Francuska: Majka i tri kćeri izbodene nožem zbog neprikladnog odijevanja
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Francuska: Majka i tri kćeri izbodene nožem zbog neprikladnog odijevanja
O festivalu demokracije, homoliberalni zakoni, razvrat itd. Sve štima, a zapravo ne štima. Sad se treba dogovoriti što je istina.Noor wrote:Fénix wrote:Svašta... A NGOvna u svim državama stalno govore kako nema dovoljno sloboda, posebice u slavenskim zemljama. Nikad slobodniji a gubi se sloboda. Zvuči kao oksimoron.Noor wrote:dijagram wrote:Neka malo pripaze sto odijevaju, i manje se smiju po ulici, to iritira.
lako se tu zafrkavat, mada nije za zafrkanciju...ali europa gubi slobodu
o kakvoj slobodi onda pričaš, kad se europljanka više ne usudi bez straha obući kako želi i kako je navikla..i izaći na ulicu?
Francuzići kažu kako su slobodni i sve je super, Hollande je još svjesno i ciljano zgazio volju naroda prije 2-3 godine potpisivanjem nekih katastrofalnih zakona. Ako Hollande kaže da je sve u savršenom redu i to prenesu francuski i svjetski mediji, onda je tako. Drugačije ne može biti.
Francuzići su sami stvorili uvjete za ovo, a nitko ih nije tjerao. Da su doista bili protiv, srušili bi poredak i objesili vlast i problem riješen.
Guest- Guest
ma to je drugo, okej...mislila sam da se ne razumijemo
Guest- Guest
Pa skoro al ja nemam ništa protiv toga no imao bih da bi takva prošetaš pored kcerke od pet godina pa onda ona mene pita šta je to pa misli da je to svrha žena i da ona mora tako.Noor wrote:RayMabus wrote:Negdje drugdje u nekom drugom vremenu i prostoru bi te proglasili drocom i nekulturnom jer tu gdje ti izlaziš ima i male djece.Noor wrote:Fénix wrote:Svašta... A NGOvna u svim državama stalno govore kako nema dovoljno sloboda, posebice u slavenskim zemljama. Nikad slobodniji a gubi se sloboda. Zvuči kao oksimoron.Noor wrote:
lako se tu zafrkavat, mada nije za zafrkanciju...ali europa gubi slobodu
o kakvoj slobodi onda pričaš, kad se europljanka više ne usudi bez straha obući kako želi i kako je navikla..i izaći na ulicu?
KRAJ PRICE.
koje gluposti ti lampaš...pa nitko ne hoda ulicom gol...
Krivi odgoj.
Tako šetajte svaki dan pa ce i te kceri mislit da je to svrha žene ( da bude komad mesa ) i da je to to cemu one moraju težiti i da je svrha postojanja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Emanicpacija. Fuj.
longi daj začepi majketi, curica od osam godina je u životnoj opasnosti a ti sereš
Europljani se moraju prilagoditi i raditi nove ustupke i sve ce biti u redu.
Pojedinacnih napada ce i dalje biti ali nekako ce se vec zivjeti.
dijagram-
2015-08-09
I šta da ja tu sad radim ? Nisam doktor i nisam je ja nit napao nit doveo u takvu situaciju.marcellus wrote:RayMabus wrote:Emanicpacija. Fuj.
longi daj začepi majketi, curica od osam godina je u životnoj opasnosti a ti sereš
To je sukob svjetonadzora a ja ne pripadam niti jednoj pa isto kako kažem emanicpacija fuj tako mogu i reči ako želim primitvizam fuj.
2014-04-11
Longi ti to valjda u korijenu kreće.marcellus wrote:RayMabus wrote:Emanicpacija. Fuj.
Guest- Guest
RayMabus wrote:I šta da ja tu sad radim ? Nisam doktor i nisam je ja nit napao nit doveo u takvu situaciju.marcellus wrote:RayMabus wrote:Emanicpacija. Fuj.
To je sukob svjetonadzora a ja ne pripadam niti jednoj pa isto kako kažem emanicpacija fuj tako mogu i reči ako želim primitvizam fuj.
pa daj za početak osudi čovječe...
još samo fali da napišeš TRPAJ!
Guest- Guest
To je inače najjača glupost koja cirkulira i koja je globalno priznata. Zbog te pogreške prije nekih 40-ak godina je Europa otišla u totalno krivom smjeru i rješenje je jedino vratiti se natrag i nastaviti onim kursom s kojeg se skrenulo u qrac. Mnogi bi ispušili žestoko, ali barem bi se mogla vratiti ona snaga narodima.dijagram wrote:Europljani se moraju prilagoditi i raditi nove ustupke i sve ce biti u redu.
Guest- Guest
Pa slobodna volja. Mogu reči da osuđujem i ne moram. Pitaj pa ćeš znat. Normalno da osuđujem i to najoštrije al ja ti nisam dužan podnositi prijavak.Noor wrote:RayMabus wrote:I šta da ja tu sad radim ? Nisam doktor i nisam je ja nit napao nit doveo u takvu situaciju.marcellus wrote:RayMabus wrote:Emanicpacija. Fuj.
pa daj za početak osudi čovječe...
još samo fali da napišeš TRPAJ!
A pošto vi stalno mislite da ste u pravu 100 % onda ja spominjem samo to šta me zanima a to je da vam kažem da niste 100% u pravu pa imaš samo emanicpacija fuj ( s početka pisanja ) a to dal cu ja spomenuti da ja osuđujem i ovo drugo a ćuj ja ti to ne moram reči ako ne želim , slobodna volja , možeš me pitati pa ako ti budem voljan odgovoriti saznati ćeš dal da ili ne.
2014-04-11
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/azilant-izbo-nozem-djevojcice-u-francuskom-odmaralistu-jer-su-bile-preoskudno-odjevene-939741
Dovedu tj dođu oni sami tko zna odakle i onda imaš : patrijaih vs emanicpacija s time da imaš rangiranje pa recimo od : - 10 do 0 i od 0 do 10.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/azilant-izbo-nozem-djevojcice-u-francuskom-odmaralistu-jer-su-bile-preoskudno-odjevene-939741
Primitivizam bolesni je od - 10 do 0 a emanicpacija ( isto bolešcina svoje vrste i šta je dalje od 0 je bolesnija ) je od 0 do 10
Sad stavi nekoga tko je u glavi - 10 u istu prostoriju s nekim tko je 10 i tece krv.
Kad su nijanse male onda nema ovoga al kad su ovako drasticne onda frca perje.
Već kod razlike od 10 nijansi je rat npr netko na - 5 i netko na 2 nece se zakačit jer je razlika samo 7 dok netko na - 5 i netko na 5 oce jer je razlika među njima 10
2014-04-11
Prošao je Bajram i medžlise su objavile da je lovostaj završil. Poziv na džihad oglašen je od mujezina. Bude sad ovakvih pikanja, klanja, mlatranja sjekirama, bombi, silovanja i ostalih miroljubivoislamskih iskaza ljubavi na svakom koraku, svugdje po EU. Eno i Redžo im je dal vjetra u leđa dodatno sa svojim ratnim igrama. A nije ni u Bosni lovostaj, i tam bu uskoro pizdarija.
Guest- Guest
trpaj, rast se mora nastaviti a multikulti građanija zaživjeti...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Skala konzervatizma - liberalizamEva wrote:Prošao je Bajram i medžlise su objavile da je lovostaj završil. Poziv na džihad oglašen je od mujezina. Bude sad ovakvih pikanja, klanja, mlatranja sjekirama, bombi, silovanja i ostalih miroljubivoislamskih iskaza ljubavi na svakom koraku, svugdje po EU. Eno i Redžo im je dal vjetra u leđa dodatno sa svojim ratnim igrama. A nije ni u Bosni lovostaj, i tam bu uskoro pizdarija.
Ne mora bit ništa , pređi na 0 i ispod , wehabizam ti je - 10 tako da ako ne želiš shranja razlika između was mora biti ispod 10 bodowa a to znači da si ti praktički ispod 0 i postaješ konzeratiwna ..............ako želiš žiwjeti.
2014-04-11
Svaki dan nešto, znači ljetna sezona sranja je počela.
Francuzi da imaju muda izglancali bi giljotine i krenuli počevši s Hollandeom
Guest- Guest
RayMabus wrote:Skala konzervatizma - liberalizamEva wrote:Prošao je Bajram i medžlise su objavile da je lovostaj završil. Poziv na džihad oglašen je od mujezina. Bude sad ovakvih pikanja, klanja, mlatranja sjekirama, bombi, silovanja i ostalih miroljubivoislamskih iskaza ljubavi na svakom koraku, svugdje po EU. Eno i Redžo im je dal vjetra u leđa dodatno sa svojim ratnim igrama. A nije ni u Bosni lovostaj, i tam bu uskoro pizdarija.
Ne mora bit ništa , pređi na 0 i ispod , wehabizam ti je - 10 tako da ako ne želiš shranja razlika između was mora biti ispod 10 bodowa a to znači da si ti praktički ispod 0 i postaješ konzeratiwna ..............ako želiš žiwjeti.
Ja ću bit kaj ja odlučim a ne tamo neki jebivjetar alah.
Guest- Guest
Nemaju muda. Žene wladaju Matrijahalna imperija oli ti ga emaničipačija.Eva wrote:Francuzi da imaju muda izglancali bi giljotine i krenuli počevši s Hollandeom
2014-04-11
joj sto bi volio....da ih munđosi rokaju...po tom se vidi da uopce nisu pripremljeni za moguce sukobe u vlastitom dvoristu...zvrlaju ko muhe bez glave
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:Nemaju muda. Žene wladaju Matrijahalna imperija oli ti ga emaničipačija.Eva wrote:Francuzi da imaju muda izglancali bi giljotine i krenuli počevši s Hollandeom
Pa onda bi baš trebale najurit sve mizogine drkadžije van iz zemlje.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Opit ću se ko majka danas : Tri ubijena nožem u Njemačkoj tri mjeseca pred izbore
» Majka Marija iz Zagreba: 'Zbog gladi imam samo 39 kilograma'
» Jelena M. iz Austrije: Majka mi je napravila sihir “pečat crne udovice” zbog momka muslimana
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Majka Marija iz Zagreba: 'Zbog gladi imam samo 39 kilograma'
» Jelena M. iz Austrije: Majka mi je napravila sihir “pečat crne udovice” zbog momka muslimana
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
Page 2 of 4