Gradonačelnik štakor
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Gradonačelnik štakor
Davno sam ja napisao da je ova emigrantska kriza nešto najbolje što se moglo desiti konzervativcima. Sad će djeca i žene morati da se čednije oblače.
Ono što nisu mogle desne demokršćanske da ne kažem što, to uspjevaju muslimani.
Doner kebab i šerijat za EU.
Ono što nisu mogle desne demokršćanske da ne kažem što, to uspjevaju muslimani.
Doner kebab i šerijat za EU.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Moš mislit. Još jedan koji živi u zabludi da se žene može kurcem pokorit.
Guest- Guest
Ovaj tip u Francuskoj je izgazio ljude kurce, a ovaj je ženu i djecu isto tako izbo kurce.Eva wrote:Moš mislit. Još jedan koji živi u zabludi da se žene može kurcem pokorit.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Eva wrote:Junge, Junge, Wolfie bi od tebe sapun napravil.
pa to je za sapun
Ostavi se kaje,jer bi mogao hodati uokolo sa tamnim naočalama.veber wrote:nije kajo!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kaja_333 wrote:Bandić? Je.
ne ovaj što poručuje curicama od deset godina da ne provociraju muslimančuge i ne idu im blizu jer su plahi
to prijetiš?jastreb wrote:Ostavi se kaje,jer bi mogao hodati uokolo sa tamnim naočalama.veber wrote:nije kajo!
miči se ti od kaje, da ti ne polomim ruke.
2014-12-30
njemac, čula sam, ne znam koji grad jedino . Strašno. Dabogda mu ženi i njemu dovezli sladoled pred vrata, 16 metarskim šleperom sa 90 na sat.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Bandić? Je.
ne ovaj što poručuje curicama od deset godina da ne provociraju muslimančuge i ne idu im blizu jer su plahi
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:njemac, čula sam, ne znam koji grad jedino . Strašno. Dabogda mu ženi i njemu dovezli sladoled pred vrata, 16 metarskim šleperom sa 90 na sat.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Bandić? Je.
grad je bad schlema, 5500 stanovnika, gradonačelnik je Jens Müller iz merkelične stranke anđela zaštitnika kozojeba
Metkelica je velika zlikovka.marcellus wrote:kaja_333 wrote:njemac, čula sam, ne znam koji grad jedino . Strašno. Dabogda mu ženi i njemu dovezli sladoled pred vrata, 16 metarskim šleperom sa 90 na sat.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Bandić? Je.
grad je bad schlema, 5500 stanovnika, gradonačelnik je Jens Müller iz merkelične stranke anđela zaštitnika kozojeba
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Briselski štakor laže ko pas
» kolega
» U SAVI PLIVA ŠTAKOR, U SABORU OKUPATOR
» Komšić je (za narod kojemu više ne pripada) "kao štakor pregažen na šinama"
» Juričan:'S filmom o Bandiću se ne žurim.Želim u njega staviti i Bernardića,on je politička štetočina,zagrebački štakor'
» kolega
» U SAVI PLIVA ŠTAKOR, U SABORU OKUPATOR
» Komšić je (za narod kojemu više ne pripada) "kao štakor pregažen na šinama"
» Juričan:'S filmom o Bandiću se ne žurim.Želim u njega staviti i Bernardića,on je politička štetočina,zagrebački štakor'
Page 1 of 2