Šefovi NP Plitvička jezera zabranili nositi japanke
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Šefovi NP Plitvička jezera zabranili nositi japanke
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/peta-zrtva-selfija-na-plitvicama-sefovi-parka-donijeli-drasticnu-mjeru-zabranjuju-japanke/4515539/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šefovi NP Plitvička jezera zabranili nositi japanke
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/peta-zrtva-selfieja-na-plitvicama-sefovi-parka-donijeli-drasticnu-mjeru-zabranjuju-japanke/4515539/vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/peta-zrtva-selfija-na-plitvicama-sefovi-parka-donijeli-drasticnu-mjeru-zabranjuju-japanke/4515539/
2015-09-08
..nevjerojatno kako su neki ljudi glupi..ici se penjati po stijenama ili ici u prirodu,planine u japankama i neoprikladnoj odjeci...jos ako su stijene vlazne eto zla
2015-09-08
"PETA ŽRTVA SELFIEJA NA PLITVICAMA"...
Ogromna većina turista ponese sa sobom sve što im treba - osim mozga...To je takva specifična civilna grupacija, pa se nije za čudit...
Ogromna većina turista ponese sa sobom sve što im treba - osim mozga...To je takva specifična civilna grupacija, pa se nije za čudit...
Guest- Guest
Negdje sam bio pročitao da su japanke po ljeti uzrok naj većeg broja ozlijeda nogu.
Ipak prvo mjesto drže Česi s luftićima na putu k Italiji.
Guest- Guest
je da..oni su zakon..ono 'ceh nasred brackog kanala na lufticu'..razlog..zaspao je..ili ono ceh upao u ponor na biokovu..krenuo u japankama i kupacim na biokovo..ludnica...Eva wrote:Ipak prvo mjesto drže Česi s luftićima na putu k Italiji.
2015-09-08
Ma ludi avanturisti. Ono u japankama, kratkim hlačicama i majicama na bretelice bez vode, hrane i svjetiljki oni se zapute na Velebit.
Guest- Guest
Ljudi misle kako su češki turisti koji pogibaju na hrvatskoj obali u turističkoj sezoni, u natprosječnim brojkama čak i za Češku u to doba godine, samo nesretni ljudi koji žive u zabludi da se mogu popeti na Velebit u japankama ili preplivati od Splita do Brača. Ali to je predrasuda koju mi godinama pokušavamo promijeniti. Riječ je o tome da Česi dolaze u Hrvatsku umrijeti od ljepote.Eva wrote:Ipak prvo mjesto drže Česi s luftićima na putu k Italiji.
Prema češkoj tradiciji, ljudi koji su odslužili svoje društvu osjete da im je došlo vrijeme odaberu počivalište. Zbog ljepote naše obale mnoštvo Čeha odlučuje se upravo na prekrasni Jadran.
stos je u tome da oni dolaze iz ravnice pa hajd nikad nisu vidjeli planine pa ih ubi znatizelja..ali ceska je gotovo brdska zemlja...tu i ubrajam slovake koji isto znaju ginut ko muhe..a kod njih tatre planinski masiv...jos kuzim za more...ali onak ici u planine..to mi nije jasnoEva wrote:Ma ludi avanturisti. Ono u japankama, kratkim hlačicama i majicama na bretelice bez vode, hrane i svjetiljki oni se zapute na Velebit.
2015-09-08
Gluposti. Pa i nindže nose japanke i u njima skaču po stijenama,šljunku,jalovini,pa čak i po drveću.
I nikad se nisu ni okliznuli,a kamo li pali,ili prebili nogu.
Mislim da su tu u pitanju nekakvi sukobi interesa među trgovcima. Možda su i Janjevci u igri.
I nikad se nisu ni okliznuli,a kamo li pali,ili prebili nogu.
Mislim da su tu u pitanju nekakvi sukobi interesa među trgovcima. Možda su i Janjevci u igri.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
provocator wrote:Ljudi misle kako su češki turisti koji pogibaju na hrvatskoj obali u turističkoj sezoni, u natprosječnim brojkama čak i za Češku u to doba godine, samo nesretni ljudi koji žive u zabludi da se mogu popeti na Velebit u japankama ili preplivati od Splita do Brača. Ali to je predrasuda koju mi godinama pokušavamo promijeniti. Riječ je o tome da Česi dolaze u Hrvatsku umrijeti od ljepote.Eva wrote:Ipak prvo mjesto drže Česi s luftićima na putu k Italiji.
Prema češkoj tradiciji, ljudi koji su odslužili svoje društvu osjete da im je došlo vrijeme odaberu počivalište. Zbog ljepote naše obale mnoštvo Čeha odlučuje se upravo na prekrasni Jadran.
Moguće, HR je na smrtovnicama broj 1. Ono, rođen; u Plzenu, umro; u Pisku.
Guest- Guest
....ja po ljeti kad idem na dinaru,kamesnicu,visoku...obvezno obucem gojzerice..hlace ili trenirku...stitnike za laktove i koljena...samo imam kratku majicu
2015-09-08
..a u ruksaku jaknu...dvije litre vode...i konzerviranu hranu..vuksadinare wrote:....ja po ljeti kad idem na dinaru,kamesnicu,visoku...obvezno obucem gojzerice..hlace ili trenirku...stitnike za laktove i koljena...samo imam kratku majicu
2015-09-08
...i a'k se minimum ne znas orjentirati u prirodi bolje i ne pokusavati ici planinariti na opasne planine...ili negdje gdje blizu nema naseljenih mjesta
2015-09-08
Ja stavim ličku kapu sa crnim kićenkama,košulju bijelu od domaćeg platna,suknene crne gaće,tkanu kanicu sa urnamentom bukovačkim, aljčić, bijele vunene čarape i gumene opanke.vuksadinare wrote:....ja po ljeti kad idem na dinaru,kamesnicu,visoku...obvezno obucem gojzerice..hlace ili trenirku..
I demižonku Babića ili žutine. Plus bukara.
2014-04-22
A gusle? Kak ćeš osvojit djevu, ak na koju naletiš u nevolji?
Guest- Guest
Naći ću Bezbradicu. Branka Kalanja. On je u ovo doba obično kod ovaca. Ženi pokazuje kako da zadoji jagnje.Eva wrote:A gusle? Kak ćeš osvojit djevu, ak na koju naletiš u nevolji?
2014-04-22
Bila sam ti ovaj vikend prek puta, dan i pol.
Guest- Guest
Ja stavim ustašku kapu pa se u kabrioletu vozam po Biskupiji i okolnim selima, a s radija trešti "zapalit ću Krajinu do Knina".
Zabrana japankih loš je potez jer će se smanjenjem broja smrtnih slučajevah manje pisati o Hrvatskoj, a time ćemo gubiti na besplatnoj reklami.
Zabrana japankih loš je potez jer će se smanjenjem broja smrtnih slučajevah manje pisati o Hrvatskoj, a time ćemo gubiti na besplatnoj reklami.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Branitelji opet u šatoru ovaj put zbog NP Plitvička jezera
» Objavljen popis najljepših europskih nacionalnih parkova. NP Plitvička jezera su na prvom mjestu!
» Ustasama iz Hajduka za sutrasnji derbi sa Dinamom zabranili nositi crne dresove
» Hrvatski nogometaš Wlfburga odbio nositi simbol homoseksualizma: “Neću nositi traku duginih boja, ja sam kršćanin”
» Ako muslimanka želi nositi hidžab, njoj se to treba omogućiti. Isto vrijedi ako katolik želi nositi križ.
» Objavljen popis najljepših europskih nacionalnih parkova. NP Plitvička jezera su na prvom mjestu!
» Ustasama iz Hajduka za sutrasnji derbi sa Dinamom zabranili nositi crne dresove
» Hrvatski nogometaš Wlfburga odbio nositi simbol homoseksualizma: “Neću nositi traku duginih boja, ja sam kršćanin”
» Ako muslimanka želi nositi hidžab, njoj se to treba omogućiti. Isto vrijedi ako katolik želi nositi križ.
Page 1 of 2