HSS ide s SDP-om
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: HSS ide s SDP-om
vuksadinare wrote:.....zato jer su forsirali hsp as...i most..na ustrb drugih koalicijskih partnera
ok, most ih je ucjenjivao, to svi znamo, ali zbog čega toliki sentimenti prema HSP AS?
Guest- Guest
...zato sto oni pricaju ono sto ovi dok su na vlasti ne smiju otvoreno...u biti su glasnogovornici hdz-aNoor wrote:vuksadinare wrote:.....zato jer su forsirali hsp as...i most..na ustrb drugih koalicijskih partnera
ok, most ih je ucjenjivao, to svi znamo, ali zbog čega toliki sentimenti prema HSP AS?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
e, pa svako kurvanje kad tad dođe na naplatuvuksadinare wrote:...zato sto oni pricaju ono sto ovi dok su na vlasti ne smiju otvoreno...u biti su glasnogovornici hdz-aNoor wrote:vuksadinare wrote:.....zato jer su forsirali hsp as...i most..na ustrb drugih koalicijskih partnera
Guest- Guest
....ne vidim tu kurvanje...ionako se smatra da ej hsp as ispostava hdz-a...bar bio za vrijeme karamarka..a a'k mislis na nesto drugo tu grijesis....Noor wrote:e, pa svako kurvanje kad tad dođe na naplatuvuksadinare wrote:...zato sto oni pricaju ono sto ovi dok su na vlasti ne smiju otvoreno...u biti su glasnogovornici hdz-aNoor wrote:vuksadinare wrote:.....zato jer su forsirali hsp as...i most..na ustrb drugih koalicijskih partnera
2015-09-08
ja se pitam da gdje ste vi do sada živjeli?Ako je Petrov mogao za svega par mjeseci i to sa svojih 12 zastupnika sjebati kompletno cijelu državu onda mu svaka čast,pa se pitam na kakve je to smotance naišao koji su 20 puta brojniji i 100 puta bolje materijalno potkovani?sitting_bull wrote:vili40 wrote:vuksadinare wrote:mnogi glasači HSS-a,kojih i inače nema puno,sada neće dati glas njima nego nekom trećem ili će jednostavno apstinirati.
Znači za očekivati je pojačavanje granatiranja mosta i diverzija elitnih SDP-ovih jedinica iz HNS-a jer most je jedini,uz živi zid,koji sprječava uspostavu starog provjereno najboljeg načina i recepta za totalnu propast.
domete bože petrova i mosta vidimo upravo na djelu, a posljedice ćemo osjećati još dugo.
ekipa koja niti ne trepne na tepeša i ćorića i njihovo ustaštvo, repom ne mahne na šustara i nakića (dapače, iza nakića čvrsto stoje) koji beskrupulozno vuku poteze na štetu građana sada i u budućnosti i ekipa koja nema primjedbi na hasanbegovićevu verziju ndh kulture nije nikakva prepreka totalitarizmu, nego je katalizator političkom i ekstremizmu na području obrazovanja i kulture, a o socijalnoj "osjetljivosti" bivše časne da ne govorimo...
Prije će biti da je sjebao idilu i blagostanje najglupljih,najnesposobnijih i najkorumpiranijih političara u cijeloj našoj galaksiji.
Do Petrova nam je baš dobro išlo kad ono...
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:....ne vidim tu kurvanje...ionako se smatra da ej hsp as ispostava hdz-a...bar bio za vrijeme karamarka..a a'k mislis na nesto drugo tu grijesis....Noor wrote:e, pa svako kurvanje kad tad dođe na naplatuvuksadinare wrote:...zato sto oni pricaju ono sto ovi dok su na vlasti ne smiju otvoreno...u biti su glasnogovornici hdz-aNoor wrote:vuksadinare wrote:.....zato jer su forsirali hsp as...i most..na ustrb drugih koalicijskih partnera
pa, kako nije kurvanje, ako koristiš nekog drugog za promicanje vlastitih ideja, koje zbog realne mogućnosti gubitka osobne koristi ne želiš sam propagirati?!
Guest- Guest
ma to su ti u biti hdz-ovci...koji nisu se imali sanse probiti u vrh stranke pa su osnovali stranku prikrpak hdz-a,,ono sto ej lokomotiva dinamu...pa su im ovi dali mrvice mislim na hdz i karamarka..a ovi vidjeli boga...i i da ih hdz treba pa su za njih odrađivali poslove koje nisu u javnosti i na vlsti smjeli ovi iz hdz-aNoor wrote:vuksadinare wrote:....ne vidim tu kurvanje...ionako se smatra da ej hsp as ispostava hdz-a...bar bio za vrijeme karamarka..a a'k mislis na nesto drugo tu grijesis....Noor wrote:e, pa svako kurvanje kad tad dođe na naplatuvuksadinare wrote:...zato sto oni pricaju ono sto ovi dok su na vlasti ne smiju otvoreno...u biti su glasnogovornici hdz-aNoor wrote:
pa, kako nije kurvanje, ako koristiš nekog drugog za promicanje vlastitih ideja, koje zbog realne mogućnosti gubitka osobne koristi ne želiš sam propagirati?!
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma to su ti u biti hdz-ovci...koji nisu se imali sanse probiti u vrh stranke pa su osnovali stranku prikrpak hdz-a,,ono sto ej lokomotiva dinamu...pa su im ovi dali mrvice mislim na hdz i karamarka..a ovi vidjeli boga...i i da ih hdz treba pa su za njih odrađivali poslove koje nisu u javnosti i na vlsti smjeli ovi iz hdz-aNoor wrote:vuksadinare wrote:....ne vidim tu kurvanje...ionako se smatra da ej hsp as ispostava hdz-a...bar bio za vrijeme karamarka..a a'k mislis na nesto drugo tu grijesis....Noor wrote:e, pa svako kurvanje kad tad dođe na naplatuvuksadinare wrote:
...zato sto oni pricaju ono sto ovi dok su na vlasti ne smiju otvoreno...u biti su glasnogovornici hdz-a
o tome i govorim, bolje bi im bilo (HDZ-u) da su to dali HSS-u...danas ne bi bilo ni Beljaka, ni ove jučerašnje odluke.
sami sebi su odsjekli granu...ništa novoga
Guest- Guest
karamarku su trebali radikalniji glasnogovorniciNoor wrote:vuksadinare wrote:ma to su ti u biti hdz-ovci...koji nisu se imali sanse probiti u vrh stranke pa su osnovali stranku prikrpak hdz-a,,ono sto ej lokomotiva dinamu...pa su im ovi dali mrvice mislim na hdz i karamarka..a ovi vidjeli boga...i i da ih hdz treba pa su za njih odrađivali poslove koje nisu u javnosti i na vlsti smjeli ovi iz hdz-aNoor wrote:vuksadinare wrote:....ne vidim tu kurvanje...ionako se smatra da ej hsp as ispostava hdz-a...bar bio za vrijeme karamarka..a a'k mislis na nesto drugo tu grijesis....Noor wrote:
e, pa svako kurvanje kad tad dođe na naplatu
o tome i govorim, bolje bi im bilo (HDZ-u) da su to dali HSS-u...danas ne bi bilo ni Beljaka, ni ove jučerašnje odluke.
2015-09-08
vuksadinare wrote:karamarku su trebali radikalniji glasnogovorniciNoor wrote:vuksadinare wrote:ma to su ti u biti hdz-ovci...koji nisu se imali sanse probiti u vrh stranke pa su osnovali stranku prikrpak hdz-a,,ono sto ej lokomotiva dinamu...pa su im ovi dali mrvice mislim na hdz i karamarka..a ovi vidjeli boga...i i da ih hdz treba pa su za njih odrađivali poslove koje nisu u javnosti i na vlsti smjeli ovi iz hdz-aNoor wrote:vuksadinare wrote:
....ne vidim tu kurvanje...ionako se smatra da ej hsp as ispostava hdz-a...bar bio za vrijeme karamarka..a a'k mislis na nesto drugo tu grijesis....
...kojima može zahvaliti to što danas daleko od javnosti liječi i dušu i tijelo...politički pregažen do temelja
rekla sam ti, sve dođe na naplatu..prije ili kasnije
Guest- Guest
sitting_bull wrote:IvyTeasdale wrote:Sitting,ti si cijepljen od smirenosti i argumentirane rasprave..palis i funkcioniras samo na vrijeđanje i etiketiranje,i to u crno-bijeloj verziji,bez maste i domisljatosti ;-)
gledaj, na guranje jamba za ministra poljoprivrede ne možeš napisati komentar bez epiteta o domoljubnoj pameti, ili što već umjesto toga domoljubi imaju.
nemam ja maštu kao šustar pa da na čelo kninskog veleučilišta instaliram sestru josipe rimac...
možda prodavačica iz NN ima reference za to mjesto
isto tako kao i direktor komunalnog poduzeća
danas sveučilišni profesori ne moraju nužno biti i kompetentni
Guest- Guest
....da...sve dođe na naplatu...no nekom se kurvanje oprosti a ocito se nekom ne moze oprostiti 'kurvanje'...Noor wrote:vuksadinare wrote:karamarku su trebali radikalniji glasnogovorniciNoor wrote:vuksadinare wrote:ma to su ti u biti hdz-ovci...koji nisu se imali sanse probiti u vrh stranke pa su osnovali stranku prikrpak hdz-a,,ono sto ej lokomotiva dinamu...pa su im ovi dali mrvice mislim na hdz i karamarka..a ovi vidjeli boga...i i da ih hdz treba pa su za njih odrađivali poslove koje nisu u javnosti i na vlsti smjeli ovi iz hdz-aNoor wrote:
...kojima može zahvaliti to što danas daleko od javnosti liječi i dušu i tijelo...politički pregažen do temelja
rekla sam ti, sve dođe na naplatu..prije ili kasnije
2015-09-08
vuksadinare wrote:trpas me u hdz-e..nemam nikakve veze sa njima..zato ajd u quratz....sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:tocno..vec su ovi iz hns-a izbacili panđe na hss-ove prohtjeve u buducoj vladi...a gdje je jos most,zivi zid ako bi ovi koalirali sa njima..ta'k da mi se cini da ce hss ostati kratkih rukava..ah da zaboravio sam ids...ti su si vec zacementirali mistarstvo turizma i par drzavnih fotelja...moguce i da se pupovac umijesa a i on nece za đabe kao i sto nije nikad..tako da bi hss mogao proci po onoj..'preveli smo ih zedne preko vode'vili40 wrote:vuksadinare wrote:...no hss ionako nece na izborima biti prevaga..tesko ce oni vise od 2,3%...za njih se ionako tradicionalno glasa u dvije zupanije hrvatske....ta'k da...nemaju oni prevagu..
mnogi glasači HSS-a,kojih i inače nema puno,sada neće dati glas njima nego nekom trećem ili će jednostavno apstinirati.
Znači za očekivati je pojačavanje granatiranja mosta i diverzija elitnih SDP-ovih jedinica iz HNS-a jer most je jedini,uz živi zid,koji sprječava uspostavu starog provjereno najboljeg načina i recepta za totalnu propast.
opet vuk hdz dlaku pokazuje: na javnom nastupu na rtl-u je Vrdoljak vrlo plastično objasnio kako se ulazak HSS-a u koaliciju neće negativno odraziti na HNS, dapače može polučiti bolji rezultat ukoliko buduća narodna koalicija pobijedi.
kradezeovski argumenti o tome kako će se buduća narodna koalicija međusobno posvađati je nebuloza kad dođe na vlast, naročito ukoliko uzmeš u obzir kako su danas u opoziciji i izborna pobjeda je dobitak za sve članove buduće narodne koalicije.
još se jednom pokazuje koliko su domoljubi jaki u destrukciji i defetizmu.
evo, Plenković još nije predstavio gospodarski program hdz-a. daj navedi neke dijelove gospodarskog programa hdz-a sa zadnjih izbora koje znaš, ako si ih negdje vidio...
tvoje pisanje te demantira. moguće formalno nisi član hdz-a,, ali negdje duboko u tebi čuči hdz duh...
sitting_bull-
2015-09-28
...ne cuci nikakav duh hdz-a u meni...rekoh nikad nisam glasao ni za hdz ni za partiju ni za liberale...tu sam pisao dosta puta protiv hdz-a...tako da....a drugo...niti je milanovic iskonski sdp-ovac...u njemu je pritajeni duh desno orjentiranog politicara no ne voli hdz....a druge stranke desnog profila nisu mu po volji....mozda bi mu bio po volji onaj hsp od 1990-1992sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:trpas me u hdz-e..nemam nikakve veze sa njima..zato ajd u quratz....sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:tocno..vec su ovi iz hns-a izbacili panđe na hss-ove prohtjeve u buducoj vladi...a gdje je jos most,zivi zid ako bi ovi koalirali sa njima..ta'k da mi se cini da ce hss ostati kratkih rukava..ah da zaboravio sam ids...ti su si vec zacementirali mistarstvo turizma i par drzavnih fotelja...moguce i da se pupovac umijesa a i on nece za đabe kao i sto nije nikad..tako da bi hss mogao proci po onoj..'preveli smo ih zedne preko vode'vili40 wrote:
mnogi glasači HSS-a,kojih i inače nema puno,sada neće dati glas njima nego nekom trećem ili će jednostavno apstinirati.
opet vuk hdz dlaku pokazuje: na javnom nastupu na rtl-u je Vrdoljak vrlo plastično objasnio kako se ulazak HSS-a u koaliciju neće negativno odraziti na HNS, dapače može polučiti bolji rezultat ukoliko buduća narodna koalicija pobijedi.
kradezeovski argumenti o tome kako će se buduća narodna koalicija međusobno posvađati je nebuloza kad dođe na vlast, naročito ukoliko uzmeš u obzir kako su danas u opoziciji i izborna pobjeda je dobitak za sve članove buduće narodne koalicije.
još se jednom pokazuje koliko su domoljubi jaki u destrukciji i defetizmu.
evo, Plenković još nije predstavio gospodarski program hdz-a. daj navedi neke dijelove gospodarskog programa hdz-a sa zadnjih izbora koje znaš, ako si ih negdje vidio...
tvoje pisanje te demantira. moguće formalno nisi član hdz-a,, ali negdje duboko u tebi čuči hdz duh...
