Sunce materino (chat)
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
znam, ti si veberehyperion wrote:konjino ja nisam diteprckov wrote:a dica vole split
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
moram poslije provjerit loto
da vidim jesam li posto bogat
u duši
da vidim jesam li posto bogat
u duši
2014-04-19
koji si sad tiuriel wrote:jel još pišete pjesmice?
pozdravi sonju,
i reci joj da ne mogu bez nje
kolko vas to ima
2014-04-19
sve to se vrti i u mojoj glavi. Sve, i virkanje i nadanje da si tu i sveostalo. Samo, vjerujem, kod mene intenzivnije.frakcija wrote:upravo smo razmijenili najveću količinu teksta do sada..ako se ne računa zadatak 12 kuglica..nego je zanimljivo kako mozak (bar moj) sam popuni praznine..ebe se njega što nedostaje informacija..hm..cijeli univerzum je mentalna projekcija..joo kolko zvijezda na nebu..to su izjeli moljci volovsku kožu..al evidentno je da ja već par dana virkam jesil ti štogod napiso..nije da slučajno naletim, neg dođm ciljano..heh šalimo se, al ta me činjenica ipak malo brine..isprovocirala sam kroz simulacije sama sebi neke reakcije bez racionalne podloge .. u stvari slično je i u realnosti..svak vrti svoj film u glavi i sve teče glatko dok filmovi ne dođu u koliziju
Neka ide tako, ja se ne bojim, ako ništa bićemo prijatelji, tu ne možemo falit, a i to je bitna stepenica koju sam uspio ostvarit u interakciji sa tobom. Sve ostalo je bonus kojem se, morm priznat, potajno nadam. Ko ono reče jednom se živi....ja sam zakotrljo kamen
2014-04-19
oću joj reć da nemoš bez njeuriel wrote:ja sam onaj koji pozdravlja sonju-
2014-04-19
i tako..
2014-04-19
ja tebe ne znamuriel wrote:ajte spat dico :D
a ni sonju
2014-04-19
have a good night
black magic woman
eto ti to tvoje zovi me Ona ili..
black magic woman
eto ti to tvoje zovi me Ona ili..
2014-04-19
Berba trišanja nam je bila značajan event. Tamo ljudi sav teret nose na glavi i nema grbavih staraca..judi driti ka kolone..nosila se i voda sa vuntane i sve na glavi..Kad ljudi ostare i dobiju osteoporozu, uspravnima ih drže snažni leđni mišići...a konistra je velika košara za trišnje. u nju bi potrpali dicu i s njima na glavu.. to bi nam bio ring, arena..čudim se kako nikad nismo aterirali. nazad bi nas gonila karijola.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
haha šta ste pravili od trišanjafrakcija wrote:Berba trišanja nam je bila značajan event. Tamo ljudi sav teret nose na glavi i nema grbavih staraca..judi driti ka kolone..nosila se i voda sa vuntane i sve na glavi..Kad ljudi ostare i dobiju osteoporozu, uspravnima ih drže snažni leđni mišići...a konistra je velika košara za trišnje. u nju bi potrpali dicu i s njima na glavu.. to bi nam bio ring, arena..čudim se kako nikad nismo aterirali. nazad bi nas gonila karijola.
od čega se uopće tada živilo
2014-04-19
trišnje su bile delicija, a tamo je uspijevala posebna sorta ko volovo oko..koja je postizala dobru cijenu.. i marmont piše o tim trešnjama..inače starci su radili u splitu, dugom ratu i omišu i obično su išli na posa nanoge.prckov wrote:haha šta ste pravili od trišanjafrakcija wrote:Berba trišanja nam je bila značajan event. Tamo ljudi sav teret nose na glavi i nema grbavih staraca..judi driti ka kolone..nosila se i voda sa vuntane i sve na glavi..Kad ljudi ostare i dobiju osteoporozu, uspravnima ih drže snažni leđni mišići...a konistra je velika košara za trišnje. u nju bi potrpali dicu i s njima na glavu.. to bi nam bio ring, arena..čudim se kako nikad nismo aterirali. nazad bi nas gonila karijola.
2016-03-09
nisam ja na slici, al otprilike mogla bi nać sličnih..hehe da ti predočim tadašnji stil životaprckov wrote:?frakcija wrote:
2016-03-09
pa kolko daleko ste živili od splita i omšafrakcija wrote:trišnje su bile delicija, a tamo je uspijevala posebna sorta ko volovo oko..koja je postizala dobru cijenu.. i marmont piše o tim trešnjama..inače starci su radili u splitu, dugom ratu i omišu i obično su išli na posa nanoge.prckov wrote:haha šta ste pravili od trišanjafrakcija wrote:Berba trišanja nam je bila značajan event. Tamo ljudi sav teret nose na glavi i nema grbavih staraca..judi driti ka kolone..nosila se i voda sa vuntane i sve na glavi..Kad ljudi ostare i dobiju osteoporozu, uspravnima ih drže snažni leđni mišići...a konistra je velika košara za trišnje. u nju bi potrpali dicu i s njima na glavu.. to bi nam bio ring, arena..čudim se kako nikad nismo aterirali. nazad bi nas gonila karijola.
ša su ti starci radili
volovo oko
2014-04-19
znam da nisi, ti si crnafrakcija wrote:nisam ja na slici, al otprilike mogla bi nać sličnih..hehe da ti predočim tadašnji stil životaprckov wrote:?frakcija wrote:
a volio bi virnut
2014-04-19
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50