nove veze HDZ/Putin/Rusija/Karamarko izlaze
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: nove veze HDZ/Putin/Rusija/Karamarko izlaze
vuksadinare wrote:.....u sri lanci naletis na majmuna sam tak..a'k si na mopedu a tam mopeda ima k'o mrava niej neobicno da zbog majmuna zavrsis u grabi...Eva wrote:vuksadinare wrote:....a ne znam...ne's je bilo u necemu...dobro kod ove nije bilo neuredno...ali isli smo u obilaske..pa nije bilo neobicno da ti stakori simo tamo pretrcavaju prek ceste...a u lokalnim restacima higijena koma...oni restaci iz juge su bili de lux za ove na sri lanciEva wrote:Trebao si pit žesticu da ubiješ bakterije, i ne bi bilo proljeva. A termički obrađena hrana ti nemre naškodit, no treba izbjegavat led, i voće koje se ne guli.
Bil je moj muž u Kini i kaže da su higijenske navike, onak malo ispod za nas prihvatljivog, ali ak nisi gadljiv i paziš kaj konzumiraš, sve prođe ok, iako hraćkaju po cesti da to ni normalno, i u kružni tok ulaze u sivm smjerovima. tak da ne poginut u prometu je prava lutrija.
Majmuna imaš i u Gibraltaru. Mi kad smo bili, upozorili su nas da pazimo na stvari jer majmuni kradu. Jednoj Talijanki, koja je bila nakinđurena kao novogodišnja jelka, su maznuli perlice i maramu. Ona je vriskla, i vikala na muža, fai qualcosa, a ja sam umirala od smijeha. Majmun drmnul ukrase, i kesi joj se s grane, kao da ju prca, ha ha vidi me, a ona histerizira. Moj muž je pokazal namjeru da krene prema majmunu, ali sam mu ja kazala da se nisi usudio, pusti majmuna nek se kiti i gušta.
Guest- Guest
Ero wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:....a ne znam...ne's je bilo u necemu...dobro kod ove nije bilo neuredno...ali isli smo u obilaske..pa nije bilo neobicno da ti stakori simo tamo pretrcavaju prek ceste...a u lokalnim restacima higijena koma...oni restaci iz juge su bili de lux za ove na sri lanciEva wrote:Trebao si pit žesticu da ubiješ bakterije, i ne bi bilo proljeva. A termički obrađena hrana ti nemre naškodit, no treba izbjegavat led, i voće koje se ne guli.
Bil je moj muž u Kini i kaže da su higijenske navike, onak malo ispod za nas prihvatljivog, ali ak nisi gadljiv i paziš kaj konzumiraš, sve prođe ok, iako hraćkaju po cesti da to ni normalno, i u kružni tok ulaze u sivm smjerovima. tak da ne poginut u prometu je prava lutrija.
Tak ti je bilo i u Moskvi (ne znam kako je danas). Kad su me vozili po Moskvi sam si dao povez preko očiju, da ne fašem infarkt.
Prije dvije godine kad smo bili nije bilo tak, dapače, grad jako čist, pogotovo metro. Ove godine idemo ponovno, sve skupa 4 dana smo u Moskvi pa ti javim dojmove kad se vratim, a i neka otkritka bu za forum.
Guest- Guest
Aha, ti si odlazio onomad. Sad su mnoge stvari jasnije.Ero wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:....a ne znam...ne's je bilo u necemu...dobro kod ove nije bilo neuredno...ali isli smo u obilaske..pa nije bilo neobicno da ti stakori simo tamo pretrcavaju prek ceste...a u lokalnim restacima higijena koma...oni restaci iz juge su bili de lux za ove na sri lanciEva wrote:Trebao si pit žesticu da ubiješ bakterije, i ne bi bilo proljeva. A termički obrađena hrana ti nemre naškodit, no treba izbjegavat led, i voće koje se ne guli.
Tak ti je bilo i u Moskvi (ne znam kako je danas). Kad su me vozili po Moskvi sam si dao povez preko očiju, da ne fašem infarkt.
Guest- Guest
..najveci dozivljaj mi ej bio u sri lanci jahati na slonu....u rezervatu divljine Sri Pada(sveti otisak stopala) na lokalnom narjecju...a nacionalni park hortonske ravnice...su fascinantne...podrucje indijskog leoparda,slonova,majmuna,gazela...Eva wrote:vuksadinare wrote:.....u sri lanci naletis na majmuna sam tak..a'k si na mopedu a tam mopeda ima k'o mrava niej neobicno da zbog majmuna zavrsis u grabi...Eva wrote:vuksadinare wrote:....a ne znam...ne's je bilo u necemu...dobro kod ove nije bilo neuredno...ali isli smo u obilaske..pa nije bilo neobicno da ti stakori simo tamo pretrcavaju prek ceste...a u lokalnim restacima higijena koma...oni restaci iz juge su bili de lux za ove na sri lanciEva wrote:Trebao si pit žesticu da ubiješ bakterije, i ne bi bilo proljeva. A termički obrađena hrana ti nemre naškodit, no treba izbjegavat led, i voće koje se ne guli.
Majmuna imaš i u Gibraltaru. Mi kad smo bili, upozorili su nas da pazimo na stvari jer majmuni kradu. Jednoj Talijanki, koja je bila nakinđurena kao novogodišnja jelka, su maznuli perlice i maramu. Ona je vriskla, i vikala na muža, fai qualcosa, a ja sam umirala od smijeha. Majmun drmnul ukrase, i kesi joj se s grane, kao da ju prca, ha ha vidi me, a ona histerizira. Moj muž je pokazal namjeru da krene prema majmunu, ali sam mu ja kazala da se nisi usudio, pusti majmuna nek se kiti i gušta.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:..najveci dozivljaj mi ej bio u sri lanci jahati na slonu....u rezervatu divljine Sri Pada(sveti otisak stopala) na lokalnom narjecju...a nacionalni park hortonske ravnice...su fascinantne...podrucje indijskog leoparda,slonova,majmuna,gazela...Eva wrote:vuksadinare wrote:.....u sri lanci naletis na majmuna sam tak..a'k si na mopedu a tam mopeda ima k'o mrava niej neobicno da zbog majmuna zavrsis u grabi...Eva wrote:vuksadinare wrote:
....a ne znam...ne's je bilo u necemu...dobro kod ove nije bilo neuredno...ali isli smo u obilaske..pa nije bilo neobicno da ti stakori simo tamo pretrcavaju prek ceste...a u lokalnim restacima higijena koma...oni restaci iz juge su bili de lux za ove na sri lanci
Su od tama možda Sony i Lenka, slonovi s Brijuna? Da ih nije Sirimavao Bandaranaike poklonila Titu?
Guest- Guest
to ne znamEva wrote:vuksadinare wrote:..najveci dozivljaj mi ej bio u sri lanci jahati na slonu....u rezervatu divljine Sri Pada(sveti otisak stopala) na lokalnom narjecju...a nacionalni park hortonske ravnice...su fascinantne...podrucje indijskog leoparda,slonova,majmuna,gazela...Eva wrote:vuksadinare wrote:.....u sri lanci naletis na majmuna sam tak..a'k si na mopedu a tam mopeda ima k'o mrava niej neobicno da zbog majmuna zavrsis u grabi...Eva wrote:
Su od tama možda Sony i Lenka, slonovi s Brijuna? Da ih nije Sirimavao Bandaranaike poklonila Titu?
2015-09-08
https://hr.wikipedia.org/wiki/Središnja_visoravan_Šri_Lanke#/media/File:Sri_Pada.JPG
ovo sam obisao
ovo sam obisao
2015-09-08
Eva wrote:Slab si ti špijun:))
2015-09-08
Eva wrote:Slab si ti špijun:))
2015-09-08
da...vrlo velika vlaznost narocito u sri padi nacionalnom rezervatu...majko mila ako nisam tad istocio deset litri znoja nisam nikada..uopce nisam trebao pisatiEva wrote:Lijepo izgleda, samo puno vlage, kaj ne?
2015-09-08
Sad su tamo muslimani, na to sam zaboravio. Oni su redoljubniji.Chicky4Din wrote:Aha, ti si odlazio onomad. Sad su mnoge stvari jasnije.Ero wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:....a ne znam...ne's je bilo u necemu...dobro kod ove nije bilo neuredno...ali isli smo u obilaske..pa nije bilo neobicno da ti stakori simo tamo pretrcavaju prek ceste...a u lokalnim restacima higijena koma...oni restaci iz juge su bili de lux za ove na sri lanciEva wrote:Trebao si pit žesticu da ubiješ bakterije, i ne bi bilo proljeva. A termički obrađena hrana ti nemre naškodit, no treba izbjegavat led, i voće koje se ne guli.
Eva wrote:
Moskva, kolovoz 2014
Vidi, jebote, sad imaju i crte na cesti. Jel ustavljaju na pješačkim prijelazima?
Last edited by Ero on 12/7/2016, 10:59; edited 1 time in total
..nisam mislio samo na slona...vec opcenito...popijes brdo flasirane vode..obvezno minimum pet litri...no u lokalnim ducanima,bircevima..pšrodaju odlicne rashlađene sokove od raznog voca...i to od voca za koje nikad nisi cuo...Eva wrote:Ne moraš silazit sa slona radi pipi
2015-09-08
Prestanite pričati o hrani i piću u tim egzotičnim državama, ili idem s ovog foruma.
Konješno, Rusi su jako pristojni u prometu. Gotovo svi stoje na pomičnim štengama na desnoj strani, jer je lijeva slobodna za one kojeima se žuri.
Guest- Guest
Ero wrote:Prestanite pričati o hrani i piću u tim egzotičnim državama, ili idem s ovog foruma.
Kaj te gospođa stavila na dijetu?
Guest- Guest
Nema do Rusije eva, gle sad u naš rusofilni kružok čitava navala s desna...dobro ero je baš prestar da se mijenja li ovo ostalo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» McAfee navodi da Rusija nema veze sa bilo kakvim hakiranjem američkih izbora
» Putin osniva nove pionire
» Putin zabrinut zbog demografije, uvodi nove mjere
» Putin i Rusija su krivi za sve VIII dio
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
» Putin osniva nove pionire
» Putin zabrinut zbog demografije, uvodi nove mjere
» Putin i Rusija su krivi za sve VIII dio
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
Page 4 of 8