ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 21 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by modra 13/1/2015, 21:46

bit će bit ćeeee :D

nego:
http://www.index.hr/black/clanak/poslusajte-pobjednicki-karamarkov-urlik-koji-sada-mozete-skinuti-i-koristiti-kao-ringtone/794898.aspx

modra

2014-04-17

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 21 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 14/1/2015, 12:36

Neki dan mi je Paolo pričao da je jednoj pripravnici koja je radila s njime umrla curica od 2 godine...

Navodno je imala hepatitis A, pre kasno su skuzili...

To me bas potreslo. :(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 14/1/2015, 16:12

gadno...

....

nije dobro, nije dobro... proljeće u zraku zadnjih dana
:blj

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 14/1/2015, 16:14

nego.. imam osjećaj da moja buhtla ne vidi dobro? ili je toliko blentav :^0 kao da kasno reagira što se tiče toga.. još nisam vidjela njegov bistar pogled u mene! i kao da je umoran.. to dolazi s njegovom debljinom :D velik će bit pas :D
ima tko iskustva sa štencima?  šta je s tim vidom?
zna da me nećete prosvjetlit, al bar me utješite :^0
ići ćemo kod veterinara pa vidjet, svakako.. mora se i cijepit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 14/1/2015, 16:20

recimo kaže mama da mu je davala hranu danas prvo na jednu, onda na drugu stranu.. i nije mu baš išlo.. nisam ju skužila točno, al po tome je ona uvjerena da mu vid nije ok
a i ja skužih po dosta stvari.. npr kad se loptamo.. ili brzo odustane pa to izgleda ko da ne vidi.. ili zabije se u cvjetnjak malo, vrata.. totalan smotanac, al presladak kao takav :D:D:D on i nećak u kompletu su mi neodoljvi, ne znaš ko smotaniji :^0

nećak sinoć nije htio kuć, a jutros je rekao mami da ima tenteraturu i da mora kod bake i tete a čuvanje B-)

eto, sad imate jednu moju brigu više za slušat :* :D

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by medication 14/1/2015, 18:20

Napokon sam doma. Od  onih dana kad odgovaraš na toliko mailova, poziva i pričaš s toliko ljudi da ti se sve na kraju pomiješa... :D
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 14/1/2015, 19:03

medication wrote:Napokon sam doma. Od  onih dana kad odgovaraš na toliko mailova, poziva i pričaš s toliko ljudi da ti se sve na kraju pomiješa... :D

Evo na, skoro sam opet zaboravila! Prenosim pozdrave od klisa. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 14/1/2015, 20:47

Bila sam danas u bolnici u posjeti.i izveli su malu buhtlicu van u onim kolicima/krevetima..Joj te bebe su za rastopit se  :)
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 15/1/2015, 09:13

Bas mi se neda nista!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 15/1/2015, 14:53

još sutra, i godišnji u subotu i cijeli idući tj!

konačno sam odlučila 👅 bilo je oćuneću.. tisuću stvari na pameti, zbunj... ovaj tjedan i idući, od četvrtka, ne od četvrtka nego od petka, ne od petka nego od subote.. na kraju... ajde de, bitno da je odlučeno..

kmslfnqwopfksjkl pig neodlučnosti moja!
 to je zato jer se trudim drugima ugodit, khm, da se zna

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 16/1/2015, 09:39

pa ajde, još se ta kolinda čini solidna... ne mogu vjerovat šta pričam... samo da se ne druži previše s kalamarkom :D

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by medication 16/1/2015, 17:00

Aaaa hvalaaa, pozdravi Klisa :)

Danas sam toliko frustrirana da bi mogla porazbijat pola stana...
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by modra 16/1/2015, 17:05

i ja, isuse, najgori dan. imam voditelja koji jako voli tražit dlaku u jajetu, danas sam se skoro posvađala s njim.. očitavao mi je bukvicu za bezveze!
mrzim takve ljude

i prijete mi otkazom.. još jedan 'propust' i gotova sam.. imaju pravo tu.. nikako da se trgnem.. i mislim da se to neće desit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 16/1/2015, 17:36

počelo je od 5 ujutro kad sam se probudila jer sam sanjala smrt.. možda čak više smrtnih slučajeva.. jednom prije sam sanjala da mi je bratić umro,  a sad sam ga sanjala da smo se pozdravili kad je došao i nakon toga na sahrani.. malo sam mislila da je tatina sahrana, a malo od tatinog brata
zašto me taj bratić u snu veže za smrt uvijek, aaa, mrzim takve snove, cijeli dan plačem... a jutros sam se ukenjala... :(

