ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 36 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by medication 15/2/2015, 14:14

Jesu jesu...

Btw, kakva je posjećenost u Beču tih koncerata naših zvijezda.
Recimo kad dođe Seve, Prljavo kazalište i sl.?

Kad pričaš o lošoj organizaciji, to me sjetilo na party u Rivi prije par godina. Nikad lošiju organizaciju u životu nisam vidjela. Prodali su valjda 15 tisuća karata manje nego što su očekivali, potrpali ekipu koja je kupila jeftinije karte 150 metara od ekipe koja je kupila skuplje karte, ogradili nas ogradom koju je čuvala policija. Planirali 25 000 ljudi bez ijednog wc-a.
Ekipa ih je tako ocrnila kasnije.

medication

2014-04-14

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 36 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 15/2/2015, 14:21

Bilo je puno...VIP dio je bio ograđen u pozadini i sa stolovima,okolo sjedeće bine,u sredini stajaća mjesta...

Prljavci nažalost još nisu bili u becu...naše zvijezde nisu bas zastupljene...al zato folk jako,ovdašnja omladina sluša narodne...parim da bi mozda parni valjak napunio halu...i Toni je bio i bilo je puno...Toni i bajaga...:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 15/2/2015, 14:21

Upravo završila i peti obrok.
Pošto me iduća 2 tjedna čeka puno posla i sastančenje, napravila sam ručkove za idućih 5 dana... :D
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by medication 15/2/2015, 14:21

Da, drago mi je da napune dvorane i u inozemstvu.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2015, 14:50

Kod nas je bio Sars na brucosijadii. Svi otišli kući nakon 1h...
Ja nisam išla jer sam tako nesto i očekivala. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2015, 14:52

Danas mi je dan užasan. Me se lose osjećam psihički i fizički, me nemam kuda izaći da proluftam misli pa umirem u svom depresivnom mozgu.

Prekosutra imam ispit na koji nisam sposobna izaći i tako...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 15/2/2015, 14:53

Samo sam jednom bila na dobroj brucošijadi i to je bilo u Zg-u, brucošijada FER-a...

sad se više i ne sjećam tko je svirao, al znam da je bilo super u alkoholnoj izmaglici :D
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2015, 14:55

Uginula mi je mačkica. 15 GOD je imala... bye
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 15/2/2015, 15:09

A jebemu, baš mi je žao. Životinje postanu pravi članovi obitelji. pale
S druge strane, ona je baš punu starost doživjela....
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Arwen 15/2/2015, 16:58

Kod nas bio Pavel sinoc <3
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by modra 15/2/2015, 17:21

jučer s frendicom na pizzi, pa na kolače.. a dan zaljubljenih afro

malo smo zaboravile da je dan zaljubljenih :D

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2015, 17:44

Hmm i ja sam bio jucer u kladionici...

Jel to ljubav prema kockanju ???  
Sto bi moglo biti posrijedi ^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2015, 17:45

Zagy wrote:Ma nije mrtav...samo smo u uskom krugu izabranih forumaša...:p

Strah me i pitati kojim svojstvom smo izAbrani ^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2015, 17:48

medication wrote:Samo sam jednom bila na dobroj brucošijadi i to je bilo u Zg-u, brucošijada FER-a...

sad se više i ne sjećam tko je svirao, al znam da je bilo super u alkoholnoj izmaglici :D

Oh god.... zar sam jedini koji je uzivao opijajuci se na faksu ?? .  Pa svake nove akademske godine bi redovito isao na brucosijade sestrinstva,prava i uciteljskog.... e da i ekonomije ^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 15/2/2015, 17:55

brucošijade ekonomije for the win-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2015, 18:26

Haha eo ajde da sumiramo  kic.
Moja iskustva : 

Uciteljski :  najlakse cure definitivno :D

Ekonomija : uglavnom zlatna mladez ,na zadnjoj godini sam hodao sam s curom ciji je stari imao neku firmu ..sjekira mi pala u med....nazalost ja sam zavrsio fakultet i otisao..ona jos studira koliko sam cuo ^^

Pravo : najzgodnije cure i s njima sam se nekako najbolje slagao 

Elektrotehnika : tamo zena nema,preostale sumnjaju u svoj spol ... cudan fakultet 

Filozofski fakultet :  ne 

Umjetnicki i sl :  zanimljiva ekipa ali pomAlo preekstravagantni i u svom filmu 

Moj faks ...tuga i cemer ^^ nisam nikada ni pomisljao da se smetljam sa ikojom kolegicom ^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2015, 19:00

Lady_D wrote:Uginula mi je mačkica. 15 GOD je imala... bye

Žao mi je zbog mace. :(
Meni je moje mačje zlo doslovno član obitelji, mogu zamisliti kako ti je... :comfort
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 15/2/2015, 19:57

M3tzTli wrote:Haha eo ajde da sumiramo  kic.
Moja iskustva : 

Uciteljski :  najlakse cure definitivno :D

Ekonomija : uglavnom zlatna mladez ,na zadnjoj godini sam hodao sam s curom ciji je stari imao neku firmu ..sjekira mi pala u med....nazalost ja sam zavrsio fakultet i otisao..ona jos studira koliko sam cuo ^^

Pravo : najzgodnije cure i s njima sam se nekako najbolje slagao 

Elektrotehnika : tamo zena nema,preostale sumnjaju u svoj spol ... cudan fakultet 

Filozofski fakultet :  ne 

Umjetnicki i sl :  zanimljiva ekipa ali pomAlo preekstravagantni i u svom filmu 

Moj faks ...tuga i cemer ^^ nisam nikada ni pomisljao da se smetljam sa ikojom kolegicom ^^
pedeset nijansi micia-

još mi ispadamo najveće posvuduše na ovom forumiu.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by medication 15/2/2015, 21:03

Filozofski:ne :^0 Zašto?

Ja ne mogu radit nikakve osvrte. Uvijek tvrdim da nemam tip muškarca, no svi muškarci s kojima sam hodala su bili ili s FESB-a ili s FER-a :trept
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by modra 15/2/2015, 21:44

idem se prat
ako ne zaspim usput...

što mi se  ništ ne daaa, nedjelje će me ubit, svakojake misli naviru uvijek i uljenim se i otuđim :coffee

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 15/2/2015, 21:46

otuđim.. crazy :doh 

:leaving

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics