nove veze HDZ/Putin/Rusija/Karamarko izlaze
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: nove veze HDZ/Putin/Rusija/Karamarko izlaze
Nema do Rusije eva, gle sad u naš rusofilni kružok čitava navala s desna...dobro ero je baš prestar da se mijenja li ovo ostalo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Nema do Rusije eva, gle sad u naš rusofilni kružok čitava navala s desna...dobro ero je baš prestar da se mijenja li ovo ostalo :)
pričekajmo
Guest- Guest
epikur37 wrote:Nema do Rusije eva, gle sad u naš rusofilni kružok čitava navala s desna...dobro ero je baš prestar da se mijenja li ovo ostalo :)
Sad će svi krenut učit ruski i putešestvovat po Rusiji. Mogla bih na forumu davat instrukcije. A za Eru bu gratis.
Guest- Guest
To je i za vrijeme Gorbačova štimalo.Eva wrote:Konješno, Rusi su jako pristojni u prometu. Gotovo svi stoje na pomičnim štengama na desnoj strani, jer je lijeva slobodna za one kojeima se žuri.
Pitao sam o ponašanju vozača na cesti. Onda su preko pješačkih prijelaza provozili i crveno na semaforima, brzinom u svakom slučaju većom od sto km/h. Ljudi su se vraćali s pola ceste natrag na pločnik, loveći mogućnost prelaska na pješačkom prijelazu. Valjda vodka čini svoje...
Ne vjerujem da se to nešto od onda promijenilo. Vodka i dalje teče u potocima, koliko mi je poznato...
Eva wrote:epikur37 wrote:Nema do Rusije eva, gle sad u naš rusofilni kružok čitava navala s desna...dobro ero je baš prestar da se mijenja li ovo ostalo :)
Sad će svi krenut učit ruski i putešestvovat po Rusiji. Mogla bih na forumu davat instrukcije. A za Eru bu gratis.
za trea, vucinu i marcela molim popust 50% eri gratis :)
2015-08-06
Ero wrote:To je i za vrijeme Gorbačova štimalo.Eva wrote:Konješno, Rusi su jako pristojni u prometu. Gotovo svi stoje na pomičnim štengama na desnoj strani, jer je lijeva slobodna za one kojeima se žuri.
Pitao sam o ponašanju vozača na cesti. Onda su preko pješačkih prijelaza provozili i crveno na semaforima, brzinom u svakom slučaju većom od sto km/h. Ljudi su se vraćali s pola ceste natrag na pločnik, loveći mogućnost prelaska na pješačkom prijelazu. Valjda vodka čini svoje...
Ne vjerujem da se to nešto od onda promijenilo. Vodka i dalje teče u potocima, koliko mi je poznato...
Perehodili smo ulicu toljko na zeljoni svet i nisam vidjela da je netko vozili po crvenom. Ali su ceste toliko široke, reicmo kod Boljšoja da moraš pružit korak dobro da uloviš semafor na zelenom.
Guest- Guest
Nije mi jasno kako će tvoj salto mortale izgledati kroz par mjeseci. Marc kaže da su jedini pravi rusofili adezeovci,epikur37 wrote:Nema do Rusije eva, gle sad u naš rusofilni kružok čitava navala s desna...dobro ero je baš prestar da se mijenja li ovo ostalo :)
a kmeri su se prebacili na američku stranu. Buš ovaj put glasal za kmere, ili?A, jadan...
epikur37 wrote:Eva wrote:epikur37 wrote:Nema do Rusije eva, gle sad u naš rusofilni kružok čitava navala s desna...dobro ero je baš prestar da se mijenja li ovo ostalo :)
za trea, vucinu i marcela molim popust 50% eri gratis :)
Joj, kaj ću se iživljavat! Može i gratis, jer bu to meni gušt. Ono Marčelu naredim, nek ti sutra mama dođe u školu da popričamo malo.
