Užas: glad u Srbiji
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Užas: glad u Srbiji
krivo si shvatila, to "znači" da me ne spominješ više, a ne to drugo na što ti msilišNoor wrote:ni da si jedini....bljakdeda hipster wrote:samo me još jednom u usta uzmi, evo reko sam ti lijepo
Guest- Guest
Spomenula sam vola, ne tebe..no ako si se osjetio prozvanim sto ti ja mogudeda hipster wrote:krivo si shvatila, to "znači" da me ne spominješ više, a ne to drugo na što ti msilišNoor wrote:ni da si jedini....bljakdeda hipster wrote:samo me još jednom u usta uzmi, evo reko sam ti lijepo
Guest- Guest
Noor wrote:Spomenula sam vola, ne tebe..no ako si se osjetio prozvanim sto ti ja mogudeda hipster wrote:krivo si shvatila, to "znači" da me ne spominješ više, a ne to drugo na što ti msilišNoor wrote:ni da si jedini....bljakdeda hipster wrote:samo me još jednom u usta uzmi, evo reko sam ti lijepo
e sad, navika, kad me uvijek napadate sa svih strana, što mogu, osjetim se prozvanim
al dobro, prihvaćam tvoje, nisam znao što si mislila
Last edited by deda hipster on 9/7/2016, 22:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
nededa hipster wrote:nemaš nešto pametno za reć?debotoijusto wrote:
samo bacio oko da vidim kako pametniji popusta izmedju 2/4 bacanja kroz obruc
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
zemlja se okrece oko sunca, ne oko tebe :)deda hipster wrote:Noor wrote:Spomenula sam vola, ne tebe..no ako si se osjetio prozvanim sto ti ja mogudeda hipster wrote:krivo si shvatila, to "znači" da me ne spominješ više, a ne to drugo na što ti msilišNoor wrote:ni da si jedini....bljakdeda hipster wrote:samo me još jednom u usta uzmi, evo reko sam ti lijepo
e sad, navika, kad me uvijek napadate sa svih strana, što mogu, osjetim se prozvanim
al dobro, prihvaćam tvoje, nisam znao što si mislila
Guest- Guest
debotoijusto wrote:nededa hipster wrote:nemaš nešto pametno za reć?debotoijusto wrote:
samo bacio oko da vidim kako pametniji popusta izmedju 2/4 bacanja kroz obruc
Guest- Guest
To je ... : vjeverica.deda hipster wrote:jastreb wrote:To ne valja.deda hipster wrote:mi u Hrvatskoj kad pečemo koristimo veliki ražanj na kojeg se stavlja svinja od 200-300 kila
Krmača od 200 kg za ražanj?
kaj je tebi?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
odgovorit ću ti poslije na ovo, nemam sad vremena kontrirat svaku tvoju pametniju izjavuNoor wrote:
zemlja se okrece oko sunca, ne oko tebe :)
Guest- Guest
shvacam te...treba uzet dahadeda hipster wrote:odgovorit ću ti poslije na ovo, nemam sad vremena kontrirat svaku tvoju pametniju izjavuNoor wrote:
zemlja se okrece oko sunca, ne oko tebe :)
Guest- Guest
Pa nije skupo..10-15 Ojrova...valja malo Srbiju pohoditi jedno 7 dana..
Guest- Guest
moram i ja ici kupiti si zube od crnca,da lakse mogu orasi da krcam a usput svratiti i do hrvacke
2014-04-14
bogomdani wrote:Pa nije skupo..10-15 Ojrova...valja malo Srbiju pohoditi jedno 7 dana..
nije tebi iz mrske tvorevine EU
samodostatnim srbima to malo bogatstvo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
steta,u sustini,zao mi je prosjecnih Srba,jerbo sam prije 2-3 godine isto bio i za mene sitne pare me tretirali kao Kreza..curu mislio povaliti,platio kofi,piccu,a ona se tako zahvaljivala i skromno jela i pijuckala poslije kofi,da me je bilo sramota nes i napraviti..bilo mi zao,a sebe vidjeh kao lesinara..debotoijusto wrote:bogomdani wrote:Pa nije skupo..10-15 Ojrova...valja malo Srbiju pohoditi jedno 7 dana..
nije tebi iz mrske tvorevine EU
samodostatnim srbima to malo bogatstvo
Guest- Guest
Odlično, kupovali čarape i na kilo prasetine kasnije . Standard na nivou.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kayo,ne se rugati ljudima u nevolji..daleko su oni od onijah koji su isli,poharati ti Drzavu...
Guest- Guest
RayMabus wrote:To je ... : vjeverica.deda hipster wrote:jastreb wrote:To ne valja.deda hipster wrote:mi u Hrvatskoj kad pečemo koristimo veliki ražanj na kojeg se stavlja svinja od 200-300 kila
Krmača od 200 kg za ražanj?
kaj je tebi?
ma to je neki škakavac
2014-04-14
Glupost! Zemlja se uopće ne okreće, Zemlja je ravna ploča. Tko još vjeruje u heliocentrističke budalaštine?Noor wrote:zemlja se okrece oko sunca, ne oko tebe :)
Svi su Srbi isti. Možda kojih 12.000 nije.bogomdani wrote:Kayo,ne se rugati ljudima u nevolji..daleko su oni od onijah koji su isli,poharati ti Drzavu...
deda hipster wrote:šta je to na ražnju tako maleno? možda ima 20-30 kila
Jagnje bre................kad si ti zadnji put peka
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji