ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo Empty Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo

Post by IL Risorto 9/7/2016, 20:36

Ima Miro pravo,ovo je laprdao prije par godina,a samo u ovoj godini snimljeno je tucet filmova i tv serija koje promoviraju okultizam,sotonizam.
Evo par prvih kojih sam se sjetio a ima ih još i više,koje izravno i neizravno promoviraju okultizam.
Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo MV5BMjM3ODA3ODE5MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNjg0NDU2NjE@._V1_UY268_CR0,0,182,268_AL_

Lucifer:serija o Luciferu kojem dopizdi biti u paklu,te se odluči preseliti u Los Angeles i postane policijski detektiv

Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo MV5BODVmMDQ4M2YtNDQ1ZS00N2E3LWEzMjQtNzYxYTlkM2U4MGFmXkEyXkFqcGdeQXVyNjEwNTM2Mzc@._V1_UY268_CR9,0,182,268_AL_

Damien : serija bazirana na filmu ,,Omen'' gdje prikazuje sada već odraslog Damiena Thorna aka Antikrista

Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo MV5BMjI0ODQ0MTAyM15BMl5BanBnXkFtZTgwODIwNzMzNjE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_

Outcast: serija demonske tematike,gdje svećenik i ,,izopćenik'' iz posjednutih ljudi istjeruju demone egzorcizmom

Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo MV5BMTYxODQ0MTA5MF5BMl5BanBnXkFtZTgwODM5MTY3NjE@._V1_UY268_CR1,0,182,268_AL_

Preacher : serija prema stripu o svećeniku s nadnaravnim sposobnostima jer je rođen kao plod zabranjene ljubavi između anđela i demona

Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo MV5BMjAwODM3NDA5OF5BMl5BanBnXkFtZTgwMjAwMjAxNzE@._V1_UY268_CR3,0,182,268_AL_

South of Hell : serija o posjednutoj djevojci koja živi u tolerantnom suživotu (u svom tijelu) s demonkom,te se takođe pori protiv drugih demona

Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo MV5BMTAxOTAxMDMxMTZeQTJeQWpwZ15BbWU4MDUzOTA4NTcx._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_

Shadowhunters : serija snimljena prema istoimenom filmu,takođe demonsko,vampirsko,vukodlačke tematike.Prva epizoda pod nazivom,,Morning Star'' Jutarnja zvijezda,znakovit naslov posvećen kome ? :D

Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo MV5BMjE2NTQxODY1MF5BMl5BanBnXkFtZTgwMDE4MTU2NzE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_

The Magicians : još jedna serija koja promovira okultizam,vračanje.

Ovo su serije  samo od ove i kraja prošle godine,najnovije kojih sam se brizniski prisjetio,a znam da ih ima još,što starijih,no i dalje aktualnih poput,,Supernatural'' te manje uspješnih,pa tako i manje poznatih,kao i onih koje tek su u pripremi.
Što znači nije baš Miroljub drvio bezveze,mada bih sad mogao otvoriti i drugu temu pod radnim nazivom,,Televizija širi kršćanstvo i uništava zdrav razum'' jer batina ima dva kraja i moglo bi se dokazati vatikanske spletke i kršćanska propaganda koja se širi preko Hollywooda,ali to drugom prigodom.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo Empty Re: Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo

Post by Guest 9/7/2016, 20:39

televizija seksualizira djecu
Guest
Guest

Back to top Go down

Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo Empty Re: Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo

Post by IL Risorto 9/7/2016, 20:42

deda hipster wrote:televizija seksualizira djecu
misliš homoseksualizira ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by jastreb 9/7/2016, 20:49

Miroljub je odličan kao teolog,i promotor zdrave hrane i zdravog življenja.

No potpuno je potpao pod pravoslavno-monarhistički utjecaj. Iako ga pravoslavni kler proglašava jeretikom i otpadnikom.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/7/2016, 20:53

jastreb wrote:Miroljub je odličan kao teolog,i promotor zdrave hrane i zdravog življenja.

No potpuno je potpao pod pravoslavno-monarhistički utjecaj. Iako ga pravoslavni kler proglašava jeretikom i otpadnikom.
Ali vidiš ti kakve sulude teorije iznosi ? I sad,isto kao kada bi za sve one silne filmove o Isusu,poput Pasije,netko rekao da,,televizija širi kršćanstvo i uništava zdrav razum''
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/7/2016, 20:55

Nemam pojma. Ja sam malo popdne odspava i ono izlazim ja iz tijela al mi se ne da i kažem sebi e baš neš izlazit iz tijela a ono kuraz sad baš za inat ja još više ono i nebi gospe nikako nego baš oce i vrtim se oko svog tijela pa po podu pa sve tu na metra dva od tijela oko kreveta a krvi ti Isusove koji bolovi , cijeli sam s ispresavinuo.

Pichke malterine ovo ono ....gledam ja posli tj budim se tj vracam u svijest , ruka mi ispod kušina , rekoh znaci ipak je izlaženje bilo jer ocito fizicko tijelo se nije pomaklo ....i onda opet ja idem to vidit i opet izađem , cijeli se izokrenem po sobi , sve živo boli , probada ....i opet se vratim k svijesti i opet ruka ispod kušina nije se pomakla .....dakle ipak je bilo izlaženje iz tijela ....i bilo mi vruce i onda zaspa.

PS : Ne šalim se , stvarno ovo danas bilo al evo i zaboravija al sad kad sam vidija temu sjetio se.

Last edited by RayMabus on 9/7/2016, 20:57; edited 3 times in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 9/7/2016, 20:55

Iknar je gay wrote:
jastreb wrote:Miroljub je odličan kao teolog,i promotor zdrave hrane i zdravog življenja.

Ali vidiš ti kakve sulude teorije iznosi ? I sad,isto kao kada bi za sve one silne filmove o Isusu,poput Pasije,netko rekao da,,televizija širi kršćanstvo i uništava zdrav razum''
U svojim prvim predavanjima,koje imaš na YT i koje je održavao prije 10-tak godina u Puli,naveo je kako je Richard Gere hospitaliziran i operiran zbog problema koji je nastao u njegovom rektumu nakon guranja živog miša unutra.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by neva 9/7/2016, 20:59

zabava je sotonska izmišljotina, trebalo bi ukinuti televiziju koja kvari djecu i umjesto toga uvesti obavezno zajedničko čitanje Biblije, molitve uz krunicu i pjevanje pobožnih pjesmica
pa onda 80% kršćana ne bi zbunjeno mucalo kad ih pitaš što je to Tijelovo :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/7/2016, 21:02

RayMabus wrote:Nemam pojma. Ja sam malo popdne odspava i ono izlazim ja iz tijela al mi se ne da i kažem sebi e baš neš izlazit iz tijela a ono kuraz sad baš za inat ja još više ono i nebi gospe nikako nego baš oce i vrtim se oko svog tijela pa po podu pa sve tu na metra dva od tijela oko kreveta a krvi ti Isusove koji bolovi , cijeli sam s ispresavinuo.

Pichke malterine ovo ono ....gledam ja posli tj budim se tj vracam u svijest , ruka mi ispod kušina , rekoh znaci ipak je izlaženje bilo jer ocito fizicko tijelo se nije pomaklo ....i onda opet ja idem to vidit i opet izađem , cijeli se izokrenem po sobi , sve živo boli , probada ....i opet se vratim k svijesti i opet ruka ispod kušina nije se pomakla .....dakle ipak je bilo izlaženje iz tijela ....i bilo mi vruce i onda zaspa.

PS : Ne šalim se , stvarno ovo danas bilo al evo i zaboravija al sad kad sam vidija temu sjetio se.
Nemam pojma zašto sam danas izlazija jer nisam dugo .....vjerojatno poslijedica onoga šta smo jucer se raspricali od demonima i to a tako ja vježbam ovo pa onda došlo samo.

....

Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo 280px-John_Henry_Fuseli_-_The_Nightmare
"Noćna mora" Henri Fuseli (1781) prikaz paralize sna kao poseta demona[1]
Paraliza sna je paraliza koja je povezana sa snom. Ona može nastati kod normalnih ispitanika, ili može biti povezana sa narkolepsijom, katapleksijom i hipnagognim halucinacijama. Patofiziologija ovog stanja je usko povezana sa normalnom hipotonijom koja se javlja tokom REM faze sna.[2] Od kada se smatra bolešću, izolovana paraliza sna je klasifikovana kao MeSH D020188.[3] Neki dokazi sugerišu da takođe u nekim retkim slučajevima može da bude simptom migrene.[4][1]

Садржај

• 1 Simptomi i karakteristike
  • 2 Mogući uzročnici
  • 3 Lečenje
  • 4 Lingvistika
  • 5 Reference
  • 6 Spoljašnje veze

Simptomi i karakteristike

Psihološki paraliza sna je usko povezana sa REM (engl. Rapid Eye movement) atonijom. Ona nastaje kada se mozak „probudi“ u toku REM faze a telo ostane paralizovano. Osoba je svesna svega, ali ne može da se pomera. Paraliza može da traje nekoliko sekundi do nekoliko minuta.
Može biti propraćena zastrašujućim halucinacijama (hipnopompim ili hipnagognim) i osećajem opasnosti. Hersen Turner: „Paraliza sna je posebno zastrašujuća za pojedinca zbog živosti halucinacija“. Halucinantni element paralize sna ga čini jos verovatnije da će neko da tumači iskustvo kao san, jer je potpuno nestvaran, kao što su objekti koji mogu da se pojave u sobi.Neki naučnici su predložili ovo stanje, kao objašnjenje za susrete sa vanzemaljcima i duhovima.
Studija Suzan Blekmur i Markus Koksa (Blekmur-Koks studija) Univerziteta Zapadne Engleske podržava predlog da se izveštaji u vezi otmice vanzemanjaca povežu sa paralizom sna.

Mogući uzročnici

Nekoliko studija je potvrdilo da je većina ljudi imala minimum jedan put ili dva puta iskustvo sa paralizom sna u toku života. Studija Koju je sproveo Sedagat F. vezana za paralizu sna kod iranskih studenata medicine pokazala je da 24.1% studenata doživela bar jednom u životu paralizu sna.Isti rezultat je bio prijavljen i među japanskim, nigerijskim, kuvajtskim i američkim studentima.
Mnogi ljudi koji su ušli u paralizu sna takođe pate od narkolepsije. Kod Afroamerikanaca ili Afričkih Amerikanca panični poremećaj sa paralizom sna je učestaliji nego kod Evropljana.
U nekim izveštajima piše da različiti faktori povećavaju šansu paralize i halucinacija zajedno. One su:

• Spavanjem u ležećem položaju na leđima
  • Neredovno spavanje : dremanje, spavanje kasno, lišavanje sna
  • Povećan stres
  • lucidni san (odnosno svesni san) je san tokom kojeg osoba svesna da sanja
  • Prekomerno konzumiranje alkohola u kombinaciji sa nedostatkom adekvatnog sna.

Lečenje

Lečenje počinje edukacijom pacijenta o fazama spavanja i mišićnoj atoniji koja je obično povezana sa REM spavanjem. Preporučuje se da pacijent bude označen kao narkolepticar ako su simptomi prisutni.

Lingvistika

Prvobitnu definiciju paralize sna je kodifikovao dr Samuel Džonson u svom rečniku engleskog jezika kao „noćnu moru“ (engl. Nightmare) termin koji se razvio u našu modernu definiciju. Za paralizu sna se smatralo da je delo demona koji sedi na grudima osobe koja spava. U starom engleskom imena za ta bića su bila engl. mare ili engl. mære (od proto-nemačkog nem. marōn) pa otuda dolazi engl. mare u reči engl. Nightmare ili mora.

https://sr.wikipedia.org/wiki/Paraliza_sna
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/7/2016, 21:05

HarleyQ wrote:zabava je sotonska izmišljotina, trebalo bi ukinuti televiziju koja kvari djecu i umjesto toga uvesti obavezno zajedničko čitanje Biblije, molitve uz krunicu i pjevanje pobožnih pjesmica
pa onda 80% kršćana ne bi zbunjeno mucalo kad ih pitaš što je to Tijelovo :D

Pa bogobojazni islam,Allahovim robovima zabranjuje slušanje muzike i gledanje tv.Prorok Muhamed je predvidio kako će postojati šejtanska kutija,iz koje će izlazizi slike i zvukovi,te će obitelji umjesto molitve Allahu,vrijeme posvećivati upravo toj kutiji,koja će biti u sredini boravišta.
Zato su Talibani porazbijali sve televizore,kazetofone i druge šejtanske podvale,kad su preuzeli vlast u Afganistanu i tako je bilo zabranjeno sve dok sluge Sotone nisu napale Allahov narod i okupirali Afganistan.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/7/2016, 21:06

Televizija širi sotonizam i uništava kršćanstvo 800px-Augustins_cauchemar_03

Le Cauchemar (The Nightmare), by Eugène Thivier (1894)

Sto mu gromova. Karamba. lol!

Šalim se. Lijepa skluptura. Sviđa mi se.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/7/2016, 21:09

Hebe se vas šta sam ja danas izlazija iz tijela. 99% vas bi riknilo od bolova dok ja u tome guštam a boli u pichku malterinu.

A štaš ....sadista.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 9/7/2016, 21:13

RayMabus wrote:Hebe se vas šta sam ja danas izlazija iz tijela. 99% vas bi riknilo od bolova dok ja u tome guštam a boli u pichku malterinu.  
Iz čijeg si to tijela izlazio? I da li je iz tvog tijela tko izlazio?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/7/2016, 21:14

RayMabus wrote:Hebe se vas šta sam ja danas izlazija iz tijela. 99% vas bi riknilo od bolova dok ja u tome guštam a boli u pichku malterinu.

A štaš ....sadista.

lol!
Što budeš češće to radio,naviknut ćeš se.Ja jedino nikako ne mogu da se naviknem na onu prokletu zvonjavu u ušima,taj me pisak iritira.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 9/7/2016, 21:14

jastreb wrote:
drugo pitanje je zanimljvo .;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/7/2016, 21:15

jastreb wrote:
Ja sam izlazio. Moja svijest. Moja tocka gledišta , svijest o svijesti ne netko drugi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/7/2016, 21:15

jastreb wrote:
Pitanje je,na koji način je netko ulazio u njegovo tijelo, i koliko duboko. lol! lol!
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/7/2016, 21:17

RayMabus wrote:
jastreb wrote:
Ja sam izlazio. Moja svijest. Moja tocka gledišta , svijest o svijesti ne netko drugi.
Zapravo,to je tvoje ezoterično,energetsko tijelo.Ali kad izađeš,ma koliko god ti bilo zabavno gledati sam sebe,nemoj,jer to te nazad povuče.Vježbaj udaljavati se postepeno što dalje.Pokušaj odmaknuti se i gledati šta drugi rade,i onda im to prepričati,šta su govorili.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/7/2016, 21:18

Iknar je gay wrote:

A štaš ....sadista.

lol!
Što budeš češće to radio,naviknut ćeš se.Ja jedino nikako ne mogu da se naviknem na onu prokletu zvonjavu u ušima,taj me pisak iritira.
Idi ti u kuraz lipo. To je radi one tvoje teme o demonima a onda nesvijesno sam radio vježbe i danas paf. To je tvoja krivnja al nema veze. Lijepo me spojilo na 220 volti i bolo kopljem kojega mi još vrti kad me probode unutra da jace boli.

Nema veze jer i onako volim tu bol jer je odlicna ( drugi bi se sashrali a ja još guštam ) al sad sam shvatio zašto sam izašao : navio se o demonima na onoj tvojoj temi a ja tako radim ove vježbe pa onda dan dva nakon toga spontano izletio.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/7/2016, 21:20

Iknar je gay wrote:
RayMabus wrote:
jastreb wrote:
Zapravo,to je tvoje ezoterično,energetsko tijelo.Ali kad izađeš,ma koliko god ti bilo zabavno gledati sam sebe,nemoj,jer to te nazad povuče.Vježbaj udaljavati se postepeno što dalje.Pokušaj odmaknuti se i gledati šta drugi rade,i onda im to prepričati,šta su govorili.
NIje moje ezotericno tijelo nego baš ja. Ezotericno tijelo je kad umišljaš da si negdje drugdje a ovdje iz prvog lica se ja krivim po krevetu i oko njega a kad se vratim u svijest vidim fizicka ruka ispod kušina stoji nepomicno i to sam dva puta testirao da vidim jel izlazim u polusnu il ne.

PS : Ne zanimaju me vantijelesna iskustva osim ono kao šema da znam lako nekoga naucit da izađe ako ođe i osjeti na svojoj koži to.

Last edited by RayMabus on 9/7/2016, 21:21; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics