ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 45 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 26/2/2015, 17:38

Zagy wrote:
Igrice ga tako zanesu i odnesu,imam osjećaj da je sve nekoncentriraniji od njih...zaboravljiv...
Moj dragi je bio zlostavljan i igrice su mu na neki način pomogle da manje misli na toksično okruženje. Školu nije zapustio, ali je na njima provodio po 10h dnevno, vikendom, drugim danima nesto manje.

Sa druge strane to ga je odvuklo od vanjskog svijeta malo. Često bi mi znali ostati vani, a on bi išao doma igrati igrice.

Ja od igrica dobijam ospice.  :(  

Pokušajte, ako vidite da je zaboravljiv i nekoncentriran, smanjiti mu to na sat remenara na dan ili slično....

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 45 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 26/2/2015, 17:39

Da je bar tako ^^ 

Mozda bi se tako trebao opravdavati/zAvaravati:^0:

Po svojim kriterijima nisam nista postigao ,visoki standardi su kletva kad si lijen^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2015, 17:41

4 godine osnovne,pa 4 srednje ili gimnazije,tko ne želi dalje školovanje ide još godinu u školu jer ne smije Radit prije 15,mislim,onda idu dalje zanati,tehničke i prodajne škole,nisam još skužila dal i gimnazija dalje ide...za faks ti treba državna matura....dok se školuješ,primaš dječji koji je oko 200€ mjesečno...dosta studenata radi subote za Ca. 360€ mjesečno...

Marca kad pitas sta će biti kad odraste on kaze autolakirer...:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2015, 17:43

Metzli jel teška medicinska? 

Nećakinja želi upisati ali prolazi sa 4,4-4,5 i misli da nece upasti....ona bi u Vk srednju pa u becu studiranje medicine....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2015, 17:44

Ajme kako mi imamo sexy dekana affraid:]:ashamed bas je pravi biznis Men, danas sam ga proučila mrvicu... Mislim da bi i modri bio po volji! :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 26/2/2015, 17:45

To je ok, al i za to mora učit i odradit hrpu prakse, ako mislli bit među boljim autolakirerima u konkurenciji.
To će vjerojatno značit i vodit vlastiti posao, a za to treba i popratnog znanja.

Marcu sigurno nešto leži više od drugoga, možda će bit nikakav matematičar, ali bit ć nešto drugo uz samo malo discipline.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by medication 26/2/2015, 17:46

Moj dekan je bio korumpiran na primjer. :^0
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2015, 17:47

Zagy wrote:Metzli jel teška medicinska? 

Nećakinja želi upisati ali prolazi sa 4,4-4,5 i misli da nece upasti....ona bi u Vk srednju pa u becu studiranje medicine....
Teška je. :) Paolo išao... Ako ima volju i zelju, uspijeti ce. 
Paolo je imao samo dvije godine matematiku i slabiji hrvatski i engleski od nas gimnazijalaca... To zna zeznuti kod državne mature pogotovo sto se tiče upisa na te "jače" studije
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2015, 17:47

S medicinskom ne mozes upisati medicinu tj jako tesko jer oni nemaju nikakvu osnovu iz prirodnih znanosti koje medicina zahtjeva
Iz medicinske se ide na sestrinstvo 

Isao sam u matematicku gimnaziju inace ,otamo potjece moje siroko znanje ..da sam isao u medicinsku ne bi bio na 1% onoga sto sam sad intelektualno

A znam to dobro jer sam jednu godinu radio u toj skoli kao strucni suradnik/predavac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 26/2/2015, 17:49

I moj dečko, khm zaručnik je išao u matematičku.
Ja u opću, koja je više bila naklonjena prirodnim predmetima što mi nije bila pametna odluka.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2015, 17:50

medication wrote:Moj dekan je bio korumpiran na primjer. :^0
Ahaha win

Ali tuzno je sto je tako manje vise svugdje kod nas
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2015, 17:50

Kod nas subote odradiš za 500kn mjesečno bounce tj ovisi o poslu, al iz mog iskustva govorim... Paolo radi staž za slicne pare za koje kod vas studenti subote :/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2015, 17:51

Ja sam išla u opću i žalim svaki trenutak proveden tamo...

Ali da, kao sto sam rekla, tesko je iz medicinske ma medicinu. Mozda da porazmisli o gimnaziji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2015, 17:52

medication wrote:Moj dekan je bio korumpiran na primjer. :^0
A nije bio komad :D?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2015, 17:53

medication wrote:

Marcu sigurno nešto leži više od drugoga, možda će bit nikakav matematičar, ali bit ć nešto drugo uz samo malo discipline.
 Ili doci u hrvatsku i biti socijalni slucaj
Imas veca prava nego radnik ..nikakve obaveze a veca primanja i manje rashode nego radnik na minimalcu ...obecana zemlja nerada ^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 26/2/2015, 17:58

A o tome bi tek mogli...

Lady, nije bio komad.
Osim ako su ti sexy podbuhli alkosi... :kamin
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2015, 17:59

medication wrote:
Osim ako su ti sexy podbuhli alkosi...:kamin

There there...necemo stigmatizirati ^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 26/2/2015, 18:03

hahaha :^0

idem napravit đir
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2015, 18:31

Znaci radije gimnaziju za medicinu?
Ali ona nije odlikaš....nije da ne može,Inteligentna je ali joj se ne da.....:/

Ovdje socijala prima 800€ minimalca...a moja osnovica je 830€...:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2015, 19:33

Image Kakav savjet za nju?
Ona je sad 8. I ne zna ni sama sta bi....bila je odlikaš i onda 7 prošla sa 4,4...sa tim ocjenama sigurno nece upasti u gimnaziju...jel ima u Vk farmaceutska srednja ili se to tek studira ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2015, 19:35

Gle ja sa 22 nisam znao sto bi studirao i radio u zivotu ^^

Zato su mi uber ti klinci sto od svoje 7 godine znaju^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics