ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 20 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by modra 10/1/2015, 08:23

šta vježbaš točno?
da se malo i ja motiviram.. nakon iste pauze..  :^0

ahaaa.. nešto sam onda krivo skontala :)) što dalje od osiguranja ;) :D

modra

2014-04-17

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 20 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by modra 10/1/2015, 12:37

klementine :<<3: :<<3: :<<3:

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 10/1/2015, 15:48

eeee.. sad bi trebalo i podove obrisat... mda

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Arwen 11/1/2015, 21:38

Vecer!

Med cestitam!
Pocnite dogovarat sto i kako zelite,rezerviraj  i pripremi sto mozes odmah.
Ja sam intezivn odmah presla u  potragu i rezervaciju i vise pred kraj nissam imala brige..za razliku ood vecine oko mene koji uvijek imaju vremena pa na sam taj dan jedva cekaju kad ce svi kuci.

Modra ti vidim i dalje vjezbas haha
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 11/1/2015, 22:30

balloon :spear: Hello kitarevicka odnijela pobjedu. Tuga i žalost. affraid

Srećom pa razmišljam o bjegu odavdje... 

Dosta sam upućena u politiku i izbore jer se to često spominje na fakultetu. Često slušamo na ekonomiji...
Puno sam toga naučila, doznala, sto nikad nisam mislila da hoću. Čak imam neke predmete iz prava u trećem semestru, iako treba do njega doći...

Bas sam tužna, eto. Sto sam starija vise neke stvari shvacam i vise me brine "pod čijom sa. Vladavinom" balloon
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 12/1/2015, 12:19

došla sam k sebi malo sad... tek sad... :D

ali imamo predsjednicu! kakvu? APSOLUTNU cheers :freddie :aw

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Arwen 12/1/2015, 13:21

modra wrote:došla sam k sebi malo sad... tek sad... :D

ali imamo predsjednicu! kakvu? APSOLUTNU cheers :freddie :aw

strahota!
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Jolie 12/1/2015, 14:00

ja ne znam koji je bio gori izbor, ona ili on, tako da mi je svejedno. nisam član ni hdz-a, a bome ni sdp-a. listić sam prekrižila

Female
2014-04-15

Back to top Go down

Post by modra 12/1/2015, 14:14

ja sam skroz van politike, ne razumijem se pretjerano  nit imam želju kužit :D al kako god okreneš, za hdz nisam pig suvišno je objašnjavat..
u josipovića se isto ne kužim, al ej, nije hdz, i drag mi je, sasvim sigurno pametan, fin i pristojan čovjek... štaš više od toga!
i baš mi žao da se tak završilo, al šta je tu je...
a karamarko?? oh, karamarko je posebna priča... isuse, taj poriv da ga namlatim... neopisiv :^0

negoooooooo :aw
bitno je sad da mi je sestra sredila smrdljivog zlatnog retrivera, smrdljiva beba od 2 mjeseca, muškić :o) izgleda besplatno, od susjeda njihovog :))))  zanimljivo da je tata od tog psića retriver od susjeda preko puta kojeg je jesenas nažalost netko pretukao i uginuo je
to je to, sad je pravi tren :o)
ne znam kakve će reakcije mojih bit.. pripremala sam ih doduše već duže vrijeme na to :D pogotovo jer smo rekli da nećemo psa prije smrti sadašnjeg, al njega ćemo nakon dobrih 16 godina dat uspavat.. nema smisla... nit vidi, nit čuje.. za staru godinu je upao  u ledenu i smrznutu vodu i prilično duboku u podrum.. baš ispod  moje sobe.. ja mislila da je tata upao koliko se čulo
grooozno!

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 12/1/2015, 17:30

ujutro šišanje.. tak mi se ne daa.. postala sam ravnodušna prema svojoj kosi... tj. znam da joj nema spasa s obzirom kako se preobrazila :D
a što ćeš

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 12/1/2015, 19:18

evo, toliko sam van politike da sam za ovo čudo do prije neki dan mislila da je lik iz spužva boba skockanog :^0
nisam ga uopće znala

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 20 Karamarko652_536302S1

pogledajte te oke, tu facu.. zaista ulijeva povjerenje :x love

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 12/1/2015, 19:20

pa nisu li ga ljudi povezivali s njim, ili tak nešt? otkud meni..
UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 20 Dff60caf-f87b-436c-8f9e-7a25d0015536

ahaaaaaaa, sad sam guglala.... pa on je kalamarko.. a onaj karamarko... al fakat i sliče... hahaaa

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2015, 19:21

modra wrote:evo, toliko sam van politike da sam za ovo čudo do prije neki dan mislila da je lik iz spužva boba skockanog :^0
nisam ga uopće znala

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 20 Karamarko652_536302S1

pogledajte te oke, tu facu.. zaista ulijeva povjerenje :x love

lol!

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 20 Tumblr_mysat9k6RC1rsjrs1o1_500

Karamarko = Kalamarko lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2015, 11:10

:aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 13/1/2015, 15:07

afro  iiisti
znala sam da ima neke poveznice... nisam ja luuuda!

danas mi stiže prinova, imam užasnu tremu.. :D već sam mu postavila dekicu ispod stolića.. ali tamo su  kablovi, morat ću ih zaštitit
i htjela bi ga u sobi prvo vrijeme pola dana držat da mu bude lakše bez majke, al ne znam kako izvest da se ne navikne previše baš :\ jer neće bit kućni pas.. a srce će mi puknut bude li previše plakio za majčicom..
i želim ga što prije upoznavat s drugim psima da se navikne.. al s kojima kad oko mene svi divljaci, vučjaci... jao živote...  :D
a sa sadašnjim psom ne bih zbog njega upravo, zbog sadašnjeg, ne mogu mu srce slomit.. iako on jadan ne registrira više.. nit čuje, nit vidi.. danas sam mu dala hrane, jedva me skužio gdje sam i pronašao hranu
bumo vidjeli

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 13/1/2015, 15:12

tata mi još ne zna, al natuknula sam mu.. da bi mu unuk želio.. odmah se slatko nasmijao, ali ipak ne još..... pop..... će:^0

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2015, 15:29

Stiže ti pasonja? Odmah sliku gore na Kućne ljubimce, odmah! :hekla
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 13/1/2015, 15:37

šta tu ima nešto osim mode i ljepote?? :)))

imam gore u onoj traci spremljeno samo moda i ljepota i pristiskom na to, direktno se otvori milj B-) i uopće nemam osjećaj da postoji još pdfa :D

može.. dok prođe trema i dođem sebi afro

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2015, 15:53

Bah, da ima li! Cijeli novi svijet forumskotipkalačkih mogućnosti. :evilgrin Samo što su se ljudi uglavnom razdijelili na dva-tri glavna podforuma.

Super, bit će sličica! greenstars :choir
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2015, 20:58

Propustil besplatni tečaj brazilske kulture na faksu... Poludit cu....uvijek u zadnje vrijemesve vidim....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 13/1/2015, 21:46

bit će bit ćeeee :D

nego:
http://www.index.hr/black/clanak/poslusajte-pobjednicki-karamarkov-urlik-koji-sada-mozete-skinuti-i-koristiti-kao-ringtone/794898.aspx

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics