HSS ide s SDP-om
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: HSS ide s SDP-om
tocno..vec su ovi iz hns-a izbacili panđe na hss-ove prohtjeve u buducoj vladi...a gdje je jos most,zivi zid ako bi ovi koalirali sa njima..ta'k da mi se cini da ce hss ostati kratkih rukava..ah da zaboravio sam ids...ti su si vec zacementirali mistarstvo turizma i par drzavnih fotelja...moguce i da se pupovac umijesa a i on nece za đabe kao i sto nije nikad..tako da bi hss mogao proci po onoj..'preveli smo ih zedne preko vode'vili40 wrote:vuksadinare wrote:...no hss ionako nece na izborima biti prevaga..tesko ce oni vise od 2,3%...za njih se ionako tradicionalno glasa u dvije zupanije hrvatske....ta'k da...nemaju oni prevagu..
mnogi glasači HSS-a,kojih i inače nema puno,sada neće dati glas njima nego nekom trećem ili će jednostavno apstinirati.
Znači za očekivati je pojačavanje granatiranja mosta i diverzija elitnih SDP-ovih jedinica iz HNS-a jer most je jedini,uz živi zid,koji sprječava uspostavu starog provjereno najboljeg načina i recepta za totalnu propast.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...ti stalno govoris 'nevini srpski seljaci'..'nevini srbi'..nigdar nisi rekao 'nevini hrvatski seljaci'..ako si i rekao odmah si nasao nesto..po onom..'mozda su ipak malo zasluzili'...jastreb wrote:Ne uopće! Pa neki istaknuti HSS-ovci postali su visoko pozicionirani u vlasti NDH: Da se ne govori da je prva oružana sila u NDH bila Mačekova građanska zaštita.vuksadinare wrote:trpjeli....ali ih nisu pustali blizu vlastiNoor wrote:trpjeli su ustaše desno krilo HSS-a..ooo...i te kakovuksadinare wrote:slazem se..prvo su stradali u ndh-a...da bi poslije do komunista....niti ustase niti komunisti nisu trpili konkurenciju...i potencijalnu opasnost za vlastNoor wrote:
ne, stradao je prvo od NDH, uostalom kao i sve duge stranke u to vrijeme
Prvi masovni zločin u NDH počinili su Mačekovi zaštitari u svibnju 1941. u selu Gudovcu kod Bjelovara,pod vodstvom funkcionera HSS Čikoša,ubivši tom prilikom preko stotinu nevinih srpskih seljaka.
2015-09-08
vuksadinare wrote:trpjeli....ali ih nisu pustali blizu vlastiNoor wrote:trpjeli su ustaše desno krilo HSS-a..ooo...i te kakovuksadinare wrote:slazem se..prvo su stradali u ndh-a...da bi poslije do komunista....niti ustase niti komunisti nisu trpili konkurenciju...i potencijalnu opasnost za vlastNoor wrote:vuksadinare wrote:
...i od ljevice stradao
to možda ne, ali suradnju ustaše nisu odbijale
Guest- Guest
to nisam ni rekao.....Noor wrote:vuksadinare wrote:trpjeli....ali ih nisu pustali blizu vlastiNoor wrote:trpjeli su ustaše desno krilo HSS-a..ooo...i te kakovuksadinare wrote:slazem se..prvo su stradali u ndh-a...da bi poslije do komunista....niti ustase niti komunisti nisu trpili konkurenciju...i potencijalnu opasnost za vlastNoor wrote:
2015-09-08
evo...jastreb te opovrgaovuksadinare wrote:to nisam ni rekao.....Noor wrote:vuksadinare wrote:trpjeli....ali ih nisu pustali blizu vlastiNoor wrote:trpjeli su ustaše desno krilo HSS-a..ooo...i te kakovuksadinare wrote:
slazem se..prvo su stradali u ndh-a...da bi poslije do komunista....niti ustase niti komunisti nisu trpili konkurenciju...i potencijalnu opasnost za vlast
Guest- Guest
..ma bas me opovrgao...to sto je bilo nekoliko hss-ovih saborskih zastupnika za vrijeme ndh-a kao dekoracija...i pokoji ministar...nije nista...ionako su sluzili kao ukras...a zna se tko ej donosio sve odluke bez prigovoraNoor wrote:evo...jastreb te opovrgaovuksadinare wrote:to nisam ni rekao.....Noor wrote:vuksadinare wrote:trpjeli....ali ih nisu pustali blizu vlastiNoor wrote:
trpjeli su ustaše desno krilo HSS-a..ooo...i te kako
2015-09-08
vili40 wrote:vuksadinare wrote:mnogi glasači HSS-a,kojih i inače nema puno,sada neće dati glas njima nego nekom trećem ili će jednostavno apstinirati.
