Francuska: Majka i tri kćeri izbodene nožem zbog neprikladnog odijevanja
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Francuska: Majka i tri kćeri izbodene nožem zbog neprikladnog odijevanja
RayMabus wrote:Nemaju muda. Žene wladaju Matrijahalna imperija oli ti ga emaničipačija.Eva wrote:Francuzi da imaju muda izglancali bi giljotine i krenuli počevši s Hollandeom
Pa onda bi baš trebale najurit sve mizogine drkadžije van iz zemlje.
Guest- Guest
Samo sam ti stručno objasnio da ne možeš ljude ( umowe ) koji su patrijahalno odgojeni i taj swjetonadzor imaju i posebno ako je to žešči oblik patrijaha ( čitaj konzerwatizam da shwatiš bit ) samo ubačit u liberalno društwo ( čitaj emaničipačija ) koje je wisoko liberalno i očekiwat NEŠTO SUPER.Eva wrote:RayMabus wrote:Skala konzervatizma - liberalizamEva wrote:Prošao je Bajram i medžlise su objavile da je lovostaj završil. Poziv na džihad oglašen je od mujezina. Bude sad ovakvih pikanja, klanja, mlatranja sjekirama, bombi, silovanja i ostalih miroljubivoislamskih iskaza ljubavi na svakom koraku, svugdje po EU. Eno i Redžo im je dal vjetra u leđa dodatno sa svojim ratnim igrama. A nije ni u Bosni lovostaj, i tam bu uskoro pizdarija.
Ne mora bit ništa , pređi na 0 i ispod , wehabizam ti je - 10 tako da ako ne želiš shranja razlika između was mora biti ispod 10 bodowa a to znači da si ti praktički ispod 0 i postaješ konzeratiwna ..............ako želiš žiwjeti.
Ja ću bit kaj ja odlučim a ne tamo neki jebivjetar alah.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Žene su meka srča.. I opčenito generalno gledano na wečoj duhownoj skali od muških tj duša koji se inkarniraju kao muški ( generalno pričam , kao prosjek ). Ono prewedeno na čisto seljački : dobriče ste.Eva wrote:RayMabus wrote:Nemaju muda. Žene wladaju Matrijahalna imperija oli ti ga emaničipačija.Eva wrote:Francuzi da imaju muda izglancali bi giljotine i krenuli počevši s Hollandeom
Last edited by RayMabus on 19/7/2016, 15:52; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:Samo sam ti stručno objasnio da ne možeš ljude ( umowe ) koji su patrijahalno odgojeni i taj swjetonadzor imaju i posebno ako je to žešči oblik patrijaha ( čitaj konzerwatizam da shwatiš bit ) samo ubačit u liberalno društwo ( čitaj emaničipačija ) koje je wisoko liberalno i očekiwat NEŠTO SUPER.Eva wrote:RayMabus wrote:Skala konzervatizma - liberalizamEva wrote:Prošao je Bajram i medžlise su objavile da je lovostaj završil. Poziv na džihad oglašen je od mujezina. Bude sad ovakvih pikanja, klanja, mlatranja sjekirama, bombi, silovanja i ostalih miroljubivoislamskih iskaza ljubavi na svakom koraku, svugdje po EU. Eno i Redžo im je dal vjetra u leđa dodatno sa svojim ratnim igrama. A nije ni u Bosni lovostaj, i tam bu uskoro pizdarija.
Ne mora bit ništa , pređi na 0 i ispod , wehabizam ti je - 10 tako da ako ne želiš shranja razlika između was mora biti ispod 10 bodowa a to znači da si ti praktički ispod 0 i postaješ konzeratiwna ..............ako želiš žiwjeti.
Ja ću bit kaj ja odlučim a ne tamo neki jebivjetar alah.
Ne očekujem ništa, ne diram nikog a tko u mene dirne,pobit ću mu sve, pa i kućne ljubimce.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Žene su meka srča.. I opčenito generalno gledano na wečoj duhownoj skali od muških tj duša koj ise inkarniraju kao muški ( generalno pričam , kao prosjek ). Ono prewedeno na čisto seljački : dobriče ste.Eva wrote:RayMabus wrote:Nemaju muda. Žene wladaju Matrijahalna imperija oli ti ga emaničipačija.Eva wrote:Francuzi da imaju muda izglancali bi giljotine i krenuli počevši s Hollandeom
Kak koja.
Guest- Guest
Pa kažem generalno al opčenito u prosjeku kad se swe sažme je onako kako sam napisao.Eva wrote:RayMabus wrote:Žene su meka srča.. I opčenito generalno gledano na wečoj duhownoj skali od muških tj duša koj ise inkarniraju kao muški ( generalno pričam , kao prosjek ). Ono prewedeno na čisto seljački : dobriče ste.Eva wrote:RayMabus wrote:Nemaju muda. Žene wladaju Matrijahalna imperija oli ti ga emaničipačija.Eva wrote:Francuzi da imaju muda izglancali bi giljotine i krenuli počevši s Hollandeom
Kak koja.
PS : Ne wladaš ti ( ne odlučuješ ti ) nego owaj prosjek ........matrijahalna imperija.
2014-04-11
A gle, mislim da su se Muje ipak malo zajebali, ak nastave ovim tempo radit sranja, još uvijek mogu pošteno dobit po pičci da bi ih se moglo najurit od kud su dogmizali.
Guest- Guest
Da al če duhowni čilj biti postignut. Da bi Frančusko društwo poduzelo taj korak ono mora utonuti niže dakle spustiti se. Sad su negdje na + 8 liberalizma.Eva wrote:A gle, mislim da su se Muje ipak malo zajebali, ak nastave ovim tempo radit sranja, još uvijek mogu pošteno dobit po pičci da bi ih se moglo najurit od kud su dogmizali.
Nula je ideal,
2014-04-11
Samo trpaj.RayMabus wrote:Da al če duhowni čilj biti postignut. Da bi Frančusko društwo poduzelo taj korak ono mora utonuti niže dakle spustiti se. Sad su negdje na + 8 liberalizma.Eva wrote:A gle, mislim da su se Muje ipak malo zajebali, ak nastave ovim tempo radit sranja, još uvijek mogu pošteno dobit po pičci da bi ih se moglo najurit od kud su dogmizali.
Nula je ideal,
Princ Prestolnika je Cafkiel čije ime znači "Anđeo Noci". Još jedna denominacija je Auriel, ovaj anđeo pomaže otelotvorena bića kako bi pronašla svoj duhovni put.
2014-04-11
Pretekla si me.Noor wrote:RayMabus wrote:I šta da ja tu sad radim ? Nisam doktor i nisam je ja nit napao nit doveo u takvu situaciju.marcellus wrote:RayMabus wrote:Emanicpacija. Fuj.
longi daj začepi majketi, curica od osam godina je u životnoj opasnosti a ti sereš
To je sukob svjetonadzora a ja ne pripadam niti jednoj pa isto kako kažem emanicpacija fuj tako mogu i reči ako želim primitvizam fuj.
pa daj za početak osudi čovječe...
još samo fali da napišeš TRPAJ!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ukoliko ne prestaneš,a ja te dohvatim,kirurzi će vikati: "Krpaj!"RayMabus wrote:
Samo trpaj.
2014-04-22
jastreb wrote:Ukoliko ne prestaneš,a ja te dohvatim,kirurzi će vikati: "Krpaj!"RayMabus wrote:
Samo trpaj.
Francuska: Naoružani muškarac se zatvorio u hotelu na jugu zemlje
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/francuska-naoruzani-muskarac-se-zatvorio-u-hotelu-na-jugu-zemlje/160719086
Trpaj.
2014-04-11
Krepaj!RayMabus wrote:
Trpaj.
2014-04-22
Reci to njemu a ne meni :jastreb wrote:Krepaj!RayMabus wrote:
Trpaj.
Princ Prestolnika je Cafkiel čije ime znači "Anđeo Noci". Još jedna denominacija je Auriel, ovaj anđeo pomaže otelotvorena bića kako bi pronašla svoj duhovni put.
On izdaje naredbe a ne ja.
Lets go party.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
Kolegice,gdje vi ono zivite???? Dajte se uozbiljite. Gluposti lupate u 19 okrugu.Eva wrote:A gle, mislim da su se Muje ipak malo zajebali, ak nastave ovim tempo radit sranja, još uvijek mogu pošteno dobit po pičci da bi ih se moglo najurit od kud su dogmizali.