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2015, 19:49

I ja sam nadrkana al kod mene je PMS.....iknar:azdaja
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 16/1/2015, 21:36

Meni je dan počeo super. Sunce izlazi, ja šetam na posao, naspavana.
Kako sam ušla u ured, počeo je kaos. Milijun zadataka, a sve odgovorno i sve hitno.
Onda me je prekinula jedna stvar i tu sam pukla.
Nisam dugo takvu frustraciju osjetila.

Vježbala sam opet večeras i sad sam dobro.

Dakle, moram redovito vježbat.
Povoljnije nego se okrenut alkoholizmu. :wine
Razmišljala sam i o tome, al moram štedit za svadbu. :<heart:
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2015, 21:38

Banner za 5! :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2015, 22:28

Tako se ja jutros probudim, umorna nenaspavana, krećem na faks. Predavanje koje uopće nije bitno i predmet koji sam dala, prošla. Tri sata gubljenja po gradu samo da ne moram doma doći. Nakon toga seminari, pola njih je rušio jer se njemu eto to radilo. 

Dođem doma čeka me novi madrac za krevet. Divan!

Dolazi Paolo sav uplašen i kaže da je Dida probušio bubnjić. I to prekjučer, ali mu je tek danas priznao. Tu kreće akcija, s jedne hitne, poslani na drugu da mu očiste uho... Iako se u uhu stvorila krasta dok smo red čekali raskopao je i raskrvario prste i hlače, majicu. Ulazi u ambulantu, jauče, ali bitno da priča da ga nista ne boli. 

Ima artritis, me ne moze uopće pokretat noge jer se sigurno ne osjeća na njima, ne čuje, manta mu se  malo, ali neće priznat. 

Hvatam dah, jurim na zrak, pao mi tlak od količine zabrinutosti i krvi Koju sam vidjela, iscrpljenosti, sjedam na klupu pred bolnicom dok mi se sluh malo vraća. I razmišljam da taj čovjek koji se u životu borio za sina, unuka nije zaslužio da mu se takve stvari događaju. Jedan probušenu bubnjić otkrio je koliko je njemu stanje zapravo lose. Dolazim doma i naravno plačem. Nitko o njemu ne brine i sam je na svijetu. Ni sin ni nitko. 

Slagao nas je da je jeo danas, a nije... Jer nije mogao do dućana... Sada ja razmišljam kako ce on sam po noći i da mu donesem kruha sutra ujutro.

Po putu kući, iskopao je i gazu iz uha. Trebao je ostati u bolnici jer on nije za biti sam. Samo nitko to ne shvaća....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2015, 00:21

Lady,ti ne možeš spasiti sve oko sebe...prestani! gledati ili točnije tražiti jad i negativu oko sebe i osvrni se na sebe...ne na druge...na sebe! Svatko prvo neka sebe sredi pa ako mu ostane neka podijeli i drugima....ti trošiš snagu na pogrešne stvari....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 17/1/2015, 10:49

da, život zapravo nema smisla ako ne gledaš sebe... koliko je ljepši kad to počneš primjenjivat... mislim, ugađat prvo sebi...
normalno, ne bit sebičan i bezobrazan pritom :o)
ja sam se uvijek bojala da ću se nekome zbog toga zamjerit i da ću ispadat bezobrazna.. al vraga! bolje te ljudi i gledaju onda, imaju više poštovanja prema tebi.. nego kad gledaš  da drugima ugodiš i da budeš što finiji i ne znam ti ni ja šta sve ne

človek mora sebi najbitniji bit king

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 17/1/2015, 11:44

šta znači ovo što na fejsu ženske objavljuju, voće..?
jedna napiše limun, druga banana
u komentarima spominju maline i brusnice...

? :D

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics