Erdogan objavio rat SADu
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Erdogan objavio rat SADu
bogomdani wrote:Ja bih to rekreaciono neutralizirao..kostenlos..sa zadovoljstvom..preko_vode_do_slobode wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:dobro, danas je taj faktor drukčiji, svaka šuša ima pametni mobitel koji sadržava više računske moći nego NASA 1969., ali mislim da je opet prednost na strani domaćih, imigrantima se isprazni baterija na planini, a nama ne treba nikakva..
Nevjerojatna je vaša naivnost stvarno nevjerojatna. Svaki dan se iz Istre u Italiju prebaci stotinjak imigranata.
posloži par minskih polja, žilet žica, mobiliziraj par stotina , možda par tisuća ljudi(za državu koja ima proračun +120milijardi kuna to je pičkin dim), opremi ih kineskim dronovima sa ebaya, par stotina dronova, niti 1milijun€, možeš granicu zatvoriti poprilično jebeno.
+ granicu sa bosnom i srbijom čuvaju rijeke dunva i sava, a drugo granicu sa bosnom, aj ti asu prelazi dinaru i liti i zimi.. samo probaj. naša vojska stanconirana u Kninu non stop vježba po dinari, par tisuća vojnika u tom slučaju može bez problema pokriti cijelu regiju
ali imigracija bi doslovno stala nakon jednog rafala iz 12mm strojnice po koloni koja ulazi u zemlju ... svi ovi kozohebi su opremljeni tehnologijom, medijima, internetom, dovoljno je jedan rafal na mediteranu i količina imigranata koja planira doći u europu sa par stotina milijuna , pada na 0 u roku 24 sata
Guest- Guest
PROFESOR ekonomije na sveučilištu Porto Pedro Cosme Vieira zgrozio je europsku javnost tekstovima na svom blogu, a skandal je izbio nakon što je jedan konzervativan zastupnik tamošnje vladajuće stranke PSD citirao njegov blog.
Iako je on s bloga uzeo nešto "normalnije" zapise, tada se otkrilo što sve navedeni profesor piše.
Kako prenosi Deutsche Welle, za izbjegličke brodove u Mediteranu bi, prema riječima profesora, bilo najbolje da ih potope ratni brodovi, a oni koji i prežive bi trebalo "ustrijeliti jednog po jednog". Tako bi možda bilo pobijeno na početku 5.000 ljudi, piše on, ali nakon toga se više nitko ne bi usudio krenuti prema Europi, poručuje neukusno taj portugalski sveučilišni profesor
Iako je on s bloga uzeo nešto "normalnije" zapise, tada se otkrilo što sve navedeni profesor piše.
Kako prenosi Deutsche Welle, za izbjegličke brodove u Mediteranu bi, prema riječima profesora, bilo najbolje da ih potope ratni brodovi, a oni koji i prežive bi trebalo "ustrijeliti jednog po jednog". Tako bi možda bilo pobijeno na početku 5.000 ljudi, piše on, ali nakon toga se više nitko ne bi usudio krenuti prema Europi, poručuje neukusno taj portugalski sveučilišni profesor
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Pa jasna stvar..Europljane prije svaga ebe ona bedastoca da moraju biti "bolji i humaniji"..ne vidim smisao tome..oke,kad je sve oke miran sam,ali u nekim situacijama brutalan krvolok..i to mi se svidja..da glkumim nekog pičkastog liberala koji se guzi svakom Khozoepu,niti u snu ne mogu zamisliti..Grozomorno je kako se svabi polako savijaju i ponizuju pred Khozoepima,Turcima poglavito..Turci su ebeno bahati i arogantni u Svabijipreko_vode_do_slobode wrote:bogomdani wrote:Ja bih to rekreaciono neutralizirao..kostenlos..sa zadovoljstvom..preko_vode_do_slobode wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:dobro, danas je taj faktor drukčiji, svaka šuša ima pametni mobitel koji sadržava više računske moći nego NASA 1969., ali mislim da je opet prednost na strani domaćih, imigrantima se isprazni baterija na planini, a nama ne treba nikakva..
Nevjerojatna je vaša naivnost stvarno nevjerojatna. Svaki dan se iz Istre u Italiju prebaci stotinjak imigranata.
posloži par minskih polja, žilet žica, mobiliziraj par stotina , možda par tisuća ljudi(za državu koja ima proračun +120milijardi kuna to je pičkin dim), opremi ih kineskim dronovima sa ebaya, par stotina dronova, niti 1milijun€, možeš granicu zatvoriti poprilično jebeno.
+ granicu sa bosnom i srbijom čuvaju rijeke dunva i sava, a drugo granicu sa bosnom, aj ti asu prelazi dinaru i liti i zimi.. samo probaj. naša vojska stanconirana u Kninu non stop vježba po dinari, par tisuća vojnika u tom slučaju može bez problema pokriti cijelu regiju
ali imigracija bi doslovno stala nakon jednog rafala iz 12mm strojnice po koloni koja ulazi u zemlju ... svi ovi kozohebi su opremljeni tehnologijom, medijima, internetom, dovoljno je jedan rafal na mediteranu i količina imigranata koja planira doći u europu sa par stotina milijuna , pada na 0 u roku 24 sata
Guest- Guest
I ne znam sto imaju protiv njega..kao islamske drzave bi primile europljanje i NJIHOVE RELIGIOZNE OBICAJE kad bi bilo sranje u Europi??.jest ,Mauna..preko_vode_do_slobode wrote:PROFESOR ekonomije na sveučilištu Porto Pedro Cosme Vieira zgrozio je europsku javnost tekstovima na svom blogu, a skandal je izbio nakon što je jedan konzervativan zastupnik tamošnje vladajuće stranke PSD citirao njegov blog.
