Zamjenik premijera Turske: žene se ne bi trebale smijati u javnosti
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zamjenik premijera Turske: žene se ne bi trebale smijati u javnosti
udba wrote:Meni je ginekolog prvo dao da čitam slova ko na očnom pregledu, ono, A, B, C
kad smo pročitali, onda je reko "e, te hepatitise imate"
Guest- Guest
..ginekolog...tre911 wrote:Nisam čuo da ima nekih nuspojava, barem što nam je dr. rekla a i znam osobno jednu ženu i kaže da nema nikakvih problema.darla wrote:Ja sam samo vikala tablete necu, jer em se debljas, em rakovi se kote. Od ovog su mi rekli da se rakovi ne kote, javim krajnji rezultat.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tre ne vadi (doslovno)vuksadinare wrote:..ginekolog...tre911 wrote:Nisam čuo da ima nekih nuspojava, barem što nam je dr. rekla a i znam osobno jednu ženu i kaže da nema nikakvih problema.darla wrote:Ja sam samo vikala tablete necu, jer em se debljas, em rakovi se kote. Od ovog su mi rekli da se rakovi ne kote, javim krajnji rezultat.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
A nas teško natjerati da se odmaknemo od teme ko žabu u vodu skočiti (sad se probudio trolerski duh u meni) a kad smo već kod žaba na pecanju mi se znalo dogoditi da mi žabe iz ruku jedu crviće, bez zajebancije. Čak sam to i snimio mobom no kasnije mi je mob upao u kadu i ode snimak u limbdarla wrote:tre911 wrote:
I tako tema ode u pm :DDDD
Pa skrenulo se na podrucje abortusa da ili ne, odavno, nismo mi krivi mi smo samo razvili daljnji smjer
Guest- Guest
Is tamo vas dvojica, covjek daje korisne informacije, danas zene uglavnom zaginu od raka jajnika ili dojke.
darla- Admin
2015-10-22
Nisam ali volim pogledativuksadinare wrote:..ginekolog...tre911 wrote:Nisam čuo da ima nekih nuspojava, barem što nam je dr. rekla a i znam osobno jednu ženu i kaže da nema nikakvih problema.darla wrote:Ja sam samo vikala tablete necu, jer em se debljas, em rakovi se kote. Od ovog su mi rekli da se rakovi ne kote, javim krajnji rezultat.
Guest- Guest
....triper neizbjezan...udba wrote:Tre ne vadi (doslovno)vuksadinare wrote:..ginekolog...tre911 wrote:Nisam čuo da ima nekih nuspojava, barem što nam je dr. rekla a i znam osobno jednu ženu i kaže da nema nikakvih problema.darla wrote:Ja sam samo vikala tablete necu, jer em se debljas, em rakovi se kote. Od ovog su mi rekli da se rakovi ne kote, javim krajnji rezultat.
2015-09-08
Možda je i doslovno ginekologudba wrote:Tre ne vadi (doslovno)vuksadinare wrote:..ginekolog...tre911 wrote:Nisam čuo da ima nekih nuspojava, barem što nam je dr. rekla a i znam osobno jednu ženu i kaže da nema nikakvih problema.darla wrote:Ja sam samo vikala tablete necu, jer em se debljas, em rakovi se kote. Od ovog su mi rekli da se rakovi ne kote, javim krajnji rezultat.
2014-04-11
to ti vjerujem....tre911 wrote:Nisam ali volim pogledativuksadinare wrote:..ginekolog...tre911 wrote:Nisam čuo da ima nekih nuspojava, barem što nam je dr. rekla a i znam osobno jednu ženu i kaže da nema nikakvih problema.darla wrote:Ja sam samo vikala tablete necu, jer em se debljas, em rakovi se kote. Od ovog su mi rekli da se rakovi ne kote, javim krajnji rezultat.
2015-09-08
Itekako vadim, jedan cigo priča mom frendu otprilike ovako ide razgovor; gdje si, što ima a cigo kaže da ide ugraditi onaj feder ženi u piz*u. pita ga frend a zašto a on to objasni ovako-to ti je kao da kreneš vlakom iz borova do vinkovaca a moraš izaći u nuštru a vjerojatno bi se vozio čak do ivankova!!udba wrote:Tre ne vadi (doslovno)vuksadinare wrote:..ginekolog...tre911 wrote:Nisam čuo da ima nekih nuspojava, barem što nam je dr. rekla a i znam osobno jednu ženu i kaže da nema nikakvih problema.darla wrote:Ja sam samo vikala tablete necu, jer em se debljas, em rakovi se kote. Od ovog su mi rekli da se rakovi ne kote, javim krajnji rezultat.
Guest- Guest
tre911 wrote:
A nas teško natjerati da se odmaknemo od teme ko žabu u vodu skočiti (sad se probudio trolerski duh u meni) a kad smo već kod žaba na pecanju mi se znalo dogoditi da mi žabe iz ruku jedu crviće, bez zajebancije. Čak sam to i snimio mobom no kasnije mi je mob upao u kadu i ode snimak u limb
To bi bio fora snimak . Jel zaba poslije zavrsila na tanjuru?
darla- Admin
2015-10-22
tre911 wrote:Ovako piše jebiga,nisam siguran više ali mi nešto u glavi da žene koje imaju mirenu gube mjesečnicu ili se ona smanjuje ili tako neštodarla wrote:Mirena ne djeluje protiv zaceca, samo regulira hormonalni ciklus, barem koliko ja znam
......Hormon u cilindru, identičan jednom od hormona koji se nalazi u kontracepcijskoj piluli, postupno se otpušta u šupljinu maternice, a brzinu njegova otpuštanja kontrolira posebna membrana na cilindru........
