Mala djeca i mali narodi čine jednaku stvar. Izmišljaju povijest koje nikada nije bilo
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mala djeca i mali narodi čine jednaku stvar. Izmišljaju povijest koje nikada nije bilo
Sumnjam da je bilo izborah, osim formalnih, gdje su došli župani i kleknuli pred njim. E, sad, da je gorštak sumnjam, njegovo je okružje obalni pojas.frakcija wrote:ja ga vidim ko gorštaka, izabranog demokratskim putem..kako su ga okolni zvali s kojima je i on i njegov porod bio u sukobu stotinama godina nije tolko bitno.al je meni bitno jer mi je ćaća uvik govorija da sam trpimirove krvi i da moram služit časno kako mi i priliči .nešto kao galaktičkoj federaciji.Regoč wrote:Gottschalk veliča Trpimira, no to može biti iz interesa, a ne zbog stvarnoga stanja. No činjenica da se Gottschalk sklonio u Hrvatsku jasno ukazuje da nad njom nema franačke vlasti pa može biti dokaz snage hrvatskoga kneza (po Budaku možda i kralja).
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Mala djeca i mali narodi čine jednaku stvar. Izmišljaju povijest koje nikada nije bilo
Pa obala je brdovita. Oni koji sebe zovu sinovima njegovim su napisali zakon u kojem je uvod da će raditi kao što su uvijek radili i do sada, odnosno među sobom birati kneza. A sva povijest je sazdana od sukoba i primirja s latinašima..Regoč wrote:Sumnjam da je bilo izborah, osim formalnih, gdje su došli župani i kleknuli pred njim. E, sad, da je gorštak sumnjam, njegovo je okružje obalni pojas.frakcija wrote:ja ga vidim ko gorštaka, izabranog demokratskim putem..kako su ga okolni zvali s kojima je i on i njegov porod bio u sukobu stotinama godina nije tolko bitno.al je meni bitno jer mi je ćaća uvik govorija da sam trpimirove krvi i da moram služit časno kako mi i priliči .nešto kao galaktičkoj federaciji.Regoč wrote:Gottschalk veliča Trpimira, no to može biti iz interesa, a ne zbog stvarnoga stanja. No činjenica da se Gottschalk sklonio u Hrvatsku jasno ukazuje da nad njom nema franačke vlasti pa može biti dokaz snage hrvatskoga kneza (po Budaku možda i kralja).
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Borrell upozorava: Na pomolu je rat u Evropi, to nije mala stvar
» Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
» Tko se javio prozivat i trazit imena koje sudjelovao u obnovi..da nije tragicno bilo bi smijesno
» AKADEMIK RADMAN ZAPREPASTIO: Uskoro izlazi istraživanje koje pokazuje da nema nikakvih benificija od rigoroznih mjera. Virus jednostavno dolazi i odlazi u valovima. Smrtnost je toliko mala da ovo NIJE NI TREBALO ZVATI PANDEMIJOM
» Dok se u Saboru svađaju kao mala djeca, Todorić preuzima nove tvrtke
» Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
» Tko se javio prozivat i trazit imena koje sudjelovao u obnovi..da nije tragicno bilo bi smijesno
» AKADEMIK RADMAN ZAPREPASTIO: Uskoro izlazi istraživanje koje pokazuje da nema nikakvih benificija od rigoroznih mjera. Virus jednostavno dolazi i odlazi u valovima. Smrtnost je toliko mala da ovo NIJE NI TREBALO ZVATI PANDEMIJOM
» Dok se u Saboru svađaju kao mala djeca, Todorić preuzima nove tvrtke
Page 5 of 5