Sunce materino (chat)
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
vruće.. drago mi je da raduckaš . that's my boyprckov wrote:danas toplo iako je kaendarski zima
kako je kod tebe
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
moram, valja mi zaradit za vratit se tamofrakcija wrote:vruće.. drago mi je da raduckaš . that's my boyprckov wrote:danas toplo iako je kaendarski zima
kako je kod tebe
trebaće puno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
moraš bit odmoran da moš puno radit.prckov wrote:moram, valja mi zaradit za vratit se tamofrakcija wrote:vruće.. drago mi je da raduckaš . that's my boyprckov wrote:danas toplo iako je kaendarski zima
kako je kod tebe
trebaće puno
2016-03-09
moram bit naspavan, ali meni ne zavisi kolko ću zradit od toga klko radimfrakcija wrote:moraš bit odmoran da moš puno radit.prckov wrote:moram, valja mi zaradit za vratit se tamofrakcija wrote:vruće.. drago mi je da raduckaš . that's my boyprckov wrote:danas toplo iako je kaendarski zima
kako je kod tebe
trebaće puno
al necemo o tome
2014-04-19
o čemu ćemo?prckov wrote:moram bit naspavan, ali meni ne zavisi kolko ću zradit od toga klko radimfrakcija wrote:moraš bit odmoran da moš puno radit.prckov wrote:moram, valja mi zaradit za vratit se tamofrakcija wrote:vruće.. drago mi je da raduckaš . that's my boyprckov wrote:danas toplo iako je kaendarski zima
kako je kod tebe
trebaće puno
al necemo o tome
2016-03-09
o tome kako si držala noge ulavoru kad si raslafrakcija wrote:o čemu ćemo?prckov wrote:moram bit naspavan, ali meni ne zavisi kolko ću zradit od toga klko radimfrakcija wrote:moraš bit odmoran da moš puno radit.prckov wrote:moram, valja mi zaradit za vratit se tamofrakcija wrote:
vruće.. drago mi je da raduckaš . that's my boy
trebaće puno
al necemo o tome
otebi, čuj o čemu, o .....nesmin reć
2014-04-19
e peren noge u kainu, a tonkica se ruga.. noge se peru uvečer, a ne ujtra! onda murtele iza uva i u crkvu.prckov wrote:o tome kako si držala noge ulavoru kad si raslafrakcija wrote:o čemu ćemo?prckov wrote:moram bit naspavan, ali meni ne zavisi kolko ću zradit od toga klko radimfrakcija wrote:moraš bit odmoran da moš puno radit.prckov wrote:
moram, valja mi zaradit za vratit se tamo
trebaće puno
al necemo o tome
nema baš vode za kompletno tuširanje.. pa se otareš krpon namočenom u rakiju..stari rakijom peru zube i kosu.. jedini deterdžent je plavi radion.. u njemu se pere i suđe i roba i kosa ženska..a u maštilu bi se oprala sva dica u komšiluku.. najmanji bi se i popišali.. voda ka glib.. za zalit vrtal..a stric bi veza bidun za murvu pa bi se tušira na uže.
2016-03-09
haha šta su murtele, a sjećam se plavog radiona, bio je tamno plave boje i na ćošku na vrhu kao žuta zvijezafrakcija wrote:e peren noge u kainu, a tonkica se ruga.. noge se peru uvečer, a ne ujtra! onda murtele iza uva i u crkvu.prckov wrote:o tome kako si držala noge ulavoru kad si raslafrakcija wrote:o čemu ćemo?prckov wrote:moram bit naspavan, ali meni ne zavisi kolko ću zradit od toga klko radimfrakcija wrote:
moraš bit odmoran da moš puno radit.
al necemo o tome
nema baš vode za kompletno tuširanje.. pa se otareš krpon namočenom u rakiju..stari rakijom peru zube i kosu.. jedini deterdžent je plavi radion.. u njemu se pere i suđe i roba i kosa ženska..
a muški su prali kosu sapunom
2014-04-19
murtela je biljka lišća citrusnog mirisa.. inače u selima jedini parfem i svak je ima u pitaru prid kućon..
vonjaš se tako da je zatakneš za uvo..
2016-03-09
jel se zimi iko kupafrakcija wrote:e peren noge u kainu, a tonkica se ruga.. noge se peru uvečer, a ne ujtra! onda murtele iza uva i u crkvu.prckov wrote:o tome kako si držala noge ulavoru kad si raslafrakcija wrote:o čemu ćemo?prckov wrote:moram bit naspavan, ali meni ne zavisi kolko ću zradit od toga klko radimfrakcija wrote:
moraš bit odmoran da moš puno radit.
al necemo o tome
nema baš vode za kompletno tuširanje.. pa se otareš krpon namočenom u rakiju..stari rakijom peru zube i kosu.. jedini deterdžent je plavi radion.. u njemu se pere i suđe i roba i kosa ženska..a u maštilu bi se oprala sva dica u komšiluku.. najmanji bi se i popišali.. voda ka glib.. za zalit vrtal..a stric bi veza bidun za murvu pa bi se tušira na uže.
