UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Pa ne liječim...ali vježbat mora sto nije znao...i ima zabranu Nintenda...uči nosit se sa posljedicama...
a njemački i gramatika mu ne idu i on bas za taj ispit zaboravi reci kako ne bi vježbao....ne može bas nikom ništa...
a njemački i gramatika mu ne idu i on bas za taj ispit zaboravi reci kako ne bi vježbao....ne može bas nikom ništa...
Guest- Guest
Jao staljina....
Nemoj biti preambiciozni roditelj...to je uzas ..jedino u rangu toga su oni sto od svoje djece prave bolesnike
Nemoj biti preambiciozni roditelj...to je uzas ..jedino u rangu toga su oni sto od svoje djece prave bolesnike
Guest- Guest
Jao Hiltone...nisam preambiciozna ne brini....ja sam srednje opuštena sa svojom djecom...zlatna sredina....
Danas sam slobodna...jest hladno ali idem sa curama do jednog parka,da se malo smrznemo,dobro će nam svima doći...sutra isto frei al bez djece,idem na noktice pa do tanje na rodjendan...još 5 tjedana pa uskrsnji praznici i 10 dana sa djecom u Slavoniji...ne bude li kiše planiramo gnijezda u dvorištu napraviti....
Danas sam slobodna...jest hladno ali idem sa curama do jednog parka,da se malo smrznemo,dobro će nam svima doći...sutra isto frei al bez djece,idem na noktice pa do tanje na rodjendan...još 5 tjedana pa uskrsnji praznici i 10 dana sa djecom u Slavoniji...ne bude li kiše planiramo gnijezda u dvorištu napraviti....
Guest- Guest
Tako nekako i moja priča ide.Zagy wrote:Nisam imala dvojke,ne sjećam se...nisam si to dozvoljavala...ja sam neizlječivi štreber....raspizdila me lakoća kojom ju je donio,nes ti...znam da ne može cijeniti kao ja jer ja nisam imala ono sto on ima,ali si ne mogu pomoći...mora naučiti lekciju...
Ja sam bila odličan učenik ali me moji nisu doživljavali...para za studiranje nije bilo,jer bi to bila prevelika žrtva mom ocu,on je radije pio i kockao,a moje školovanje,pa to je sporedna stvar...znam da marco nije kriv za to,ali opet,kao sto rekoh,zelim mu dati lekciju da cijeni bar malo to sto ima....ako ga pustim izrast će u lijencinu ...kad to nema vec u sebi bar ga malo mogu naučiti redu,radu i disciplini...inace bi on po cijele dane igrice igrao...ne može!
Ne brini. Kasnije ti se sve to moze i izokrenut. Ja sam prvi puta dobila dvojku u četvrtom razredu jer nisam učila prirodu i društvo. Bilo me strah ići kući jer znam da bi mama vikala na mene i je na kraju. Nije me tukla, ali bila je lekcija za dalje. Prolazila sam od tada s peticom i srednju i osnovnu.
Učiti dijete da se radom dolazi do nečega nije liječenje kompleksa. :) treba znati da mora raditi i učiti želi li opstati.
Zagy je imala "dobru životnu školu" i mislim da ju te greške koje su njeni roditelji napravili najviše oblikuju u dobrog roditelja.
Guest- Guest
Ne bih se bas slozio obrasci ponasanja su vrlo jednostavni ...tj nacin na koji se usvajaku
..monkey see ..monkey do
Nemojte koristiti izraz zivotna skola
Prvo logicki je pogrjesno jer se komparira sa mrtvim svijetom, drugo radi se o iskustvima koja ce svaki clan "zivog svijeta" nemimovno iskusiti kad tad
Trece skolovanje nije splet okolnosti vec usmjereno postignuce
To je otprilike kao i skromnost...idealna osobina onih koji nemaju drugih ... zivotna skola je super za one koje nemaju druge i na taj nacin minoriziraju svoj neuspjeh .klasicni obrambeni mehanizam samoocuvanja licnosti
..monkey see ..monkey do
Nemojte koristiti izraz zivotna skola
Prvo logicki je pogrjesno jer se komparira sa mrtvim svijetom, drugo radi se o iskustvima koja ce svaki clan "zivog svijeta" nemimovno iskusiti kad tad
Trece skolovanje nije splet okolnosti vec usmjereno postignuce
To je otprilike kao i skromnost...idealna osobina onih koji nemaju drugih ... zivotna skola je super za one koje nemaju druge i na taj nacin minoriziraju svoj neuspjeh .klasicni obrambeni mehanizam samoocuvanja licnosti
Guest- Guest
Ne bi previše dramila oko dvojke, ali imaš mu potpuno pravo uvest neke zabrane dok ne ispravi ocjene.
Škola mu je jedini posao trenutno i bit će mu jedina odgovornost i obveza još puno godina i treba se odgovorno odnosit prema njoj. Iako, ako je to prva dvojka, popusti mu malo.
Čudno je to s školom i kako se kasnije preokrene u životu i kako ocjene nisu neka garancija kasnijeg uspjeha.
Ja ko dijete nisam htjela ništa radit, čisti po kući, u srednjoj učenje nikako, stalno sam bježala iz škole, bila na popravnima, imala ukor zbog neopravdanih itd.
S druge strane, počela sam radit prije mature, to me naučilo zdravom odnosu prema novc, završila sam faks unatoč raznim teškoćama koje su mi iskrsle, danas imam dobar i odgovoran posao u struci.
Nema garancije.
Na kraju najuspješniji u životu ispali oni koji su bili najgori učenici.
To naravno neću reć djeci nikad
Sastanak uspješno odrađen, bio mi je popriičan stres, glava me rasturala. Čim smo se rukovali na kraju, sve prošlo.
Škola mu je jedini posao trenutno i bit će mu jedina odgovornost i obveza još puno godina i treba se odgovorno odnosit prema njoj. Iako, ako je to prva dvojka, popusti mu malo.
Čudno je to s školom i kako se kasnije preokrene u životu i kako ocjene nisu neka garancija kasnijeg uspjeha.
Ja ko dijete nisam htjela ništa radit, čisti po kući, u srednjoj učenje nikako, stalno sam bježala iz škole, bila na popravnima, imala ukor zbog neopravdanih itd.
S druge strane, počela sam radit prije mature, to me naučilo zdravom odnosu prema novc, završila sam faks unatoč raznim teškoćama koje su mi iskrsle, danas imam dobar i odgovoran posao u struci.
Nema garancije.
Na kraju najuspješniji u životu ispali oni koji su bili najgori učenici.
To naravno neću reć djeci nikad
Sastanak uspješno odrađen, bio mi je popriičan stres, glava me rasturala. Čim smo se rukovali na kraju, sve prošlo.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
I obukla sam se ko Kolinda danas.
2014-04-14
Ja ne izvršavam silu nad njim...ja ga samo pokušavam usmjeriti sto bolje mogu....jer nije mali genije pa da ima sve u malom prstu...
Jucer sam popizdila vise zbog njegovog reagiranja na tu dvojku nego na nju samu...da sam mu rekla,ok sine,bit će bolje drugi puta,on bi ju sljedeći puta još lakše donio kuci...
I da se razumijemo,da je on učio i dobio 2 ne bih ništa rekla,osim ovog,es wird besser nächstes Mal,ali tu ima i pred priča,on je nama za taj ispit u petak rekao tek u četvrtak i nije mogao naći rijeci koje će biti....i briga njega...njemu je to bilo tak svejedno...
Za matematiku ne vježba nikad jer mu ide...
Igrice ga tako zanesu i odnesu,imam osjećaj da je sve nekoncentriraniji od njih...zaboravljiv...
Jucer sam popizdila vise zbog njegovog reagiranja na tu dvojku nego na nju samu...da sam mu rekla,ok sine,bit će bolje drugi puta,on bi ju sljedeći puta još lakše donio kuci...
I da se razumijemo,da je on učio i dobio 2 ne bih ništa rekla,osim ovog,es wird besser nächstes Mal,ali tu ima i pred priča,on je nama za taj ispit u petak rekao tek u četvrtak i nije mogao naći rijeci koje će biti....i briga njega...njemu je to bilo tak svejedno...
Za matematiku ne vježba nikad jer mu ide...
Igrice ga tako zanesu i odnesu,imam osjećaj da je sve nekoncentriraniji od njih...zaboravljiv...
Guest- Guest
Ma Zagy, ne izvršavaš silu. Ti si itekako dobar roditelj.
2014-04-14
medication wrote:I obukla sam se ko Kolinda danas.
Plavi tepih ? ^^
Guest- Guest
Po toj vasoj logici bi ja trebao onda biti retardirani besposlicar ^^
Toliko sam lijen da je to neopisivo ^^
Guest- Guest
Plavi sako, crna haljina i cipelice kakve poliičarke vole
Očito nisi baš toliko lijen koliko sebe doživljavaš ako si završio medicinu i radiš. To jednostavno ne ide jedno s drugim. Osim ako si nadprosječno preinteligentan i pamtiš ko od šale. Al u tom sučaju ne spadaš u prosjek ionako, pa si možeš dopustit lijenost.
Ja polazim od sebe. Prosječno sam inteligentna i za napravit neke stvari u životu, trebala sam se jednostavno dignut s kauča i uložit trud. Ništa mi bez truda nije tek tako došlo.
Nije mi se dalo ić u srednju, nije mi se dalo ić na faks, ne da mi se nekad dizat za posao, nije mi se dalo dizat u 5 kad su svi moji prijatelji bili vani noć prije, al da je svaki put bilo ostat u krevetu, onda bi bila ko likovi koji 30 godina piju na zidiću, jer je tako lakše.
Noga u guzicu je potrebna.
Očito nisi baš toliko lijen koliko sebe doživljavaš ako si završio medicinu i radiš. To jednostavno ne ide jedno s drugim. Osim ako si nadprosječno preinteligentan i pamtiš ko od šale. Al u tom sučaju ne spadaš u prosjek ionako, pa si možeš dopustit lijenost.
Ja polazim od sebe. Prosječno sam inteligentna i za napravit neke stvari u životu, trebala sam se jednostavno dignut s kauča i uložit trud. Ništa mi bez truda nije tek tako došlo.
Nije mi se dalo ić u srednju, nije mi se dalo ić na faks, ne da mi se nekad dizat za posao, nije mi se dalo dizat u 5 kad su svi moji prijatelji bili vani noć prije, al da je svaki put bilo ostat u krevetu, onda bi bila ko likovi koji 30 godina piju na zidiću, jer je tako lakše.
Noga u guzicu je potrebna.
2014-04-14
To je aristokratska boja
Ma svi koji me malo znaju tu cinjenicu brzo uoce ...lijen ...uzasno
ucenje ti je kao i opijanje potrebno je doziranje
Ma svi koji me malo znaju tu cinjenicu brzo uoce ...lijen ...uzasno
ucenje ti je kao i opijanje potrebno je doziranje
Guest- Guest
Učenje na faksu mi je bilo stvarno mrsko, jer mu nisam vidjela svrhu.
Posao je znatno izazovniji i zanimljiviji, spremna sam na svakave dodatne edukacije radi toga.
Novac me oduvijek poticao više nego ocjene...
Posao je znatno izazovniji i zanimljiviji, spremna sam na svakave dodatne edukacije radi toga.
Novac me oduvijek poticao više nego ocjene...
2014-04-14
Joj pa Hilton je izvan konkurencije...ko sto rekoh,mali genije....:D
Royal Blue? :D
Ovdje je školski sistem drugačiji,mi vec na godinu moramo birati novu školu,i bit će vjerovatno sportska srednja jer on želi 10 sati sporta tjedno...rano za ikakve kvalifikacije ali eto,austrijski sistem te od malena klasira...
Ovdje je školski sistem drugačiji,mi vec na godinu moramo birati novu školu,i bit će vjerovatno sportska srednja jer on želi 10 sati sporta tjedno...rano za ikakve kvalifikacije ali eto,austrijski sistem te od malena klasira...
Guest- Guest
Tim više, puno si ranije moraju usmjerit budućnost nego kod nas, pa je potreban i veći pritisak...
2014-04-14
J
:0
Kako ide to sa školstvom i školama, ćeš mi prepričat ukratko ako ti se da :D
Kako pa sta nema on tek 8god?Zagy wrote:Joj pa Hilton je izvan konkurencije...ko sto rekoh,mali genije....:D
:0
Kako ide to sa školstvom i školama, ćeš mi prepričat ukratko ako ti se da :D
Guest- Guest
Svi smo mi lijeni na neki način. Ti si puno toga postignuo. To sto kada ne radis voliš ljenčarit to je druga priča :)M3tzTli wrote:Po toj vasoj logici bi ja trebao onda biti retardirani besposlicar ^^
Guest- Guest
Moj dragi je bio zlostavljan i igrice su mu na neki način pomogle da manje misli na toksično okruženje. Školu nije zapustio, ali je na njima provodio po 10h dnevno, vikendom, drugim danima nesto manje.Zagy wrote:
Sa druge strane to ga je odvuklo od vanjskog svijeta malo. Često bi mi znali ostati vani, a on bi išao doma igrati igrice.
Ja od igrica dobijam ospice.
Pokušajte, ako vidite da je zaboravljiv i nekoncentriran, smanjiti mu to na sat remenara na dan ili slično....
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)