Guest- Guest
Kažem ti, vodka čini čuda...Alkoholiziranost je kod njih normalno stanje, bez obzira koji je dan u tjednu.Eva wrote:Ero wrote:To je i za vrijeme Gorbačova štimalo.Eva wrote:Konješno, Rusi su jako pristojni u prometu. Gotovo svi stoje na pomičnim štengama na desnoj strani, jer je lijeva slobodna za one kojeima se žuri.
Perehodili smo ulicu toljko na zeljoni svet i nisam vidjela da je netko vozili po crvenom. Ali su ceste toliko široke, reicmo kod Boljšoja da moraš pružit korak dobro da uloviš semafor na zelenom.
Ero wrote:Nije mi jasno kako će tvoj salto mortale izgledati kroz par mjeseci. Marc kaže da su jedini pravi rusofili adezeovci,epikur37 wrote:Nema do Rusije eva, gle sad u naš rusofilni kružok čitava navala s desna...dobro ero je baš prestar da se mijenja li ovo ostalo :)
a kmeri su se prebacili na američku stranu. Buš ovaj put glasal za kmere, ili?A, jadan...
Pa ja barem imam neku političku konstantu a ovaj prebjeg desnice na rusku stranu koji je poveo marc je za pozdraviti ali malo cirkus sve skupa, kao kadrovi iz benny hilla ;)
I nije čudo što vas sad svi zezamo :D
Malo to istrpite i bit ćete prihvaćeni na našoj strani ...
2015-08-06
Znači glasaš jope za adeze. Aj dobro...epikur37 wrote:Ero wrote:Nije mi jasno kako će tvoj salto mortale izgledati kroz par mjeseci. Marc kaže da su jedini pravi rusofili adezeovci,epikur37 wrote:Nema do Rusije eva, gle sad u naš rusofilni kružok čitava navala s desna...dobro ero je baš prestar da se mijenja li ovo ostalo :)
Pa ja barem imam neku političku konstantu a ovaj prebjeg desnice na rusku stranu koji je poveo marc je za pozdraviti ali malo cirkus sve skupa, kao kadrovi iz benny hilla ;)
Jebiga, ja sam odrastao i odgojen na radiju Washington DC-Grga Zlatoer.
Last edited by Ero on 12/7/2016, 11:19; edited 1 time in total
Ero wrote:Znači glasaš jope za adeze. Aj dobro...epikur37 wrote:Ero wrote:Nije mi jasno kako će tvoj salto mortale izgledati kroz par mjeseci. Marc kaže da su jedini pravi rusofili adezeovci,epikur37 wrote:Nema do Rusije eva, gle sad u naš rusofilni kružok čitava navala s desna...dobro ero je baš prestar da se mijenja li ovo ostalo :)
nisam ni prošli put :)
a kamoli ću jopet :D
2015-08-06
Nego ero, znači odustaješ definitivno od nato baze na krimu :D
2015-08-06
Trenutno osposoblajvamo UKR vojsku za te stvari oko Krima.epikur37 wrote:Nego ero, znači odustaješ definitivno od nato baze na krimu :D
To je nova doktrina i na istoku. Nisi još primijetio? Nema više evo riba, već evo palica.
Eva wrote:vuksadinare wrote:....a ne znam...ne's je bilo u necemu...dobro kod ove nije bilo neuredno...ali isli smo u obilaske..pa nije bilo neobicno da ti stakori simo tamo pretrcavaju prek ceste...a u lokalnim restacima higijena koma...oni restaci iz juge su bili de lux za ove na sri lanciEva wrote:Trebao si pit žesticu da ubiješ bakterije, i ne bi bilo proljeva. A termički obrađena hrana ti nemre naškodit, no treba izbjegavat led, i voće koje se ne guli.
