Početak kraja – Ukrajinci marširaju prema Kijevu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Početak kraja – Ukrajinci marširaju prema Kijevu
Kijevska vlada, tzv. “vlada državnog udara”, danas prije podne proglasila je u narodnoj gardi stanje opće uzbune i povukla vojnike iz Donbasa u Kijev. Prema procjenama postoji realna vjerojatnost da se ukrajinska vojska, umjesto u obranu vlade, prikloni ukrajinskim građanima i hodočasnicima mira.
http://zvono-istine.org/pocetak-kraja-ukrajinci-marsiraju-prema-kijevu-ekskluzivno-izvjesce/
http://zvono-istine.org/pocetak-kraja-ukrajinci-marsiraju-prema-kijevu-ekskluzivno-izvjesce/
hehehehehehehehe...Pazi ovo, Ukrajina je povukla vojsku iz Donbasa...hahahahahahahahahaLeviathan2 wrote:Kijevska vlada, tzv. “vlada državnog udara”, danas prije podne proglasila je u narodnoj gardi stanje opće uzbune i povukla vojnike iz Donbasa u Kijev. Prema procjenama postoji realna vjerojatnost da se ukrajinska vojska, umjesto u obranu vlade, prikloni ukrajinskim građanima i hodočasnicima mira.
red wolf-
2016-02-10
Re: Početak kraja – Ukrajinci marširaju prema Kijevu
citaj sa razumijevanje a ne ofrlje, povukla vojnike iz donbasa, ne vojsku, hahahahahaha, jebemte razrokared wolf wrote:hehehehehehehehe...Pazi ovo, Ukrajina je povukla vojsku iz Donbasa...hahahahahahahahahaLeviathan2 wrote:Kijevska vlada, tzv. “vlada državnog udara”, danas prije podne proglasila je u narodnoj gardi stanje opće uzbune i povukla vojnike iz Donbasa u Kijev. Prema procjenama postoji realna vjerojatnost da se ukrajinska vojska, umjesto u obranu vlade, prikloni ukrajinskim građanima i hodočasnicima mira.
hahahahahahahahahahaha...Ne pratiš ti baš vijesti u zadnje vrijeme...Leviathan2 wrote:citaj sa razumijevanje a ne ofrlje, povukla vojnike iz donbasa, ne vojsku, hahahahahaha, jebemte razrokared wolf wrote:hehehehehehehehe...Pazi ovo, Ukrajina je povukla vojsku iz Donbasa...hahahahahahahahahaLeviathan2 wrote:Kijevska vlada, tzv. “vlada državnog udara”, danas prije podne proglasila je u narodnoj gardi stanje opće uzbune i povukla vojnike iz Donbasa u Kijev. Prema procjenama postoji realna vjerojatnost da se ukrajinska vojska, umjesto u obranu vlade, prikloni ukrajinskim građanima i hodočasnicima mira.
red wolf-
2016-02-10
ne, vijesti me bas i ne zanimaju, ono sto me zanima najdem i informiram se, koga boli kurac za ove francuzice naprimjer, jutros cuo da ih potamanilo al me ne zanima, to ce im postat svakodnevnica jbgared wolf wrote:hahahahahahahahahahaha...Ne pratiš ti baš vijesti u zadnje vrijeme...Leviathan2 wrote:citaj sa razumijevanje a ne ofrlje, povukla vojnike iz donbasa, ne vojsku, hahahahahaha, jebemte razrokared wolf wrote:hehehehehehehehe...Pazi ovo, Ukrajina je povukla vojsku iz Donbasa...hahahahahahahahahaLeviathan2 wrote:Kijevska vlada, tzv. “vlada državnog udara”, danas prije podne proglasila je u narodnoj gardi stanje opće uzbune i povukla vojnike iz Donbasa u Kijev. Prema procjenama postoji realna vjerojatnost da se ukrajinska vojska, umjesto u obranu vlade, prikloni ukrajinskim građanima i hodočasnicima mira.
Prebacuj temu, prebacuj...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaLeviathan2 wrote:ne, vijesti me bas i ne zanimaju, ono sto me zanima najdem i informiram se, koga boli kurac za ove francuzice naprimjer, jutros cuo da ih potamanilo al me ne zanima, to ce im postat svakodnevnica jbgared wolf wrote:hahahahahahahahahahaha...Ne pratiš ti baš vijesti u zadnje vrijeme...Leviathan2 wrote:citaj sa razumijevanje a ne ofrlje, povukla vojnike iz donbasa, ne vojsku, hahahahahaha, jebemte razrokared wolf wrote:hehehehehehehehe...Pazi ovo, Ukrajina je povukla vojsku iz Donbasa...hahahahahahahahahaLeviathan2 wrote:Kijevska vlada, tzv. “vlada državnog udara”, danas prije podne proglasila je u narodnoj gardi stanje opće uzbune i povukla vojnike iz Donbasa u Kijev. Prema procjenama postoji realna vjerojatnost da se ukrajinska vojska, umjesto u obranu vlade, prikloni ukrajinskim građanima i hodočasnicima mira.
red wolf-
2016-02-10
ezek, nabijemtenakurac sa tvojim spamanjem
red wolf wrote:hahahahahahahahahahaha...Ne pratiš ti baš vijesti u zadnje vrijeme...Leviathan2 wrote:citaj sa razumijevanje a ne ofrlje, povukla vojnike iz donbasa, ne vojsku, hahahahahaha, jebemte razrokared wolf wrote:hehehehehehehehe...Pazi ovo, Ukrajina je povukla vojsku iz Donbasa...hahahahahahahahahaLeviathan2 wrote:Kijevska vlada, tzv. “vlada državnog udara”, danas prije podne proglasila je u narodnoj gardi stanje opće uzbune i povukla vojnike iz Donbasa u Kijev. Prema procjenama postoji realna vjerojatnost da se ukrajinska vojska, umjesto u obranu vlade, prikloni ukrajinskim građanima i hodočasnicima mira.
Aj ne čupaj se, nasjeo si radi svojega nemara.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ne spamam ja temu...Nego sam ti samo ukazao da promatraš vijesti i shvatiš što se događa, a to nije nimalo lijepo...Ružna vremena su pred nama, ali to shvati kao katarzu...Leviathan2 wrote:ezek, nabijemtenakurac sa tvojim spamanjem
red wolf-
2016-02-10
Čupam?...Nisi još uvidio što se događa u Donbasu? Ukrajinska vojnici, ili pak, vojska, napuštaju to područje?Yehudi wrote:red wolf wrote:hahahahahahahahahahaha...Ne pratiš ti baš vijesti u zadnje vrijeme...Leviathan2 wrote:citaj sa razumijevanje a ne ofrlje, povukla vojnike iz donbasa, ne vojsku, hahahahahaha, jebemte razrokared wolf wrote:hehehehehehehehe...Pazi ovo, Ukrajina je povukla vojsku iz Donbasa...hahahahahahahahahaLeviathan2 wrote:Kijevska vlada, tzv. “vlada državnog udara”, danas prije podne proglasila je u narodnoj gardi stanje opće uzbune i povukla vojnike iz Donbasa u Kijev. Prema procjenama postoji realna vjerojatnost da se ukrajinska vojska, umjesto u obranu vlade, prikloni ukrajinskim građanima i hodočasnicima mira.
Aj ne čupaj se, nasjeo si radi svojega nemara.
red wolf-
2016-02-10
Uskoro će napustiti, jer je ukrop na tom područiju agresor. Donbass je oduvijek bilo područije gdi se govorio ruski, i gdi je glavnu riječ imala ruska pravoslavna crkva.
Samo promatraj što će se događati...AlfaOmega wrote:Uskoro će napustiti, jer je ukrop na tom područiju agresor. Donbass je oduvijek bilo područije gdi se govorio ruski, i gdi je glavnu riječ imala ruska pravoslavna crkva.
red wolf-
2016-02-10
Rusi su jaki
Nisam rekao da nisu jaki...Ali, novi svijet je pred nama...AlfaOmega wrote:Rusi su jaki
red wolf-
2016-02-10
Da
Pitanje je samo jesi li spreman za njega...AlfaOmega wrote:Da
red wolf-
2016-02-10
već sam toliko puta čitao vijesti zadnje dvi godine tipa ova šema . "evo ukrainci će uskoro srušiti vlast i kleknuti i zatražiti oprost od Putina" ali ništa od toga.. nevidim nigdje ikakvu vijest. u ukraini čak nije više na vlasti niti "revolucionarna vlada" nego su bili izbori
zvono istine lol
zvono istine lol
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:yoda na apratima
:D
jednostavno bilo je pitanje vremena...
a sve sam lipo pisao...
sad kad je marc napravio otklon od amera, i vidio pravu opasnost za europu, a yodu svakim danom poklapaju činenice na terenu i kad je neve postala pristojna konzerva ....
mogu reći da sam zadovoljan a bio sam jedan koji viče u pustinji...
sad cu ih ostaviti d razrađuju prezentno stanje a ja ću opet pogled bacati dalje i pomalo upozoravati :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pocetak kraja
» Mikijev početak kraja
» PREVRAT '89 - Početak kraja (1 i 2)
» Početak kraja Turske
» Početak kraja sultana Erdogana
» Mikijev početak kraja
» PREVRAT '89 - Početak kraja (1 i 2)
» Početak kraja Turske