Erdogan objavio rat SADu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Erdogan objavio rat SADu
sta to koji kurac znaci,to mi sve izgleda nekoordirano haoticno i neznas tu ko koga jebe i ko vuce poteze,haosbogomdani wrote:https://www.rt.com/news/351606-usa-incirlik-base-turkey-blocked/Winter is coming wrote:procitah negdje neku vijest kako je janjicarska vojska blokirala neku americku bazu gdje su stacionirane nuklearke
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
kic wrote:dobro, danas je taj faktor drukčiji, svaka šuša ima pametni mobitel koji sadržava više računske moći nego NASA 1969., ali mislim da je opet prednost na strani domaćih, imigrantima se isprazni baterija na planini, a nama ne treba nikakva..
Nevjerojatna je vaša naivnost stvarno nevjerojatna. Svaki dan se iz Istre u Italiju prebaci stotinjak imigranata.
Guest- Guest
Sultan dominira.n_razbojnik wrote:epi na aparatima, cyka Putin nema ovol'ka muda kao Erdo...
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
bogomdani wrote:Otkud ti to sa erdijevim moodima??..Lik je u sustini kukavna picka koja puno buci kao i svi Turci...Krenuo je prije neke godine i u gazu,sa vojnom pratnjom,pa se predomislio i produzio na caj u Kairo..nes ti moodonje..n_razbojnik wrote:epi na aparatima, cyka Putin nema ovol'ka muda kao Erdo...
Erdo yebe ne vadi, kalif čitavog Osmanskog carstva + jenkijima objavi rat uz doručak...čvrsta ruka, autokrata, ne jebe manjine i multikulturu
Erdo je Putin južnih mora!
2014-04-15
Pa bas tako..Turci su prilicno zbrkani,prejaka ega i glodju se i izmedju sebe..prema van to izgleda kaoticno,no mogu lokalno napraviti prilicna sranja..sad je pravi tren da ih se zgromiWinter is coming wrote:sta to koji kurac znaci,to mi sve izgleda nekoordirano haoticno i neznas tu ko koga jebe i ko vuce poteze,haosbogomdani wrote:https://www.rt.com/news/351606-usa-incirlik-base-turkey-blocked/Winter is coming wrote:procitah negdje neku vijest kako je janjicarska vojska blokirala neku americku bazu gdje su stacionirane nuklearke
Guest- Guest
naglasak na prebaci ;)Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:dobro, danas je taj faktor drukčiji, svaka šuša ima pametni mobitel koji sadržava više računske moći nego NASA 1969., ali mislim da je opet prednost na strani domaćih, imigrantima se isprazni baterija na planini, a nama ne treba nikakva..
Nevjerojatna je vaša naivnost stvarno nevjerojatna. Svaki dan se iz Istre u Italiju prebaci stotinjak imigranata.
2014-12-30
Pravi konzervativac.n_razbojnik wrote:bogomdani wrote:Otkud ti to sa erdijevim moodima??..Lik je u sustini kukavna picka koja puno buci kao i svi Turci...Krenuo je prije neke godine i u gazu,sa vojnom pratnjom,pa se predomislio i produzio na caj u Kairo..nes ti moodonje..n_razbojnik wrote:epi na aparatima, cyka Putin nema ovol'ka muda kao Erdo...
Erdo yebe ne vadi, kalif čitavog Osmanskog carstva + jenkijima objavi rat uz doručak...čvrsta ruka, autokrata, ne jebe manjine i multikulturu
2015-07-23
Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:dobro, danas je taj faktor drukčiji, svaka šuša ima pametni mobitel koji sadržava više računske moći nego NASA 1969., ali mislim da je opet prednost na strani domaćih, imigrantima se isprazni baterija na planini, a nama ne treba nikakva..
taj smjer imigranata podržavam, ja sam više mislio o ulasku u zemlju..
europska desnica, enciklopedijskagargamel0101 wrote:Pravi konzervativac.n_razbojnik wrote:bogomdani wrote:Otkud ti to sa erdijevim moodima??..Lik je u sustini kukavna picka koja puno buci kao i svi Turci...Krenuo je prije neke godine i u gazu,sa vojnom pratnjom,pa se predomislio i produzio na caj u Kairo..nes ti moodonje..n_razbojnik wrote:epi na aparatima, cyka Putin nema ovol'ka muda kao Erdo...
2014-04-15
kic wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:dobro, danas je taj faktor drukčiji, svaka šuša ima pametni mobitel koji sadržava više računske moći nego NASA 1969., ali mislim da je opet prednost na strani domaćih, imigrantima se isprazni baterija na planini, a nama ne treba nikakva..
U RH nije nikakav problem ući. Mene više brine ( a imigrante isto ) da prelazeći uz granično područje ne uletim u neko minsko polje. Vas od imigranata više štite minska polja nego sva vojska i policija.
Guest- Guest
Jednostavno dominira.n_razbojnik wrote:europska desnica, enciklopedijskagargamel0101 wrote:
Pravi konzervativac.
2015-07-23
Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:dobro, danas je taj faktor drukčiji, svaka šuša ima pametni mobitel koji sadržava više računske moći nego NASA 1969., ali mislim da je opet prednost na strani domaćih, imigrantima se isprazni baterija na planini, a nama ne treba nikakva..
U RH nije nikakav problem ući. Mene više brine ( a imigrante isto ) da prelazeći uz granično područje ne uletim u neko minsko polje. Vas od imigranata više štite minska polja nego sva vojska i policija.
da, možemo zahvaliti suprotnoj strani, što nam nikad nije rekla gdje se govna nalaze..
što je još jedan ratni zločin Beograda, ali boli političare k
Svi ga vole, svima je duhovit, čekaju na red da ga upoznajugargamel0101 wrote:Jednostavno dominira.n_razbojnik wrote:europska desnica, enciklopedijskagargamel0101 wrote:
Pravi konzervativac.
2014-04-15
kic wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:dobro, danas je taj faktor drukčiji, svaka šuša ima pametni mobitel koji sadržava više računske moći nego NASA 1969., ali mislim da je opet prednost na strani domaćih, imigrantima se isprazni baterija na planini, a nama ne treba nikakva..
da, možemo zahvaliti suprotnoj strani, što nam nikad nije rekla gdje se govna nalaze..
što je još jedan ratni zločin Beograda, ali boli političare k
A jebiga, svako zlo za neko dobro.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Svi ga vole, svima je duhovit, čekaju na red da ga upoznajugargamel0101 wrote:Jednostavno dominira.n_razbojnik wrote:europska desnica, enciklopedijskagargamel0101 wrote:
Pravi konzervativac.
Erdogan Bog i Batina.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:Svi ga vole, svima je duhovit, čekaju na red da ga upoznajugargamel0101 wrote:Jednostavno dominira.n_razbojnik wrote:europska desnica, enciklopedijskagargamel0101 wrote:
Pravi konzervativac.
Erdogan Bog i Batina.
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:Svi ga vole, svima je duhovit, čekaju na red da ga upoznajugargamel0101 wrote:Jednostavno dominira.n_razbojnik wrote:
europska desnica, enciklopedijska
Erdogan Bog i Batina.
Znamo kako završavaju samoproglašeni Bogovi.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Svi ga vole, svima je duhovit, čekaju na red da ga upoznajugargamel0101 wrote:Jednostavno dominira.n_razbojnik wrote:europska desnica, enciklopedijskagargamel0101 wrote:
Pravi konzervativac.
I nabiju na kolac
Tako je Indira Gandi ugušila pobunu Sikha u Amritsaru
pa su je , nedugo potom, zatukli njeni ososbni body guard
Samo čekam kad će to govno serdogana zatući netko........isis-Kurdi- ili Turci
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:dobro, danas je taj faktor drukčiji, svaka šuša ima pametni mobitel koji sadržava više računske moći nego NASA 1969., ali mislim da je opet prednost na strani domaćih, imigrantima se isprazni baterija na planini, a nama ne treba nikakva..
posloži par minskih polja, žilet žica, mobiliziraj par stotina , možda par tisuća ljudi(za državu koja ima proračun +120milijardi kuna to je pičkin dim), opremi ih kineskim dronovima sa ebaya, par stotina dronova, niti 1milijun€, možeš granicu zatvoriti poprilično jebeno.
+ granicu sa bosnom i srbijom čuvaju rijeke dunva i sava, a drugo granicu sa bosnom, aj ti asu prelazi dinaru i liti i zimi.. samo probaj. naša vojska stanconirana u Kninu non stop vježba po dinari, par tisuća vojnika u tom slučaju može bez problema pokriti cijelu regiju
Guest- Guest
Ja bih to rekreaciono neutralizirao..kostenlos..sa zadovoljstvom..preko_vode_do_slobode wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:dobro, danas je taj faktor drukčiji, svaka šuša ima pametni mobitel koji sadržava više računske moći nego NASA 1969., ali mislim da je opet prednost na strani domaćih, imigrantima se isprazni baterija na planini, a nama ne treba nikakva..
posloži par minskih polja, žilet žica, mobiliziraj par stotina , možda par tisuća ljudi(za državu koja ima proračun +120milijardi kuna to je pičkin dim), opremi ih kineskim dronovima sa ebaya, par stotina dronova, niti 1milijun€, možeš granicu zatvoriti poprilično jebeno.
+ granicu sa bosnom i srbijom čuvaju rijeke dunva i sava, a drugo granicu sa bosnom, aj ti asu prelazi dinaru i liti i zimi.. samo probaj. naša vojska stanconirana u Kninu non stop vježba po dinari, par tisuća vojnika u tom slučaju može bez problema pokriti cijelu regiju
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ja bih to rekreaciono neutralizirao..kostenlos..sa zadovoljstvom..preko_vode_do_slobode wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:dobro, danas je taj faktor drukčiji, svaka šuša ima pametni mobitel koji sadržava više računske moći nego NASA 1969., ali mislim da je opet prednost na strani domaćih, imigrantima se isprazni baterija na planini, a nama ne treba nikakva..
ali imigracija bi doslovno stala nakon jednog rafala iz 12mm strojnice po koloni koja ulazi u zemlju ... svi ovi kozohebi su opremljeni tehnologijom, medijima, internetom, dovoljno je jedan rafal na mediteranu i količina imigranata koja planira doći u europu sa par stotina milijuna , pada na 0 u roku 24 sata
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Erdogan objavio - glavni cilj turske vojske u Siriji je rušenje Assadova režima
» Hrvatska uz bok SADu
» MAMURLUK U NOVOM SADU
» Turska dala ultimatum SADu
» Belorusija:Svajcarska u Novom Sadu
» Hrvatska uz bok SADu
» MAMURLUK U NOVOM SADU
» Turska dala ultimatum SADu
» Belorusija:Svajcarska u Novom Sadu
Page 3 of 5