Znači za očekivati je pojačavanje granatiranja mosta i diverzija elitnih SDP-ovih jedinica iz HNS-a jer most je jedini,uz živi zid,koji sprječava uspostavu starog provjereno najboljeg načina i recepta za totalnu propast.
domete bože petrova i mosta vidimo upravo na djelu, a posljedice ćemo osjećati još dugo.
ekipa koja niti ne trepne na tepeša i ćorića i njihovo ustaštvo, repom ne mahne na šustara i nakića (dapače, iza nakića čvrsto stoje) koji beskrupulozno vuku poteze na štetu građana sada i u budućnosti i ekipa koja nema primjedbi na hasanbegovićevu verziju ndh kulture nije nikakva prepreka totalitarizmu, nego je katalizator političkom i ekstremizmu na području obrazovanja i kulture, a o socijalnoj "osjetljivosti" bivše časne da ne govorimo...
sitting_bull-
2015-09-28
vuksadinare wrote:..ma bas me opovrgao...to sto je bilo nekoliko hss-ovih saborskih zastupnika za vrijeme ndh-a kao dekoracija...i pokoji ministar...nije nista...ionako su sluzili kao ukras...a zna se tko ej donosio sve odluke bez prigovoraNoor wrote:evo...jastreb te opovrgaovuksadinare wrote:to nisam ni rekao.....Noor wrote:vuksadinare wrote:
trpjeli....ali ih nisu pustali blizu vlasti
je, jer si ustvrdio da ih nije bilo u vlasti.
i kreten šustar je djelovao kao dekoracija , a sad pomahnitalo provodi štete
Guest- Guest
...jedno ej biti dekoracija a drugo su stvarne ovlasti..kakve veze sustar ima sa ndh-a...sustar je hdz-ov izbor a ne neke druge strankeNoor wrote:vuksadinare wrote:..ma bas me opovrgao...to sto je bilo nekoliko hss-ovih saborskih zastupnika za vrijeme ndh-a kao dekoracija...i pokoji ministar...nije nista...ionako su sluzili kao ukras...a zna se tko ej donosio sve odluke bez prigovoraNoor wrote:evo...jastreb te opovrgaovuksadinare wrote:to nisam ni rekao.....Noor wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:...jedno ej biti dekoracija a drugo su stvarne ovlasti..kakve veze sustar ima sa ndh-a...sustar je hdz-ov izbor a ne neke druge strankeNoor wrote:vuksadinare wrote:..ma bas me opovrgao...to sto je bilo nekoliko hss-ovih saborskih zastupnika za vrijeme ndh-a kao dekoracija...i pokoji ministar...nije nista...ionako su sluzili kao ukras...a zna se tko ej donosio sve odluke bez prigovoraNoor wrote:evo...jastreb te opovrgaovuksadinare wrote:
to nisam ni rekao.....
komparacija dekoracija
Guest- Guest
vuksadinare wrote:tocno..vec su ovi iz hns-a izbacili panđe na hss-ove prohtjeve u buducoj vladi...a gdje je jos most,zivi zid ako bi ovi koalirali sa njima..ta'k da mi se cini da ce hss ostati kratkih rukava..ah da zaboravio sam ids...ti su si vec zacementirali mistarstvo turizma i par drzavnih fotelja...moguce i da se pupovac umijesa a i on nece za đabe kao i sto nije nikad..tako da bi hss mogao proci po onoj..'preveli smo ih zedne preko vode'vili40 wrote:vuksadinare wrote:...no hss ionako nece na izborima biti prevaga..tesko ce oni vise od 2,3%...za njih se ionako tradicionalno glasa u dvije zupanije hrvatske....ta'k da...nemaju oni prevagu..
mnogi glasači HSS-a,kojih i inače nema puno,sada neće dati glas njima nego nekom trećem ili će jednostavno apstinirati.
opet vuk hdz dlaku pokazuje: na javnom nastupu na rtl-u je Vrdoljak vrlo plastično objasnio kako se ulazak HSS-a u koaliciju neće negativno odraziti na HNS, dapače može polučiti bolji rezultat ukoliko buduća narodna koalicija pobijedi.
kradezeovski argumenti o tome kako će se buduća narodna koalicija međusobno posvađati je nebuloza kad dođe na vlast, naročito ukoliko uzmeš u obzir kako su danas u opoziciji i izborna pobjeda je dobitak za sve članove buduće narodne koalicije.
još se jednom pokazuje koliko su domoljubi jaki u destrukciji i defetizmu.
evo, Plenković još nije predstavio gospodarski program hdz-a. daj navedi neke dijelove gospodarskog programa hdz-a sa zadnjih izbora koje znaš, ako si ih negdje vidio...
sitting_bull-
2015-09-28
trpas me u hdz-e..nemam nikakve veze sa njima..zato ajd u quratz....sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:tocno..vec su ovi iz hns-a izbacili panđe na hss-ove prohtjeve u buducoj vladi...a gdje je jos most,zivi zid ako bi ovi koalirali sa njima..ta'k da mi se cini da ce hss ostati kratkih rukava..ah da zaboravio sam ids...ti su si vec zacementirali mistarstvo turizma i par drzavnih fotelja...moguce i da se pupovac umijesa a i on nece za đabe kao i sto nije nikad..tako da bi hss mogao proci po onoj..'preveli smo ih zedne preko vode'vili40 wrote:vuksadinare wrote:...no hss ionako nece na izborima biti prevaga..tesko ce oni vise od 2,3%...za njih se ionako tradicionalno glasa u dvije zupanije hrvatske....ta'k da...nemaju oni prevagu..
opet vuk hdz dlaku pokazuje: na javnom nastupu na rtl-u je Vrdoljak vrlo plastično objasnio kako se ulazak HSS-a u koaliciju neće negativno odraziti na HNS, dapače može polučiti bolji rezultat ukoliko buduća narodna koalicija pobijedi.
kradezeovski argumenti o tome kako će se buduća narodna koalicija međusobno posvađati je nebuloza kad dođe na vlast, naročito ukoliko uzmeš u obzir kako su danas u opoziciji i izborna pobjeda je dobitak za sve članove buduće narodne koalicije.
evo, Plenković još nije predstavio gospodarski program hdz-a. daj navedi neke dijelove gospodarskog programa hdz-a sa zadnjih izbora koje znaš, ako si ih negdje vidio...
2015-09-08
pa ne moraš biti u članstvuvuksadinare wrote:trpas me u hdz-e..nemam nikakve veze sa njima..zato ajd u quratz....sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:tocno..vec su ovi iz hns-a izbacili panđe na hss-ove prohtjeve u buducoj vladi...a gdje je jos most,zivi zid ako bi ovi koalirali sa njima..ta'k da mi se cini da ce hss ostati kratkih rukava..ah da zaboravio sam ids...ti su si vec zacementirali mistarstvo turizma i par drzavnih fotelja...moguce i da se pupovac umijesa a i on nece za đabe kao i sto nije nikad..tako da bi hss mogao proci po onoj..'preveli smo ih zedne preko vode'vili40 wrote:vuksadinare wrote:...no hss ionako nece na izborima biti prevaga..tesko ce oni vise od 2,3%...za njih se ionako tradicionalno glasa u dvije zupanije hrvatske....ta'k da...nemaju oni prevagu..
