Zamjenik premijera Turske: žene se ne bi trebale smijati u javnosti
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zamjenik premijera Turske: žene se ne bi trebale smijati u javnosti
crvenkasti wrote:
Jedini način da Turska to spriječi jest totalni odmak od Amerikanaca. To je ogroman zahvat, ali i Turska je velika i snažna zemlja.
To bi bio povijesni zahvat, a posto nisu udobre sa Irancima, mogli bi zavrsiti kao Irak, pa ko voli nek izvoli.
darla- Admin
2015-10-22
Neka bude, stvarno je više zamorno preskakati po dvie trećine stranice da bi se nešto normalno pročitalo.darla wrote:Regoč wrote:
Šala proizlazeća iz teme. Samo te podsjećam da si Raya rekla dovesti u red, da ćeš ga spriečiti da beskonačno šalje jedan te isti tekst na svakoj temi, da sam komentira svoje upise i da sam odgovara na komentare koje je poslao. Osobno, svako ti dobro.
Pa rekla sam i hocu, meni se cinilo da se primirio. Kad dodje reci cu mi pa ako ne poslusa, onda cemo dalje.
Regoč wrote:
U konačnici odluka je na ženi.
Nije, ako on recimo kaze, da on jos jedno hraniti nece. Nema samostalnih odluka u braku, ako netko hoce da brak funkcionira.
darla- Admin
2015-10-22
veliš...muž ionako uvijek dozna zadnjiRegoč wrote:Misliš da toga nema? Ne kažem kao pravilo, ali kao velika mogućnost. Ostane trudna, ništa ne kaže, abortira i tko će znati?Noor wrote:darla wrote:Regoč wrote:
Naravno, ne legne muškarac na stol, ne raširi noge i ne kaže "čupaj, doktore". Muškarci su krivi kao plaćeni ubojice, tkz. ginekolozi aborteri, a potražnju stvaraju žene.
Onda su im muzevi suucesnici u tome, jer koliko se sjecam u statistici, najvise je abortusa bas u braku pocinjeno.
ma to žene rade kriomice...muži pojma nemaju i niš ne kuže posle toga
Guest- Guest
To je zasto što onda svi znaju što je radilamaggie13 wrote:Ovo je kao ono da trudnice ne bi smjele u javnost.
Guest- Guest
Noor wrote:veliš...muž ionako uvijek dozna zadnjiRegoč wrote:Misliš da toga nema? Ne kažem kao pravilo, ali kao velika mogućnost. Ostane trudna, ništa ne kaže, abortira i tko će znati?Noor wrote:darla wrote:Regoč wrote:
Naravno, ne legne muškarac na stol, ne raširi noge i ne kaže "čupaj, doktore". Muškarci su krivi kao plaćeni ubojice, tkz. ginekolozi aborteri, a potražnju stvaraju žene.
Onda su im muzevi suucesnici u tome, jer koliko se sjecam u statistici, najvise je abortusa bas u braku pocinjeno.
Haha, Regoč valjda abortus zamišlja kao depilaciju.
Guest- Guest
Za razliku od tebe koja se javljaš sa brkovima na bundeviSora wrote:Sora wrote:Ima tu na forumu vec divljak . Jedan .
Nek se sam javi !
Eto javio se . marcelko glavom i bradom
Guest- Guest
Ako uopće doznaNoor wrote:veliš...muž ionako uvijek dozna zadnjiRegoč wrote:Misliš da toga nema? Ne kažem kao pravilo, ali kao velika mogućnost. Ostane trudna, ništa ne kaže, abortira i tko će znati?Noor wrote:darla wrote:Regoč wrote:
Guest- Guest
Trebale ste na tečaj kod Jože Manolića, ne bi živjeli u neznanju.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ako uopće doznaNoor wrote:veliš...muž ionako uvijek dozna zadnjiRegoč wrote:Misliš da toga nema? Ne kažem kao pravilo, ali kao velika mogućnost. Ostane trudna, ništa ne kaže, abortira i tko će znati?Noor wrote:darla wrote:
ma, kad tad
Guest- Guest
O jebttre911 wrote:Za razliku od tebe koja se javljaš sa brkovima na bundeviSora wrote:Sora wrote:Ima tu na forumu vec divljak . Jedan .
Nek se sam javi !
Eto javio se . marcelko glavom i bradom
Da ti imas brkove bio bi muskarac
Nego nemas
Daj ti podieli s nama neko od svojih iskustavah.Eva wrote:Noor wrote:veliš...muž ionako uvijek dozna zadnjiRegoč wrote:Misliš da toga nema? Ne kažem kao pravilo, ali kao velika mogućnost. Ostane trudna, ništa ne kaže, abortira i tko će znati?Noor wrote:darla wrote:
Je, rogovi mu narastu a on misli da ga je to neki rakonja napao :DNoor wrote:tre911 wrote:Ako uopće doznaNoor wrote:veliš...muž ionako uvijek dozna zadnjiRegoč wrote:Misliš da toga nema? Ne kažem kao pravilo, ali kao velika mogućnost. Ostane trudna, ništa ne kaže, abortira i tko će znati?Noor wrote:
ma, kad tad
Guest- Guest
Regoč wrote:
Daj ti podieli s nama neko od svojih iskustavah.
