HSS ide s SDP-om
Page 14 of 14
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: HSS ide s SDP-om
..ma da...koga ce to zanimati...ljeti..idu ljudi na odmor jos da s ezamaraju milanovicem,plenkovicem,beljakom....MaximusDecimusMiridije wrote:Biti ce interesantno ljeto politicko :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U svakom slucaju ovo ljeto ce nam Sitting ispirati mozak, proslo je Lotka .
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:U svakom slucaju ovo ljeto ce nam Sitting ispirati mozak, proslo je Lotka .
A dobro sta sad, predizborno vrijeme je opcenito jedino skoro kad covjek moze uzivati u drustvu istoga. :)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:
A dobro sta sad, predizborno vrijeme je opcenito jedino skoro kad covjek moze uzivati u drustvu istoga. :)
Velis pa da iskoristimo
darla- Admin
2015-10-22
Gaze oni moje i mene na milijun načina, gazit ću i ja njih na 1-2 načina.MaximusDecimusMiridije wrote:Fénix wrote:Fino za MOST i Živi Zid i adios vlasti, hehe.vili40 wrote:Iz aviona se vidi da sad Zoki provodi kukurikalnu reformu i to su u HNS-u skužili pa od tud i njihova nervoza.Bit će i kod njih veselo ako će im trebati Most.Gorega zla im ne želim.
Sto vise ljudi glasa za jedne ili druge to bolje. Nije se moglo nista bolje dogoditi nego to da velike stranke nemogu koalicije shvacati kao vlastiti buffet gdje oni odlucuju tocno sto i kako. Nego da ode sve u pizdu materinu kad pomisle da imaju sve u svojim rukama. Kamo srece da svaki puta bude tako.
Guest- Guest
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Page 14 of 14