HSS ide s SDP-om
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: HSS ide s SDP-om
tre911 wrote::DD Najljućeg protivnika Božo Petrov ubacio sam u sedloIvyTeasdale wrote:Znaci,Jambo mozebitni novi Ministar poljoprivrede ;D
Pa tehnicki ga je i do sada imao u sedlu. Posto je isti bio u koaliciji s HDZ-om. Ne? :) . Ali lijepo je da te vesele male stvari :)
Guest- Guest
razmisli svojom glavom, pa mi se javi..veber wrote:draga, mijenjaj dilera.IvyTeasdale wrote:Most nije bio ni sa kim u koaliciji,a vjerujem da ni neće..jasan praktičan dokaz je taj da više nisu na vlasti..da su zaista bili u koaliciji s hdz-om, kao što se spina i podmeće, oni bi i sad bili na vlasti..i ne bi je ispustili tako lako..
most je klasična hr priča o foteljama i interesima.
vlastitim. to su pokazali....
2014-04-12
Ako je mogao biti jakovina što fali jambu? Milanović je uvijek znao naći najbolje od najboljihdarla wrote:Jambo ce biti ministar poljoprivrede kad na vrbi rodi grozdje to je jasno, a Sustar nis ne odlucuje u Ministarstvu, nego Bandicev pajdo Zadro, ali eto spinovi s lijeva i desna su zabavni kao i uvijek.
Guest- Guest
pa razmišljam.IvyTeasdale wrote:razmisli svojom glavom, pa mi se javi..veber wrote:draga, mijenjaj dilera.IvyTeasdale wrote:Most nije bio ni sa kim u koaliciji,a vjerujem da ni neće..jasan praktičan dokaz je taj da više nisu na vlasti..da su zaista bili u koaliciji s hdz-om, kao što se spina i podmeće, oni bi i sad bili na vlasti..i ne bi je ispustili tako lako..
most je interesna grupa.
2014-12-30
nisi to smio reci,pao si mi na volej..ali bit ću fina i propustitveber wrote:pa razmišljam.IvyTeasdale wrote:razmisli svojom glavom, pa mi se javi..veber wrote:draga, mijenjaj dilera.IvyTeasdale wrote:Most nije bio ni sa kim u koaliciji,a vjerujem da ni neće..jasan praktičan dokaz je taj da više nisu na vlasti..da su zaista bili u koaliciji s hdz-om, kao što se spina i podmeće, oni bi i sad bili na vlasti..i ne bi je ispustili tako lako..
most je interesna grupa.
2014-04-12
ne znam što je volej.IvyTeasdale wrote:nisi to smio reci,pao si mi na volej..ali bit ću fina i propustitveber wrote:pa razmišljam.IvyTeasdale wrote:razmisli svojom glavom, pa mi se javi..veber wrote:draga, mijenjaj dilera.IvyTeasdale wrote:Most nije bio ni sa kim u koaliciji,a vjerujem da ni neće..jasan praktičan dokaz je taj da više nisu na vlasti..da su zaista bili u koaliciji s hdz-om, kao što se spina i podmeće, oni bi i sad bili na vlasti..i ne bi je ispustili tako lako..
most je interesna grupa.
moram na job, nastavit ćemo sutra...
poslat ću ti pp ;)
2014-12-30
"18.16 sati - Stipo Gabrić izabran je regionalnim predsjednikom za regiju Dalmacija. Skupština je jednoglasno potvrdila sve regionalne predsjednike."
he he
he he
Guest- Guest
samo ti šalji, ali crveni je konkretniji...veber wrote:ne znam što je volej.IvyTeasdale wrote:nisi to smio reci,pao si mi na volej..ali bit ću fina i propustitveber wrote:pa razmišljam.IvyTeasdale wrote:razmisli svojom glavom, pa mi se javi..veber wrote:
draga, mijenjaj dilera.
most je interesna grupa.
moram na job, nastavit ćemo sutra...
poslat ću ti pp ;)
2014-04-12
tre911 wrote:Ako je mogao biti jakovina što fali jambu? Milanović je uvijek znao naći najbolje od najboljihdarla wrote:Jambo ce biti ministar poljoprivrede kad na vrbi rodi grozdje to je jasno, a Sustar nis ne odlucuje u Ministarstvu, nego Bandicev pajdo Zadro, ali eto spinovi s lijeva i desna su zabavni kao i uvijek.
ako Milanović dobije izbore, mislim da će jako paziti koga će i kamo postaviti, ako zbog ničega drugog, ono da mu se pakao ne obije u glavu.
osveta je gadna stvar ...
Guest- Guest
To je uvodkofein wrote:"18.16 sati - Stipo Gabrić izabran je regionalnim predsjednikom za regiju Dalmacija. Skupština je jednoglasno potvrdila sve regionalne predsjednike."
he he
2014-04-12
Ne odgovara im jer im je dodijalo sjediti u zapećku a u ovom trenutku im milanović daje nemoralnu ponudu koju nisu mogli odbiti. Dakle samo trgovina i osobni interesi u pitanju, nema to veze sa njihovim programskim načelima.Noor wrote:tre911 wrote:Ideološki i programski su puno bliže HDZ i HSS nego jedna konzervativna stranka poput HSSa i lijevoliberalna poput SDPa. To ti dođe nešto ko naš epikur, konzervativac kome je pederluk prihvatljiv i poželjan kada to rade njegovi a inače je sposoban rajcati raju da ide tući pedere kada njegovi politički igrači nisu u igri.Noor wrote:kofein wrote:vuksadinare wrote:
...tip je predsjednik hss-a koji uopce ne dijeli vrijednosti hss-a....podrzava gay parade,liberalizam mu nije stran....uostalom rekao je i da se slucajno upisao u hss iz zajebancije...
Beljak je samo ambiciozan i sposoban. Koliko sam slušao njegove izjave, kleo se u to da se neće prodavati za par mjesta u sustavu, no par tjedana kasnije promovira brak iz interesa kao nešto najbolje za HSS. Logika nalaže da je tip trgovac i lažov. Izgleda ga je Veber pokvario nalijevajući ga mlakim pivom.
a da se priklonio HDZ-u, to ne bi bilo prodavanje?
da, ali nekadašnjem HDZ-u...ovaj danas im više ne odgovara
Guest- Guest
ma ne eroCki...IvyTeasdale wrote:samo ti šalji, ali crveni je konkretniji...
2014-12-30
Noor wrote:tre911 wrote:Ako je mogao biti jakovina što fali jambu? Milanović je uvijek znao naći najbolje od najboljihdarla wrote:Jambo ce biti ministar poljoprivrede kad na vrbi rodi grozdje to je jasno, a Sustar nis ne odlucuje u Ministarstvu, nego Bandicev pajdo Zadro, ali eto spinovi s lijeva i desna su zabavni kao i uvijek.
ako Milanović dobije izbore, mislim da će jako paziti koga će i kamo postaviti, ako zbog ničega drugog, ono da mu se pakao ne obije u glavu.
A nece paziti jer nije ni do sada osobito pazio :) tolerirati ce i crnoga vraga ako drzi neki grad-opcinu i s time drzi odreden broj glasova. Na kraju krajeva "toleriraju" Vlahusica :)
Guest- Guest
tre911 wrote:Ne odgovara im jer im je dodijalo sjediti u zapećku a u ovom trenutku im milanović daje nemoralnu ponudu koju nisu mogli odbiti. Dakle samo trgovina i osobni interesi u pitanju, nema to veze sa njihovim programskim načelima.Noor wrote:tre911 wrote:Ideološki i programski su puno bliže HDZ i HSS nego jedna konzervativna stranka poput HSSa i lijevoliberalna poput SDPa. To ti dođe nešto ko naš epikur, konzervativac kome je pederluk prihvatljiv i poželjan kada to rade njegovi a inače je sposoban rajcati raju da ide tući pedere kada njegovi politički igrači nisu u igri.Noor wrote:kofein wrote:
Beljak je samo ambiciozan i sposoban. Koliko sam slušao njegove izjave, kleo se u to da se neće prodavati za par mjesta u sustavu, no par tjedana kasnije promovira brak iz interesa kao nešto najbolje za HSS. Logika nalaže da je tip trgovac i lažov. Izgleda ga je Veber pokvario nalijevajući ga mlakim pivom.
čekaj, a zašto je ponuda ministarstva poljoprivrede nemoralna ponuda? zar nije i logično da to ima HSS?
Guest- Guest
Čuj iskreno ne vjerujem da milanović može izgubiti izbore ali onda se barem radujem što će takve šupčine poput jamba biti u izvršnoj vlastiNoor wrote:tre911 wrote:Prošli put su iz te SDPove koalicije izašli očerupani i imali su 7 zastupnika manje dočim su u domoljubnoj koaliciji dobili jednog zastupnika više u odnosu na predhodno razdoblje. Da su samostalno izašli vjerojatno ne bi dobili niti jedan mandat.Noor wrote:kofein wrote:Dade SDP navrat nanos "ponudu koja se ne može odbiti" HSS-u prije dolaska Plenkovića na čelo HDZ-a. Svaka čast na taktičnosti. Beljak se prosuo poput Petrova onomad s ovjerom. HSS i HNS nemaju muda izaći samostalno na izbore. Nadam se da će HDZ otresti parazite s leđa i pokazati koliko vrijedi.
pa, ponuda od četiri sigurna mjesta u Saboru za HSS značio udvostručivanje u odnosu na koaliciju s HDZ-om, u kojoj su imali samo dva zastupnika, a u izvršnoj vlasti ni jednog predstavnika.
