Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo
NIje moje ezotericno tijelo nego baš ja. Ezotericno tijelo je kad umišljaš da si negdje drugdje a ovdje iz prvog lica se ja krivim po krevetu i oko njega a kad se vratim u svijest vidim fizicka ruka ispod kušina stoji nepomicno i to sam dva puta testirao da vidim jel izlazim u polusnu il ne.Iknar je gay wrote:Zapravo,to je tvoje ezoterično,energetsko tijelo.Ali kad izađeš,ma koliko god ti bilo zabavno gledati sam sebe,nemoj,jer to te nazad povuče.Vježbaj udaljavati se postepeno što dalje.Pokušaj odmaknuti se i gledati šta drugi rade,i onda im to prepričati,šta su govorili.RayMabus wrote:Ja sam izlazio. Moja svijest. Moja tocka gledišta , svijest o svijesti ne netko drugi.jastreb wrote:Iz čijeg si to tijela izlazio? I da li je iz tvog tijela tko izlazio?RayMabus wrote:Hebe se vas šta sam ja danas izlazija iz tijela. 99% vas bi riknilo od bolova dok ja u tome guštam a boli u pichku malterinu.
PS : Ne zanimaju me vantijelesna iskustva osim ono kao šema da znam lako nekoga naucit da izađe ako ođe i osjeti na svojoj koži to.
Last edited by RayMabus on 9/7/2016, 21:21; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nažalost,ima stvari o kojima ne smijem govoriti,no postoji mogućnost da ti se olakša izlazak.Pomogne ti tvoj duhovni čuvar,ali da bi ga imao moraš se inicirati u neki sistem.RayMabus wrote:Idi ti u kuraz lipo. To je radi one tvoje teme o demonima a onda nesvijesno sam radio vježbe i danas paf. To je tvoja krivnja al nema veze. Lijepo me spojilo na 220 volti i bolo kopljem kojega mi još vrti kad me probode unutra da jace boli.Iknar je gay wrote:Što budeš češće to radio,naviknut ćeš se.Ja jedino nikako ne mogu da se naviknem na onu prokletu zvonjavu u ušima,taj me pisak iritira.RayMabus wrote:Hebe se vas šta sam ja danas izlazija iz tijela. 99% vas bi riknilo od bolova dok ja u tome guštam a boli u pichku malterinu.
A štaš ....sadista.
Nema veze jer i onako volim tu bol jer je odlicna ( drugi bi se sashrali a ja još guštam ) al sad sam shvatio zašto sam izašao : navio se o demonima na onoj tvojoj temi a ja tako radim ove vježbe pa onda dan dva nakon toga spontano izletio.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
To je za New agere. Ja baš volim ovu metodu. Oš neš Bangladeš.Iknar je gay wrote:Nažalost,ima stvari o kojima ne smijem govoriti,no postoji mogućnost da ti se olakša izlazak.Pomogne ti tvoj duhovni čuvar,ali da bi ga imao moraš se inicirati u neki sistem.RayMabus wrote:Idi ti u kuraz lipo. To je radi one tvoje teme o demonima a onda nesvijesno sam radio vježbe i danas paf. To je tvoja krivnja al nema veze. Lijepo me spojilo na 220 volti i bolo kopljem kojega mi još vrti kad me probode unutra da jace boli.Iknar je gay wrote:Što budeš češće to radio,naviknut ćeš se.Ja jedino nikako ne mogu da se naviknem na onu prokletu zvonjavu u ušima,taj me pisak iritira.RayMabus wrote:Hebe se vas šta sam ja danas izlazija iz tijela. 99% vas bi riknilo od bolova dok ja u tome guštam a boli u pichku malterinu.
A štaš ....sadista.
Nema veze jer i onako volim tu bol jer je odlicna ( drugi bi se sashrali a ja još guštam ) al sad sam shvatio zašto sam izašao : navio se o demonima na onoj tvojoj temi a ja tako radim ove vježbe pa onda dan dva nakon toga spontano izletio.
2014-04-11
Pa jasno da si to ti.To što si vidio ruku,vidiš svoj materijalni obris.Jer kako god imaš fizičko,materijalno tijelo,isto tako imaš i to transcedentno.RayMabus wrote:NIje moje ezotericno tijelo nego baš ja. Ezotericno tijelo je kad umišljaš da si negdje drugdje a ovdje iz prvog lica se ja krivim po krevetu i oko njega a kad se vratim u svijest vidim fizicka ruka ispod kušina stoji nepomicno i to sam dva puta testirao da vidim jel izlazim u polusnu il ne.Iknar je gay wrote:Zapravo,to je tvoje ezoterično,energetsko tijelo.Ali kad izađeš,ma koliko god ti bilo zabavno gledati sam sebe,nemoj,jer to te nazad povuče.Vježbaj udaljavati se postepeno što dalje.Pokušaj odmaknuti se i gledati šta drugi rade,i onda im to prepričati,šta su govorili.RayMabus wrote:Ja sam izlazio. Moja svijest. Moja tocka gledišta , svijest o svijesti ne netko drugi.jastreb wrote:Iz čijeg si to tijela izlazio? I da li je iz tvog tijela tko izlazio?RayMabus wrote:Hebe se vas šta sam ja danas izlazija iz tijela. 99% vas bi riknilo od bolova dok ja u tome guštam a boli u pichku malterinu.
PS : Ne zanimaju me vantijelesna iskustva osim ono kao šema da znam lako nekoga naucit da izađe ako ođe i osjeti na svojoj koži to.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Krivo sam se izrazio : nisma vidio nego osjetio da je ispod kušina. NIsam se budio uopće.Istrenirao sam te prekide : odem pa se vratim pa opet mogu otic i tako nekoliko puta. Vracam se u glavu da se povežem sa tijelom a osjetilo položaja gdje je ruka ima i kad spavam tj oci su mi zatvorene i um spava.Iknar je gay wrote:Pa jasno da si to ti.To što si vidio ruku,vidiš svoj materijalni obris.Jer kako god imaš fizičko,materijalno tijelo,isto tako imaš i to transcedentno.RayMabus wrote:NIje moje ezotericno tijelo nego baš ja. Ezotericno tijelo je kad umišljaš da si negdje drugdje a ovdje iz prvog lica se ja krivim po krevetu i oko njega a kad se vratim u svijest vidim fizicka ruka ispod kušina stoji nepomicno i to sam dva puta testirao da vidim jel izlazim u polusnu il ne.Iknar je gay wrote:Zapravo,to je tvoje ezoterično,energetsko tijelo.Ali kad izađeš,ma koliko god ti bilo zabavno gledati sam sebe,nemoj,jer to te nazad povuče.Vježbaj udaljavati se postepeno što dalje.Pokušaj odmaknuti se i gledati šta drugi rade,i onda im to prepričati,šta su govorili.RayMabus wrote:Ja sam izlazio. Moja svijest. Moja tocka gledišta , svijest o svijesti ne netko drugi.jastreb wrote:
Iz čijeg si to tijela izlazio? I da li je iz tvog tijela tko izlazio?
Kad sam vani onda se okrecem u zraku oko tijela po sobi kao astroanut a kad se vratim u glavu onda se opet vežem na tijelo i osjetila.
Samo sam provjeravao jesam li izlazio il sanjam jer jedino tako to mogu provjerit a da se skroz ne probudim tj vratim se opet u tijelo pa gledam di mi je ruka il tako tj položaj fizickog tijela pa opet izađem pa se opet vratim pa ako se tijelo nije pomaklo znaci izalzio sam van tijela.....nefizcki.
2014-04-11
Ne smiješ se skroz probudit jer onda se razbudiš. To ti je nešto kao :
1.faza : budan
2.faza : spavaš fizicki , svijest isto spava
3.faza : spavaš fizicki svijest se probudila , sve kužiš , um je probuđen a tijelo spava i nemice se
4.faza : izlaziš
Moraš ili izac a ako se vracaš u tijelo onda si u fazi 3 i sad ako se previše probudiš onda si faza 1 a moš i nastavit spavat to je faza 2
ja sam nastavio poslije spavat pa sam samo produžio nakon toga i odrijemao popodne.
1.faza : budan
2.faza : spavaš fizicki , svijest isto spava
3.faza : spavaš fizicki svijest se probudila , sve kužiš , um je probuđen a tijelo spava i nemice se
4.faza : izlaziš
Moraš ili izac a ako se vracaš u tijelo onda si u fazi 3 i sad ako se previše probudiš onda si faza 1 a moš i nastavit spavat to je faza 2
ja sam nastavio poslije spavat pa sam samo produžio nakon toga i odrijemao popodne.
2014-04-11
U strahu su velike oci.
Demoni.
Najbrži nacin da nekog izvuceš iz Matrixa tj pokažeš mu da postoji svijest i kad nema tijela.
BU.
Ha ha ha
U strahu su velike oci.
Demoni.
Najbrži nacin da nekog izvuceš iz Matrixa tj pokažeš mu da postoji svijest i kad nema tijela.
BU.
Ha ha ha
2014-04-11
Ubija te ventilator.RayMabus wrote:Nemam pojma. Ja sam malo popdne odspava i ono izlazim ja iz tijela al mi se ne da i kažem sebi e baš neš izlazit iz tijela a ono kuraz sad baš za inat ja još više ono i nebi gospe nikako nego baš oce i vrtim se oko svog tijela pa po podu pa sve tu na metra dva od tijela oko kreveta a krvi ti Isusove koji bolovi , cijeli sam s ispresavinuo.
Pichke malterine ovo ono ....gledam ja posli tj budim se tj vracam u svijest , ruka mi ispod kušina , rekoh znaci ipak je izlaženje bilo jer ocito fizicko tijelo se nije pomaklo ....i onda opet ja idem to vidit i opet izađem , cijeli se izokrenem po sobi , sve živo boli , probada ....i opet se vratim k svijesti i opet ruka ispod kušina nije se pomakla .....dakle ipak je bilo izlaženje iz tijela ....i bilo mi vruce i onda zaspa.
PS : Ne šalim se , stvarno ovo danas bilo al evo i zaboravija al sad kad sam vidija temu sjetio se.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» OVO NIJE SAMO SVETOGRĐE, OVO JE SOTONIZAM: Posvećene hostije koristio za performans
» U Hrvatsku stiže UNA televizija
» Kršćanstvo
» Ministar sigurnosti BiH: Dodikova televizija je fašistička
» OSJEČKA TELEVIZIJA O SKIDANJU 'BUDNICE' S YOUTUBE
» U Hrvatsku stiže UNA televizija
» Kršćanstvo
» Ministar sigurnosti BiH: Dodikova televizija je fašistička
» OSJEČKA TELEVIZIJA O SKIDANJU 'BUDNICE' S YOUTUBE
Page 2 of 2