SAD i EU stoje iza puča?
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: SAD i EU stoje iza puča?
cia je morala znat za operaciju takvih razmjera da jebe rak raka, ako nije ništa javila erdoganu znači da podržavaju
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
Ja dijelim razmišljanje Dizdarevića da puča nije bilo ono isti dan kad i puč ti smjenjuješ 3000 sudaca, a pučisti misle da je vojna vježba, da ne govorim da su na ulicama istanbula istaknuti sivi vukovi, turkmenski islamisit, gazije, selafije i ostala gamad ono bolje su kooridinirani nego vojska koja da da ih se obezglavi nasred istanbula hehehe da ne govorim o "Božjem daru" kako je erdogan rekaomarcellus wrote:cia je morala znat za operaciju takvih razmjera da jebe rak raka, ako nije ništa javila erdoganu znači da podržavaju
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Nije to je lažnjak, trumpa boli kurac za turčadiju, gazije i selafije, njemu da prijeti erdo dobio bi metak u ćelembarupreko_vode_do_slobode wrote:Pa na istom tragu sam i ja kao Marc tako da se slažem sa time da je USA sigurno imala "prste" protiv Erdogana, samo ovaj nesmije ipak glasno lajati protiv zapada,
Trump je još najjači , taj as je otvoreno podržao vojsku hahah
daj link na Trumpovu reakciju, jer onaj tweet je bio lažnjak..
ako je podržao vojsku, koji as :D
Clone Stormtrooper wrote:samo jedan moze biti osmanlijski sultan !preko_vode_do_slobode wrote:21.45 Recep Tayyip Erdogan je pozvao Sjedinjene Države da izruče klerika u egzilu Gulena, za kojeg drži da je odgovoran za neuspjeli puč izveden u noći na subotu.
Iznogud!
Guest- Guest
nije se niti očitovao u vezi turske, boli 99% amera kurac za tursku...osim toga nemaju pojma gdje je, ovo je Marcel pošao putem Adama Weishauptakic wrote:asilovski wrote:Nije to je lažnjak, trumpa boli kurac za turčadiju, gazije i selafije, njemu da prijeti erdo dobio bi metak u ćelembarupreko_vode_do_slobode wrote:Pa na istom tragu sam i ja kao Marc tako da se slažem sa time da je USA sigurno imala "prste" protiv Erdogana, samo ovaj nesmije ipak glasno lajati protiv zapada,
Kermit-
2014-04-17
Dosadašnje kombinacije su:
Vojni vrh
Disident
Cia i EU
Erdogan
Ona sa vojnim vrhom je otpala brzo...
Možda je Erdogan znao da se sprema udar pa je izveo u vlastitoj režiji preventivni udar s protivničkim igračima i sjebao pučiste...
Vojni vrh
Disident
Cia i EU
Erdogan
Možda je Erdogan znao da se sprema udar pa je izveo u vlastitoj režiji preventivni udar s protivničkim igračima i sjebao pučiste...
