Pitali smo povjesničare: Što se doista dogodilo u Srbu '41.?
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Pitali smo povjesničare: Što se doista dogodilo u Srbu '41.?
tre911 wrote:Kakve veze imaju židovi sa Hrvatima? Ti misliš da je neko kurcem mrdnio da vas zaštiti? Jeste Alojzije Stepinac i djed od Hasanbegovića ali to su pojedinačni slučajevi ali da su digli bunu radi vas nemoj se zavaravati i pričati gluposti.Eva wrote:tre911 wrote:Opet laprdaš bez veze. Nigdje nisam osporio zločine nad židovima kako mi pokušavaš imputirati.Eva wrote:Ma ovo je slikovni prikaz Treu, koji se čudi zakaj se ustaše ni prihvatilo na sjeveru HR i ZG-u. Pa u ZG ih nacrtane nisu mogli videt. A pogotovo im se zamjeralo kaj grad pretvaraju u kasabu.
Jok, bez veze, s vezom laprdam. A kaj si dementan, ni ti ni za zamjerit, ipak si čovjek u godinama. Kaj se nisi pital, tj. pital Vilčeka, zakaj na sjeveru ne vole ustaše, ha? I ja ti pojasnim, a ti si još nezahvalan. Mislim svašta.
Da nije bilo Zagoraca ni mene danas ne bi bilo, jer oni su moje spasili.
Guest- Guest
.....no tu je nesto malo cudno...ako se tu kaze da je bio ustanak protiv ustasa..zasto su ti 'ustanici' par dana iza ustanka obracunali se okrutno i sa komunistima ono malo sto ih je tamo bilo i ktome jos srbi..zar su oni ubijali tada srbe...dakle taj 'ustanak' je dobrim dijelom cetnickog karaktera koji su se usput obracunali i sa neistomisljenicima
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Ero wrote:Eva wrote:Zakaj Ero? I o kojem zločinu pišeš? Ak je su ustaše potaracane to je Bogu ugodno djelo, a nikakav zločin.
Selo je "potaracano" i ne ustaše...Najvjerojatnije djeca i starci (po meni!), jer su ostali uspjeli pobjeći. (po VAŠEM povjesničaru Klasniću).
Osim ako ti Hrvate đuture imaš za ustaše. Ne bi me začudilo...
Jok, Hrvati s ustaškim smećem nemaju puno veze. Hrvati su tada bili na suprotnoj strani, u partizanima a ovi izdajnici su dobili na Bleiburgu mjeru od poštenih Hrvata.
Guest- Guest
Ajde prestani srati više. Žrtva je žrtva i nije ničija vrjednija od druge no ogavno je da ti to opravdavaš sranjima koja su se dogodila tvom narodu ni to ponajmanje u NDH za razliku od drugih zemalja gdje je žida bilo na milijune pa civili nisu stradali u osveti nikoga osim što su ruje masovno slovli nžene gdje god su prošli ali i to nema veze sa osvetom nego sa dignutim kurcem i dopuštanjem staljina da rade ista sranja.Eva wrote:A jebiga, u krivo vrijeme na krivom mjestu. Kolateralne žrtve. Ni to niš u usporedbi s 6 milijunaH. A ovi kaj su trčali na Bleiburgu su ustaše, četnici i ostali kvislinzi i znali su da će ih stići kazna, pa tko ih jebe.
Guest- Guest
..e tupenzi...pa taj kraj je bio jako procetnicki orjentiran i prije rata..bilo jako tesko okupiti 1000 cetnika..sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:.. koji su na dan ustanka osnovali četnički puk s 1000 četnika
dečki se organizirali preko fejsa pa je odaziv bio dobar...
2015-09-08
Spasili da, bunu dignuli nisu zbog vas. Buna je dignuta zbog napada na rusiju a ne zbog odvođenja židova iz sela.Eva wrote:tre911 wrote:Kakve veze imaju židovi sa Hrvatima? Ti misliš da je neko kurcem mrdnio da vas zaštiti? Jeste Alojzije Stepinac i djed od Hasanbegovića ali to su pojedinačni slučajevi ali da su digli bunu radi vas nemoj se zavaravati i pričati gluposti.Eva wrote:tre911 wrote:Opet laprdaš bez veze. Nigdje nisam osporio zločine nad židovima kako mi pokušavaš imputirati.Eva wrote:Ma ovo je slikovni prikaz Treu, koji se čudi zakaj se ustaše ni prihvatilo na sjeveru HR i ZG-u. Pa u ZG ih nacrtane nisu mogli videt. A pogotovo im se zamjeralo kaj grad pretvaraju u kasabu.
Jok, bez veze, s vezom laprdam. A kaj si dementan, ni ti ni za zamjerit, ipak si čovjek u godinama. Kaj se nisi pital, tj. pital Vilčeka, zakaj na sjeveru ne vole ustaše, ha? I ja ti pojasnim, a ti si još nezahvalan. Mislim svašta.
Guest- Guest
Svugdje su fašističke kuje prošle isto, od Francuske, Norveške do Hrvatske svugdje ih se tamanilo kao gamad i deratiziralo oslobođeno područje od glodvaca i šetetočina.
Guest- Guest
Jednostavno to je neminovno da bi se život nastavio, moraš kontaminirana područja očistiti.
Guest- Guest
Prokleti Zagorci!Eva wrote:
Regoč wrote:Prokleti Zagorci!Eva wrote:
Pati! Crkni! (rekla bi časna
Guest- Guest
ne pretjerujes li malo....Eva wrote:Jednostavno to je neminovno da bi se život nastavio, moraš kontaminirana područja očistiti.
2015-09-08
Gluposti na entu potenciju, stradalo je oko 10 k francuza i to je to što se tiče masovnosti. Nigdje drugdje se nije masovno ubijalo civile kao što je to tito radio.Eva wrote:Svugdje su fašističke kuje prošle isto, od Francuske, Norveške do Hrvatske svugdje ih se tamanilo kao gamad i deratiziralo oslobođeno područje od glodvaca i šetetočina.
Guest- Guest
tre911 wrote:Gluposti na entu potenciju, stradalo je oko 10 k francuza i to je to što se tiče masovnosti. Nigdje drugdje se nije masovno ubijalo civile kao što je to tito radio.Eva wrote:Svugdje su fašističke kuje prošle isto, od Francuske, Norveške do Hrvatske svugdje ih se tamanilo kao gamad i deratiziralo oslobođeno područje od glodvaca i šetetočina.
Ae, Tito je manga
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ne pretjerujes li malo....Eva wrote:Jednostavno to je neminovno da bi se život nastavio, moraš kontaminirana područja očistiti.
Ne, pa ti si zemljoposjednik i zemljoradnik, pa bi me trebali kužiti
Guest- Guest
Jebi ga, šest milijunah se zateklo u krivo vrieme pod nacističkom vlašću. Da su ranije iselili, poživjeli bi duže.Eva wrote:A jebiga, u krivo vrijeme na krivom mjestu. Kolateralne žrtve. Ni to niš u usporedbi s 6 milijunaH. A ovi kaj su trčali na Bleiburgu su ustaše, četnici i ostali kvislinzi i znali su da će ih stići kazna, pa tko ih jebe.
Uvijek bio i ostati će za bolesne umoveEva wrote:tre911 wrote:Gluposti na entu potenciju, stradalo je oko 10 k francuza i to je to što se tiče masovnosti. Nigdje drugdje se nije masovno ubijalo civile kao što je to tito radio.Eva wrote:Svugdje su fašističke kuje prošle isto, od Francuske, Norveške do Hrvatske svugdje ih se tamanilo kao gamad i deratiziralo oslobođeno područje od glodvaca i šetetočina.
Ae, Tito je manga
Guest- Guest
znaci proglasavas sve bolesnicima kojima je tito idol....tre911 wrote:Uvijek bio i ostati će za bolesne umoveEva wrote:tre911 wrote:Gluposti na entu potenciju, stradalo je oko 10 k francuza i to je to što se tiče masovnosti. Nigdje drugdje se nije masovno ubijalo civile kao što je to tito radio.Eva wrote:Svugdje su fašističke kuje prošle isto, od Francuske, Norveške do Hrvatske svugdje ih se tamanilo kao gamad i deratiziralo oslobođeno područje od glodvaca i šetetočina.
Ae, Tito je manga
2015-09-08
tre911 wrote:Uvijek bio i ostati će za bolesne umoveEva wrote:tre911 wrote:Gluposti na entu potenciju, stradalo je oko 10 k francuza i to je to što se tiče masovnosti. Nigdje drugdje se nije masovno ubijalo civile kao što je to tito radio.Eva wrote:Svugdje su fašističke kuje prošle isto, od Francuske, Norveške do Hrvatske svugdje ih se tamanilo kao gamad i deratiziralo oslobođeno područje od glodvaca i šetetočina.
Ae, Tito je manga
Dok je za one zdrave, to bezglavnik Konješno
Guest- Guest
darth_vader-
2014-04-17
Citat iz "Mein Kampf", jel?Eva wrote:Jednostavno to je neminovno da bi se život nastavio, moraš kontaminirana područja očistiti.
vuksadinare wrote:..e tupenzi...pa taj kraj je bio jako procetnicki orjentiran i prije rata..bilo jako tesko okupiti 1000 cetnika..sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:.. koji su na dan ustanka osnovali četnički puk s 1000 četnika
dečki se organizirali preko fejsa pa je odaziv bio dobar...
kaj bi uz fejs bilo teško? ili mobitelom pozvati zbor četnika? ili dimnim signalima?
srb je bio velegrad u tom kraju, posebice ako se zna kako je u to doba zagreb imao oko 200.000 stanovnika...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Gužva u Srbu!
» Napeto u Srbu
» dr Natko Kovačević u Srbu intervju
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» Klemenčec pozvao na zabranu proslave u Srbu
» Napeto u Srbu
» dr Natko Kovačević u Srbu intervju
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi