Početak kraja – Ukrajinci marširaju prema Kijevu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Početak kraja – Ukrajinci marširaju prema Kijevu
Leviathan2 wrote:yoda na apratima
:D
jednostavno bilo je pitanje vremena...
a sve sam lipo pisao...
sad kad je marc napravio otklon od amera, i vidio pravu opasnost za europu, a yodu svakim danom poklapaju činenice na terenu i kad je neve postala pristojna konzerva ....
mogu reći da sam zadovoljan a bio sam jedan koji viče u pustinji...
sad cu ih ostaviti d razrađuju prezentno stanje a ja ću opet pogled bacati dalje i pomalo upozoravati :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zvono istine. \o/
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Zvono istine. \o/
pročačka sam malo forume itd, nigdje ništa ne piše o ovome, ali ekipa ovdje sa foruma se najviše pali na medije iz republike srpske, federacije bih, blic.rs, advance.hr, tuzlanews.ba , evo sada i zvono istine
Guest- Guest
Zvoncici, zvoncici zvone cijelu noc....
2015-07-23
Znao sam da će se Malorusi kad tad okrenuti od kvislinške proameričke vlade.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma tko bi li se tome nadao?!Leviathan2 wrote:Prema procjenama postoji realna vjerojatnost da se ukrajinska vojska, umjesto u obranu vlade, prikloni ukrajinskim građanima i hodočasnicima mira.
kad ce na krim?
2014-04-14
jebga, nije index ni zhutarnji a ni redit, a cak oni i nemaju vijesti, al mozda najdes u dnevnom hrpreko_vode_do_slobode wrote:gargamel0101 wrote:Zvono istine. \o/
pročačka sam malo forume itd, nigdje ništa ne piše o ovome, ali ekipa ovdje sa foruma se najviše pali na medije iz republike srpske, federacije bih, blic.rs, advance.hr, tuzlanews.ba , evo sada i zvono istine
http://quer-denken.tv/ukrainer-stehen-auf-zigtausende-auf-einem-friedensmarsch-nach-kiew/
preko_vode_do_slobode wrote:majko isusova našao si neki link sa svastikama i kmečanjem o ustašama u kijevu haha, daj radije tuzlanews.ba ili putvjernika.rs , ili kurir.rs
ja za sve vijesti iz regiona i šire palim vijestiummeta
2014-04-15
.... Dolazak u Kijev je predviđen 27. srpnja, a sljedeći dan je jedan od najvažnijih pravoslavnih praznika – "Krštenje Kijevske Rusije".
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
inače neradi se o tome da vojska ide na Kijev, nego se radi u nekoj vjerskoj procesiji, jedan dio vjerske procesio krenio iz istoka Ukraine(grada Slavijanska pod kontrolom Ukrainaca) drugi dio iz Zapadne Ukraine blizu Livla, ništa drugo nego običan vjerski skup, a ovi to zamjenili da rušenje vlade omg.
Guest- Guest
GGn_razbojnik wrote:preko_vode_do_slobode wrote:majko isusova našao si neki link sa svastikama i kmečanjem o ustašama u kijevu haha, daj radije tuzlanews.ba ili putvjernika.rs , ili kurir.rs
ja za sve vijesti iz regiona i šire palim vijestiummeta
2015-07-23
Pa i na Majdanu je bila obična procesija boraca za ljudska prava koji su tražili nove izbore, a poslije je ispalo da su napravili državni udar...preko_vode_do_slobode wrote:inače neradi se o tome da vojska ide na Kijev, nego se radi u nekoj vjerskoj procesiji, jedan dio vjerske procesio krenio iz istoka Ukraine(grada Slavijanska pod kontrolom Ukrainaca) drugi dio iz Zapadne Ukraine blizu Livla, ništa drugo nego običan vjerski skup, a ovi to zamjenili da rušenje vlade omg.
2015-09-14
Kud baš na Dan ustanka, sad Jastreb ne zna bi li u Srb ili u Kijev.mutava baštarda wrote:.... Dolazak u Kijev je predviđen 27. srpnja
Trebalo bi globalno sve ujediniti. Opći ustanak protiv amerovehabista,ma gdje bili.Regoč wrote:Kud baš na Dan ustanka, sad Jastreb ne zna bi li u Srb ili u Kijev.mutava baštarda wrote:.... Dolazak u Kijev je predviđen 27. srpnja
Bili oni u Turskoj,Malorusiji ili u Hrvatskoj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
majdanovci u srbu, majdanovci u kijevu... gadnoRegoč wrote:Kud baš na Dan ustanka, sad Jastreb ne zna bi li u Srb ili u Kijev.mutava baštarda wrote:.... Dolazak u Kijev je predviđen 27. srpnja
2015-09-14
epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:yoda na apratima
:D
jednostavno bilo je pitanje vremena...
a sve sam lipo pisao...
sad kad je marc napravio otklon od amera, i vidio pravu opasnost za europu, a yodu svakim danom poklapaju činenice na terenu i kad je neve postala pristojna konzerva ....
mogu reći da sam zadovoljan a bio sam jedan koji viče u pustinji...
sad cu ih ostaviti d razrađuju prezentno stanje a ja ću opet pogled bacati dalje i pomalo upozoravati :)
Talent za vizionarsko predviđanje političkih kretanja i prerano ukazivanje na probleme je često puno veće breme nego korist. Svi će te zbog toga mrzit i bit ćeš prezren jer te nisu razumijeli na vrijeme, a kasnije će im bit lakše umrit nego reć "bio si u pravu".
Jana Husa su spalili, Luther je postao legenda, Feniksaši su ginuli 1972 u tišini, slavu su pobrali Tuđman i Manolić. Bezbojnost anonimnosti će te progutati dok će na tvojim riječima i predviđanjima drugi graditi karijeru , egzistenciju, pobrati slavu i novce. Tebe će spalit na lomači.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pocetak kraja
» Mikijev početak kraja
» PREVRAT '89 - Početak kraja (1 i 2)
» Početak kraja Turske
» Početak kraja sultana Erdogana
» Mikijev početak kraja
» PREVRAT '89 - Početak kraja (1 i 2)
» Početak kraja Turske