UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
medication wrote:Filozofski:ne Zašto?
Touche (što god da si pomislila je vrlo vjerojatno točno)
Guest- Guest
kic wrote:
pedeset nijansi micia-
još mi ispadamo najveće posvuduše na ovom forumiu.
Umjesto što seruckaš bolje nam opiši svoja iskustva
pa da vidimo tko je gdje gazio
Guest- Guest
pa ništa posebno, zvučat će zlobno, ali najbolju brucošijadu i promociju ima hotelijerski faks u Opatiji koji su u biti podružnica ekonomskog, u jebenom hotelu prve lige-M3tzTli wrote:kic wrote:
pedeset nijansi micia-
još mi ispadamo najveće posvuduše na ovom forumiu.
Umjesto što seruckaš bolje nam opiši svoja iskustva
pa da vidimo tko je gdje gazio
Jbt sad sam trazio jednu knjigu te sam nasao neke stare stvari..uspomene....medju njima iksicu...zaboravio sam da izgledam ko narkoman na njoj ^^
Guest- Guest
Opet izbjegavas temu...
Ah mozda malo bio sam u osijeku neki dan i izgleda da bi ove godine opet mogao na mjesto zlocina :D
Ah mozda malo bio sam u osijeku neki dan i izgleda da bi ove godine opet mogao na mjesto zlocina :D
Guest- Guest
majstor izbjegavanja tema, kako sam sad zadnji fraG za 10-9 opalio railom.
mislim da opet postajem ovisan.
mislim da opet postajem ovisan.
Kaksakeru pa cega se stidis
Fakultet i sluzi da pogrijesis jednom,dvaput ,petstodvadeset i osam puta....
Oh zelis reci da moram od uriela opet napraviti umjetno gnojivo ?
Fakultet i sluzi da pogrijesis jednom,dvaput ,petstodvadeset i osam puta....
Oh zelis reci da moram od uriela opet napraviti umjetno gnojivo ?
Guest- Guest
Probudi me neki glupi san i uhvatim se razmisljanja..u 4 ujutro.
Umjesto da spavam :/
Radujem se danasnjoi festi,mislim..valjda ce je biti..kuma sinoc rodila veliku bebu :)
Bas me iznenadio poziv,mali se pozurio..
Sto me podsjeca da vrijeme brzo prolazi,evo i meni uskoro nespavanja :^O
Umjesto da spavam :/
Radujem se danasnjoi festi,mislim..valjda ce je biti..kuma sinoc rodila veliku bebu :)
Bas me iznenadio poziv,mali se pozurio..
Sto me podsjeca da vrijeme brzo prolazi,evo i meni uskoro nespavanja :^O
Arwen-
2014-04-22
nervozna saaam
ponedjeljak
ne da mi se ovo radit među ovim ljudima, ne da mi se trudit jer ja vidim da ja to neeee mogu, sam se sramotim.. tu ti dođe stranka, a oko tebe hrpa ljudi, i onda ti radi... ja to ne mogu, ne da mi se razmišljat šta kome treba i za koga bi šta bilo najbolje, ne da mi se uvaljivat nešto, nagovarat ugovarat pregovarat dogovarat..
a da ne govorim o novom dodatnom programu koji je zlo svima osim onom tko ga je izmislio, sve moraš unosit unutra, pa jebote, samo da pol dana evidentiram, to nema nigdje, kao da nam posao kao posao nije dovoljno zajeban.. uveli su sad i svaki tj sastanak, nije više jedan mjesečno koji je ionako bio previše.. ma daj..
oko jedne police tisuće papira, dodataka, sporazuma, materina
nennenenenennenene
pms
žderala sam preko vikenda, i sad bi pukla
za mene je najbolje radit 7 dana u tjednu... ovak se sva raspustim + depra
isusee, grizem danas
ponedjeljak
ne da mi se ovo radit među ovim ljudima, ne da mi se trudit jer ja vidim da ja to neeee mogu, sam se sramotim.. tu ti dođe stranka, a oko tebe hrpa ljudi, i onda ti radi... ja to ne mogu, ne da mi se razmišljat šta kome treba i za koga bi šta bilo najbolje, ne da mi se uvaljivat nešto, nagovarat ugovarat pregovarat dogovarat..
a da ne govorim o novom dodatnom programu koji je zlo svima osim onom tko ga je izmislio, sve moraš unosit unutra, pa jebote, samo da pol dana evidentiram, to nema nigdje, kao da nam posao kao posao nije dovoljno zajeban.. uveli su sad i svaki tj sastanak, nije više jedan mjesečno koji je ionako bio previše.. ma daj..
oko jedne police tisuće papira, dodataka, sporazuma, materina
nennenenenennenene
pms
žderala sam preko vikenda, i sad bi pukla
za mene je najbolje radit 7 dana u tjednu... ovak se sva raspustim + depra
isusee, grizem danas
Last edited by modra on 16/2/2015, 09:09; edited 1 time in total
direktorica forsira da zovem ljude da me ona čuje, s obzirom da smo vrata do vrata.. nije to ništa zlonamjerno.. al problem je u tome što ja to ne želim :( ja zaista ne zovem ni pred tatom ni mamom ni kolegama s kojima sam radila.. jednostavno ne mogu...
život mi je horor. zbog čega? :D
život mi je horor. zbog čega? :D
opaaa, ajde da je netko uspješan na poslu!
sutra uživancija na poslu, opušteno, a ne ko na iglama uvijek :D direktorica u osijeku na sastanku, voditelj u drugoj poslovnici, kao i četvrtkom, po običaju.. i tak.. nas troje sami.. milinaaaaaa baš smo danas komentirali, hihihihihiihih
a danas incident, jbt! ukenjah se!
neka žena (ne vidjeh, samo čuh, zgrada se tresla) vikala na procjenitelja šteta... vjerojatno joj nije isplaćena neka šteta kako je mislila, ne znam, uglavnom žena došla da napiše prigovor i valjda srela ovog i počela vikat ko luda bez prestanka, al kad se on počeo derat na nju, kao, šta se na njega dere, baš onak luđački.. ja sam mislila da će ju bacit kroz prozor..
svi smo se tresli
i tak su se svađali
žena se kasnije rasplakala
a ovaj pak razbio mobitel
uglavnom, baš je bilo jezivo!
sutra uživancija na poslu, opušteno, a ne ko na iglama uvijek :D direktorica u osijeku na sastanku, voditelj u drugoj poslovnici, kao i četvrtkom, po običaju.. i tak.. nas troje sami.. milinaaaaaa baš smo danas komentirali, hihihihihiihih
a danas incident, jbt! ukenjah se!
neka žena (ne vidjeh, samo čuh, zgrada se tresla) vikala na procjenitelja šteta... vjerojatno joj nije isplaćena neka šteta kako je mislila, ne znam, uglavnom žena došla da napiše prigovor i valjda srela ovog i počela vikat ko luda bez prestanka, al kad se on počeo derat na nju, kao, šta se na njega dere, baš onak luđački.. ja sam mislila da će ju bacit kroz prozor..
svi smo se tresli
i tak su se svađali
žena se kasnije rasplakala
a ovaj pak razbio mobitel
uglavnom, baš je bilo jezivo!
zasto bi dozvolio da se netko dere? uostalom kad takvima odgovaras mirno deru se jos jace jer misle da si slabic i mogu si dozvoliti,,,
Guest- Guest
Čestitam Zagy!
U mene danas miran dan. Sunce je i dolazi proljeće, moram priznat da mi je zima malo dosadila...
U mene danas miran dan. Sunce je i dolazi proljeće, moram priznat da mi je zima malo dosadila...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)