Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Page 4 of 28
Page 4 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Ne baš,zašto ?jastreb wrote:Iknare je gaye,imaš li ti kakve doticaje sa Kabalom?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Jok, cetnike ce podržavati valjda.jastreb wrote:Ovo je teška sramota. Policija i Županija (Zrilić-HDZ) podržavaju ustašoide.
Tek sad kad ova vlast padne treba sprovesti pravu lustraciju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a jel su u šatoru ugradili malo jaču klimu,mislim ono,temperature visoke pa znoj,mesina...?
vili40-
2015-08-02
Latentna avet je na antifašističkim proslavama. To je evidentno. Jedino kako sam rekla se ne usude prdnut , prije 40 godina su ubijali na proslavama.Noor wrote:jastreb wrote:Ovo je teška sramota. Policija i Županija (Zrilić-HDZ) podržavaju ustašoide.
i na kraju priče, ispalo je i dobro ovo 6-o mjesečno smeće od vlasti, izvuklo je na svjetlo dana mnoge latentne aveti
2015-08-15
Pa mislim da im gas maske mogu pomoći jedino. Naša drugarica Savka je pobjegla prije 40 godina kada je počelo bazditi na znoj, rakiju i kada su ih opkolili.vili40 wrote:a jel su u šatoru ugradili malo jaču klimu,mislim ono,temperature visoke pa znoj,mesina...?
2015-08-15
ne znam ja više ko tu koga.To ti je ona priča kad su sedamdesetih našli neke japance u đungli pa im nisu mogli objasniti da je rat gotov.kaja_333 wrote:Pa mislim da im gas maske mogu pomoći jedino. Naša drugarica Savka je pobjegla prije 40 godina kada je počelo bazditi na znoj, rakiju i kada su ih opkolili.vili40 wrote:a jel su u šatoru ugradili malo jaču klimu,mislim ono,temperature visoke pa znoj,mesina...?
vili40-
2015-08-02
Inače ovaj slučaj ubojstva se dogodio u bosanskoj Grahovici , ne znam gdje je to točno a slavio se dan ustanka hrvatske. Meni je doduše bilo zanimljivije zbog smrtnih kazni ali eto, ispade da antifašisti imaju najviše veze s tima.
2015-08-15
Noćas sam nešto o tome čitao.Iknar je gay wrote:Ne baš,zašto ?jastreb wrote:Iknare je gaye,imaš li ti kakve doticaje sa Kabalom?
Navodno da su neki rabini uspjevali izaći iz svog tijela u logorima ni ne osjetivši mučenja i smrt.
Kažu neki jevrejski mistici kako nije problem uzletjeti,ali je vrlo zajebano ne znati ponovo sletjeti.
Budući si ovih dana pisao o tim izletima,mislio sam da si u dodiru sa Kabalom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma ne znas malo sutra, sta citat ne znas?vili40 wrote:ne znam ja više ko tu koga.To ti je ona priča kad su sedamdesetih našli neke japance u đungli pa im nisu mogli objasniti da je rat gotov.kaja_333 wrote:Pa mislim da im gas maske mogu pomoći jedino. Naša drugarica Savka je pobjegla prije 40 godina kada je počelo bazditi na znoj, rakiju i kada su ih opkolili.vili40 wrote:a jel su u šatoru ugradili malo jaču klimu,mislim ono,temperature visoke pa znoj,mesina...?
2015-08-15
kaja_333 wrote:Jok, cetnike ce podržavati valjda.jastreb wrote:Ovo je teška sramota. Policija i Županija (Zrilić-HDZ) podržavaju ustašoide.
ne, naravno, kao ni ustaše
Guest- Guest
u bosanskoj grahovici....kaja_333 wrote:Inače ovaj slučaj ubojstva se dogodio u bosanskoj Grahovici , ne znam gdje je to točno a slavio se dan ustanka hrvatske. Meni je doduše bilo zanimljivije zbog smrtnih kazni ali eto, ispade da antifašisti imaju najviše veze s tima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma ne znam,valjda ne razumijem od koga će nas sad taj Keleminec obraniti?kaja_333 wrote:Ma ne znas malo sutra, sta citat ne znas?vili40 wrote:ne znam ja više ko tu koga.To ti je ona priča kad su sedamdesetih našli neke japance u đungli pa im nisu mogli objasniti da je rat gotov.kaja_333 wrote:Pa mislim da im gas maske mogu pomoći jedino. Naša drugarica Savka je pobjegla prije 40 godina kada je počelo bazditi na znoj, rakiju i kada su ih opkolili.vili40 wrote:a jel su u šatoru ugradili malo jaču klimu,mislim ono,temperature visoke pa znoj,mesina...?
