ne svojmarcellus wrote:dabogda joj ćerka burku nosila
Šta kaže Mer, neka šeću drugom ulicom da ih ne uznemiravaju....
Onda bi naslov bio,,Gradonačelnik Škutor''Eva wrote:Ja mislila da si ti opleo po Bandiću.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ni ja se nisam nalozio na kaju, nekak imam osjecaj da ne zna kuhati :DMaximusDecimusMiridije wrote:Svi se na kaju nalozili. Jedini joj ja serenade na pp saljem :D
NIsu svi. Ja ne znam ni kako izgleda pa se nemam na šta naložit. Možda je ružna.MaximusDecimusMiridije wrote:Svi se na kaju nalozili. Jedini joj ja serenade na pp saljem :D
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Iknar je gay wrote:Onda bi naslov bio,,Gradonačelnik Škutor''Eva wrote:Ja mislila da si ti opleo po Bandiću.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Al ono , nije ni to neki nepremostivi problem.RayMabus wrote:Ja ne znam ni kako izgleda pa se nemam na šta naložit. Možda je ružna.
2014-04-11
RayMabus wrote:NIsu svi. Ja ne znam ni kako izgleda pa se nemam na šta naložit. Možda je ružna.MaximusDecimusMiridije wrote:Svi se na kaju nalozili. Jedini joj ja serenade na pp saljem :D
Ma dobro ti nisi normalan pa se ne pikas :))
Guest- Guest
Volim i ja lizat klitorise.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:NIsu svi. Ja ne znam ni kako izgleda pa se nemam na šta naložit. Možda je ružna.MaximusDecimusMiridije wrote:Svi se na kaju nalozili. Jedini joj ja serenade na pp saljem :D
2014-04-11
Volim i ja puno para imati pa nemam nikad.RayMabus wrote:Volim i ja lizat klitorise.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:NIsu svi. Ja ne znam ni kako izgleda pa se nemam na šta naložit. Možda je ružna.MaximusDecimusMiridije wrote:Svi se na kaju nalozili. Jedini joj ja serenade na pp saljem :D
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Briselski štakor laže ko pas
» kolega
» U SAVI PLIVA ŠTAKOR, U SABORU OKUPATOR
» Komšić je (za narod kojemu više ne pripada) "kao štakor pregažen na šinama"
» Juričan:'S filmom o Bandiću se ne žurim.Želim u njega staviti i Bernardića,on je politička štetočina,zagrebački štakor'
» kolega
» U SAVI PLIVA ŠTAKOR, U SABORU OKUPATOR
» Komšić je (za narod kojemu više ne pripada) "kao štakor pregažen na šinama"
» Juričan:'S filmom o Bandiću se ne žurim.Želim u njega staviti i Bernardića,on je politička štetočina,zagrebački štakor'
Page 2 of 2