Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete
ISIS nije tema a oni su opet neka druga krajnost tako da ......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vili40 wrote:hahaha,ženska rodila osmero i odmah galama i jurnjava.Kao ševila se prerano i blabla kao da to vi i vaša djeca niste radili.
Sad već davnih godina osmero djece je bilo sasvim normalno.I ta su djeca bila bolja nego ova današnja.Danas same neke drečave mazice.Nije čudo da smo pred izumiranjem.
Da,i teško vam je plaćati porez da jedan mali dio ide u demografsku obnovu,ali plaćati bezbroj izmišljenih(valjda i vaših)radnih mjesta,bezbroj političara svirača kurcu,financirati Todorićevo brodogradilište i još bezbroj gluposti e to je ok.
A baš
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Još jedan ZA.Yehudi wrote:vili40 wrote:hahaha,ženska rodila osmero i odmah galama i jurnjava.Kao ševila se prerano i blabla kao da to vi i vaša djeca niste radili.
Sad već davnih godina osmero djece je bilo sasvim normalno.I ta su djeca bila bolja nego ova današnja.Danas same neke drečave mazice.Nije čudo da smo pred izumiranjem.
Da,i teško vam je plaćati porez da jedan mali dio ide u demografsku obnovu,ali plaćati bezbroj izmišljenih(valjda i vaših)radnih mjesta,bezbroj političara svirača kurcu,financirati Todorićevo brodogradilište i još bezbroj gluposti e to je ok.
A baš
2014-04-11
Rekao je da će vrlo vjerojatno do kraja ove godine rodnost biti negdje na 31 do 32 tisuće rođene djece, te upozorio da je u odnosu na prethodnu godinu taj pad čak 20 posto.
"To je nevjerojatni pad rodnosti u Hrvatskoj. To mora zabrinuti apsolutno svakog tko iole razmišlja o budućnosti Hrvatske, i uz odlazak mladih koji je po službenoj statistici negdje oko 15.000, a po neslužbenoj vrlo vjerojatno prelazi nekoliko desetaka tisuća mladih godišnje, ukupna depopulacija Hrvatske može biti godišnje preko 50.000 ljudi. To je prestrašno", procijenio je demograf Šterc. Ističe kako je "nedopustivo da se uopće o tome razmišlja, da li to postaviti na najveću institucijsku razinu u državi, da li to postaviti na ključni problem države i uopće dakle kalkulirati o tome što će se napraviti s tom problematikom".
http://www.vecernji.hr/hrvatska/demograf-stjepan-sterc-pad-nataliteta-je-problem-broj-jedan-u-hrvatskoj-1048993
Natalitet vam je krahirao. Neka ljudi uživaju do 30 al nakon toga tko ima trideset i više a nema djece a radi 10% od place za fond za natalitet za obitelj sa troje i više djece.
Kome se ne sviđa nek pokupi prnje i ode iz Hr i tako oslobodi radno mjesto za nekoga tko ima dijete ili djecu.
AJ BOG.
"To je nevjerojatni pad rodnosti u Hrvatskoj. To mora zabrinuti apsolutno svakog tko iole razmišlja o budućnosti Hrvatske, i uz odlazak mladih koji je po službenoj statistici negdje oko 15.000, a po neslužbenoj vrlo vjerojatno prelazi nekoliko desetaka tisuća mladih godišnje, ukupna depopulacija Hrvatske može biti godišnje preko 50.000 ljudi. To je prestrašno", procijenio je demograf Šterc. Ističe kako je "nedopustivo da se uopće o tome razmišlja, da li to postaviti na najveću institucijsku razinu u državi, da li to postaviti na ključni problem države i uopće dakle kalkulirati o tome što će se napraviti s tom problematikom".
http://www.vecernji.hr/hrvatska/demograf-stjepan-sterc-pad-nataliteta-je-problem-broj-jedan-u-hrvatskoj-1048993
Natalitet vam je krahirao. Neka ljudi uživaju do 30 al nakon toga tko ima trideset i više a nema djece a radi 10% od place za fond za natalitet za obitelj sa troje i više djece.
Kome se ne sviđa nek pokupi prnje i ode iz Hr i tako oslobodi radno mjesto za nekoga tko ima dijete ili djecu.
AJ BOG.
2014-04-11
Onaj tko misli da ce se neki cigići usrecit sa ovim zakonom pa evo vam odgovor :
- prvo vec samo jedno dijete automatski nemaš ništa s ovim , ne placaš ništa
- ženske su vam zavidne a svaka oce djecu i sad plus ovo kad joj natovariš onda pogotovo ljubomora izbija ( ono ja radim a nemam a ona ne radi a ima ) .....nešto slicno vam je i s muškima al manje
- kome se ne sviđa a radi a cuj otiđi u neku drugu državu i oslobodi radno mjesto za nekoga tko hoce a taj netko ako ima i samo jedno dijete vec ovaj porez ne placa dakle njemu je isto ko i prije tj nema poreza al sad ima radno mjesto
- u taj fond dijeli se lova tj kolicina love na broj djece a ono nema tih cigica puno a ima hrpa ovih šta ima troje i više djece i sad ce im se broj nešto i povecat pa se ukupna kolicina djecjeg doplatka za takve u suštini smanjuje plus ovi drugi ce krenit na to da imaju bar jedno dijete pa u suštini taj fond na kraju nece biti nešto ni velik al je simbolican no najvažnija mu je funkcija da protjera ove šta nece ništa a radili bi a nebi ni placali.
- prvo vec samo jedno dijete automatski nemaš ništa s ovim , ne placaš ništa
- ženske su vam zavidne a svaka oce djecu i sad plus ovo kad joj natovariš onda pogotovo ljubomora izbija ( ono ja radim a nemam a ona ne radi a ima ) .....nešto slicno vam je i s muškima al manje
- kome se ne sviđa a radi a cuj otiđi u neku drugu državu i oslobodi radno mjesto za nekoga tko hoce a taj netko ako ima i samo jedno dijete vec ovaj porez ne placa dakle njemu je isto ko i prije tj nema poreza al sad ima radno mjesto
- u taj fond dijeli se lova tj kolicina love na broj djece a ono nema tih cigica puno a ima hrpa ovih šta ima troje i više djece i sad ce im se broj nešto i povecat pa se ukupna kolicina djecjeg doplatka za takve u suštini smanjuje plus ovi drugi ce krenit na to da imaju bar jedno dijete pa u suštini taj fond na kraju nece biti nešto ni velik al je simbolican no najvažnija mu je funkcija da protjera ove šta nece ništa a radili bi a nebi ni placali.
2014-04-11
Ja sam za i s time sam nacisto. Šta se mene tice ono 37 godina , nema djece , placa 4000 kuna , slobodno drmnite 10% tj 400 kuna mjesecno za fond za obitelji s troje i više djece.
Drmnite svima koji rade bez obzira na spol a nemaju djece a imaju 30 i više godina , 10% od place.
Uopće nema problema šta se mene tice jer ja cu to platit samo da gledam ove ženturace karijeristice i slicno ono 30 godina a glumi mi nešto.
E pa sad draga moja isprsi 400 kuna i ti ako negdje radiš a nisi mislila o obitelji tj kreiranju iste.
Mislila si pametovat ? E pa pametuj.
Drmnite svima koji rade bez obzira na spol a nemaju djece a imaju 30 i više godina , 10% od place.
Uopće nema problema šta se mene tice jer ja cu to platit samo da gledam ove ženturace karijeristice i slicno ono 30 godina a glumi mi nešto.
E pa sad draga moja isprsi 400 kuna i ti ako negdje radiš a nisi mislila o obitelji tj kreiranju iste.
Mislila si pametovat ? E pa pametuj.
2014-04-11
Longi nije ti zao sto ce Kaya morati placati likovima sa puno djece??
Guest- Guest
Ne mora. Rodi jedno dijete i ne upada automatski u ovo. Il nek ode ća i oslobodi radno mjesto nekome il nekoj tko ima jedno ili više djece a oce radit.bogomdani wrote:Longi nije ti zao sto ce Kaya morati placati likovima sa puno djece??
SLobodna volja.
2014-04-11
Pa da..ove bez djece,su jalove po drustvo,niskoristi..a samo uzimaju novac nekoj koja ima vbise potreba za njim
Guest- Guest
U pozadini brige za natalitet od ove dvojice stoje vrlo priprosti razlozi, raymaybusov je sto je dobio nogu od neke koja mu ja ispričala da zuri na bus jer ide studirati a u biti joj je dosadio samo je izabrala finiji način da mu to kaže. Sada je on bijesan na svo žensko celjade koje prošlo 30 i živi svoj život a ne stoji u redu pred njim da ih oženi, a on bi to jako želio.
U pozadini epikurove brige stoji sto bi on da se gospođa posveti čuvanju djece međutim onda nema love pa bi bilo zgodno kad bi to "zajednica" platila a oni da šeću.
Priprosti razlozi zapravo.
U pozadini epikurove brige stoji sto bi on da se gospođa posveti čuvanju djece međutim onda nema love pa bi bilo zgodno kad bi to "zajednica" platila a oni da šeću.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ko ti mislis, niškorist ...bogomdani wrote:Pa da..ove bez djece,su jalove po drustvo,niskoristi..a samo uzimaju novac nekoj koja ima vbise potreba za njim
2015-08-15
Ja samo malo prckam po temi,mene nemoj šamarati Kayo..
Guest- Guest
Flejmam malo,no fancy..kaja_333 wrote:Ko ti mislis, niškorist ...bogomdani wrote:Pa da..ove bez djece,su jalove po drustvo,niskoristi..a samo uzimaju novac nekoj koja ima vbise potreba za njim
Guest- Guest
pa oslobodi ti radno mjesto nekom tko ima djecu!RayMabus wrote:Ne mora. Rodi jedno dijete i ne upada automatski u ovo. Il nek ode ća i oslobodi radno mjesto nekome il nekoj tko ima jedno ili više djece a oce radit.bogomdani wrote:Longi nije ti zao sto ce Kaya morati placati likovima sa puno djece??
SLobodna volja
2015-08-15
Kajo , Kajo , Kajo ......kaja_333 wrote:U pozadini brige za natalitet od ove dvojice stoje vrlo priprosti razlozi, raymaybusov je sto je dobio nogu od neke koja mu ja ispričala da zuri na bus jer ide studirati a u biti joj je dosadio samo je izabrala finiji način da mu to kaže. Sada je on bijesan na svo žensko celjade koje prošlo 30 i živi svoj život a ne stoji u redu pred njim da ih oženi, a on bi to jako želio.
Hbga al ti si manjina.
Demokracija.
A sad bježi.
Idi se negdje napunit spermicima.
2014-04-11
Necu. Ja cu placat 400 kuna od moje place tj 10% i nemam nikavih problema s time , dapaće to je ok.kaja_333 wrote:pa oslobodi ti radno mjesto nekom tko ima djecu!RayMabus wrote:Ne mora. Rodi jedno dijete i ne upada automatski u ovo. Il nek ode ća i oslobodi radno mjesto nekome il nekoj tko ima jedno ili više djece a oce radit.bogomdani wrote:Longi nije ti zao sto ce Kaya morati placati likovima sa puno djece??
SLobodna volja
2014-04-11
Pa možda sam manjina ako uzmete uzorak u ludnici.RayMabus wrote:Kajo , Kajo , Kajo ......kaja_333 wrote:U pozadini brige za natalitet od ove dvojice stoje vrlo priprosti razlozi, raymaybusov je sto je dobio nogu od neke koja mu ja ispričala da zuri na bus jer ide studirati a u biti joj je dosadio samo je izabrala finiji način da mu to kaže. Sada je on bijesan na svo žensko celjade koje prošlo 30 i živi svoj život a ne stoji u redu pred njim da ih oženi, a on bi to jako želio.
Hbga al ti si manjina.
Demokracija.
A sad bježi.
2015-08-15
Manjina si u donošenju zakona a krecemo se prema demografskom lomu a tocka loma je tocka u kojoj društvo reagira.kaja_333 wrote:Pa možda sam manjina ako uzmete uzorak u ludnici.RayMabus wrote:Kajo , Kajo , Kajo ......kaja_333 wrote:U pozadini brige za natalitet od ove dvojice stoje vrlo priprosti razlozi, raymaybusov je sto je dobio nogu od neke koja mu ja ispričala da zuri na bus jer ide studirati a u biti joj je dosadio samo je izabrala finiji način da mu to kaže. Sada je on bijesan na svo žensko celjade koje prošlo 30 i živi svoj život a ne stoji u redu pred njim da ih oženi, a on bi to jako želio.
Hbga al ti si manjina.
Demokracija.
A sad bježi.
2014-04-11
Pa plati, evo pošalji Petri , šta zakon čekaš..RayMabus wrote:Necu. Ja cu placat 400 kuna od moje place tj 10% i nemam nikavih problema s time , dapaće to je ok.kaja_333 wrote:pa oslobodi ti radno mjesto nekom tko ima djecu!RayMabus wrote:Ne mora. Rodi jedno dijete i ne upada automatski u ovo. Il nek ode ća i oslobodi radno mjesto nekome il nekoj tko ima jedno ili više djece a oce radit.bogomdani wrote:Longi nije ti zao sto ce Kaya morati placati likovima sa puno djece??
SLobodna volja
2015-08-15
Svi ce placat. Inace društvo cici krep.kaja_333 wrote:Pa plati, evo pošalji Petri , šta zakon čekaš..RayMabus wrote:Necu. Ja cu placat 400 kuna od moje place tj 10% i nemam nikavih problema s time , dapaće to je ok.kaja_333 wrote:pa oslobodi ti radno mjesto nekom tko ima djecu!RayMabus wrote:Ne mora. Rodi jedno dijete i ne upada automatski u ovo. Il nek ode ća i oslobodi radno mjesto nekome il nekoj tko ima jedno ili više djece a oce radit.bogomdani wrote:Longi nije ti zao sto ce Kaya morati placati likovima sa puno djece??
SLobodna volja
INace ja ne znam šta se ti zamaraš. NIje valjda da nemaš namjeru imat niti jedno dijete. Jedno dijete te oslobađa ovog poreza tj zakona pa ono nije ovo zakon da moraš imat copor dice i to.
2014-04-11
Ne zamaram se ja, nego se pitam sto ti konkretno ne platiš od sada nego pišeš pola dana. Pošalji 400 kn svaki mjesec Petri i ok.RayMabus wrote:Svi ce placat. Inace društvo cici krep.kaja_333 wrote:Pa plati, evo pošalji Petri , šta zakon čekaš..RayMabus wrote:Necu. Ja cu placat 400 kuna od moje place tj 10% i nemam nikavih problema s time , dapaće to je ok.kaja_333 wrote:pa oslobodi ti radno mjesto nekom tko ima djecu!RayMabus wrote:
Ne mora. Rodi jedno dijete i ne upada automatski u ovo. Il nek ode ća i oslobodi radno mjesto nekome il nekoj tko ima jedno ili više djece a oce radit.
SLobodna volja
INace ja ne znam šta se ti zamaraš. NIje valjda da nemaš namjeru imat niti jedno dijete. Jedno dijete te oslobađa ovog poreza tj zakona pa ono nije ovo zakon da moraš imat copor dice i to.
2015-08-15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Similar topics
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» Petra i isilovac
» Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
» Susret kralji. Elizabete II i kralja Petra II
» Vehabija Petra Stošić protiv Trumpa
» Petra i isilovac
» Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
» Susret kralji. Elizabete II i kralja Petra II
» Vehabija Petra Stošić protiv Trumpa
Page 13 of 15