Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
jastreb wrote:1945. na Zlatiboru naši su zarobili kompletnu četničku dokumentaciju,gdje je otkriveno kako se Draža na naređenjima potpisivao sa Čiča, 88 i 1001.crvenkasti wrote:jastreb wrote:Ja bih mu napisao: 88 ili pak 1001.crvenkasti wrote:već jesam, ima onu špricalicu pod pritiskom, za čas opere
što to znači?
Milan nije četnik, ja ga samo zovem tako da ga iznerviram
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
1990-te ja sam susjedu Milanu Ogulincu,sa balkona u dvorište bacao razne predmete.crvenkasti wrote:jastreb wrote:1945. na Zlatiboru naši su zarobili kompletnu četničku dokumentaciju,gdje je otkriveno kako se Draža na naređenjima potpisivao sa Čiča, 88 i 1001.crvenkasti wrote:jastreb wrote:Ja bih mu napisao: 88 ili pak 1001.crvenkasti wrote:već jesam, ima onu špricalicu pod pritiskom, za čas opere
što to znači?
Jednom je kurva čekala u zasjedi i vidio me dok sam mu u dvorište odozgo bacio klip kukuruza.
Kad sutradan vratim se ja sa kupanja,a stari me čeka za stolom i tobože me strogo gleda. A pored njega Milan.
Milan je rekao da je on samo čekao i samo skupljao.
A ono na stolu plišani medvjedići moje sestre,klupko ličkih čarapa,barbika(moje sestre)plastični kauboji,osušene mandarine i klip kukuruza.
Gledao sam stvari na stolu i odjednom sam upao u nekontrolirani smijeh. Skoro sam pišao u gaće od smijeha.
Zatim se je počeo najprije suzdržano,a zatim sve jače smijati i moj stari. Milan je najprije glumio ljutnju (imao je tada oko 70 g. prije 10-tak godina je umro. Sahranjen je po pravosl.obredu na groblju u Ogulinu)a zatim se i on počeo smijati kao lud.
Bilo je to kao u crtiću Stripi. Nikad se u životu nisam tako nasmijao.
Priča je istinita.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovako je to bilo (gledati od 6.minute)
2014-04-22
jastreb wrote:1990-te ja sam susjedu Milanu Ogulincu,sa balkona u dvorište bacao razne predmete.crvenkasti wrote:jastreb wrote:1945. na Zlatiboru naši su zarobili kompletnu četničku dokumentaciju,gdje je otkriveno kako se Draža na naređenjima potpisivao sa Čiča, 88 i 1001.crvenkasti wrote:jastreb wrote:
Ja bih mu napisao: 88 ili pak 1001.
što to znači?
Jednom je kurva čekala u zasjedi i vidio me dok sam mu u dvorište odozgo bacio klip kukuruza.
Kad sutradan vratim se ja sa kupanja,a stari me čeka za stolom i tobože me strogo gleda. A pored njega Milan.
Milan je rekao da je on samo čekao i samo skupljao.
A ono na stolu plišani medvjedići moje sestre,klupko ličkih čarapa,barbika(moje sestre)plastični kauboji,osušene mandarine i klip kukuruza.
Gledao sam stvari na stolu i odjednom sam upao u nekontrolirani smijeh. Skoro sam pišao u gaće od smijeha.
Zatim se je počeo najprije suzdržano,a zatim sve jače smijati i moj stari. Milan je najprije glumio ljutnju (imao je tada oko 70 g. prije 10-tak godina je umro. Sahranjen je po pravosl.obredu na groblju u Ogulinu)a zatim se i on počeo smijati kao lud.
Bilo je to kao u crtiću Stripi. Nikad se u životu nisam tako nasmijao.
Priča je istinita.
Bi li se se ti tako slatko smijao i da Milan nije bio Srbin? Ne bi.
Ja se sad smijem svom ocu, i sebi kakav sam prije bio.
crvenkasti-
2014-04-17
citam na fajsu,lik nasao macku i sad oglasava na fejsu da bi je dao ko bi je udomio i kaze da je prosla sve te veterinarske preglede,vakcinacija,nesto protiv crijevnih parazita i nabroji tu pun kurac toga ukljucujuci i sterlizaciju,ja reko valjalo bi tu jos napraviti neke dodatne pretrage pa bi ga bilo dobro poslati i na magnetnu rezonancu
2014-04-14
Pa da Milan nije bio Srbin,ja mu ni ne bih bacao predmete u avliju.crvenkasti wrote:
Bi li se se ti tako slatko smijao i da Milan nije bio Srbin? Ne bi.
Ti jarca,par dana prije toga pričao je mojoj staroj kako Talijan može u Berlinu nositi njemačku zastavu,ili Englez u Parizu englesku,a un kao Srbin ne može u Hrvatskoj nositi srpsku.
Čekaj,čekaj,mislim si ja,daću ja tebi srpsku zastavu. U tu svrhu sam smislio suludi plan te sam mu u avliju sa balkona počeo bacati razne predmete kako bih ga uznemirio.
Eh,da,među stvarima bio je i jedan rakijski čokanjac.
2014-04-22
Jeli bar bio pun ?jastreb wrote:
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nije. Iz tog je čokanjca pio moj djed kada bi nam došao u posjetu.Iknar je gay wrote:Jeli bar bio pun ?jastreb wrote:
2014-04-22
E jebi ga,ja već pomislio kako si počastio čika Milana dobrom brljom.jastreb wrote:Nije. Iz tog je čokanjca pio moj djed kada bi nam došao u posjetu.Iknar je gay wrote:Jeli bar bio pun ?jastreb wrote:
2015-07-23
Milan nije bio alkos. Bio je to ozbiljan čovjek. Oženio je Hrvaticu iz roda Artukovića.Iknar je gay wrote:E jebi ga,ja već pomislio kako si počastio čika Milana dobrom brljom.jastreb wrote:Nije. Iz tog je čokanjca pio moj djed kada bi nam došao u posjetu.Iknar je gay wrote:Jeli bar bio pun ?jastreb wrote:
2014-04-22
Artukovića ? Ozbiljan ?...da nije bio drogaš ?jastreb wrote:Milan nije bio alkos. Bio je to ozbiljan čovjek. Oženio je Hrvaticu iz roda Artukovića.Iknar je gay wrote:E jebi ga,ja već pomislio kako si počastio čika Milana dobrom brljom.jastreb wrote:Nije. Iz tog je čokanjca pio moj djed kada bi nam došao u posjetu.Iknar je gay wrote:Jeli bar bio pun ?jastreb wrote:
2015-07-23
Nije. Bio je srpski domoljub. Volio je podjednako Hrvatsku i svoj srpski narod.Iknar je gay wrote:Artukovića ? Ozbiljan ?...da nije bio drogaš ?jastreb wrote:Milan nije bio alkos. Bio je to ozbiljan čovjek. Oženio je Hrvaticu iz roda Artukovića.Iknar je gay wrote:E jebi ga,ja već pomislio kako si počastio čika Milana dobrom brljom.jastreb wrote:Nije. Iz tog je čokanjca pio moj djed kada bi nam došao u posjetu.Iknar je gay wrote:
Jeli bar bio pun ?
Čitao je s podjednakim žerom Danas i Nin.
Jedno je vrijeme od 1991. do 1998. proveo u Beogradu,ali kako ga je vukla ljubav prema Hrvatskoj,vratio se u nju,gdje je umro i pokopan.
2014-04-22
aposlutno, razne preglede pogotovo ako je riječ o ovom primjerkuWinter is coming wrote:citam na fajsu,lik nasao macku i sad oglasava na fejsu da bi je dao ko bi je udomio i kaze da je prosla sve te veterinarske preglede,vakcinacija,nesto protiv crijevnih parazita i nabroji tu pun kurac toga ukljucujuci i sterlizaciju,ja reko valjalo bi tu jos napraviti neke dodatne pretrage pa bi ga bilo dobro poslati i na magnetnu rezonancu
http://www.njuskalo.hr/macke/perziski-macak-oglas-19310210
2014-04-15
zasto ako se bas radi o tom primjerku?n_razbojnik wrote:aposlutno, razne preglede pogotovo ako je riječ o ovom primjerkuWinter is coming wrote:citam na fajsu,lik nasao macku i sad oglasava na fejsu da bi je dao ko bi je udomio i kaze da je prosla sve te veterinarske preglede,vakcinacija,nesto protiv crijevnih parazita i nabroji tu pun kurac toga ukljucujuci i sterlizaciju,ja reko valjalo bi tu jos napraviti neke dodatne pretrage pa bi ga bilo dobro poslati i na magnetnu rezonancu
2014-04-14
kompletnu brigu zasluzuje i svaki drugi ljubimac kojeg covjek drzi u kuci..nije li?n_razbojnik wrote:aposlutno, razne preglede pogotovo ako je riječ o ovom primjerkuWinter is coming wrote:citam na fajsu,lik nasao macku i sad oglasava na fejsu da bi je dao ko bi je udomio i kaze da je prosla sve te veterinarske preglede,vakcinacija,nesto protiv crijevnih parazita i nabroji tu pun kurac toga ukljucujuci i sterlizaciju,ja reko valjalo bi tu jos napraviti neke dodatne pretrage pa bi ga bilo dobro poslati i na magnetnu rezonancu
Guest- Guest
Ma ne samo taj....SVAKIWinter is coming wrote:zasto ako se bas radi o tom primjerku?n_razbojnik wrote:aposlutno, razne preglede pogotovo ako je riječ o ovom primjerkuWinter is coming wrote:citam na fajsu,lik nasao macku i sad oglasava na fejsu da bi je dao ko bi je udomio i kaze da je prosla sve te veterinarske preglede,vakcinacija,nesto protiv crijevnih parazita i nabroji tu pun kurac toga ukljucujuci i sterlizaciju,ja reko valjalo bi tu jos napraviti neke dodatne pretrage pa bi ga bilo dobro poslati i na magnetnu rezonancu
Guest- Guest
Da. Ja imam psa. Cjepljenje,zatim kapi protiv buha i krpelja i tako. Šetnje,trčanja...Noor wrote:kompletnu brigu zasluzuje i svaki drugi ljubimac kojeg covjek drzi u kuci..nije li?n_razbojnik wrote:aposlutno, razne preglede pogotovo ako je riječ o ovom primjerkuWinter is coming wrote:citam na fajsu,lik nasao macku i sad oglasava na fejsu da bi je dao ko bi je udomio i kaze da je prosla sve te veterinarske preglede,vakcinacija,nesto protiv crijevnih parazita i nabroji tu pun kurac toga ukljucujuci i sterlizaciju,ja reko valjalo bi tu jos napraviti neke dodatne pretrage pa bi ga bilo dobro poslati i na magnetnu rezonancu
No ne dam ga na kastraciju. To pa ne.
Neka blago osjeti sve radosti življenja.
2014-04-22
Ja imam dva...m i ž. Imaju svu brigu koju trebaju...nista im ne fali. Sterilizacija i kastracija takoder nema šanse!! Radije cu pripaziti..jer, tko sam ja da im radim takve stvari i igram se Boga i oduzmem im ovo!?
Last edited by Noor on 17/7/2016, 21:14; edited 2 times in total
Guest- Guest
ako je potrebno, mozemo da damo na revers,
pandure, zandare i opremu, radi uterivanja reda i mira,
na nekom problematicnom prostoru u hrvatskoj.
pandure, zandare i opremu, radi uterivanja reda i mira,
na nekom problematicnom prostoru u hrvatskoj.
Guest- Guest
Noor wrote:Ma ne samo taj....SVAKIWinter is coming wrote:zasto ako se bas radi o tom primjerku?n_razbojnik wrote:aposlutno, razne preglede pogotovo ako je riječ o ovom primjerkuWinter is coming wrote:citam na fajsu,lik nasao macku i sad oglasava na fejsu da bi je dao ko bi je udomio i kaze da je prosla sve te veterinarske preglede,vakcinacija,nesto protiv crijevnih parazita i nabroji tu pun kurac toga ukljucujuci i sterlizaciju,ja reko valjalo bi tu jos napraviti neke dodatne pretrage pa bi ga bilo dobro poslati i na magnetnu rezonancu
jedan indijanac je dobro rekao...ono sto zadesi zivotinje uskoro ce zadesiti i ljude znaci vrlo brzo ce i nama metati chipove i strojiti nas,mozda ce biti neki povlasteni kojima ce biti odobreno da se "razmnozavaju" valjda cu do tad riknuti ili zaginuti u nekom ratu
2014-04-14
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ustaški režim je bio jeziv, ali tvrdnje šefa srbijanske diplomacije nisu točne: u NDH je ubijeno 335.000 Srba i to uglavnom civila
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
» Šatoraši uzimaju Zrće i reket
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
» Šatoraši uzimaju Zrće i reket
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
Page 4 of 7