UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
M3tzTli wrote:Zar si razocaran ahaha ??kic wrote:cestitam I guess.
zasto, ma drago mi je, ionako mi oci idu u k od ekrana i citanja..
Bila je dvojba..to ili mozak ..doduse oboje sam prijavio..ali ovo je bolje.kirurska je disciplina plus madara-sama sto je sam po sebi razlogkic wrote:M3tzTli wrote:Zar si razocaran ahaha ??kic wrote:cestitam I guess.
Guest- Guest
M3tzTli wrote:Bila je dvojba..to ili mozak ..doduse oboje sam prijavio..ali ovo je bolje.kirurska je disciplina plus madara-sama sto je sam po sebi razlogkic wrote:M3tzTli wrote:Zar si razocaran ahaha ??kic wrote:cestitam I guess.
samo da ne prerastes u orochimara-sama keke, mislim da si dobro odabrao, a i povezano je to sve-
Haha prije danzo , ill be taking all your sharingans :^^
nego šalu na stranu, to ti je elitna specika inače
tim više sam sretan i ponosan, jer sam to dobio bez poguranca
dat feeeling :^^
nego šalu na stranu, to ti je elitna specika inače
tim više sam sretan i ponosan, jer sam to dobio bez poguranca
dat feeeling :^^
Guest- Guest
pa to sam mislio, trebat ce mi nove oci Itachi!
znaci tu je najvise para, promasio sam bransu, ovdje slusam pricu da je neka zapisnicarka dogurala do suca, pa jebmti zivot kako.
znaci tu je najvise para, promasio sam bransu, ovdje slusam pricu da je neka zapisnicarka dogurala do suca, pa jebmti zivot kako.
Haha you lack hatred ..foolish little brother ^^
Ne mislim samo na solde..ovo je gospodski posao ugl objasnim jednom (ne)prilikom
Ima vaginu micek..nisi promasio zanimanje...samo te spol nije blagoslovio
Ne mislim samo na solde..ovo je gospodski posao ugl objasnim jednom (ne)prilikom
Ima vaginu micek..nisi promasio zanimanje...samo te spol nije blagoslovio
Guest- Guest
Haha samo bi bio problem sto bi se previse dirao..valjda bi taj urge sakrio u javnosti ^^
Guest- Guest
Kako ne promjena spola je danas iZi haha osim toga nismo mi rusija da transrodne osobe ne smiju voziti..dakle nista Ne gubis a dobijes grudi i rodnicu ^^
Modrino selo ?
Modrino selo ?
Guest- Guest
zene su bossovi i voze se na zadnjem sjedistu, to me najmanje muci u cijeloj ovoj fanfic prici, evo sad zene mogu bez recepta uzeti day after pill, i onda kazu da ne postoji masterplan drustvenog inzenjeriga-
Bome i bolje da sjede iza vozile su me nekoliko puta ... strah ..iskonski egzistencijalni kakav nisam nikad osjecao ^^
Btw kad pogledam koliko poslova sam promijenio u zadnje 2 godine covjek bi pomislio da smo obecana zemlja ^^
Btw kad pogledam koliko poslova sam promijenio u zadnje 2 godine covjek bi pomislio da smo obecana zemlja ^^
Guest- Guest
bila jedna koja bi na raskrizju samk lijevo pogledala, valjda je suvozacin posao gledati desno :D
hrvatska majka, malo glupava i spora, ali bolja vecini nego sto zele priznati.
hrvatska majka, malo glupava i spora, ali bolja vecini nego sto zele priznati.
Ja cu jednom biti strah i trepet na ulici kad položim....:face:
Napokon slobodan dan...zaboravila sam sta je to....liječeći tjedan pakleni pred godišnji...šefica je na odmoru i ja ju mijenjam,prvi puta sam odgovorna...kosa mi se diže na glavi,valjda nece biti nekih kardinalnih greški....
Napokon slobodan dan...zaboravila sam sta je to....liječeći tjedan pakleni pred godišnji...šefica je na odmoru i ja ju mijenjam,prvi puta sam odgovorna...kosa mi se diže na glavi,valjda nece biti nekih kardinalnih greški....
Guest- Guest
Ae micek znam neke koje ne znaju sto je lijevo i desno ..toliko o orijentaciji u prostoru ...pitam se kako su polozile uopce ^^
Pa kroejshA je u k....ali posto sam dobio dream job izgleda da ne mrdam ..zasad ^^
Pa kroejshA je u k....ali posto sam dobio dream job izgleda da ne mrdam ..zasad ^^
Guest- Guest
Zagy wrote:Ja cu jednom biti strah i trepet na ulici kad položim....:face:
Police osiguranja u becu ce svima skociti ^^
Guest- Guest
Izbjegavat cu Becke ulice i vozit po susjednoj mi donjoj Austriji...:p
Joj tak strah da svladam,napit cu se da proslavim....
Joj tak strah da svladam,napit cu se da proslavim....
Guest- Guest
Iako,kako smo složili prioritete pričekat će vozački još 2-3 godine...
Guest- Guest
moja sis isto polaze sad kod tebe, pala je voznju bila prosli mjesec, trema je pojela ka=D
Nekom trema,nekom zajedljivost...obje su nepoželjne....:p
Ja paniku prvo napravim,onda ipak odradim kak treba...vidjet ćemo hoće li i kod vozačkog tako biti....
Ja paniku prvo napravim,onda ipak odradim kak treba...vidjet ćemo hoće li i kod vozačkog tako biti....
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)