2014-04-19
zimi se peče rakija pa ima tople vode kolko oš.. imaš i saunu i sve..prckov wrote:jel se zimi iko kupafrakcija wrote:e peren noge u kainu, a tonkica se ruga.. noge se peru uvečer, a ne ujtra! onda murtele iza uva i u crkvu.prckov wrote:o tome kako si držala noge ulavoru kad si raslafrakcija wrote:o čemu ćemo?prckov wrote:
moram bit naspavan, ali meni ne zavisi kolko ću zradit od toga klko radim
al necemo o tome
2016-03-09
liči na mentu (metvicu)frakcija wrote:murtela je biljka lišća citrusnog mirisa.. inače u selima jedini parfem i svak je ima u pitaru prid kućon..
2014-04-19
e a nije metvica to.. ovo ima dosta intenzivniji smirujući miris.. daje malo na tamjan.. il je meni asocijacija na tamjan jer kad se time okitiš obično ideš u crikvu.
2016-03-09
od grožđa?frakcija wrote:zimi se peče rakija pa ima tople vode kolko oš.. imaš i saunu i sve..prckov wrote:jel se zimi iko kupafrakcija wrote:e peren noge u kainu, a tonkica se ruga.. noge se peru uvečer, a ne ujtra! onda murtele iza uva i u crkvu.prckov wrote:o tome kako si držala noge ulavoru kad si raslafrakcija wrote:
o čemu ćemo?
jel kod vas mogo rast limun
2014-04-19
ima limuna kod nas, al se ne uzgajaju na veliko ko npr trešnje i breskve, loza, masline.. nego za svoje potrebe.prckov wrote:od grožđa?frakcija wrote:zimi se peče rakija pa ima tople vode kolko oš.. imaš i saunu i sve..prckov wrote:jel se zimi iko kupafrakcija wrote:e peren noge u kainu, a tonkica se ruga.. noge se peru uvečer, a ne ujtra! onda murtele iza uva i u crkvu.prckov wrote:
o tome kako si držala noge ulavoru kad si rasla
2016-03-09
nisam nikad čuo za tu biljkufrakcija wrote:e a nije metvica to.. ovo ima dosta intenzivniji smirujući miris.. daje malo na tamjan.. il je meni asocijacija na tamjan jer kad se time okitiš obično ideš u crikvu.
jel se može čj prait od nje
2014-04-19
mislim da ne.. služi samo ko osobni parfem..mislim da ima i neka antiseptička svojstva.prckov wrote:nisam nikad čuo za tu biljkufrakcija wrote:e a nije metvica to.. ovo ima dosta intenzivniji smirujući miris.. daje malo na tamjan.. il je meni asocijacija na tamjan jer kad se time okitiš obično ideš u crikvu.
2016-03-09
nisam znao za breskve, budu li dobrefrakcija wrote:ima limuna kod nas, al se ne uzgajaju na veliko ko npr trešnje i breskve, loza, masline.. nego za svoje potrebe.prckov wrote:od grožđa?frakcija wrote:zimi se peče rakija pa ima tople vode kolko oš.. imaš i saunu i sve..prckov wrote:jel se zimi iko kupafrakcija wrote:
e peren noge u kainu, a tonkica se ruga.. noge se peru uvečer, a ne ujtra! onda murtele iza uva i u crkvu.
može li se danas živit od poljoprivrede tamou tvom selu
2014-04-19
to su tvoje na toj slici, ti ih uzgajašfrakcija wrote:mislim da ne.. služi samo ko osobni parfem..mislim da ima i neka antiseptička svojstva.prckov wrote:nisam nikad čuo za tu biljkufrakcija wrote:e a nije metvica to.. ovo ima dosta intenzivniji smirujući miris.. daje malo na tamjan.. il je meni asocijacija na tamjan jer kad se time okitiš obično ideš u crikvu.
2014-04-19
a neki još od toga žive.. uglavnom starci.. ostalima je poljoprivreda gratis dodatak..prckov wrote:nisam znao za breskve, budu li dobrefrakcija wrote:ima limuna kod nas, al se ne uzgajaju na veliko ko npr trešnje i breskve, loza, masline.. nego za svoje potrebe.prckov wrote:od grožđa?frakcija wrote:zimi se peče rakija pa ima tople vode kolko oš.. imaš i saunu i sve..prckov wrote:
jel se zimi iko kupa
može li se danas živit od poljoprivrede tamou tvom selu
inače u mojoj familiji s obe strane ima puno pivačica.. ja najgore pivan.. da ti vidiš kad je fešta pa dođu svi laureati raznih talent šovova iz sela.. i još kad se nacvrcaju.. ožežž. koze se razbižu dublje u brdo..
deri bluz, deri hard rok.. deri.. onda svi zgranuti ka da su gospu vidili kad mala kike zagrmi
2016-03-09
ma ne.. voda ova iz špine mi sagori svo bilje.. bože šta mi pijemo. mora se ovo odnit na analizu..prckov wrote:to su tvoje na toj slici, ti ih uzgajašfrakcija wrote:mislim da ne.. služi samo ko osobni parfem..mislim da ima i neka antiseptička svojstva.prckov wrote:nisam nikad čuo za tu biljkufrakcija wrote:e a nije metvica to.. ovo ima dosta intenzivniji smirujući miris.. daje malo na tamjan.. il je meni asocijacija na tamjan jer kad se time okitiš obično ideš u crikvu.
2016-03-09
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50