Guest- Guest
niti sam u clanstvu niti glasujem za njih....a niti za ove druge....Noor wrote:pa ne moraš biti u članstvuvuksadinare wrote:trpas me u hdz-e..nemam nikakve veze sa njima..zato ajd u quratz....sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:tocno..vec su ovi iz hns-a izbacili panđe na hss-ove prohtjeve u buducoj vladi...a gdje je jos most,zivi zid ako bi ovi koalirali sa njima..ta'k da mi se cini da ce hss ostati kratkih rukava..ah da zaboravio sam ids...ti su si vec zacementirali mistarstvo turizma i par drzavnih fotelja...moguce i da se pupovac umijesa a i on nece za đabe kao i sto nije nikad..tako da bi hss mogao proci po onoj..'preveli smo ih zedne preko vode'vili40 wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:niti sam u clanstvu niti glasujem za njih....a niti za ove druge....Noor wrote:pa ne moraš biti u članstvuvuksadinare wrote:trpas me u hdz-e..nemam nikakve veze sa njima..zato ajd u quratz....sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:
tocno..vec su ovi iz hns-a izbacili panđe na hss-ove prohtjeve u buducoj vladi...a gdje je jos most,zivi zid ako bi ovi koalirali sa njima..ta'k da mi se cini da ce hss ostati kratkih rukava..ah da zaboravio sam ids...ti su si vec zacementirali mistarstvo turizma i par drzavnih fotelja...moguce i da se pupovac umijesa a i on nece za đabe kao i sto nije nikad..tako da bi hss mogao proci po onoj..'preveli smo ih zedne preko vode'
a prepun si čvrstih stavova...šteta to ne pretočiti u djelo, ovakvo ili onakvo
Guest- Guest
.....to je savjet?Noor wrote:vuksadinare wrote:niti sam u clanstvu niti glasujem za njih....a niti za ove druge....Noor wrote:pa ne moraš biti u članstvuvuksadinare wrote:trpas me u hdz-e..nemam nikakve veze sa njima..zato ajd u quratz....sitting_bull wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:.....to je savjet?Noor wrote:vuksadinare wrote:niti sam u clanstvu niti glasujem za njih....a niti za ove druge....Noor wrote:pa ne moraš biti u članstvuvuksadinare wrote:
trpas me u hdz-e..nemam nikakve veze sa njima..zato ajd u quratz....
konstatacija
Guest- Guest
......nemojNoor wrote:vuksadinare wrote:.....to je savjet?Noor wrote:vuksadinare wrote:niti sam u clanstvu niti glasujem za njih....a niti za ove druge....Noor wrote:
pa ne moraš biti u članstvu
konstatacija
2015-09-08
kofein wrote:Dade SDP navrat nanos "ponudu koja se ne može odbiti" HSS-u prije dolaska Plenkovića na čelo HDZ-a. Svaka čast na taktičnosti. Beljak se prosuo poput Petrova onomad s ovjerom. HSS i HNS nemaju muda izaći samostalno na izbore. Nadam se da će HDZ otresti parazite s leđa i pokazati koliko vrijedi.
pa, ponuda od četiri sigurna mjesta u Saboru za HSS značio udvostručivanje u odnosu na koaliciju s HDZ-om, u kojoj su imali samo dva zastupnika, a u izvršnoj vlasti ni jednog predstavnika.
HDZ je sam kriv za okretanje leđa HSS-a, kojeg je zbog ignoriranja u sastavljanju vlade, pa i na nižim novoima, upravo prisilio na ovakvu odluku, a prethodno i doveo Beljaka na čelo stranke.
stvar je logična i jasna kao suza.
Guest- Guest
.....zato jer su forsirali hsp as...i most..na ustrb drugih koalicijskih partnera
2015-09-08
vuksadinare wrote:.....zato jer su forsirali hsp as...i most..na ustrb drugih koalicijskih partnera
ok, most ih je ucjenjivao, to svi znamo, ali zbog čega toliki sentimenti prema HSP AS?
Guest- Guest
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Page 7 of 14