Bil je moj muž u Kini i kaže da su higijenske navike, onak malo ispod za nas prihvatljivog, ali ak nisi gadljiv i paziš kaj konzumiraš, sve prođe ok, iako hraćkaju po cesti da to ni normalno, i u kružni tok ulaze u sivm smjerovima. tak da ne poginut u prometu je prava lutrija.
ne znam moj stari je bil oduševljen s hranom u kini, a auta onda još nisu imali
to je tak u svim zemljama gdje postoji metro. Problem su auti. Zebre ne postoje. Ne postoje pješački otoci. Kad tramvaj stane ili bus, pretrčavaš pet traka ceste po kojoj pijani rusi voze poluraspadnute lade s neispravnim kočnicama sto na sat. Jer ga moraš čekat s druge strane ceste, nemaš di. Ak ne stigneš dok ima otvorena vrata, opet istim putem nazad. Šokovi. A o prometnoj kulturi rusa svjedoče bezbrojni video zapisi na jubituEva wrote:Konješno, Rusi su jako pristojni u prometu. Gotovo svi stoje na pomičnim štengama na desnoj strani, jer je lijeva slobodna za one kojeima se žuri.
Ne znam kako to misliš izvest? S jedne strane rusofil, a glasat za SDP, koji su američki igrači.epikur37 wrote:Ero wrote:Znači glasaš jope za adeze. Aj dobro...epikur37 wrote:Ero wrote:Nije mi jasno kako će tvoj salto mortale izgledati kroz par mjeseci. Marc kaže da su jedini pravi rusofili adezeovci,epikur37 wrote:Nema do Rusije eva, gle sad u naš rusofilni kružok čitava navala s desna...dobro ero je baš prestar da se mijenja li ovo ostalo :)
Misliš kopirat srpsku doktrinu "neutralnosti"?
Ero wrote:Ne znam kako to misliš izvest? S jedne strane rusofil, a glasat za SDP, koji su američki igrači.epikur37 wrote:Ero wrote:Znači glasaš jope za adeze. Aj dobro...epikur37 wrote:Ero wrote:
Nije mi jasno kako će tvoj salto mortale izgledati kroz par mjeseci. Marc kaže da su jedini pravi rusofili adezeovci,
a plenković nije američki igrač?
Ero wrote:Ne znam kako to misliš izvest? S jedne strane rusofil, a glasat za SDP, koji su američki igrači.epikur37 wrote:Ero wrote:Znači glasaš jope za adeze. Aj dobro...epikur37 wrote:Ero wrote:
Nije mi jasno kako će tvoj salto mortale izgledati kroz par mjeseci. Marc kaže da su jedini pravi rusofili adezeovci,
Čekaj sad po novome kako vam je marc rekao vi mislite da je hdz ruski igrač?
Aj molim te s njim se se konsultiraj dodatno, mislim da se niste baš razumjeli, u ostaloim trebali ste svi preko pvt se nekako usuglasiti :D
2015-08-06
Možda engleski? Još gore...marcellus wrote:Ero wrote:Ne znam kako to misliš izvest? S jedne strane rusofil, a glasat za SDP, koji su američki igrači.epikur37 wrote:Ero wrote:Znači glasaš jope za adeze. Aj dobro...epikur37 wrote:
a plenković nije američki igrač?
S Njemcima ne stojite najbolje, a ni to ne bi više bila varijanta.
A ništa, potisnite Srbe iz ruskog krila. To vam ne bi bilo teško (Rusi bi vas prihvatili objeručke).
A ni Amerima ne bi bilo mrsko. Za početak,... a onda Bože vam pomozi.
Epiju se svit srušio, Hdz mafija s njim na liniji
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» McAfee navodi da Rusija nema veze sa bilo kakvim hakiranjem američkih izbora
» Putin osniva nove pionire
» Putin zabrinut zbog demografije, uvodi nove mjere
» Putin i Rusija su krivi za sve VIII dio
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
» Putin osniva nove pionire
» Putin zabrinut zbog demografije, uvodi nove mjere
» Putin i Rusija su krivi za sve VIII dio
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
Page 5 of 8