HSS ide s SDP-om
Page 2 of 14
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Re: HSS ide s SDP-om
ahaaa,jamba :-)sitting_bull wrote:hss ulazi, most ispada iz igre.
vrlo pragmatična odluka seljaka.
nadam se kako će izabrati dobrog ministra poljoprivrede.
sad treba Jokića nagovoriti da prihvati mjesto ministra obrazovanja i nastavi kurikularnu reformu bez grozda i hrasta...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:ahaaa,jamba :-)sitting_bull wrote:hss ulazi, most ispada iz igre.
vrlo pragmatična odluka seljaka.
nadam se kako će izabrati dobrog ministra poljoprivrede.
sad treba Jokića nagovoriti da prihvati mjesto ministra obrazovanja i nastavi kurikularnu reformu bez grozda i hrasta...
vi domoljubi/domojebi ste cijepljeni protiv zdravog razuma/pameti...
sitting_bull-
2015-09-28
stalno koristiš sintagme, ne poznajavujući jezik na koji se pozivaš kao domicilan.Ero wrote:Njemci ti jesu večeras izgubili, ali to nema veze s ovom temom.veber wrote:ero, okan se matematike.
i natipkaj đes ba bio kada je grmilo?
šeći bosanac.
2014-12-30
A kad se samo sjetim one HDZ-ovke Josipe Rimac koja nosi torbice u vrijednosti petnaestak tisuća kuna koja je govore na predizbornim skupovima HDZ započinjala s: Hvaljen Isus i Marija!
Koje izrugivanje Bogu i Majci Božjoj... I što je Isus na to trebao reći nego...
Koje izrugivanje Bogu i Majci Božjoj... I što je Isus na to trebao reći nego...
Sitting,ti si cijepljen od smirenosti i argumentirane rasprave..palis i funkcioniras samo na vrijeđanje i etiketiranje,i to u crno-bijeloj verziji,bez maste i domisljatosti ;-)
2014-04-12
Ajvi, ne očekuj previše od njih. 95'.-e izgubili državu, nije njima lako.
sitting_bull wrote:
vrijeme je za glave skupa težak i rad na razvoju, obrazovanju, poljoprivredi i ekonomiji koja će povećati zaposlenost i dići bdp iznad 3,5%.
Ma jel vrijeme?
darla- Admin
2015-10-22
Tko je izgubio državu???Ero wrote:Ajvi, ne očekuj previše od njih. 95'.-e izgubili državu, nije njima lako.
Ja sam hrvatsku državu imao i do tada i sudjelovao sam u njenjoj obrani... Za razliku od tebe.
uvijek me samo glupost iznova iznenadi..vjecni sam optimist,sto cu..:-)Ero wrote:Ajvi, ne očekuj previše od njih. 95'.-e izgubili državu, nije njima lako.
2014-04-12
Klasa glupsomist.. to si ti.IvyTeasdale wrote:uvijek me samo glupost iznova iznenadi..vjecni sam optimist,sto cu..:-)Ero wrote:Ajvi, ne očekuj previše od njih. 95'.-e izgubili državu, nije njima lako.
IvyTeasdale wrote:Sitting,ti si cijepljen od smirenosti i argumentirane rasprave..palis i funkcioniras samo na vrijeđanje i etiketiranje,i to u crno-bijeloj verziji,bez maste i domisljatosti ;-)
gledaj, na guranje jamba za ministra poljoprivrede ne možeš napisati komentar bez epiteta o domoljubnoj pameti, ili što već umjesto toga domoljubi imaju.
nemam ja maštu kao šustar pa da na čelo kninskog veleučilišta instaliram sestru josipe rimac...
sitting_bull-
2015-09-28
provocator wrote:Tko je izgubio državu???Ero wrote:Ajvi, ne očekuj previše od njih. 95'.-e izgubili državu, nije njima lako.