2015-09-08
vili40 wrote:ja se pitam da gdje ste vi do sada živjeli?Ako je Petrov mogao za svega par mjeseci i to sa svojih 12 zastupnika sjebati kompletno cijelu državu onda mu svaka čast,pa se pitam na kakve je to smotance naišao koji su 20 puta brojniji i 100 puta bolje materijalno potkovani?sitting_bull wrote:vili40 wrote:vuksadinare wrote:mnogi glasači HSS-a,kojih i inače nema puno,sada neće dati glas njima nego nekom trećem ili će jednostavno apstinirati.
domete bože petrova i mosta vidimo upravo na djelu, a posljedice ćemo osjećati još dugo.
ekipa koja niti ne trepne na tepeša i ćorića i njihovo ustaštvo, repom ne mahne na šustara i nakića (dapače, iza nakića čvrsto stoje) koji beskrupulozno vuku poteze na štetu građana sada i u budućnosti i ekipa koja nema primjedbi na hasanbegovićevu verziju ndh kulture nije nikakva prepreka totalitarizmu, nego je katalizator političkom i ekstremizmu na području obrazovanja i kulture, a o socijalnoj "osjetljivosti" bivše časne da ne govorimo...
Prije će biti da je sjebao idilu i blagostanje najglupljih,najnesposobnijih i najkorumpiranijih političara u cijeloj našoj galaksiji.
Do Petrova nam je baš dobro išlo kad ono...
Petrov je prije izbora pričao sasvim drugu priču u odnosu na ono što je poslije radio.
divljenje prema prevarantu iza kojeg stoji kaptol je poštovanja vrijedno, posebice jer je nesuđeni pop i dalje na političkoj sceni i dalje dijeli lekcije o poštenju. sve dok kaptol ne ustanovi kako je postao beskoristan kao i karamarko...
sitting_bull-
2015-09-28
vuksadinare wrote:..ili hsls također s pocetka 90-tih
HSLS sa Vladom Gotovcem je bio respektabilan dok se budiša nije umiješao sa svojim egom...
sitting_bull-
2015-09-28
bingo....pogodio si bit..pa hrvatsku politiku i drustvo ti najvise unistava-EGO...'znas tko sam ja..'...toga ima svugdje...ni zivi zid nije imun od toga..to ej bit svih problema-ego..'ne bu mene niko jebal'sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:..ili hsls također s pocetka 90-tih
HSLS sa Vladom Gotovcem je bio respektabilan dok se budiša nije umiješao sa svojim egom...
2015-09-08
epikur37 wrote:Prihvatanje ponude je racionalan potez, nakon devastacije HDZ-a koju je Karamrle s ekipom napravio.
Petirka najbolje što HSS ima, osobo kao simpatizer hss-a mislim da se trebalo ići saostalno na izbore...ali ajd i avaj
kakav kurčev karamarko, on ih je jedini držao na površini, bez njega neće dobit pola glasova od zadnjih izbora
desnica neće glasat za plenkovića, a centar ionako neće glasat za HDZ
sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:..ili hsls također s pocetka 90-tih
to je onaj kojem ste oderali 14 godina robije za verbalni delikt?
naivac...a zasto epikur i drustvo navijaju za plenkovica....a epikur sebe smatra kao nekom 'pravom' desnicom i demokrscaninom...ne mora biti karamarko ali ne mora biti ni plenkovic..sto fali jednom miri kovacu...marcellus wrote:epikur37 wrote:Prihvatanje ponude je racionalan potez, nakon devastacije HDZ-a koju je Karamrle s ekipom napravio.
Petirka najbolje što HSS ima, osobo kao simpatizer hss-a mislim da se trebalo ići saostalno na izbore...ali ajd i avaj
kakav kurčev karamarko, on ih je jedini držao na površini, bez njega neće dobit pola glasova od zadnjih izbora
desnica neće glasat za plenkovića, a centar ionako neće glasat za HDZ
2015-09-08
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Page 8 of 14