Njemačka: Nakon što je Britanija izašla, mi ćemo formirati vojsku EU!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Njemačka: Nakon što je Britanija izašla, mi ćemo formirati vojsku EU!
Kakogod,odoh nest ždernuti
Guest- Guest
Ne može Njemačka ništa. Pa nitko ne ispali metka a njih godišnje ima manje 300 do 400 tisuca.
Nitko metka nije ispalio a ubio ih je godišnje 300 - 400 tisuca.
Pa šta će oni ?
Nitko metka nije ispalio a ubio ih je godišnje 300 - 400 tisuca.
Pa šta će oni ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Oni pišu tamo neke bijele knjige ....to kao plan vojske i to za rok na iducih deset godina.
Pa njih u tih deset godine nestane oko tri do četri miljona a da nitko niti jedan jedini metak nije ispalio na njih.
Više mrtvih nego u WW2.
Pa njih u tih deset godine nestane oko tri do četri miljona a da nitko niti jedan jedini metak nije ispalio na njih.
Više mrtvih nego u WW2.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne razumiješ ti tematiku, kao i obično.jastreb wrote:Hahahaha,znači niš od Amera.
Nije takva bila nam namera
Moraćemo ići bez Amera.
I do sada je postojao NATO, ali ne i zajednička vojska. Mogao si barem pročitati članak, ako već komentiraš.
Lisabonski ugovor (sve članice su ga podpisale) su predvidjele zajedničku umjesto pojedinačnu obranu članice EU.
NATO se u slučaju potrebe aktivira i nudi vojnu podršku napadnutoj državi-članici.
Po novom, ako se ostvari, postojala bi zajednička obrana EU već u startu, a NATO bi se uključio po potrebi.
Da vam prevedem ono što se na prvi pogled ne vidi.
Njemačka bi (u ovom slučaju) na mala vrata došla do atomskog naoružanja.
Nisu Englezi tek tako bili protiv stvaranja zajedničke obrane EU.
Ahha..kakk da ne..Dvaput su uvukli cijeli svijet u rat,i jos im dati njukove???..osim toga,kad dojde do reigijskog sukoba,Turci bi istriskati Svabe i oteli im njukove,kao sto se đetetu otme lizalica..Ero wrote:Da vam prevedem ono što se na prvi pogled ne vidi.
Guest- Guest
i to ona svabska pishuljabogomdani wrote:Kakogod prije bi si Kitonju odsjekao nego odjenuo uniformu vojske kojoj zena zapovijeda..
2014-04-14
M nosi ih u pichqu mtr...koji to qrc zna o tematici??..to treba potjerati u kujnu,da kufa..i da.,..zabraniti proizvodnju ves masina,nek malo i peru,kako su nase bake..e tada se nema vremena nudjeti picku na foumima i baviti politikom i utrkom za vlascu..a mi jos veci konji,pushimo spolnu jednakost i politicku korektnost..pa onda pro forma dati tupaci da odlucuje o stotinam tisca ljudi i nj. zivotimaWinter is coming wrote:i to ona svabska pishuljabogomdani wrote:Kakogod prije bi si Kitonju odsjekao nego odjenuo uniformu vojske kojoj zena zapovijeda..
Guest- Guest
neka cucla serdoganov obrezani pimpek
2014-04-14
I tko bi zapovijedao tom vojskom? Merkelica?Ero wrote:Ne razumiješ ti tematiku, kao i obično.jastreb wrote:Hahahaha,znači niš od Amera.
Nije takva bila nam namera
Moraćemo ići bez Amera.
I do sada je postojao NATO, ali ne i zajednička vojska. Mogao si barem pročitati članak, ako već komentiraš.
Lisabonski ugovor (sve članice su ga podpisale) su predvidjele zajedničku umjesto pojedinačnu obranu članice EU.
NATO se u slučaju potrebe aktivira i nudi vojnu podršku napadnutoj državi-članici.
Po novom, ako se ostvari, postojala bi zajednička obrana EU već u startu, a NATO bi se uključio po potrebi.
Ma nema šanse. U tu vojsku neće ni pametni Nijemac,a kamo li tko drugi.
Hrvatskim šumama smiješi se novi Zeleni kadar.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Plemkinja i potomkinja Albrecht obitelji (drze poznati Aldi), rodila 7 djece ima dobru liniju mora se priznat
Inace, premijer Srbije ju je i neke druge pretekao sto se tice obrane jugoistoka
Inace, premijer Srbije ju je i neke druge pretekao sto se tice obrane jugoistoka
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
I opet,kakve veze sa vojnom strategijom i taktikom??stene se dovoljno dugo u vlastitoj krvi,pa kao postaju ubermenši..rigbi wrote:Plemkinja i potomkinja Albrecht obitelji (drze poznati Aldi), rodila 7 djece ima dobru liniju mora se priznat
Guest- Guest
cisto na znanje i ravnanje usput tu je i Sebastian Kurz koji je takodje plemicke krvibogomdani wrote:I opet,kakve veze sa vojnom strategijom i taktikom??stene se dovoljno dugo u vlastitoj krvi,pa kao postaju ubermenši..rigbi wrote:Plemkinja i potomkinja Albrecht obitelji (drze poznati Aldi), rodila 7 djece ima dobru liniju mora se priznat
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Junker žica pare od članica EU jer je Britanija izašla
» Premijer Mađarske Viktor Orban: Trebamo formirati Evropsku vojsku
» Armija BiH zaprijetila Hrvatima i Srbima u BiH : Prvi korpus ćemo formirati brže nego 1992
» Britanija će mobilizirati vojsku zbog paničnog kupovanja goriva
» Napast ćemo Albance ako formiraju vojsku
» Premijer Mađarske Viktor Orban: Trebamo formirati Evropsku vojsku
» Armija BiH zaprijetila Hrvatima i Srbima u BiH : Prvi korpus ćemo formirati brže nego 1992
» Britanija će mobilizirati vojsku zbog paničnog kupovanja goriva
» Napast ćemo Albance ako formiraju vojsku
Page 2 of 2