UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Gle ja sa 22 nisam znao sto bi studirao i radio u zivotu ^^
Zato su mi uber ti klinci sto od svoje 7 godine znaju^^
Zato su mi uber ti klinci sto od svoje 7 godine znaju^^
Guest- Guest
Prijateljica imma jedinca,on trenira chiu chitsu,nogomet,plivanje i skijanje,....savrseno i perfektno dijete koje mene svojom perfekcioznoscu strasno iritira....marcov dobar prijatelj....al mene zivcira,znam da grozno zvuci ali taj mali kao da nije dijete....ne do bog da mu igracku pokidas,oooooo,najebo si....:D
Guest- Guest
pročitah krumpir :^^medication wrote:Moj dekan je bio korumpiran na primjer.
Pa može se i s krumpirom povuć određena paralela, ako ćemo iskreno...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
koji dan, cijeli sam naježena i jadna :(
ma cijeli tjedan je da te bog sačuva.. tata mi je većinom bio na bolovanju, temperatura i tako to, pa posao spao na mene, barem ovaj praktični dio.. pravljenje i raznašanje polica... z j e v
zatim.. kod nas sutra počinje onaj sajam.. viroexpo, ak je možda nekome poznato.. mrzim to, bila sam prve godine, i sad opeeeeeeeet stajat tamo od 8 do 14... u subotu.. i nešto dijelit moram ljudima, gluposti
najjadnija sam na svijetu :P
onda... idući tjedan počinjem i ja dežurat predivno
ma cijeli tjedan je da te bog sačuva.. tata mi je većinom bio na bolovanju, temperatura i tako to, pa posao spao na mene, barem ovaj praktični dio.. pravljenje i raznašanje polica... z j e v
zatim.. kod nas sutra počinje onaj sajam.. viroexpo, ak je možda nekome poznato.. mrzim to, bila sam prve godine, i sad opeeeeeeeet stajat tamo od 8 do 14... u subotu.. i nešto dijelit moram ljudima, gluposti
najjadnija sam na svijetu :P
onda... idući tjedan počinjem i ja dežurat predivno
ali sve to ništa. ja sam danas u totalnom šoku zbog smrti ne tako prestare mamine šefice.. kakva god da je bila, koliko god je mama sva živčana od te obitelji.. baš nam je svima žao.. jednostavno ne mogu vjerovat... taj njen kreštavi glas me pratio kroz djetinjstvo i život..
još mi mama na bolovanju i veli jutros da mora ić radit, što bi značilo da je netko umro (radi u cvjećarni)... kad ono, šefica umrla.. još nije ni ona svjesna baš!
al sad su pogotovo u vragu... tko će vodit knjige i snać se u tome... trebalo bi se čudo desit da se firma digne na noge, puni su dugova za koje šef koji ne želi imat veze s tim i ne zna... sreća pa je mami malo do penzije.
a šeficine kćeri nisu u stanju to održat vjerojatno, iako je jedna od njih direktorica... preneozbiljne su.. ma ludo sve! njima je možda i drago da je umrla, uvijek su se klale i ogovarale jedna drugu treću
kaže mama da joj je danas zapalila lampaš i stavila pored kave na stol na mjesto gdje je sjedila
sve mi to nevjerojatno! je da je imala artritis, šećer, i kilavo neko zdravlje, al opet... tko bi rekao, već
navodno nije uzimala ni lijekove zadnjih dana.. točno je htjela umrijet
još kaže tata koji se čuo poslovno neki dan s njom da je bila strašno ljubazna i draga preko telefona i da mu je baš to obilježilo taj dan i da će mu tako ostat u sjećanju
mama isto kaže da je brzo završila razgovor i rekla joj neka se samo izliječi do kraja.. i čak nije nikoga ogovarala
joj, glavurda me boli i sva sam bolesna od takvih stvari više.. opet sam počela razmišljat o životu... zar je moguće da svi samo nestanemo, kad tad? i gotovo?
ne morate čitat moj dnevnik :))) ja se jednostavno mooram ispucat tu, idealno mjesto za to.
još mi mama na bolovanju i veli jutros da mora ić radit, što bi značilo da je netko umro (radi u cvjećarni)... kad ono, šefica umrla.. još nije ni ona svjesna baš!
al sad su pogotovo u vragu... tko će vodit knjige i snać se u tome... trebalo bi se čudo desit da se firma digne na noge, puni su dugova za koje šef koji ne želi imat veze s tim i ne zna... sreća pa je mami malo do penzije.
a šeficine kćeri nisu u stanju to održat vjerojatno, iako je jedna od njih direktorica... preneozbiljne su.. ma ludo sve! njima je možda i drago da je umrla, uvijek su se klale i ogovarale jedna drugu treću
kaže mama da joj je danas zapalila lampaš i stavila pored kave na stol na mjesto gdje je sjedila
sve mi to nevjerojatno! je da je imala artritis, šećer, i kilavo neko zdravlje, al opet... tko bi rekao, već
navodno nije uzimala ni lijekove zadnjih dana.. točno je htjela umrijet
još kaže tata koji se čuo poslovno neki dan s njom da je bila strašno ljubazna i draga preko telefona i da mu je baš to obilježilo taj dan i da će mu tako ostat u sjećanju
mama isto kaže da je brzo završila razgovor i rekla joj neka se samo izliječi do kraja.. i čak nije nikoga ogovarala
joj, glavurda me boli i sva sam bolesna od takvih stvari više.. opet sam počela razmišljat o životu... zar je moguće da svi samo nestanemo, kad tad? i gotovo?
ne morate čitat moj dnevnik :))) ja se jednostavno mooram ispucat tu, idealno mjesto za to.
