McAfee navodi da Rusija nema veze sa bilo kakvim hakiranjem američkih izbora
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
McAfee navodi da Rusija nema veze sa bilo kakvim hakiranjem američkih izbora
https://www.rt.com/usa/372795-mcafee-dnc-hack-propaganda/
Kermit-
2014-04-17
Re: McAfee navodi da Rusija nema veze sa bilo kakvim hakiranjem američkih izbora
Jasna stvar.No Kurwa babilonska mora vikati sto zesce da je siluje ruski Medo.
Guest- Guest
Re: McAfee navodi da Rusija nema veze sa bilo kakvim hakiranjem američkih izbora
najbolje da ih nitko i ne brani samo će zajebat..
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
jebga kod mene na udarnim vijestima suprotna vijest, kao dokazano da putin ima prste u trampovom izboru
2014-04-19
jesu li to isti oni koji su imali dokaze da je sadam imao oružje za masovno uništenje...prckov wrote:jebga kod mene na udarnim vijestima suprotna vijest, kao dokazano da putin ima prste u trampovom izboru
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
velim ti, udarna vijest da je dokazano hakiranje of strane rusije. Za ostale informacije se obrati mojoj tajnicimutava baštarda wrote:jesu li to isti oni koji su imali dokaze da je sadam imao oružje za masovno uništenje...prckov wrote:jebga kod mene na udarnim vijestima suprotna vijest, kao dokazano da putin ima prste u trampovom izboru
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Dokazano...takvi likovi ti svasta "dokazu".Cija,NSA,Houmland i ostali srolje ti smontaju "dokaze" kakve god pozelis... :D
Guest- Guest
cek malo.....radojkaaaa..evo neka stranka te trebapismejker wrote:Dokazano...takvi likovi ti svasta "dokazu".Cija,NSA,Houmland i ostali srolje ti smontaju "dokaze" kakve god pozelis... :D
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
radojkaaaa recider mu da dokaze još nitko nije pokazao, nego se radi o laprdanju ravnatelja na odlasku.
radojka duso..reci mu da sam otiso na godisnji
2014-04-19
zanimljivo dokazano bez ijednog dokaza u biti inzistiranje na hakiranju je nešto najgluplje što su ameri plasirali u zadnjih 50 godina prvo ispadaš glup i nespsoban, a 2 rušiš si cijeli sustav i demokracijuprckov wrote:velim ti, udarna vijest da je dokazano hakiranje of strane rusije. Za ostale informacije se obrati mojoj tajnicimutava baštarda wrote:jesu li to isti oni koji su imali dokaze da je sadam imao oružje za masovno uništenje...prckov wrote:jebga kod mene na udarnim vijestima suprotna vijest, kao dokazano da putin ima prste u trampovom izboru
Kermit-
2014-04-17
Da se ikome od vas tajnica zove Radojka i da ste s njom toliko prisni,zvali bi jednostavno Rada,ili Daca.prckov wrote:radojka duso..reci mu da sam otiso na godisnji
Kao što je i Popadić svoju sekretaricu Živadinku Pavlović zvao Žarka.
Vidi se da niste od toga miljea.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
čovjek je u Vinipigu njegov milje su tuljani i sirup od javorajastreb wrote:Da se ikome od vas tajnica zove Radojka i da ste s njom toliko prisni,zvali bi jednostavno Rada,ili Daca.prckov wrote:radojka duso..reci mu da sam otiso na godisnji
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:čovjek je u Vinipigu njegov milje su tuljani i sirup od javorajastreb wrote:Da se ikome od vas tajnica zove Radojka i da ste s njom toliko prisni,zvali bi jednostavno Rada,ili Daca.prckov wrote:radojka duso..reci mu da sam otiso na godisnji
sirup od javora je sjajna stvar
Od javora se prave i najbolje goosle.asilovski wrote:čovjek je u Vinipigu njegov milje su tuljani i sirup od javorajastreb wrote:Da se ikome od vas tajnica zove Radojka i da ste s njom toliko prisni,zvali bi jednostavno Rada,ili Daca.prckov wrote:radojka duso..reci mu da sam otiso na godisnji
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pravi da, ali je jako puno imitacija i patvorina, sirup od javora i kanadska jakna to sam dobio od ćaće kad je bio tamomarcellus wrote:asilovski wrote:čovjek je u Vinipigu njegov milje su tuljani i sirup od javorajastreb wrote:Da se ikome od vas tajnica zove Radojka i da ste s njom toliko prisni,zvali bi jednostavno Rada,ili Daca.prckov wrote:radojka duso..reci mu da sam otiso na godisnji
sirup od javora je sjajna stvar
Kermit-
2014-04-17
Ja sa kiselim kupusom ili sarmom uvijek jedem kuhani krumpir, nikad kruh. I ženu sam naučio, sad i ona.
crvenkasti-
2014-04-17
fortis je u putovanjima po dalmaciji spominjao skupljanje sirupa, čini mi se iz jasena. malo čudno, nekako bliže bi bio klijen jer je porodica kao i javor... al ajde. nije baš imao hvale kada su poslovni pothvati u pitanju...jastreb wrote:Od javora se prave i najbolje goosle.asilovski wrote:čovjek je u Vinipigu njegov milje su tuljani i sirup od javorajastreb wrote:Da se ikome od vas tajnica zove Radojka i da ste s njom toliko prisni,zvali bi jednostavno Rada,ili Daca.prckov wrote:radojka duso..reci mu da sam otiso na godisnji
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Petar Stošić - Najveći pobjednih američkih izbora je Vladimir Putin
» Uoči ključnih američkih izbora: cijene nafte rastu treći tjedan zaredom
» Obama ostao đubre do kraja: protjeruje ruske diplomate "zbog namještanja američkih izbora"
» NEMA VEZE S REVIZIJOM
» nove veze HDZ/Putin/Rusija/Karamarko izlaze
» Uoči ključnih američkih izbora: cijene nafte rastu treći tjedan zaredom
» Obama ostao đubre do kraja: protjeruje ruske diplomate "zbog namještanja američkih izbora"
» NEMA VEZE S REVIZIJOM
» nove veze HDZ/Putin/Rusija/Karamarko izlaze
Page 1 of 2