Kitarović zabrinuta zbog vojnih vežbi Srbije i Rusije
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kitarović zabrinuta zbog vojnih vežbi Srbije i Rusije
To su gospoda muzičari. Oni su uvek malo drugačiji.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Važno da si ih se rešio. Da si ih ljubio i četiri puta na rastanku, samo da idu majku im četničku.Regoč wrote:Ma, došla neka rodbina iz Srbije pa na rastanku krenuli s pusa-pusa-pusa. Kasnije mi žena "jesi baš morao, šta bi ti falilo da si otrpio", rekoh "moja zemlja, moji običaji; nek se prilagode ili nek ne dolaze".darla wrote:Regoč wrote:
Ljubiš li se triput? Ja povukao glavu nakon drugoga pa stvorio nelagodu u familiji.
Sto bi se ljubila tri puta u svojoj kuci? Kod nas to nitko nije ni pokusavao, to bi bilo krajnje nepristojno.
No da volim otici na pijacu u Trebinje, volim.
Regoč wrote: rekoh "moja zemlja, moji običaji; nek se prilagode ili nek ne dolaze".
Tako.
darla- Admin
2015-10-22
Regoč wrote:
Ma, došla neka rodbina iz Srbije pa na rastanku krenuli s pusa-pusa-pusa. Kasnije mi žena "jesi baš morao, šta bi ti falilo da si otrpio", rekoh "moja zemlja, moji običaji; nek se prilagode ili nek ne dolaze".
Ja svom starom jedva i ruku pružim, kakvo ljubljenje, smrad četnički.
crvenkasti-
2014-04-17
ovi naši srbi pravi ratnici
i u krevetu ratuju
na wc-u seru dok se školjka ne udavi ili preda
i u krevetu ratuju
na wc-u seru dok se školjka ne udavi ili preda
2014-04-19
dzango wrote:To su gospoda muzičari. Oni su uvek malo drugačiji.
Onda bolje ovako nesto, kad smo kod sevdaha.
darla- Admin
2015-10-22
Nek dođu, nije problem, ugostit ću ih, ali nema četničkih običajah.dzango wrote:Važno da si ih se rešio. Da si ih ljubio i četiri puta na rastanku, samo da idu majku im četničku.Regoč wrote:Ma, došla neka rodbina iz Srbije pa na rastanku krenuli s pusa-pusa-pusa. Kasnije mi žena "jesi baš morao, šta bi ti falilo da si otrpio", rekoh "moja zemlja, moji običaji; nek se prilagode ili nek ne dolaze".darla wrote:Regoč wrote:
Ljubiš li se triput? Ja povukao glavu nakon drugoga pa stvorio nelagodu u familiji.
Sto bi se ljubila tri puta u svojoj kuci? Kod nas to nitko nije ni pokusavao, to bi bilo krajnje nepristojno.
Uviek tako i svima: ili me poštuj, ili mi ne dolazi.darla wrote:Regoč wrote: rekoh "moja zemlja, moji običaji; nek se prilagode ili nek ne dolaze".
Tako.
Regoč wrote:
Nek dođu, nije problem, ugostit ću ih, ali nema četničkih običajah.
Jel oni tebe razumijuh?
crvenkasti-
2014-04-17
Naravno, svi govorimo engleski.crvenkasti wrote:Regoč wrote:
Nek dođu, nije problem, ugostit ću ih, ali nema četničkih običajah.
Jel oni tebe razumijuh?
Samo još fali da zamese gibanicu. Onu masnu i hrskavu što se lista. Neće moći.Regoč wrote:Nek dođu, nije problem, ugostit ću ih, ali nema četničkih običajah.dzango wrote:Važno da si ih se rešio. Da si ih ljubio i četiri puta na rastanku, samo da idu majku im četničku.Regoč wrote:Ma, došla neka rodbina iz Srbije pa na rastanku krenuli s pusa-pusa-pusa. Kasnije mi žena "jesi baš morao, šta bi ti falilo da si otrpio", rekoh "moja zemlja, moji običaji; nek se prilagode ili nek ne dolaze".darla wrote:Regoč wrote:
Ili još bolje:darla wrote:dzango wrote:To su gospoda muzičari. Oni su uvek malo drugačiji.
Onda bolje ovako nesto, kad smo kod sevdaha.
Sinoć sam bio na koncertu na Adi. Posle u Beer garden.
Onu četničku, što se jede s dva noža? Ništa od toga, ne jedem sir.dzango wrote:Samo još fali da zamese gibanicu. Onu masnu i hrskavu što se lista. Neće moći.Regoč wrote:Nek dođu, nije problem, ugostit ću ih, ali nema četničkih običajah.dzango wrote:Važno da si ih se rešio. Da si ih ljubio i četiri puta na rastanku, samo da idu majku im četničku.Regoč wrote:Ma, došla neka rodbina iz Srbije pa na rastanku krenuli s pusa-pusa-pusa. Kasnije mi žena "jesi baš morao, šta bi ti falilo da si otrpio", rekoh "moja zemlja, moji običaji; nek se prilagode ili nek ne dolaze".darla wrote:
onda kajmak...ili mozda pavlakuRegoč wrote:Onu četničku, što se jede s dva noža? Ništa od toga, ne jedem sir.dzango wrote:Samo još fali da zamese gibanicu. Onu masnu i hrskavu što se lista. Neće moći.Regoč wrote:Nek dođu, nije problem, ugostit ću ih, ali nema četničkih običajah.dzango wrote:Važno da si ih se rešio. Da si ih ljubio i četiri puta na rastanku, samo da idu majku im četničku.Regoč wrote:
Ma, došla neka rodbina iz Srbije pa na rastanku krenuli s pusa-pusa-pusa. Kasnije mi žena "jesi baš morao, šta bi ti falilo da si otrpio", rekoh "moja zemlja, moji običaji; nek se prilagode ili nek ne dolaze".
Guest- Guest
dzango wrote:
Trubaci. Ja sam bila u Guci, mislim 2005-te, tada prvi puta cula za taj festival, veselo bilo.
darla- Admin
2015-10-22
Još stave i kajmak. Ja je jedem prstima. Volim kada naraste i razlista se. Baš padnem u sevdah. Nikako ne smeš da dpzvoliš takve četničke orgije u svojoj kući.Regoč wrote:Onu četničku, što se jede s dva noža? Ništa od toga, ne jedem sir.dzango wrote:Samo još fali da zamese gibanicu. Onu masnu i hrskavu što se lista. Neće moći.Regoč wrote:Nek dođu, nije problem, ugostit ću ih, ali nema četničkih običajah.dzango wrote:Važno da si ih se rešio. Da si ih ljubio i četiri puta na rastanku, samo da idu majku im četničku.Regoč wrote:
dzango wrote:
Samo još fali da zamese gibanicu. Onu masnu i hrskavu što se lista. Neće moći.
Ih nest ti nauke, krumpirusu i zeljanicu, to se pita .
darla- Admin
2015-10-22
Ja ne volim velike gužve. Sinoć nije bila gužva i svirali su EKV, Brejkerse, Ramštajn... Bilo do jaja.darla wrote:dzango wrote:
Trubaci. Ja sam bila u Guci, mislim 2005-te, tada prvi puta cula za taj festival, veselo bilo.
dzango wrote:
Ja ne volim velike gužve. Sinoć nije bila gužva i svirali su EKV, Brejkerse, Ramštajn... Bilo do jaja.
Eh, bendovi djetinjstva i rane mladosti, EKV bas volim.
darla- Admin
2015-10-22
U Zemunu prodaju ivanjičku krompirušu. Za trudnice 1 dinar. To ja zovem pametnom politikom na delu.darla wrote:dzango wrote:
Samo još fali da zamese gibanicu. Onu masnu i hrskavu što se lista. Neće moći.
Ih nest ti nauke, krumpirusu i zeljanicu, to se pita .
Ali u obradi trubača. Svirali i Kleš i Rejdž na trubama.darla wrote:dzango wrote:
Ja ne volim velike gužve. Sinoć nije bila gužva i svirali su EKV, Brejkerse, Ramštajn... Bilo do jaja.
Eh, bendovi djetinjstva i rane mladosti, EKV bas volim.
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» SOA zabrinuta sve agresivnijim ponasanjem Srbije:'Moramo biti na oprezu.'
» Vlada Japana zabrinuta zbog Pokemona
» Italija zabrinuta zbog prestanka prodaje benzinaca u EU
» EU zabrinuta zbog odluke Turske da pošalje vojsku u Libiju
» SOA zabrinuta sve agresivnijim ponasanjem Srbije:'Moramo biti na oprezu.'
» Vlada Japana zabrinuta zbog Pokemona
» Italija zabrinuta zbog prestanka prodaje benzinaca u EU
» EU zabrinuta zbog odluke Turske da pošalje vojsku u Libiju
Page 6 of 9