Britanija će mobilizirati vojsku zbog paničnog kupovanja goriva
Page 1 of 1
Britanija će mobilizirati vojsku zbog paničnog kupovanja goriva
BRITANSKA vlada će, javlja Sky News, vrlo vjerojatno mobilizirati vojsku zbog golemih redova koji su nastali na benzinskim crpkama širom te zemlje.
Potvrdio je to za Sky News izvor iz vlade. Radi se o, kako je rekao taj izvor, mjeri predostrožnosti.
Podsjetimo, oko 90 posto britanskih benzinskih postaja u velikim engleskim gradovima danas je presušilo nakon što je panična kupnja produbila krizu u lancu opskrbe izazvanu nedostatkom vozača kamiona, za koju trgovci upozoravaju da bi mogla ugroziti peto najveće svjetsko gospodarstvo.
Ogroman nedostatak vozača kamiona nakon Brexita u Velikoj Britaniji izazvao je kaos u lancima opskrbe u svemu, od hrane do goriva, te povećao niz poremećaja i poskupljenja uoči Božića.
Samo nekoliko dana nakon što je vlada premijera Borisa Johnsona potrošila milijune funti kako bi spriječila nestašicu hrane zbog skoka cijena prirodnog plina i nusproizvoda ugljikovog dioksida, ministri su u više navrata tražili od ljudi da se suzdrže od panične kupnje. Mnoge benzinske crpke su se zatvorile
https://www.index.hr/vijesti/clanak/britanija-ce-mobilizirati-vojsku-zbog-panicnog-kupovanja-goriva/2306926.aspx
Potvrdio je to za Sky News izvor iz vlade. Radi se o, kako je rekao taj izvor, mjeri predostrožnosti.
Podsjetimo, oko 90 posto britanskih benzinskih postaja u velikim engleskim gradovima danas je presušilo nakon što je panična kupnja produbila krizu u lancu opskrbe izazvanu nedostatkom vozača kamiona, za koju trgovci upozoravaju da bi mogla ugroziti peto najveće svjetsko gospodarstvo.
Ogroman nedostatak vozača kamiona nakon Brexita u Velikoj Britaniji izazvao je kaos u lancima opskrbe u svemu, od hrane do goriva, te povećao niz poremećaja i poskupljenja uoči Božića.
Samo nekoliko dana nakon što je vlada premijera Borisa Johnsona potrošila milijune funti kako bi spriječila nestašicu hrane zbog skoka cijena prirodnog plina i nusproizvoda ugljikovog dioksida, ministri su u više navrata tražili od ljudi da se suzdrže od panične kupnje. Mnoge benzinske crpke su se zatvorile
https://www.index.hr/vijesti/clanak/britanija-ce-mobilizirati-vojsku-zbog-panicnog-kupovanja-goriva/2306926.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Britanija će mobilizirati vojsku zbog paničnog kupovanja goriva
drama u bivsoj clanici unije
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Britanska vojska će pokupovati sve gorivo
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Dolazi totalna promjena u svijetu...I bit će brza...Novi poredak...debotoijusto wrote:drama u bivsoj clanici unije
red wolf-
2016-02-10
dolazi napredakred wolf wrote:Dolazi totalna promjena u svijetu...I bit će brza...Novi poredak...debotoijusto wrote:drama u bivsoj clanici unije
sto skuplja energija to sporiji napredak
progres moj bratko
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Bit će brzo. Naviknut ćeš se.prckov wrote:dolazi napredakred wolf wrote:Dolazi totalna promjena u svijetu...I bit će brza...Novi poredak...debotoijusto wrote:drama u bivsoj clanici unije
progres moj bratko
red wolf-
2016-02-10
svemiracred wolf wrote:Bit će brzo. Naviknut ćeš se.prckov wrote:dolazi napredakred wolf wrote:Dolazi totalna promjena u svijetu...I bit će brza...Novi poredak...debotoijusto wrote:drama u bivsoj clanici unije
progres moj bratko
nemeres samnom tako pricat
moras prvo pitat mozes li mi se obratit
2014-04-19
Ne moram ja ništa. Moja je jedina briga Zemlja. Ne ljudi.prckov wrote:svemiracred wolf wrote:Bit će brzo. Naviknut ćeš se.prckov wrote:dolazi napredakred wolf wrote:Dolazi totalna promjena u svijetu...I bit će brza...Novi poredak...debotoijusto wrote:drama u bivsoj clanici unije
progres moj bratko
red wolf-
2016-02-10
morasred wolf wrote:Ne moram ja ništa. Moja je jedina briga Zemlja. Ne ljudi.prckov wrote:svemiracred wolf wrote:Bit će brzo. Naviknut ćeš se.prckov wrote:dolazi napredakred wolf wrote:Dolazi totalna promjena u svijetu...I bit će brza...Novi poredak...debotoijusto wrote:drama u bivsoj clanici unije
progres moj bratko
ja sam poslanik
2014-04-19
Čovjek si. Nebitan si.prckov wrote:morasred wolf wrote:Ne moram ja ništa. Moja je jedina briga Zemlja. Ne ljudi.prckov wrote:svemiracred wolf wrote:Bit će brzo. Naviknut ćeš se.prckov wrote:dolazi napredakred wolf wrote:Dolazi totalna promjena u svijetu...I bit će brza...Novi poredak...debotoijusto wrote:drama u bivsoj clanici unije
progres moj bratko
ja sam poslanik
red wolf-
2016-02-10
suti smrtnicered wolf wrote:Čovjek si. Nebitan si.prckov wrote:morasred wolf wrote:Ne moram ja ništa. Moja je jedina briga Zemlja. Ne ljudi.prckov wrote:svemiracred wolf wrote:Bit će brzo. Naviknut ćeš se.prckov wrote:dolazi napredakred wolf wrote:Dolazi totalna promjena u svijetu...I bit će brza...Novi poredak...debotoijusto wrote:drama u bivsoj clanici unije
progres moj bratko
ja sam poslanik
2014-04-19
Da, tijelo u koje sam ušao.prckov wrote:suti smrtnicered wolf wrote:Čovjek si. Nebitan si.prckov wrote:morasred wolf wrote:Ne moram ja ništa. Moja je jedina briga Zemlja. Ne ljudi.prckov wrote:svemiracred wolf wrote:Bit će brzo. Naviknut ćeš se.prckov wrote:dolazi napredakred wolf wrote:Dolazi totalna promjena u svijetu...I bit će brza...Novi poredak...debotoijusto wrote:drama u bivsoj clanici unije
progres moj bratko
ja sam poslanik
red wolf-
2016-02-10
okred wolf wrote:Da, tijelo u koje sam ušao.prckov wrote:suti smrtnicered wolf wrote:Čovjek si. Nebitan si.prckov wrote:morasred wolf wrote:Ne moram ja ništa. Moja je jedina briga Zemlja. Ne ljudi.prckov wrote:svemiracred wolf wrote:Bit će brzo. Naviknut ćeš se.prckov wrote:dolazi napredakred wolf wrote:Dolazi totalna promjena u svijetu...I bit će brza...Novi poredak...debotoijusto wrote:drama u bivsoj clanici unije
progres moj bratko
ja sam poslanik
a ja cu sad izac s ove teme
2014-04-19
Vojsku zbog nestašice goriva izvode samo loše diktature.
Vlasti koje imaju legitimitet ( moć crpi na strahu od pendreka ) samo uvedu par-nepar.
Vlasti koje imaju legitimitet ( moć crpi na strahu od pendreka ) samo uvedu par-nepar.
kic likes this post
ahhahahahahahhaahh etvo vam nova korona religijaž
ludi Britanci kao da su slušali ludog Eru, rekli tko nema covid potvrdu neće raditi, a desilo se da dosta ljudi koji radi u logistici jednostavno je odbilo doći na posao , neće se cijepiti kemikalijama, i gle čuda - društvo se raspada.
tako trebaju svi. ako država ucjeni, odjebati, pa da vidimo tko će ih nahraniti
ludi Britanci kao da su slušali ludog Eru, rekli tko nema covid potvrdu neće raditi, a desilo se da dosta ljudi koji radi u logistici jednostavno je odbilo doći na posao , neće se cijepiti kemikalijama, i gle čuda - društvo se raspada.
Vlast reagira da umjesto pendreka angažira strojnice.AssadNaPodmornici wrote:ahhahahahahahhaahh etvo vam nova korona religijaž
Mada mislim da je ova nestašica umjetna kao i pandemija i dio ratovanja protiv naroda.
Similar topics
» Dodik : Vojsku RS je moguće ponovo brzo mobilizirati ako zatreba
» Njemačka: Nakon što je Britanija izašla, mi ćemo formirati vojsku EU!
» Austrijanci ljutiti na Mađare zbog skupljeg goriva
» Prosvjed autoprijevoznika u Sarajevu zbog visoke cijene goriva
» Protesti u Meksiku zbog poskupljenja goriva za 20 posto
» Njemačka: Nakon što je Britanija izašla, mi ćemo formirati vojsku EU!
» Austrijanci ljutiti na Mađare zbog skupljeg goriva
» Prosvjed autoprijevoznika u Sarajevu zbog visoke cijene goriva
» Protesti u Meksiku zbog poskupljenja goriva za 20 posto
Page 1 of 1