Ja sam hrvatsku državu imao i do tada i sudjelovao sam u njenjoj obrani... Za razliku od tebe.
smanji cugu pa se javi..mozda ti se i obratim..dotad te ignoriram,znaci trajno ;Dprovocator wrote:Klasa glupsomist.. to si ti.IvyTeasdale wrote:uvijek me samo glupost iznova iznenadi..vjecni sam optimist,sto cu..:-)Ero wrote:Ajvi, ne očekuj previše od njih. 95'.-e izgubili državu, nije njima lako.
2014-04-12
Jambo vam je rođen za ministra kulture. Ako ne on onda ja ne znam tko.sitting_bull wrote:IvyTeasdale wrote:Sitting,ti si cijepljen od smirenosti i argumentirane rasprave..palis i funkcioniras samo na vrijeđanje i etiketiranje,i to u crno-bijeloj verziji,bez maste i domisljatosti ;-)
gledaj, na guranje jamba za ministra poljoprivrede ne možeš napisati komentar bez epiteta o domoljubnoj pameti, ili što već umjesto toga domoljubi imaju.
nemam ja maštu kao šustar pa da na čelo kninskog veleučilišta instaliram sestru josipe rimac...
provocator wrote:Tko je izgubio državu???Ero wrote:Ajvi, ne očekuj previše od njih. 95'.-e izgubili državu, nije njima lako.
o državi pridikuje lik koji se rodio u federativnoj jugoslaviji, probudio u samostalnoj bosni i pobjegao u samostojnu sloveniju kako bi postao kmet...
sitting_bull-
2015-09-28
Reci nešto suvislo kontra mog argumenta ili jedino što umiješ jest smijati se ko silovana vjeverica.Ero wrote:provocator wrote:Tko je izgubio državu???Ero wrote:Ajvi, ne očekuj previše od njih. 95'.-e izgubili državu, nije njima lako.
Hajde... čekam te na volej!
Ma smiješno kad kažeš da si branio HR. Od koga? JNA? Niđe logike...provocator wrote:Reci nešto suvislo kontra mog argumenta ili jedino što umiješ jest smijati se ko silovana vjeverica.Ero wrote:provocator wrote:Tko je izgubio državu???Ero wrote:Ajvi, ne očekuj previše od njih. 95'.-e izgubili državu, nije njima lako.
Hajde... čekam te na volej!
Svi su ti podaci potpuno fulani. Sad ti tvoj drug Provo komotno može reći da lažeš, da ti ne bih ja to rekao.sitting_bull wrote:provocator wrote:Tko je izgubio državu???Ero wrote:Ajvi, ne očekuj previše od njih. 95'.-e izgubili državu, nije njima lako.
o državi pridikuje lik koji se rodio u federativnoj jugoslaviji, probudio u samostalnoj bosni i pobjegao u samostojnu sloveniju kako bi postao kmet...
Kladio bih se da Provo zna sve moje generalije. Je li tako, Provo?
Last edited by Ero on 8/7/2016, 00:31; edited 1 time in total
da zatvorimo temu.Ero wrote:Ajvi, ne očekuj previše od njih. 95'.-e izgubili državu, nije njima lako.
di si bio bosančero 90,91,92?
di?
2014-12-30
O kojem europskom prvenstvu pričaš?veber wrote:da zatvorimo temu.Ero wrote:Ajvi, ne očekuj previše od njih. 95'.-e izgubili državu, nije njima lako.
di si bio bosančero 90,91,92?
di?
di si bio?Ero wrote:Svi su ti podaci potpuno fulani. Sad ti i tvod drug Provo komotno može reći da lažeš, da ti ne bih ja to rekao.sitting_bull wrote:provocator wrote:Tko je izgubio državu???Ero wrote:Ajvi, ne očekuj previše od njih. 95'.-e izgubili državu, nije njima lako.
Kladio bih se da Provo zna sve moje generalije. Je li tako, Provo?
napiši, ljubljana se ne broji.
2014-12-30
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Page 2 of 14