HDZ je sam kriv za okretanje leđa HSS-a, kojeg je zbog ignoriranja u sastavljanju vlade, pa i na nižim novoima, upravo prisilio na ovakvu odluku, a prethodno i doveo Beljaka na čelo stranke.
stvar je logična i jasna kao suza.
znam
Guest- Guest
Noor wrote:tre911 wrote:Ne odgovara im jer im je dodijalo sjediti u zapećku a u ovom trenutku im milanović daje nemoralnu ponudu koju nisu mogli odbiti. Dakle samo trgovina i osobni interesi u pitanju, nema to veze sa njihovim programskim načelima.Noor wrote:tre911 wrote:Ideološki i programski su puno bliže HDZ i HSS nego jedna konzervativna stranka poput HSSa i lijevoliberalna poput SDPa. To ti dođe nešto ko naš epikur, konzervativac kome je pederluk prihvatljiv i poželjan kada to rade njegovi a inače je sposoban rajcati raju da ide tući pedere kada njegovi politički igrači nisu u igri.Noor wrote:
čekaj, a zašto je ponuda ministarstva poljoprivrede nemoralna ponuda? zar nije i logično da to ima HSS?
Samo zato jer imaju rijec "Seljacka" u nazivu?
Guest- Guest
tre911 wrote:
Čuj iskreno ne vjerujem da milanović može izgubiti izbore ali onda se barem radujem što će takve šupčine poput jamba biti u izvršnoj vlasti
a ja iskreno ne vjerujem da će Milanović u vladu uključiti Jamba.
Guest- Guest
Svašta toleriraju, i hoće..kao i partijska seka..MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Ako je mogao biti jakovina što fali jambu? Milanović je uvijek znao naći najbolje od najboljihdarla wrote:Jambo ce biti ministar poljoprivrede kad na vrbi rodi grozdje to je jasno, a Sustar nis ne odlucuje u Ministarstvu, nego Bandicev pajdo Zadro, ali eto spinovi s lijeva i desna su zabavni kao i uvijek.
A nece paziti jer nije ni do sada osobito pazio :) tolerirati ce i crnoga vraga ako drzi neki grad-opcinu i s time drzi odreden broj glasova. Na kraju krajeva "toleriraju" Vlahusica :)
2014-04-12
ne, nego jer su u direktnom kontaktu s agrarom i u optimalnoj poziciji da u tom resoru učine nešto dobro.MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Ne odgovara im jer im je dodijalo sjediti u zapećku a u ovom trenutku im milanović daje nemoralnu ponudu koju nisu mogli odbiti. Dakle samo trgovina i osobni interesi u pitanju, nema to veze sa njihovim programskim načelima.Noor wrote:tre911 wrote:
Ideološki i programski su puno bliže HDZ i HSS nego jedna konzervativna stranka poput HSSa i lijevoliberalna poput SDPa. To ti dođe nešto ko naš epikur, konzervativac kome je pederluk prihvatljiv i poželjan kada to rade njegovi a inače je sposoban rajcati raju da ide tući pedere kada njegovi politički igrači nisu u igri.
Guest- Guest
Noor wrote:ne, nego jer su u direktnom kontaktu s agrarom i u optimalnoj poziciji da u tom resoru učine nešto dobro.MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Ne odgovara im jer im je dodijalo sjediti u zapećku a u ovom trenutku im milanović daje nemoralnu ponudu koju nisu mogli odbiti. Dakle samo trgovina i osobni interesi u pitanju, nema to veze sa njihovim programskim načelima.Noor wrote:
Hajde bas lijepo :)
Guest- Guest
Pa bio je kurac na biciklu, ni Hrg ni Karamarko mu nisu dali da zucne a kamoli da nešto odlučuje. Meni je jasno da je vama koji ste glasali za MOST dosta i HDZa i SDPa no činjenica je i to će vrijeme pokazati da je upravo MOST doveo milanovića opet na vlast umjesto da je prestao glumiti majku terezu i uhvatio se svojih resora i tu napravio posao. Oće kurca, lakše im se bilo svađati konstantno sa HDZ i DK i još k tome se upecati na SDPov mamac o povjerenju Karamarku. Pa svaki idiot je znao da to ne može proći bez pada vlade ali eto oni to kao jedini nisu znali. Da ne poričamo o tome kako će se to odraziti na građane koji ne vole turbulencije i izbore svake godine. Jebiga sami pali ali sve oko sebe povukli za sobom. Nova vlada i milanovićevo ponovno ustiličenje je ostavština Bože Petrova i MOSTa.MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote::DD Najljućeg protivnika Božo Petrov ubacio sam u sedloIvyTeasdale wrote:Znaci,Jambo mozebitni novi Ministar poljoprivrede ;D
Pa tehnicki ga je i do sada imao u sedlu. Posto je isti bio u koaliciji s HDZ-om. Ne? :) . Ali lijepo je da te vesele male stvari :)
Guest- Guest
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Page 11 of 14