ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 46 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 26/2/2015, 19:35

Gle ja sa 22 nisam znao sto bi studirao i radio u zivotu ^^

Zato su mi uber ti klinci sto od svoje 7 godine znaju^^

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 46 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 26/2/2015, 20:01

Prijateljica imma jedinca,on trenira chiu chitsu,nogomet,plivanje i skijanje,....savrseno i perfektno dijete koje mene svojom perfekcioznoscu strasno iritira....marcov dobar prijatelj....al mene zivcira,znam da grozno zvuci ali taj mali kao da nije dijete....ne do bog da mu igracku pokidas,oooooo,najebo si....:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 26/2/2015, 20:08

medication wrote:Moj dekan je bio korumpiran na primjer. :^0
pročitah krumpir :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by medication 26/2/2015, 20:17

Pa može se i s krumpirom povuć određena paralela, ako ćemo iskreno... :D
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by modra 26/2/2015, 22:25

koji dan, cijeli sam naježena i jadna :(
ma cijeli tjedan je da te bog sačuva.. tata mi je većinom bio na bolovanju, temperatura i tako to, pa posao spao na mene, barem ovaj praktični dio.. pravljenje i raznašanje polica... z j e v

zatim.. kod nas sutra počinje onaj sajam.. viroexpo, ak je možda nekome poznato.. mrzim to, bila sam prve godine, i sad opeeeeeeeet stajat tamo od 8 do 14... u subotu.. i nešto dijelit moram ljudima, gluposti
najjadnija sam na svijetu :P

onda... idući tjedan počinjem i ja dežurat :( :(  predivno

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 26/2/2015, 22:42

ali sve to ništa. ja sam danas u totalnom šoku zbog smrti ne tako prestare mamine šefice..  kakva god da je bila, koliko god je mama sva živčana od te obitelji.. baš nam je svima žao.. jednostavno ne mogu vjerovat... taj njen kreštavi glas me pratio kroz djetinjstvo i život..

još mi mama na bolovanju i  veli jutros da mora ić radit, što bi značilo da je netko umro (radi u cvjećarni)... kad ono, šefica umrla.. još nije ni ona svjesna baš!

al sad su pogotovo u vragu... tko će vodit knjige i snać se u tome... trebalo bi se čudo desit da se firma digne na noge, puni su dugova za koje šef koji ne želi imat veze s tim i ne zna... sreća pa je mami malo do penzije.
a šeficine kćeri nisu u stanju to održat vjerojatno, iako je jedna od njih direktorica... preneozbiljne su.. ma ludo sve! njima je možda i drago da je umrla, uvijek su se klale i ogovarale jedna drugu treću

kaže mama da joj je danas zapalila lampaš i stavila pored kave na stol na mjesto gdje je sjedila

sve mi to nevjerojatno! je da je imala artritis, šećer, i kilavo neko zdravlje, al opet... tko bi rekao, već
navodno nije uzimala ni lijekove zadnjih dana.. točno je htjela umrijet
još kaže tata koji se čuo poslovno neki dan s njom da je bila strašno ljubazna i draga preko telefona i da mu je baš to obilježilo taj dan i da će mu tako ostat u sjećanju
mama isto kaže da je brzo završila razgovor i rekla joj neka se samo izliječi do kraja.. i čak nije nikoga ogovarala

joj, glavurda me boli i sva sam bolesna od takvih stvari više.. opet sam počela razmišljat o životu... zar je moguće da svi samo nestanemo, kad tad? i gotovo? :lonely:

ne morate čitat moj dnevnik :))) ja se jednostavno mooram ispucat tu, idealno mjesto za to.

Last edited by modra on 26/2/2015, 22:49; edited 1 time in total

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 26/2/2015, 22:45

meni će žena ostat u sjećanju kad su u 9. mjesecu bili ona i muž na nekom slavlju kod nas, a muž je bio toliko nacugan da je ona jadna prevrtala očima i pješke išla kući jer nije mogla podnijet sjedenje u vozilu kraj njega
:)))

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by medication 26/2/2015, 22:48

Ja te čitam grouphug

Idem spavat...

Nemoj previše razbijat glavu životom i smislom istog...
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by modra 26/2/2015, 22:52

znala sam! :h5 love 

laka noć... :)
imaš prafo!

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 27/2/2015, 08:16

kako klizi kavica ujutro... stvarno nisam neki strastveni kavopija, al ujutro mi nevjerojatno paše jedna bolja šalica čiste nezašećerene kave! :coffee mislim, baš kave, turske.. a kad nema onda je super i ness i ostale izvedenice :beer

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 27/2/2015, 08:20

danas drugu radim...
sutra obavimo taj sajam..
idući tjedan preživim dežurstvo..
i ako zbilja preživim, ja sam kralj :D :^0

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2015, 10:30

Dobro jutro uz kavu....:coffee

Danas slobodan dan bez djece....pravljenje noktići i lutanje....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2015, 11:30

modra wrote:kako klizi kavica ujutro... stvarno nisam neki strastveni kavopija, al ujutro mi nevjerojatno paše jedna bolja šalica čiste nezašećerene kave! :coffee mislim, baš kave, turske.. a kad nema onda je super i ness i ostale izvedenice :beer

nekad jedva čekam jutro samo da bi skuvao kavu  :^0

pijem ju i popodne, ne mogu zamislit dan bez kave  cheers

a u kafiću mi je najbolja nes od vanilije mmm  :aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 27/2/2015, 13:00

Nesica nije zdrava
Kavu ne pijem,pijem zapravo..jednom u 3 mjeseca
Ubila sam se od posla jutros,boli me svaka kost..
Jedva cekam vecer da mi se baklava ohladi..mljac!
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2015, 13:11

Modra i ja te citam. :)

Meni danas dan neki koma...
A ne znam vise ni kako da se obucem majketi. Popodne vrelo, navecer ledra.

I ja kavu ni ness ne pijem. Jedva sam to izbacila. Strasno je nezdravo i lose po zeludac. Ne pijem ni zeleni jer mi je prejak.
Ujutro uglavnom popijem vode oko 2dcl. Kasnije eventualno vitamnie, ako imam mengu... Sok samo od 100% voca.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 27/2/2015, 13:39

Kavu sam pila samo van kuce i to eto,radi reda.
Sad ni to,pa ne pije mi se nije mi fino.

Mi danas u bolnicu idemo,bebica rodena prije dva tjedna ima meningitis :(
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2015, 14:57

boze dragi :(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 27/2/2015, 17:24

modra, ja te citam !

ja sve citam petkom kad se oduzi radni dan  :^0

cula losu vijest, ali ne dam se, ne

sutra je novi dan :*
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by modra 27/2/2015, 17:32

hahaaaa, hvala vam curke, najbolje ste
:kiss: :five:

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by betty.boop 27/2/2015, 17:41

inace, ja cuvam svoje dnevnike koje sam pisala kao balavica

ajme boze sta je to :^0
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2015, 21:48

Bambus i Gone Girl veceras na repertoaru...za početak...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics