Zamjenik premijera Turske: žene se ne bi trebale smijati u javnosti
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zamjenik premijera Turske: žene se ne bi trebale smijati u javnosti
9 mjeseci?to bi vam bilo malo
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
asilovski wrote:http://www.independent.co.uk/news/world/europe/women-should-not-laugh-in-public-says-turkeys-deputy-prime-minister-in-morality-speech-9635526.html
Da li to vrijedi i za forume? Koje smajliće žene smiju koristit a koje ne?
Guest- Guest
uz
Da, u sapunicama ima i toga...
maggie13 wrote:Tocno. A u međuvreMenu bi odabrane strpljivo cekale da dođu na red za devetomjescno odmaranje u vili na Azurnoj obali,okruzene kucnim pomocnicama.jasambrend wrote:maggie13 wrote:Ovo je kao ono da trudnice ne bi smjele u javnost.
Imaju čuvati plod i još ono nešto bitno, ali sam zaboravio što... uglavnom ne bi im se morali dizati u javnom prijevozu bespotrebno, a i ne bi se dotične baš svuda laktarile preko reda mučki iskorištavajući svoju trenutnu povlaštenu situaciju... zapravo su dotične prava napast kad malo bolje razmislim...
Da, u sapunicama ima i toga...
darth_vader-
2014-04-17
deda hipster wrote:asilovski wrote:
Bülent Arınç condemned 'moral regression' and consumerism
ovaj govori isto kao i epikur
(*asila, daj kopiraj samo tekst umjesto da c/p cijelu stranicu, ne može se normalno citirati na tvoj post)
pa rekao sam ja da je dobar dio forumaša prije par godina hvalio Erdogana .. ovom logikom
"on vlada čvrstom rukom, i čvrstom rukom zabranjuje degenerirane zapadne vrijednosti, on je konzervativac, i on zna reći NE zapadu i prijatelj je Rusije i stoga je dobar"
Guest- Guest
deda hipster wrote:asilovski wrote:
Općenito konzervativci u suvremenom svijetu upozoravaju na pad moralnih vrijednosti i konzumerizam. Naravno svatko iz svojih pozicija i kulturno-civlizacijskog miljea.
Dok je kod vas liberala svejedno: konzumerizam, perverzija, utilitarizam i nihilizam.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Erdogan i Turska su malo u kurcu, nikako da se definiraju, piškili bi kakili bi.
U glavnom, turci su muslimani i neka urihtaju svoju zemlju prema volji većine a koja očito tendira islamskom društvu i autokraciji.
A ako prestanu biti baza za angloameričke egzibicije na bliskom istoku tim bolje, oslabit će njih upliv a pojačati ruski. Samim tim i u Europi će se nastaviti okretanje na novbi kurs a popustit će i američki stisak.
U glavnom, turci su muslimani i neka urihtaju svoju zemlju prema volji većine a koja očito tendira islamskom društvu i autokraciji.
A ako prestanu biti baza za angloameričke egzibicije na bliskom istoku tim bolje, oslabit će njih upliv a pojačati ruski. Samim tim i u Europi će se nastaviti okretanje na novbi kurs a popustit će i američki stisak.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:nihilizam.....
gdje ćeš većeg nihilizma od kršćanstva i islama, ti vjernici jedva čekaju da završi ovaj život na zemlji
Guest- Guest
ma što biste vi bez nas i našeg smijeha..ne znate disat bez žena
Guest- Guest
najjače mi je kada naši "konzervativci" ove mlade što se zabavljaju, i mlađu generaciju nazivaju "kulturom smrti"????deda hipster wrote:epikur37 wrote:nihilizam.....
gdje ćeš većeg nihilizma od kršćanstva i islama, ti vjernici jedva čekaju da završi ovaj život na zemlji
a ono nema veće kulture smrti od islama i kršćanstva. sa naglaskom da je većina kršćana odbacili kulturu smrti, a ovi muse je furaju na žestoko(izuzev njihovih šejika i elite, koji šmrču jebavaju vrhunske kurve itd)
Guest- Guest
prodali dušu za 3 dana na Ultripreko_vode_do_slobode wrote:
najjače mi je kada naši "konzervativci" ove mlade što se zabavljaju, i mlađu generaciju nazivaju "kulturom smrti"????
Guest- Guest
ovo je vrijeme pametnih političara....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
deda hipster wrote:prodali dušu za 3 dana na Ultripreko_vode_do_slobode wrote:
najjače mi je kada naši "konzervativci" ove mlade što se zabavljaju, i mlađu generaciju nazivaju "kulturom smrti"????
Ultra je vid evangelizacije, suvremeni Woodstock
Guest- Guest
kofein wrote:dijagram wrote:takodjer im zabraniti da se glasaju za vrijeme seksa.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Čini mi se nikad nismo imali opće suglasje kao na ovoj temi. Sklad koji vlada ništa ne može narušiti.
Spržiti Tursku da joj sjemena nema.
Koji kurac to nisu napravili 1918-te?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Regoč wrote:Čini mi se nikad nismo imali opće suglasje kao na ovoj temi. Sklad koji vlada ništa ne može narušiti.
Guest- Guest
He called for Turkish people to rediscover the Koran and stop moral regression.
Oksimoron!
Oksimoron!
Guest- Guest
Dodao bih kolega i da je Erdogan protiv pedera, oporbe, slobodnog informiranja i sl. Manga kao i pravoslavni mu kolega. Da ipak , ne bi voljeli takovog doma. Tipa, hvali more drz se kraja.preko_vode_do_slobode wrote:deda hipster wrote:asilovski wrote:
(*asila, daj kopiraj samo tekst umjesto da c/p cijelu stranicu, ne može se normalno citirati na tvoj post)
pa rekao sam ja da je dobar dio forumaša prije par godina hvalio Erdogana .. ovom logikom
"on vlada čvrstom rukom, i čvrstom rukom zabranjuje degenerirane zapadne vrijednosti, on je konzervativac, i on zna reći NE zapadu i prijatelj je Rusije i stoga je dobar"
2014-04-14
I ja se to pitam za Srbiju 1995.jastreb wrote:Spržiti Tursku da joj sjemena nema.
Regoč wrote:Čini mi se nikad nismo imali opće suglasje kao na ovoj temi. Sklad koji vlada ništa ne može narušiti.
Pa ognjištarci se uvijek prepoznaju, bilo da su iz Anatolije ili hrvatskih vukojebina, manje je bitno. Ono kaj ih određuje je mizoginija.
Guest- Guest
Ti ognjištarci ko čifuti, uviek skupa.Eva wrote:Regoč wrote:Čini mi se nikad nismo imali opće suglasje kao na ovoj temi. Sklad koji vlada ništa ne može narušiti.
Pa ognjištarci se uvijek prepoznaju, bilo da su iz Anatolije ili hrvatskih vukojebina, manje je bitno. Ono kaj ih određuje je mizoginija.
No, ako pravilno čitam, podrška vicepremijeru je u svih nas teška ironija.
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Šakavili postaje zamjenik premijera Ukrajine
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Papino ludilo: Evropa će primiti sve emigrante svijeta i smijati se
» Hoće li se Martina Dalić smijati i nakon tužbi Agrokorovih vjerovnika
» Pacoli o Dacicu:On je bio zamjenik balkanskog koljaca Milosevica
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Papino ludilo: Evropa će primiti sve emigrante svijeta i smijati se
» Hoće li se Martina Dalić smijati i nakon tužbi Agrokorovih vjerovnika
» Pacoli o Dacicu:On je bio zamjenik balkanskog koljaca Milosevica
Page 2 of 10