Denkverbot
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Denkverbot
Upravo zbog ovakvih stanja, viđenja, su i nastajala najljepša djela svekolike umjetnosti. :)kic wrote:tko je ne voli.. Robert je uvijek podsjećao na Gaimanova Sandmana..
Guest- Guest
Kic, imam neki osjećaj u vezi tebe: nisi baš dobro. Pogledaj sliku koju sam stavila na psihologiju i neka ti bude poticaj :)
Guest- Guest
super, sad sam vidio glupi nsfw gif od ebenice tamo..
ono je jedna od najboljih scena, nakon što se osvetio svojim otimačima, jer je čamio preko 70g u jednom zatvoru, sestra ga posjeti.. on je Sandman, a ona Death..
ono je jedna od najboljih scena, nakon što se osvetio svojim otimačima, jer je čamio preko 70g u jednom zatvoru, sestra ga posjeti.. on je Sandman, a ona Death..
definitivno ti ide u dna, al nije svaka prilagodba za opasnost, neke su za opstanak na duže staze;mativka wrote:Pa to je kod koji ima za cilj zaštiti od moguće opasnosti :) Negdje sam čitala da postaje dio DNA...aben wrote:
a ti ćeš unda i sutra dobiti terapiju protiv lovacko sakipljakog instinkta ki si nasljedila od predaka iz centralne azije prije 100 000 godin...
Ne znam da li si primjetio ali stariji ljudi, dobiju nevjerojatan poriv u toj dobi sakupljanja stvari. Ono, zapitaš se skupljaju li sve te stvari da bi ih nosili u zagrobni život.
a neke su za opstanak za duže staze u zajednicama do 70 članova a u današnjen okružju su toksične.
2014-04-16
haha, da, ti otvorenog duha i veselo pištoljen tiraš pojedince na gradnju knjižnic, a jo mrgudno, elitistički i sektaški puštan svih na miru-mativka wrote:Malo te zezam, iako sam ja, ako ćemo realno gledati fleksibilnija od tebe. Ponekad djeluješ kao oni sektaši :)aben wrote:
ne pien fašistički, ča ne vidiš da te ne okarakterizirun ko fašistu, nego samo tvoja stajalista...
klasika suda po izvanjskom, obavezno pogljedati edvarda škarorukog.
2014-04-16
Ovaj dio ne razumijem u potpunosti...molim objašnjenje :)aben wrote:
a neke su za opstanak za duže staze u zajednicama do 70 članova a u današnjen okružju su toksične.
Guest- Guest
kic wrote:super, sad sam vidio glupi nsfw gif od ebenice tamo..
jel te nekad dojde stroh da ćeš završiti na nekom comikonu sa šezdeset godin i masnon koson u rep?
2014-04-16
Prvo, ja pištolj nisam niti spomenula niti ikada uzimala kao opciju, dok si ti taj koji mi je mlatarao s istim pred očima i naveo na razmišljanje o istom :)aben wrote:
haha, da, ti otvorenog duha i veselo pištoljen tiraš pojedince na gradnju knjižnic, a jo mrgudno, elitistički i sektaški puštan svih na miru-
Puštaš, jer gledaš osobnu korist :)
A, taj film sam davno gledala :) Vidiš li gdje poveznicu s Freddy Kruegerom?! :)
Guest- Guest
socijalizam je prethistorijska prilagodba ljudi u lovačkosakupljačkin uvjetima, da ljudi nisu dijelili jedan drugome, svi bi umrli.mativka wrote:Ovaj dio ne razumijem u potpunosti...molim objašnjenje :)aben wrote:
u situaciji kad više ne živimo u rodovima veličine 20-7'0 ljudi, nego u nuklearnim obiteljima, a ekonomski smo isprepleteni s milijunima ljudi koje ne poznajemo niti smo ih ikad vidili( i, the pencil- fantastičan uradak) socijalistička prilagodba, još uvik aktivna u reptilskon mozgu, postaje kontraproduktivna. tako su ljudi još uvik većinom socijalisti, ali sad više nemaju kontrolu nad svojim rodom, u kojem su pomagali samo kad bi svojin očima vilili da neki lovac nemo sriće i ili da neki sakupljač imo uganutu nogu, a kad bi vidili da se neko ne trudi, unda se ne bi dililo išnjin.
2014-04-16
mativka wrote:Prvo, ja pištolj nisam niti spomenula niti ikada uzimala kao opciju, dok si ti taj koji mi je mlatarao s istim pred očima i naveo na razmišljanje o istom :)aben wrote:
haha, da, ti otvorenog duha i veselo pištoljen tiraš pojedince na gradnju knjižnic, a jo mrgudno, elitistički i sektaški puštan svih na miru-
Puštaš, jer gledaš osobnu korist :)
A, taj film sam davno gledala :) Vidiš li gdje poveznicu s Freddy Kruegerom?! :)
ne, ti pištolj nisi spomenula, ti pištolj podrazumjevoš.
irelevantno je zoč vas pušćun. moroš gljadati outcome, a ne motiv.
fredi je druga, fašistička priča..
2014-04-16
aben wrote:jel te nekad dojde stroh da ćeš završiti na nekom comikonu sa šezdeset godin i masnon koson u rep?
aben wrote:
socijalizam je prethistorijska prilagodba ljudi u lovačkosakupljačkin uvjetima, da ljudi nisu dijelili jedan drugome, svi bi umrli.
u situaciji kad više ne živimo u rodovima veličine 20-7'0 ljudi, nego u nuklearnim obiteljima, a ekonomski smo isprepleteni s milijunima ljudi koje ne poznajemo niti smo ih ikad vidili( i, the pencil- fantastičan uradak) socijalistička prilagodba, još uvik aktivna u reptilskon mozgu, postaje kontraproduktivna. tako su ljudi još uvik većinom socijalisti, ali sad više nemaju kontrolu nad svojim rodom, u kojem su pomagali samo kad bi svojin očima vilili da neki lovac nemo sriće i ili da neki sakupljač imo uganutu nogu, a kad bi vidili da se neko ne trudi, unda se ne bi dililo išnjin.
Opet, imam osjećaj da više nego ikada živimo u rodovima veličine prosječne 20 ljudi..
Guest- Guest
Odakle si to izvukao?! :) (da nasilna sredstva podrazumijevam)aben wrote:
ne, ti pištolj nisi spomenula, ti pištolj podrazumjevoš.
irelevantno je zoč vas pušćun. moroš gljadati outcome, a ne motiv.
fredi je druga, fašistička priča..
Aha, nek ti brojiš i prstići nek uživaju, jel?! :)
Oruđe je isto ;)
Guest- Guest
a dobro:)kic wrote:aben wrote:jel te nekad dojde stroh da ćeš završiti na nekom comikonu sa šezdeset godin i masnon koson u rep?
2014-04-16
imoš osjećaje koda si na gljivama:)mativka wrote:aben wrote:
socijalizam je prethistorijska prilagodba ljudi u lovačkosakupljačkin uvjetima, da ljudi nisu dijelili jedan drugome, svi bi umrli.
Opet, imam osjećaj da više nego ikada živimo u rodovima veličine prosječne 20 ljudi..
2014-04-16
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Page 38 of 50