HSS ide s SDP-om
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: HSS ide s SDP-om
veber wrote:
ubacio dvije imenice....
Znaci za pajdu glasas.
darla- Admin
2015-10-22
deda hipster wrote:smisao demokracije je da nitko ne bude jak, nijedna stranka, nijedan pojedinac, pa su onda sva rješenja kompromisikic wrote:takva trgovina guši političku borbu, koji je smisao HSS-a danas? krpljenje pobjedničkoj frakciji (pun not intended)deda hipster wrote:zašto?kic wrote:predizborne koalicije treba zabraniti..
ovako znaš unaprijed tko ide s kime
ono što se tebi i drugima ne sviđa je demokracija, no nemate hrabrosti podržati diktaturu koja bi donijela željeni red
Sunić bi to bolje objasnio ali, postoji velik pomak u pojmovima, EU se identificira s Europom (što nije), kao i što se Demokracija izjednačava s Parlamentarizmom (koji je uvijek delegiran)..
Europa može bez EU, kao i što Demokracija može postojati bez parlamentarizma, a vrijeme će to i pokazati..
Sve za partiju my darla(ing)darla wrote:sunrise wrote:
Onda ću izbaciti ili pa ti dam oba dva
Bome zeznut si pregovarac
Guest- Guest
tre911 wrote:
Nisu još ni zasjeli na čelo države a već mito i korupcija cvjetaju sve u 16
Meni stvarno nije jasno koji kurac se vesele, to znaci da bi ovaj puta nesto actually morali i raditi. Joj veceras mi je samo vecer od uzrujavanja.
darla- Admin
2015-10-22
zasto ne?darla wrote:veber wrote:
ubacio dvije imenice....
Znaci za pajdu glasas.
2014-12-30
veber wrote:zasto ne?darla wrote:veber wrote:
ubacio dvije imenice....
Znaci za pajdu glasas.
Kakva je situacija u politici razlog dobra jednako kao i svaki drugi. Ja bi doduse mrtva glasala za stranku u kojoj je Jambo, ali ok.
darla- Admin
2015-10-22
Ne može bez parlamentarizma, jer nijedan glasač nije sposoban donositi informiranu odluku, pa i najveći stručnjaci su stručnjaci samo u svom uskom polju, ovise jedni o drugima da bi dobili ukupnu sliku.kic wrote:Sunić bi to bolje objasnio ali, postoji velik pomak u pojmovima, EU se identificira s Europom (što nije), kao i što se Demokracija izjednačava s Parlamentarizmom (koji je uvijek delegiran)..deda hipster wrote:smisao demokracije je da nitko ne bude jak, nijedna stranka, nijedan pojedinac, pa su onda sva rješenja kompromisikic wrote:takva trgovina guši političku borbu, koji je smisao HSS-a danas? krpljenje pobjedničkoj frakciji (pun not intended)deda hipster wrote:zašto?kic wrote:predizborne koalicije treba zabraniti..
ono što se tebi i drugima ne sviđa je demokracija, no nemate hrabrosti podržati diktaturu koja bi donijela željeni red
Europa može bez EU, kao i što Demokracija može postojati bez parlamentarizma, a vrijeme će to i pokazati..
Direktna demokracija bi bila podložna psihozama i emocionalnim stanjima glasača, raspala bi se već nakon par dana.
Europa može bez EU, ali ne može bez nafte.
Guest- Guest
Ero wrote:Svi su ti podaci potpuno fulani. Sad ti tvoj drug Provo komotno može reći da lažeš, da ti ne bih ja to rekao.sitting_bull wrote:provocator wrote:Tko je izgubio državu???Ero wrote:Ajvi, ne očekuj previše od njih. 95'.-e izgubili državu, nije njima lako.
Ja sam hrvatsku državu imao i do tada i sudjelovao sam u njenjoj obrani... Za razliku od tebe.
o državi pridikuje lik koji se rodio u federativnoj jugoslaviji, probudio u samostalnoj bosni i pobjegao u samostojnu sloveniju kako bi postao kmet...
Kladio bih se da Provo zna sve moje generalije. Je li tako, Provo?
nije bosna, znači, nego republika srpska...
sitting_bull-
2015-09-28
Ne znam ni ja, HSS nije nikakav faktor ali zato lopina Jambo je, Hrg i HDZ su ga držali pod uzdama no ko će ga sada zaustaviti, Pertrov ga izbacio iz Metkovića da bi zadnjim potezom(rušenje vlade) doveo istoga u državni vrh. Ne zna čovjek jel bi se smijao ili plakao zbog ironije i gluposti koja vlada na hr. političkoj sceni. Men se čini da bi mogao prvi put u svom životu apstinirati od izbora i sjesti i smijati se onako baš momačkidarla wrote:tre911 wrote:
Nisu još ni zasjeli na čelo države a već mito i korupcija cvjetaju sve u 16
Meni stvarno nije jasno koji kurac se vesele, to znaci da bi ovaj puta nesto actually morali i raditi. Joj veceras mi je samo vecer od uzrujavanja.
Guest- Guest
Ja ću glasati za najzgodnijeg političara/političarku, sa najboljom frizurom, njegovanim tenom itd., tako da ostavljamo dobar dojam u svijetu.
Guest- Guest
Sasvim dobar izbordeda hipster wrote:Ja ću glasati za najzgodnijeg političara/političarku, sa najboljom frizurom, njegovanim tenom itd., tako da ostavljamo dobar dojam u svijetu.
Guest- Guest
Pazi! Nije to pokoji, kak ti veliš... Bila je to "krema" JNA. Prouči malo materiju pa buš videl koliki je broj generala, i ne samo generala, je u JNA dala Hrvatska. Kreni od 45 na dalje... Buš vidio da to nije "poneki" kako ti to kažeš. Npr. general Šibl je 1984.-te rekao pred oko desetak svjedoka da će ex general Tuđman biti predsjednik Hrvatske jer je za to pripreman. Imaš živih svjedoka poput Zlatka Viteza koji je osobno tomu svjedočio. Domazet je npr. izuzetno visokoobrazovani kadar ex JNA, prouči njegovu biografiju, ali pustimo sad to.tre911 wrote:
Sve u svemu tom JNA kadru i njihovoj doktrini smo se najebali keve poprilično i cijeli taj sustav urušili sa srcem i nečime što oni nisu mogli razumjeti niti dokučiti zbog ispranih mozgova kakvih su već bili u titovoj vojsci. To što je pokoji od časnika HVa bio u JNA nemna veze sa JNA i njihovom doktrinom ratovanja. Da smo po doktrini JNA ratovali rat bi izgubili 91 dok su se mnogi oficiri premišljali oće li ići u časnike ili će ostati oficiri.
Pitam tebe i eru, može li vojska bilo koje države biti agresor na teritoriju te još uvijek međunarodno priznate države? Ne more... Drugi je par rukava to kaj se ta JNA počela osipati u trenutku dok je SFRJ još bila međunarodno priznata država. Nakon priznanja Hrvatske JA se službeno povukla s teritorija Hrvatske. Npr. u okupaciji Vukovara sudjelovali su i pripadnici Hrvata, Slovenaca kao i drugi vojnici s prostora ex JU jer su isti još uvijek služili vojni rok a Hrvatska nije bila međunarodno priznata. Provjeri pa buš vidio da su i dečki iz Hrvatske ušli u razoreni Vukovar u uniformi JNA. To je živa istina.
Drugi je par rukava što su ostaci te armije nastavili ratovati pod plaštom raznih paravojski u Hrvatskoj ali sama JNA nikada i ni od koga u međunarodnim okvirima nije proglašena agresorskom. I to je činjenica. Hrvatska je svo vrijeme branila, naglašavam ovo branila, svoj teritorij i svoje granice. Nije stvarana niti je stvorena neka nova Hrvatska u nekim novim granicama. I to je činjenica. Hrvatska se obranila i to je činjenica... U najvećoj mjeri pod zapovjedništvom bivših časnika JNA... Trebam li ponavljati njihova imena?
tre911 wrote:Men se čini da bi mogao prvi put u svom životu apstinirati od izbora i sjesti i smijati se onako baš momački
Bas, kokice u ruke i laganini
darla- Admin
2015-10-22
Ja bi glasao za pipl mast trast da nas predstavlja u svijetu sa svojim engleskim a i ona prezentacija o masonima i vrhu piramide joj nije bila loša, ta sve kuži i to se na njoj vidi samo je problem što je otišla u ustavne suce pa se ne može kandidiratisunrise wrote:Onda rupičasti Milan kod tebe nema šanse
Guest- Guest
Ja ti rekoh da se slušalo oficire JNA izgubili bi rat 91, mi smo iz temelja stvarali svoju vojsku građenu na drugim standardima a ne na standardima JNA. Nadalje da nismo obranili svoj teritorij ne bi ni imali državu a tvoja JNA bi povješala ustašku bandu po banderama, dakle država je stvarana ma kako to tebi teško bilo priznati, jeste u nekim zadanim okvirima no ona je STVARANA i to si već jednom moraš utuviti u glavu.provocator wrote:Pazi! Nije to pokoji, kak ti veliš... Bila je to "krema" JNA. Prouči malo materiju pa buš videl koliki je broj generala, i ne samo generala, je u JNA dala Hrvatska. Kreni od 45 na dalje... Buš vidio da to nije "poneki" kako ti to kažeš. Npr. general Šibl je 1984.-te rekao pred oko desetak svjedoka da će ex general Tuđman biti predsjednik Hrvatske jer je za to pripreman. Imaš živih svjedoka poput Zlatka Viteza koji je osobno tomu svjedočio. Domazet je npr. izuzetno visokoobrazovani kadar ex JNA, prouči njegovu biografiju, ali pustimo sad to.tre911 wrote:
Sve u svemu tom JNA kadru i njihovoj doktrini smo se najebali keve poprilično i cijeli taj sustav urušili sa srcem i nečime što oni nisu mogli razumjeti niti dokučiti zbog ispranih mozgova kakvih su već bili u titovoj vojsci. To što je pokoji od časnika HVa bio u JNA nemna veze sa JNA i njihovom doktrinom ratovanja. Da smo po doktrini JNA ratovali rat bi izgubili 91 dok su se mnogi oficiri premišljali oće li ići u časnike ili će ostati oficiri.
Pitam tebe i eru, može li vojska bilo koje države biti agresor na teritoriju te još uvijek međunarodno priznate države? Ne more... Drugi je par rukava to kaj se ta JNA počela osipati u trenutku dok je SFRJ još bila međunarodno priznata država. Nakon priznanja Hrvatske JA se službeno povukla s teritorija Hrvatske. Npr. u okupaciji Vukovara sudjelovali su i pripadnici Hrvata, Slovenaca kao i drugi vojnici s prostora ex JU jer su isti još uvijek služili vojni rok a Hrvatska nije bila međunarodno priznata. Provjeri pa buš vidio da su i dečki iz Hrvatske ušli u razoreni Vukovar u uniformi JNA. To je živa istina.
Drugi je par rukava što su ostaci te armije nastavili ratovati pod plaštom raznih paravojski u Hrvatskoj ali sama JNA nikada i ni od koga u međunarodnim okvirima nije proglašena agresorskom. I to je činjenica. Hrvatska je svo vrijeme branila, naglašavam ovo branila, svoj teritorij i svoje granice. Nije stvarana niti je stvorena neka nova Hrvatska u nekim novim granicama. I to je činjenica. Hrvatska se obranila i to je činjenica... U najvećoj mjeri pod zapovjedništvom bivših časnika JNA... Trebam li ponavljati njihova imena?
Guest- Guest
Glavni odbor HSS-a nakon četiri i pol sata glasanja odlučio je da idu s SDP-om u predizbornu koaliciju. Na sastanku delegata u Jastrebarskom odluka je donesena nakon burne rasprave.
Ranije tijekom večeri Krešo Beljak izjavio je kako danas neće ništa odlučiti, ukoliko velika većina članova ne glasa za odluku. A to se ipak dogodilo. Sa 87 za, 13 protiv i 5 suzdržanih, odlučili su prihvatiti ponudu Zorana Milanovića.
Ovo je, inače, njegova pobjeda, budući da je očito kako je sam bio inicijator dogovora s SDP-om. Pritom mu se javno usprotivila najisturenija članica stranke, Marijana Petir koja je izjavljivala kako joj je koalicija s ljevicom apsolutno neprihvatljiva.
Ranije tijekom večeri Krešo Beljak izjavio je kako danas neće ništa odlučiti, ukoliko velika većina članova ne glasa za odluku. A to se ipak dogodilo. Sa 87 za, 13 protiv i 5 suzdržanih, odlučili su prihvatiti ponudu Zorana Milanovića.
Ovo je, inače, njegova pobjeda, budući da je očito kako je sam bio inicijator dogovora s SDP-om. Pritom mu se javno usprotivila najisturenija članica stranke, Marijana Petir koja je izjavljivala kako joj je koalicija s ljevicom apsolutno neprihvatljiva.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
petir jos malo muze kravu briselsku pa kuci
veseli me takav rasplet dogadjaja
HSS odlican poslovni potez
SDP ovi gubitnici nanesu vise stete nego koristi
veseli me takav rasplet dogadjaja
HSS odlican poslovni potez
SDP ovi gubitnici nanesu vise stete nego koristi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
e kako mi ide na zivce ovo građana..kojih građana jebote....sitting_bull wrote:kic wrote:deda hipster wrote:kic wrote:predizborne koalicije treba zabraniti..
zašto?
takva trgovina guši političku borbu, koji je smisao HSS-a danas? krpljenje pobjedničkoj frakciji (pun not intended)
hrvatskoj ne treba političko iscrpljivanje i nadjebavanje kakvom smo u režiji bože petrova svjedočili zadnjih 8-9 mjeseci.
vrijeme je za glave skupa težak i rad na razvoju, obrazovanju, poljoprivredi i ekonomiji koja će povećati zaposlenost i dići bdp iznad 3,5%.
ustaše, partizane, popove i plavušu treba staviti po strani jer samo podižu tenzije i hrane antagonizme među građanima rh.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Smisao demokracije je uprosjecivsnje i sudjelvanje velikog broja budala u tome sto zovemo "demokratski sustav"deda hipster wrote:smisao demokracije je da nitko ne bude jak, nijedna stranka, nijedan pojedinac, pa su onda sva rješenja kompromisikic wrote:takva trgovina guši političku borbu, koji je smisao HSS-a danas? krpljenje pobjedničkoj frakciji (pun not intended)deda hipster wrote:zašto?kic wrote:predizborne koalicije treba zabraniti..
To se vidjelo u ovom sastavu vlasti u RH
Takvh bilmeza kakvi su bili hdz kadrovi u vladi i saboru nije svijet vidio
Inace demokracije po svijetu ..kako gdje ..u pravilu omogucuju diktature oligarhja i stvranje uvjeta za njihovo bogacenje
Zbog tog cete imati situaciju da u hrvatskoj za par tisuca kuna dobijete ovrhu a za par milijardi kpje ste duzni drzavi ili narodu , ni dlaka vam ne fali, cak se gurate u sabor ,
Zato jer imate lopovsku stranku iza sebe
Demokracija je takva laz da se slazem s onim tko je rekao da je to najveca laz u povijesti
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Page 4 of 14