Ovo zadnje, polurežija, sada može nesmetano pobit sve, šteta što nema armenca jer bi opet najebali, inače ljudi koji ne prate Tursku ne znaju da tamo bude pokolj svakih 10-20 godina od armenaca, kurda, grka, komunista, socijalista, arapa, genovežana, venecijanacamutava baštarda wrote:Dosadašnje kombinacije su:
Vojni vrh
Disident
Cia i EU
Erdogan
Kermit-
2014-04-17
Čini mi se da si prvi spominjao let u Teheran, a ja sam govorio da je nemoguće. Poslije sam naletio na još nekoliko mjesta da se to spominje...asilovski wrote:Ovo zadnje, polurežija, sada može nesmetano pobit sve, šteta što nema armenca jer bi opet najebali, inače ljudi koji ne prate Tursku ne znaju da tamo bude pokolj svakih 10-20 godina od armenaca, kurda, grka, komunista, socijalista, arapa, genovežana, venecijanacamutava baštarda wrote:Dosadašnje kombinacije su:
Vojni vrh
Disident
Cia i EU
Erdogan
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Incirlik je Turski vojni aerodrom koji koristi NATO, dakle tamo su stacionirane i jedinice turskog zrakoplovstva. Incrlik je zatvoren jer Turci sumnjaju da su Turski avioni stacionirani u toj bazi sudjelovali u pokušaju udara...marcellus wrote:da dodam da je turska zabranila letove iz NATO vojne baze indžirlik... jako indikativno
Brain32-
2014-04-15
asilovski wrote:nije se niti očitovao u vezi turske, boli 99% amera kurac za tursku...osim toga nemaju pojma gdje je, ovo je Marcel pošao putem Adama Weishauptakic wrote:asilovski wrote:Nije to je lažnjak, trumpa boli kurac za turčadiju, gazije i selafije, njemu da prijeti erdo dobio bi metak u ćelembarupreko_vode_do_slobode wrote:Pa na istom tragu sam i ja kao Marc tako da se slažem sa time da je USA sigurno imala "prste" protiv Erdogana, samo ovaj nesmije ipak glasno lajati protiv zapada,
Za 99% amerikanaca riječ turkey ima sasvim drugo značenje...
Guest- Guest
a možda i američki vojni avioni? Ovo je poruka amerima "ne vjerujemo vam"Brain32 wrote:Incirlik je Turski vojni aerodrom koji koristi NATO, dakle tamo su stacionirane i jedinice turskog zrakoplovstva. Incrlik je zatvoren jer Turci sumnjaju da su Turski avioni stacionirani u toj bazi sudjelovali u pokušaju udara...marcellus wrote:da dodam da je turska zabranila letove iz NATO vojne baze indžirlik... jako indikativno
Ne seri! Ameri su naši saveznici!marcellus wrote:
a možda i američki vojni avioni? Ovo je poruka amerima "ne vjerujemo vam"
Zanimljiv kolaz misli na temi .
Ja tvrdim isto sto i jucer, Ameri su dali pucistima window of opportunity, kad nije uspjelo oprali ruke i sad se ceka razvoj dogadjaja.
Ja tvrdim isto sto i jucer, Ameri su dali pucistima window of opportunity, kad nije uspjelo oprali ruke i sad se ceka razvoj dogadjaja.
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:Zanimljiv kolaz misli na temi .
meni to isto tako izgleda, ono mi smo se držali ta tane, vi ste imali šansu i zasrali ste, mi sad stojimo uz erdogana do iduće prilike da ga zamijenimo nekim pouzdanijim
otprilike...darla wrote:Zanimljiv kolaz misli na temi .
nije mi dobro, previše se s tobom slažem.
moram doktoru.
2014-12-30
marcellus wrote:
meni to isto tako izgleda, ono mi smo se držali ta tane, vi ste imali šansu i zasrali ste, mi sad stojimo uz erdogana do iduće prilike da ga zamijenimo nekim pouzdanijim
Da, a usput je i njemu poruka da se stavi u okvire. Mislim da ljudi opcenito stvari gledaju previse crno-bijelo, oni imaju vise interesa i balansiraju ih. Tako da to sto ce oni sada njemu dati da pokoka sto on misli, ne znaci nista. Sto bi se reklo ima odredjenu dozu slobodne volje unutar njihove volje. Osima toga njima radikalizacija do odredjene mjere odgovara, treba pumpati ratnu industriju a i americke prosjecne glavurde.
darla- Admin
2015-10-22
veber wrote:
otprilike...
moram doktoru.
Ti se uvijek slazes samnom samo si to tek sada shvatio
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:veber wrote:
otprilike...
moram doktoru.
Ti se uvijek slazes samnom samo si to tek sada shvatio
jesam li te pozvao na cugu?
2014-12-30
veber wrote:
Jesi, ja sam rekla fala ko da jesam
darla- Admin
2015-10-22
dobro, da znamdarla wrote:veber wrote:
Jesi, ja sam rekla fala ko da jesam
više ni ne znam koga sam zvao
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Erdogan: SAD stoje iza Isila
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
Page 9 of 12