Last edited by modra on 26/2/2015, 22:49; edited 1 time in total
meni će žena ostat u sjećanju kad su u 9. mjesecu bili ona i muž na nekom slavlju kod nas, a muž je bio toliko nacugan da je ona jadna prevrtala očima i pješke išla kući jer nije mogla podnijet sjedenje u vozilu kraj njega
:)))
:)))
Ja te čitam
Idem spavat...
Nemoj previše razbijat glavu životom i smislom istog...
Idem spavat...
Nemoj previše razbijat glavu životom i smislom istog...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
modra-
2014-04-17
kako klizi kavica ujutro... stvarno nisam neki strastveni kavopija, al ujutro mi nevjerojatno paše jedna bolja šalica čiste nezašećerene kave! mislim, baš kave, turske.. a kad nema onda je super i ness i ostale izvedenice
danas drugu radim...
sutra obavimo taj sajam..
idući tjedan preživim dežurstvo..
i ako zbilja preživim, ja sam kralj :D :^0
sutra obavimo taj sajam..
idući tjedan preživim dežurstvo..
i ako zbilja preživim, ja sam kralj :D :^0
Dobro jutro uz kavu....
Danas slobodan dan bez djece....pravljenje noktići i lutanje....
Danas slobodan dan bez djece....pravljenje noktići i lutanje....
Guest- Guest
modra wrote:kako klizi kavica ujutro... stvarno nisam neki strastveni kavopija, al ujutro mi nevjerojatno paše jedna bolja šalica čiste nezašećerene kave! mislim, baš kave, turske.. a kad nema onda je super i ness i ostale izvedenice
nekad jedva čekam jutro samo da bi skuvao kavu
pijem ju i popodne, ne mogu zamislit dan bez kave
a u kafiću mi je najbolja nes od vanilije mmm
Guest- Guest
Nesica nije zdrava
Kavu ne pijem,pijem zapravo..jednom u 3 mjeseca
Ubila sam se od posla jutros,boli me svaka kost..
Jedva cekam vecer da mi se baklava ohladi..mljac!
Kavu ne pijem,pijem zapravo..jednom u 3 mjeseca
Ubila sam se od posla jutros,boli me svaka kost..
Jedva cekam vecer da mi se baklava ohladi..mljac!
Arwen-
2014-04-22
Modra i ja te citam. :)
Meni danas dan neki koma...
A ne znam vise ni kako da se obucem majketi. Popodne vrelo, navecer ledra.
I ja kavu ni ness ne pijem. Jedva sam to izbacila. Strasno je nezdravo i lose po zeludac. Ne pijem ni zeleni jer mi je prejak.
Ujutro uglavnom popijem vode oko 2dcl. Kasnije eventualno vitamnie, ako imam mengu... Sok samo od 100% voca.
Meni danas dan neki koma...
A ne znam vise ni kako da se obucem majketi. Popodne vrelo, navecer ledra.
I ja kavu ni ness ne pijem. Jedva sam to izbacila. Strasno je nezdravo i lose po zeludac. Ne pijem ni zeleni jer mi je prejak.
Ujutro uglavnom popijem vode oko 2dcl. Kasnije eventualno vitamnie, ako imam mengu... Sok samo od 100% voca.
Guest- Guest
Kavu sam pila samo van kuce i to eto,radi reda.
Sad ni to,pa ne pije mi se nije mi fino.
Mi danas u bolnicu idemo,bebica rodena prije dva tjedna ima meningitis :(
Sad ni to,pa ne pije mi se nije mi fino.
Mi danas u bolnicu idemo,bebica rodena prije dva tjedna ima meningitis :(
Arwen-
2014-04-22
modra, ja te citam !
ja sve citam petkom kad se oduzi radni dan
cula losu vijest, ali ne dam se, ne
sutra je novi dan :*
ja sve citam petkom kad se oduzi radni dan
cula losu vijest, ali ne dam se, ne
sutra je novi dan :*
betty.boop-
2015-01-23
modra-
2014-04-17
inace, ja cuvam svoje dnevnike koje sam pisala kao balavica
ajme boze sta je to :^0
ajme boze sta je to :^0
betty.boop-
2015-01-23
Bambus i Gone Girl veceras na repertoaru...za početak...
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)