vili40-
2015-08-02
Banski Grabovac,Kajo...Kakva te đavolja graovica sturila?kaja_333 wrote:Inače ovaj slučaj ubojstva se dogodio u bosanskoj Grahovici ,
2014-04-22
vuksadinare wrote:u bosanskoj grahovici....kaja_333 wrote:Inače ovaj slučaj ubojstva se dogodio u bosanskoj Grahovici , ne znam gdje je to točno a slavio se dan ustanka hrvatske. Meni je doduše bilo zanimljivije zbog smrtnih kazni ali eto, ispade da antifašisti imaju najviše veze s tima.
dobro, šta sad...znamo da kaja ima smisla za humor..jel tak kajo?
Guest- Guest
sitting_bull wrote:jel netko čuo zvižduk s Pantovčaka?
ili barem neki glasić?
ili se opet s Pantovčaka čuje gromoglasan muk???
Šmrče sa Maminjom, čekaj...
Guest- Guest
valjda ej na grahovo mislila..jastreb wrote:Banski Grabovac,Kajo...Kakva te đavolja graovica sturila?kaja_333 wrote:Inače ovaj slučaj ubojstva se dogodio u bosanskoj Grahovici ,
2015-09-08
Nije. I sama je rekla da je događaj bio u Hrvatskoj.vuksadinare wrote:valjda ej na grahovo mislila..jastreb wrote:Banski Grabovac,Kajo...Kakva te đavolja graovica sturila?kaja_333 wrote:Inače ovaj slučaj ubojstva se dogodio u bosanskoj Grahovici ,
A navedeni događaj dogodio se na Baniji,u selu Banski Grabovac.
2014-04-22
to postoji..banski grabovac....blizu petrinje..odnosno između petrinje i glinejastreb wrote:Nije. I sama je rekla da je događaj bio u Hrvatskoj.vuksadinare wrote:valjda ej na grahovo mislila..jastreb wrote:Banski Grabovac,Kajo...Kakva te đavolja graovica sturila?kaja_333 wrote:Inače ovaj slučaj ubojstva se dogodio u bosanskoj Grahovici ,
2015-09-08
E da. Tako je. Pa napisala sam da ne znam gdje to, nije mi bilo zanimljivo zbog zemljopisa. Banski Grabovac. Al nebitno za slučaj zar ne ?!jastreb wrote:Nije. I sama je rekla da je događaj bio u Hrvatskoj.vuksadinare wrote:valjda ej na grahovo mislila..jastreb wrote:Banski Grabovac,Kajo...Kakva te đavolja graovica sturila?kaja_333 wrote:Inače ovaj slučaj ubojstva se dogodio u bosanskoj Grahovici ,
2015-08-15
To . Banski Grabovac.vuksadinare wrote:to postoji..banski grabovac....blizu petrinje..odnosno između petrinje i glinejastreb wrote:Nije. I sama je rekla da je događaj bio u Hrvatskoj.vuksadinare wrote:valjda ej na grahovo mislila..jastreb wrote:Banski Grabovac,Kajo...Kakva te đavolja graovica sturila?kaja_333 wrote:Inače ovaj slučaj ubojstva se dogodio u bosanskoj Grahovici ,
2015-08-15
Pa dobro , krivo sam zapamtila mjesto, jel to tako vazno sad ?Noor wrote:vuksadinare wrote:u bosanskoj grahovici....kaja_333 wrote:Inače ovaj slučaj ubojstva se dogodio u bosanskoj Grahovici , ne znam gdje je to točno a slavio se dan ustanka hrvatske. Meni je doduše bilo zanimljivije zbog smrtnih kazni ali eto, ispade da antifašisti imaju najviše veze s tima.
dobro, šta sad...znamo da kaja ima smisla za humor..jel tak kajo?
2015-08-15
Page 4 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
Similar topics
» Šatoraši uzimaju Zrće i reket
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"