Sto se radjanja tice mislim da Eva ima sto za reci, a sto se abortusa tice, ja nisam za isti osim u iznimnim situacijama (zdravstveni razlozi, silovanje), medjutim ne prihvacam nikako da muz nije suodgovoran.
darla- Admin
2015-10-22
Teško je o tome pričati ipak su to bolne i intimne stvari, no ako želiš biti pravi metroseksualac nema nego stari dobri selotejp, naljepit na prsa ili noge i nalgim pokretom iščupat čim više dlaka zajedno s korijenom. Imaju i oni aparatići za čupanje, ali ne bih ih preporučio, Mesić ih je koristio pa mu umjesto obrva izrasla severinina pizda iznad očiju, postalo još gore, tako da se i on prebacio na pincetu i Karamarka, provjerene old fashion metode.Regoč wrote:Daj ti podieli s nama neko od svojih iskustavah.Eva wrote:
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Regoč wrote:Daj ti podieli s nama neko od svojih iskustavah.Eva wrote:Noor wrote:veliš...muž ionako uvijek dozna zadnjiRegoč wrote:Misliš da toga nema? Ne kažem kao pravilo, ali kao velika mogućnost. Ostane trudna, ništa ne kaže, abortira i tko će znati?Noor wrote:
Rado. Prvi porod jao mamma mia, 18 h su me mrcvarili jer sam odmah krenula u bolnicu čim sam osjetila prvi trud, a tam te polegnu na krevet i ostave, kao nije još tvoj red. Ukratko, prvi porod horor, misilila sam nikad više me nećete vidjet u rađaoni. No, brzo se prevarih. Već nakon 18 mjesci sam bila sam opet u istoj bolnici, no ovaj put sam bila mudrija pa nismo u rodilište trčali odmah, nego sam se ja lijepo doma istuširala, polako spremila i skoro ravno iz auta u rađaonu. A trećeg se ne sjećam jer bio carski rez. Zadnje je bilo da mi se anesteziolog unio u lice, i kazao sad ćete si malo odspavat. i tak je i bilo.
Abortusa nisam imala, jer sam uvijek koristila neka sredstva zaštite. Trenutno imam Mirenu.
Aj sad ti!
Last edited by Eva on 20/7/2016, 12:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
Gay is okay, usto i najbolja kontracepcija, a Mirena je naše gore list ili Švabica?Eva wrote:Abortusa nisam imala, jer sam uvijek koristila neka sredstva zaštite. Trenutno imam Mirenu.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:Gay is okay, usto i najbolja kontracepcija, a Mirena je naše gore list ili Švabica?Eva wrote:Abortusa nisam imala, jer sam uvijek koristila neka sredstva zaštite. Trenutno imam Mirenu.
Nisi normalan, hahahhaha.
Mirena je spirala, a mi se zezamo ak ostanem trudna, bar znamo ime za kćer.
http://www.mirena-us.com/index.php
Guest- Guest
da je mene majka abortirala otac nikada za to saznao ne bi. Budući da sam zadnji isprdak žene su je nagovarale na abortus jer već ima dovoljno djece i da je teško..a otac bio u njemačkoj i dolazio samo oko Božića....majka rekla "prijateljicama" da je abortirala samo da ih skine sa vrata i eto mene tu gdje jesam. Oću reći da okolnosti nekada izuzimaju muža iz svih kombinacija a katkad žena odluči ma što da muškarac kaže o tome a katkad je prisili na abortus. Nema tu baš neke pameti i pravila. Kao kršćanin osuđujem djelo no nikada ne osuđujem osobu jer niko ne zna što se zaista dogodilo i zašto je to napravljeno.darla wrote:Regoč wrote:
Daj ti podieli s nama neko od svojih iskustavah.
Sto se radjanja tice mislim da Eva ima sto za reci, a sto se abortusa tice, ja nisam za isti osim u iznimnim situacijama (zdravstveni razlozi, silovanje), medjutim ne prihvacam nikako da muz nije suodgovoran.
Guest- Guest
udba wrote:Gay is okay, usto i najbolja kontracepcija, a Mirena je naše gore list ili Švabica?Eva wrote:Abortusa nisam imala, jer sam uvijek koristila neka sredstva zaštite. Trenutno imam Mirenu.
Smijem li se ja smijati?
2014-04-12
Mirena nije spirala nego djeluje kao hormonska zaštitaEva wrote:udba wrote:Gay is okay, usto i najbolja kontracepcija, a Mirena je naše gore list ili Švabica?Eva wrote:Abortusa nisam imala, jer sam uvijek koristila neka sredstva zaštite. Trenutno imam Mirenu.
Nisi normalan, hahahhaha.
Mirena je spirala, a mi se zezamo ak ostanem trudna, bar znamo ime za kćer.
http://www.mirena-us.com/index.php
Guest- Guest
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Šakavili postaje zamjenik premijera Ukrajine
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Papino ludilo: Evropa će primiti sve emigrante svijeta i smijati se
» Hoće li se Martina Dalić smijati i nakon tužbi Agrokorovih vjerovnika
» Pacoli o Dacicu:On je bio zamjenik balkanskog koljaca Milosevica
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Papino ludilo: Evropa će primiti sve emigrante svijeta i smijati se
» Hoće li se Martina Dalić smijati i nakon tužbi Agrokorovih vjerovnika
» Pacoli o Dacicu:On je bio zamjenik balkanskog koljaca Milosevica
Page 7 of 10