2014-04-14
Željeli ste slobodu .....bez granica .......pa eto vam je .....u čemu je problem ?
Šta vam sad ne paše ?
Žalite se upravi vodovoda ......to je vaša želja i ja vam je dajem.
Htjeli ste jeftinu radnu snagu pa sam vam poslao miljon SIrijiaca i ostaloga.
A da htjeli ste manje i to koliko vama paše.
E pa ne može.
SAD ČETE UZET SWE.
BEZ LIMITA.
Šta vam sad ne paše ?
Žalite se upravi vodovoda ......to je vaša želja i ja vam je dajem.
Htjeli ste jeftinu radnu snagu pa sam vam poslao miljon SIrijiaca i ostaloga.
A da htjeli ste manje i to koliko vama paše.
E pa ne može.
SAD ČETE UZET SWE.
BEZ LIMITA.
2014-04-11
abraham wrote:Kolegice,gdje vi ono zivite???? Dajte se uozbiljite. Gluposti lupate u 19 okrugu.Eva wrote:A gle, mislim da su se Muje ipak malo zajebali, ak nastave ovim tempo radit sranja, još uvijek mogu pošteno dobit po pičci da bi ih se moglo najurit od kud su dogmizali.
a turaka u beču i arapa ko govana, jebote. Pa neće Austrija bit prva kršćanska zemlja koja je postala muslimanska. Cijeli bliski istok je nekoć bio kršćanski.
abraham wrote:Kolegice,gdje vi ono zivite???? Dajte se uozbiljite. Gluposti lupate u 19 okrugu.Eva wrote:A gle, mislim da su se Muje ipak malo zajebali, ak nastave ovim tempo radit sranja, još uvijek mogu pošteno dobit po pičci da bi ih se moglo najurit od kud su dogmizali.
13. ah pa mogu maštat
Guest- Guest
marcellus wrote:abraham wrote:Kolegice,gdje vi ono zivite???? Dajte se uozbiljite. Gluposti lupate u 19 okrugu.Eva wrote:A gle, mislim da su se Muje ipak malo zajebali, ak nastave ovim tempo radit sranja, još uvijek mogu pošteno dobit po pičci da bi ih se moglo najurit od kud su dogmizali.
a turaka u beču i arapa ko govana, jebote. Pa neće Austrija bit prva kršćanska zemlja koja je postala muslimanska. Cijeli bliski istok je nekoć bio kršćanski.
Kam ćeš ti? Nekaj si spominjal ak Karamarko padne odlaziš iz države.
Guest- Guest
Društvo ste koje na skali konzervatizma - liberalizma u liberalizmu na negdje oko 'plus 8 ( Francuska je tu visoko ) i onda dovodite ekipu koja je konzervatizam i negdje ono minus 5 i niže ovamo a cim je razlika deset bodova dolazi do shranja u razmomilaženju mišljenja i stavova.
Bog vas heba glupe ovi u društvo na razini konzervatizam liberalizam 0 ( nula ) nebi mogli ni prismrdit ni jedni druga unutra jer su i jedni drugi aberacija ( odstupanje od razboritog ponašanja ).
Bog vas heba glupe ovi u društvo na razini konzervatizam liberalizam 0 ( nula ) nebi mogli ni prismrdit ni jedni druga unutra jer su i jedni drugi aberacija ( odstupanje od razboritog ponašanja ).
2014-04-11
Naime , kriticna masa je prijedjena u mnogim krajevima. Svi koji kenjaju o "krajnjem" rjesenju su izricito bili protiv Glavasa i njegove garde. Sto vi mislite tko bi to trebao odraditi prljavi posao za vas???? Politicari su doveli do ovoga danas a rjesenje je???????
2014-04-14
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Opit ću se ko majka danas : Tri ubijena nožem u Njemačkoj tri mjeseca pred izbore
» Majka Marija iz Zagreba: 'Zbog gladi imam samo 39 kilograma'
» Jelena M. iz Austrije: Majka mi je napravila sihir “pečat crne udovice” zbog momka muslimana
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Majka Marija iz Zagreba: 'Zbog gladi imam samo 39 kilograma'
» Jelena M. iz Austrije: Majka mi je napravila sihir “pečat crne udovice” zbog momka muslimana
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
Page 3 of 4