UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Moj dragi je bio zlostavljan i igrice su mu na neki način pomogle da manje misli na toksično okruženje. Školu nije zapustio, ali je na njima provodio po 10h dnevno, vikendom, drugim danima nesto manje.Zagy wrote:
Igrice ga tako zanesu i odnesu,imam osjećaj da je sve nekoncentriraniji od njih...zaboravljiv...
Sa druge strane to ga je odvuklo od vanjskog svijeta malo. Često bi mi znali ostati vani, a on bi išao doma igrati igrice.
Ja od igrica dobijam ospice.
Pokušajte, ako vidite da je zaboravljiv i nekoncentriran, smanjiti mu to na sat remenara na dan ili slično....
Guest- Guest
Da je bar tako ^^
Mozda bi se tako trebao opravdavati/zAvaravati:^0:
Po svojim kriterijima nisam nista postigao ,visoki standardi su kletva kad si lijen^^
Mozda bi se tako trebao opravdavati/zAvaravati:^0:
Po svojim kriterijima nisam nista postigao ,visoki standardi su kletva kad si lijen^^
Guest- Guest
4 godine osnovne,pa 4 srednje ili gimnazije,tko ne želi dalje školovanje ide još godinu u školu jer ne smije Radit prije 15,mislim,onda idu dalje zanati,tehničke i prodajne škole,nisam još skužila dal i gimnazija dalje ide...za faks ti treba državna matura....dok se školuješ,primaš dječji koji je oko 200€ mjesečno...dosta studenata radi subote za Ca. 360€ mjesečno...
Marca kad pitas sta će biti kad odraste on kaze autolakirer...:D
Marca kad pitas sta će biti kad odraste on kaze autolakirer...:D
Guest- Guest
Metzli jel teška medicinska?
Nećakinja želi upisati ali prolazi sa 4,4-4,5 i misli da nece upasti....ona bi u Vk srednju pa u becu studiranje medicine....
Nećakinja želi upisati ali prolazi sa 4,4-4,5 i misli da nece upasti....ona bi u Vk srednju pa u becu studiranje medicine....
Guest- Guest
Ajme kako mi imamo sexy dekana bas je pravi biznis Men, danas sam ga proučila mrvicu... Mislim da bi i modri bio po volji! :D
Guest- Guest
To je ok, al i za to mora učit i odradit hrpu prakse, ako mislli bit među boljim autolakirerima u konkurenciji.
To će vjerojatno značit i vodit vlastiti posao, a za to treba i popratnog znanja.
Marcu sigurno nešto leži više od drugoga, možda će bit nikakav matematičar, ali bit ć nešto drugo uz samo malo discipline.
To će vjerojatno značit i vodit vlastiti posao, a za to treba i popratnog znanja.
Marcu sigurno nešto leži više od drugoga, možda će bit nikakav matematičar, ali bit ć nešto drugo uz samo malo discipline.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Moj dekan je bio korumpiran na primjer.
2014-04-14
Teška je. :) Paolo išao... Ako ima volju i zelju, uspijeti ce.Zagy wrote:Metzli jel teška medicinska?
Paolo je imao samo dvije godine matematiku i slabiji hrvatski i engleski od nas gimnazijalaca... To zna zeznuti kod državne mature pogotovo sto se tiče upisa na te "jače" studije
Guest- Guest
S medicinskom ne mozes upisati medicinu tj jako tesko jer oni nemaju nikakvu osnovu iz prirodnih znanosti koje medicina zahtjeva
Iz medicinske se ide na sestrinstvo
Isao sam u matematicku gimnaziju inace ,otamo potjece moje siroko znanje ..da sam isao u medicinsku ne bi bio na 1% onoga sto sam sad intelektualno
A znam to dobro jer sam jednu godinu radio u toj skoli kao strucni suradnik/predavac
Iz medicinske se ide na sestrinstvo
Isao sam u matematicku gimnaziju inace ,otamo potjece moje siroko znanje ..da sam isao u medicinsku ne bi bio na 1% onoga sto sam sad intelektualno
A znam to dobro jer sam jednu godinu radio u toj skoli kao strucni suradnik/predavac
Guest- Guest
I moj dečko, khm zaručnik je išao u matematičku.
Ja u opću, koja je više bila naklonjena prirodnim predmetima što mi nije bila pametna odluka.
Ja u opću, koja je više bila naklonjena prirodnim predmetima što mi nije bila pametna odluka.
2014-04-14
Ahaha winmedication wrote:Moj dekan je bio korumpiran na primjer.
Ali tuzno je sto je tako manje vise svugdje kod nas
Guest- Guest
Kod nas subote odradiš za 500kn mjesečno tj ovisi o poslu, al iz mog iskustva govorim... Paolo radi staž za slicne pare za koje kod vas studenti subote :/
Guest- Guest
Ja sam išla u opću i žalim svaki trenutak proveden tamo...
Ali da, kao sto sam rekla, tesko je iz medicinske ma medicinu. Mozda da porazmisli o gimnaziji.
Ali da, kao sto sam rekla, tesko je iz medicinske ma medicinu. Mozda da porazmisli o gimnaziji.
Guest- Guest
A nije bio komad :D?medication wrote:Moj dekan je bio korumpiran na primjer.
Guest- Guest
Ili doci u hrvatsku i biti socijalni slucajmedication wrote:
Imas veca prava nego radnik ..nikakve obaveze a veca primanja i manje rashode nego radnik na minimalcu ...obecana zemlja nerada ^^
Guest- Guest
A o tome bi tek mogli...
Lady, nije bio komad.
Osim ako su ti sexy podbuhli alkosi...
Lady, nije bio komad.
2014-04-14
medication wrote:
There there...necemo stigmatizirati ^^
Guest- Guest
Znaci radije gimnaziju za medicinu?
Ali ona nije odlikaš....nije da ne može,Inteligentna je ali joj se ne da.....:/
Ovdje socijala prima 800€ minimalca...a moja osnovica je 830€...:D
Ali ona nije odlikaš....nije da ne može,Inteligentna je ali joj se ne da.....:/
Ovdje socijala prima 800€ minimalca...a moja osnovica je 830€...:D
Guest- Guest
Image Kakav savjet za nju?
Ona je sad 8. I ne zna ni sama sta bi....bila je odlikaš i onda 7 prošla sa 4,4...sa tim ocjenama sigurno nece upasti u gimnaziju...jel ima u Vk farmaceutska srednja ili se to tek studira ?
Ona je sad 8. I ne zna ni sama sta bi....bila je odlikaš i onda 7 prošla sa 4,4...sa tim ocjenama sigurno nece upasti u gimnaziju...jel ima u Vk farmaceutska srednja ili se to tek studira ?
Guest- Guest
Gle ja sa 22 nisam znao sto bi studirao i radio u zivotu ^^
Zato su mi uber ti klinci sto od svoje 7 godine znaju^^
Zato su mi uber ti klinci sto od svoje 7 godine znaju^^
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)