Ma niš se ne gubi, jedino spriječava začeće. I meni je tak ginekolog kazal i preporučil baš mirenu zato kaj sam već rodila, jer ju ne preporučuju ženama koje nisu još rodile.
Guest- Guest
tre911 wrote:Itekako vadim, jedan cigo priča mom frendu otprilike ovako ide razgovor; gdje si, što ima a cigo kaže da ide ugraditi onaj feder ženi u piz*u. pita ga frend a zašto a on to objasni ovako-to ti je kao da kreneš vlakom iz borova do vinkovaca a moraš izaći u nuštru a vjerojatno bi se vozio čak do ivankova!!udba wrote:Tre ne vadi (doslovno)vuksadinare wrote:..ginekolog...tre911 wrote:Nisam čuo da ima nekih nuspojava, barem što nam je dr. rekla a i znam osobno jednu ženu i kaže da nema nikakvih problema.darla wrote:Ja sam samo vikala tablete necu, jer em se debljas, em rakovi se kote. Od ovog su mi rekli da se rakovi ne kote, javim krajnji rezultat.
To ti baš ni zdravo.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..ginekolog...tre911 wrote:Nisam čuo da ima nekih nuspojava, barem što nam je dr. rekla a i znam osobno jednu ženu i kaže da nema nikakvih problema.darla wrote:Ja sam samo vikala tablete necu, jer em se debljas, em rakovi se kote. Od ovog su mi rekli da se rakovi ne kote, javim krajnji rezultat.
Volontira na forumu. sad kad mu se krenu forumašice naručivat za besplatnu ugradnju mirene.
Guest- Guest
Nije, volim tu živinu i ne ubijam ništa iz objesti. divlje patke mi isto ispod nogu jedu doduše neće iz ruke ali na pola metra budu od mene. Evo jedna snimka gdje hranim labudove iz rukedarla wrote:tre911 wrote:
A nas teško natjerati da se odmaknemo od teme ko žabu u vodu skočiti (sad se probudio trolerski duh u meni) a kad smo već kod žaba na pecanju mi se znalo dogoditi da mi žabe iz ruku jedu crviće, bez zajebancije. Čak sam to i snimio mobom no kasnije mi je mob upao u kadu i ode snimak u limb
To bi bio fora snimak . Jel zaba poslije zavrsila na tanjuru?
Guest- Guest
Kermit-
2014-04-17
Kojo???Eva wrote:tre911 wrote:Itekako vadim, jedan cigo priča mom frendu otprilike ovako ide razgovor; gdje si, što ima a cigo kaže da ide ugraditi onaj feder ženi u piz*u. pita ga frend a zašto a on to objasni ovako-to ti je kao da kreneš vlakom iz borova do vinkovaca a moraš izaći u nuštru a vjerojatno bi se vozio čak do ivankova!!udba wrote:Tre ne vadi (doslovno)vuksadinare wrote:..ginekolog...tre911 wrote:
Nisam čuo da ima nekih nuspojava, barem što nam je dr. rekla a i znam osobno jednu ženu i kaže da nema nikakvih problema.
To ti baš ni zdravo.
Guest- Guest
u jebote.... ...bice guzve...Eva wrote:vuksadinare wrote:..ginekolog...tre911 wrote:Nisam čuo da ima nekih nuspojava, barem što nam je dr. rekla a i znam osobno jednu ženu i kaže da nema nikakvih problema.darla wrote:Ja sam samo vikala tablete necu, jer em se debljas, em rakovi se kote. Od ovog su mi rekli da se rakovi ne kote, javim krajnji rezultat.
Volontira na forumu. sad kad mu se krenu forumašice naručivat za besplatnu ugradnju mirene.
2015-09-08
tre911 wrote:Kojo???Eva wrote:tre911 wrote:Itekako vadim, jedan cigo priča mom frendu otprilike ovako ide razgovor; gdje si, što ima a cigo kaže da ide ugraditi onaj feder ženi u piz*u. pita ga frend a zašto a on to objasni ovako-to ti je kao da kreneš vlakom iz borova do vinkovaca a moraš izaći u nuštru a vjerojatno bi se vozio čak do ivankova!!udba wrote:Tre ne vadi (doslovno)vuksadinare wrote:
..ginekolog...
To ti baš ni zdravo.
Silazit ranije s vlaka pa pješačit.
Guest- Guest
Odo ja...vuksadinare wrote:u jebote.... ...bice guzve...Eva wrote:vuksadinare wrote:..ginekolog...tre911 wrote:Nisam čuo da ima nekih nuspojava, barem što nam je dr. rekla a i znam osobno jednu ženu i kaže da nema nikakvih problema.darla wrote:Ja sam samo vikala tablete necu, jer em se debljas, em rakovi se kote. Od ovog su mi rekli da se rakovi ne kote, javim krajnji rezultat.
Guest- Guest
tre911 wrote:
Nije, volim tu živinu i ne ubijam ništa iz objesti. divlje patke mi isto ispod nogu jedu doduše neće iz ruke ali na pola metra budu od mene. Evo jedna snimka gdje hranim labudove iz ruke
Haha i ti sa stapicima, mi jos kokice nosimo kad ih hranimo.
darla- Admin
2015-10-22
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Šakavili postaje zamjenik premijera Ukrajine
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Papino ludilo: Evropa će primiti sve emigrante svijeta i smijati se
» Hoće li se Martina Dalić smijati i nakon tužbi Agrokorovih vjerovnika
» Pacoli o Dacicu:On je bio zamjenik balkanskog koljaca Milosevica
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Papino ludilo: Evropa će primiti sve emigrante svijeta i smijati se
» Hoće li se Martina Dalić smijati i nakon tužbi Agrokorovih vjerovnika
» Pacoli o Dacicu:On je bio zamjenik balkanskog koljaca Milosevica
Page 9 of 10