Guest- Guest
na to sam mislio fala na ispravci.. inače nekužim tu šemu sa 0.5? jel to neka američka šema?veber wrote:nemaš kalibar 12mm, eventualno 0,5 odnosno 12,7
Guest- Guest
0.5 incha..12,8 mmpreko_vode_do_slobode wrote:na to sam mislio fala na ispravci.. inače nekužim tu šemu sa 0.5? jel to neka američka šema?veber wrote:nemaš kalibar 12mm, eventualno 0,5 odnosno 12,7
Guest- Guest
Inčevi...tj 0.5 ti je pola inča odnosno 12.7 mmpreko_vode_do_slobode wrote:na to sam mislio fala na ispravci.. inače nekužim tu šemu sa 0.5? jel to neka američka šema?veber wrote:nemaš kalibar 12mm, eventualno 0,5 odnosno 12,7
2014-04-15
svi kalibri su u inčima osim 9-ke i 6-ice. sve drugo ti je inčno.preko_vode_do_slobode wrote:na to sam mislio fala na ispravci.. inače nekužim tu šemu sa 0.5? jel to neka američka šema?veber wrote:nemaš kalibar 12mm, eventualno 0,5 odnosno 12,7
2014-12-30
cure vole da je što veći fi, to si do sada mogao naučit.bogomdani wrote:Ebi ga..cure vole centimetre..sto vise to bolje..
2014-12-30
i manji reload timeveber wrote:cure vole da je što veći fi, to si do sada mogao naučit.bogomdani wrote:Ebi ga..cure vole centimetre..sto vise to bolje..
2014-04-15
to ukljucuje i fi..i duzinu..da kazem,sjedi mi na 9 inca,cura bi se zbunila..ovako joj kas 22-23 i sva zasja od srece,uz naravno odgovarajuce i adekvatno veci fi..veber wrote:cure vole da je što veći fi, to si do sada mogao naučit.bogomdani wrote:Ebi ga..cure vole centimetre..sto vise to bolje..
Guest- Guest
---KAKVI SU TO GLUPI I LAŽNI NASLOVI TEMA ---
šTA OVI ADMINI SPAVAJU ????????
DI TO PIŠE ( OSIM U GLUPOM NASLOVU TEME )
DA JE TR OBJAVILA RAT AMERICI ?????????????????????
PRVO ONA TEMA GLUPA OD YODE, PA SAD OVO
--SUTRA ĆE NEKI SLIČNI GLUPAN NAPISATI U NASLOVU TEME
DA JE NEGDI BAČENA ATOMSKA BOMBA
STAVITI GLUPI LINK O NEKOJ PETARDI A ADMINI ĆE TO TOLERIRATI
--KOJI VAM JE KURAC -
šTA OVI ADMINI SPAVAJU ????????
DI TO PIŠE ( OSIM U GLUPOM NASLOVU TEME )
PRVO ONA TEMA GLUPA OD YODE, PA SAD OVO
--SUTRA ĆE NEKI SLIČNI GLUPAN NAPISATI U NASLOVU TEME
DA JE NEGDI BAČENA ATOMSKA BOMBA
STAVITI GLUPI LINK O NEKOJ PETARDI A ADMINI ĆE TO TOLERIRATI
--KOJI VAM JE KURAC -
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
veber-
2014-12-30
najbolje da će objaviti svom savezniku i bratu putinuYehudi wrote:
Guest- Guest
pa,politicki rat je svakako zapoceo,no znamo da produzena ruka logike nalaze,ako se vremenom ne izglade nesuglasice ,politicki rat se moze prometnut u neke druge oblike ratova..
Guest- Guest
Uuuuuu,sad je Ero u dilemi.
Poput kneza Lazara nekad.
Kojem će se privoljeti carstvu.
Hoće li se carstvu osmanskome
Ili će se carstvu američkom.
Poput kneza Lazara nekad.
Kojem će se privoljeti carstvu.
Hoće li se carstvu osmanskome
Ili će se carstvu američkom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
preko_vode_do_slobode wrote:najbolje da će objaviti svom savezniku i bratu putinuYehudi wrote:
E JEDI GOVNA BUDALAŠU - A KOME JE TO TURSKA OBJAVILA RAT
-----------------DAJTE MI LINK---------------------------
ŠTA SEREŠ NONSTOP SA SVOIM BUDALAŠTINAMA
2014-04-20
preko_vode_do_slobode wrote:najbolje da će objaviti rat RusijiYehudi wrote:
E JEDI GOVNA BUDALAŠU - A KOME JE TO TURSKA OBJAVILA RAT
-----------------DAJTE MI LINK---------------------------
ŠTA SEREŠ NONSTOP SA SVOIM BUDALAŠTINAMA
2014-04-20
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Erdogan objavio - glavni cilj turske vojske u Siriji je rušenje Assadova režima
» Hrvatska uz bok SADu
» MAMURLUK U NOVOM SADU
» Turska dala ultimatum SADu
» Belorusija:Svajcarska u Novom Sadu
» Hrvatska uz bok SADu
» MAMURLUK U NOVOM SADU
» Turska dala ultimatum SADu
» Belorusija:Svajcarska u Novom Sadu
Page 4 of 5